- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
Bizim ki de çok içki ağlıyor..bi süre sonra gülmeye başlıyor
Canım 54 le hamile kaldım.. 62,5 ile doğum yaptım.. 49 kiloyum.. Ama şekerden dolayı bu kadar çok kayıp oldu (
İrkilmeler bizde de oluyor arada.. Geçer onlar zamanla canım benim..endişelenme..
Canım o ağlama bir haftadır bizde de var.. Ne oluyor anlamıyorum.. Ama meme verince sakinleşiyor çok şükür..
Canım geçiyor o kezbanlık... Eşim için üzülüyordum..saçımı bile tarayamıyordum.. Çok şükür artık olumlu kuaföre bile gidiyoruz.. :)) bu sabah güzelce duş alındı saçlar düzeltildi ( Allah'tan düz saçlıyım fönsüz kurtarıyorum) makyaj yapıldı.. Iki dirhem bir çekirdek kocişi bekliyoruz..
Canım 250-550 arası devam ediyor.. Yarın endokrinoloğumla randevum var.. Testler yapılıp , insülini başlanacak... 2 gündür sürekli ölçüm yapıyorum .. Çok şükür tip 1 değilmiş.. Antikorlarıma 2 kere bakıldı.. Gestasyonel diyabet.. 780 ile şeker komasına girdiğim için diyabet ağır geçti..dolayısıyla biraz zaman alacakmış hormonların düzene girmesi.. Hayırlısı olsun dedik ama üzülmüyor değilim.. Ne yesem şekerim yükseliyor.. . Çok kilo kaybettim gerçi bir kısmı su kaybı.. Ne kadar su içsem de tamamlayamıyor vücut.. Daha öncesinde hastane döneminde yani serumlarla su kaybım kontrol altına alınmıştı..
Öyle işte canım.. Bu arada minik korsan aşısını da olmuş maşallah.. Darısı başımıza.. Dün aşı günümüzde ama hemşiremiz aradı haftaya gelin dedi.. Bakalım biz ne yapacağız... Ne güzel sünnet de olacakmışsınız.. Bizim göbek fıtığımız var o yüzden doktorumuz birkaç ay erteledi..
Canım stres yapma.. Bi kontrole git bakalım doktor ne diyecek... Gerçi sana diyorum ama beni de 1 haftadır evham sardı..çocuk eskisi gibi kilo almıyo mu süt mü yetmiyor diye... Göğüslerimde eskisi gibi dolmuyor gibi geliyordu...dün eşime apar topar mama bile aldırdım..gerçi kuzum güzel emdi vermedik mama netten araştırdım herşey normal görünüyor..annelik böyle birşey demek ki. ..Kıyafetiyle 6100 gr geldi akşam... Arkadaşın4 aylık bebeği 6320 grmış bana çocuğu obez mi yapacaksın dedi... Yarın da bizim kontrolümüz var..
Çok gecmis olsun canım. Tip 1 olmamasina çok sevindim. Ama senin de dediğin gibi çok kilo vermişsin. Diyabetten dolayı muhtemelen ağırlıklı olarak protein ile besleniyorsun sanirim, onun da kilo kaybına etkisi vardır. Inşallah çabuk toparlarsin.
Bebeğine de maşallah. Inşallah sizin asılar da kolay geçer.