2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slm kızlar! bebişler ve anneleri nasıllar? oğlum iyileşti çok şükür bi günde geçti burnu temizlenince rahatladı kuzum... sonra babasıyla biz hasta olduk soğuk algınlığı grip:KK43: kendinize çok dikkat edin kızlar havalar bi iyi bi kötü tam hasta olunacak havalar.
kuzum 3 gündür çok iyi uyuyor maşallah nazar değmesin:) mamamızı da artık günde sadece iki kere veriyorum. sütün yetiyor demişti doktor teyzemiz. oburluktan daha fazla emmek istiyordur dedi. siz de süt durumları nasıl mama veriyor musunuz hala???
kilolardan bahsedilmiş... benim doğumdan bi hafta sonra 8 kilo gitti. 70e indim. sonra 2 kilo daha gitti. şu an 68im. 68de çakılı kaldım. eski kilom 54e düşemesem de hiç olmazsa 58e inerim diyorum ama tabi zamanla. iştahım hala yerinde emzirince de acıkıyor insan ve iyiki kilo sabit kalıyor...
neyse bakalım ara ara bakıyorum artık foruma... şimdi gezmeye gidicez hazırlanalım oğlumla... öptüm hepinizi:KK16:

Herkese günaydın.ege yine yeşil kaka yaptı :KK43: kakasını tahlile götürdü babası ama bez suyunu çektiği için sağlıklı sonuç vermez demişler.bezi ters takın yapınca getirin demişler.ama ne zaman yapacağı belli değil ki nasıl bağlayayım tersten çocuğun tenine.tahlil yaptırıp bu konuya başka bir çöxüm bulan var mı kızlar? Ateşi,huzursuzluğu yok kuzumun ama bu yeşil kaka beni çok üzüyor :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızımın da ara sıra oluyo,sağlığı yerinde diye ben hiç düşünmedim tahlili,senin farkettiğin bir değişiklik oldu mu durumunda?
Bir de yeşillik yediğinde kakası yeşil oluyo,ona da dikkat et istersen,dolma,biber,marul vb.aklında olsun.
bişeyi yoktur bence annesi:KK16:

Son düzenleme:
slm kızlar! bebişler ve anneleri nasıllar? oğlum iyileşti çok şükür bi günde geçti burnu temizlenince rahatladı kuzum... sonra babasıyla biz hasta olduk soğuk algınlığı grip:KK43: kendinize çok dikkat edin kızlar havalar bi iyi bi kötü tam hasta olunacak havalar.
kuzum 3 gündür çok iyi uyuyor maşallah nazar değmesin:) mamamızı da artık günde sadece iki kere veriyorum. sütün yetiyor demişti doktor teyzemiz. oburluktan daha fazla emmek istiyordur dedi. siz de süt durumları nasıl mama veriyor musunuz hala???
kilolardan bahsedilmiş... benim doğumdan bi hafta sonra 8 kilo gitti. 70e indim. sonra 2 kilo daha gitti. şu an 68im. 68de çakılı kaldım. eski kilom 54e düşemesem de hiç olmazsa 58e inerim diyorum ama tabi zamanla. iştahım hala yerinde emzirince de acıkıyor insan ve iyiki kilo sabit kalıyor...
neyse bakalım ara ara bakıyorum artık foruma... şimdi gezmeye gidicez hazırlanalım oğlumla... öptüm hepinizi:KK16:
Gecmis olsun phloxin. Ben de 69 da kaldim. Almiyorum da vermiyorum da :KK43: simdilik cok dert etmiyorum. Ben de haala mama veriyorum. Persembe kontrolumuz var. Bakalim ne diyecek doktorumuz. Ama cok agliyo aksam, verme dese nasil yaparim bilmiyorum. Bineronun yarisini bitirince belki sakinlesmistir diye agzindan cektigimizde bile agliyo deli gibi aksamlari.
Herkese günaydın.ege yine yeşil kaka yaptı :KK43: kakasını tahlile götürdü babası ama bez suyunu çektiği için sağlıklı sonuç vermez demişler.bezi ters takın yapınca getirin demişler.ama ne zaman yapacağı belli değil ki nasıl bağlayayım tersten çocuğun tenine.tahlil yaptırıp bu konuya başka bir çöxüm bulan var mı kızlar? Ateşi,huzursuzluğu yok kuzumun ama bu yeşil kaka beni çok üzüyor :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecmis olsun canim. Eeger. Huzursulugu atesi filan yoksa uzme kendini. Tabi ki anne olarak bi aksilik mi var diye dusunuyoruz en ufacik seyde, ama yine de icini karartmamaya calis cok, goreceksin biseyi yok Egecigin :KK66:

bizdede zaman zaman yeşil oluyor.. ama sorun yapma üşütüyorlar sanırım.. anne sütü içiyorsa sorun yapma en güzel ilaç antibiyotik herşey:)))

Canım arka kısmını öne getir öyle bağla, daha az emiliyor sıvı kısım. Ben yollamistim tahlile. Ayrıca eğer altı açıkken yaparsa plastik bir bardağa alıp onu da götürebilirsin. Birşey çıkmayacak üzme kendini.

kızımın da ara sıra oluyo,sağlığı yerinde diye ben hiç düşünmedim tahlili,senin farkettiğin bir değişiklik oldu mu durumunda?
Bir de yeşillik yediğinde kakası yeşil oluyo,ona da dikkat et istersen,dolma,biber,marul vb.aklında olsun.
bişeyi yoktur bence annesi:KK16:

Tahlil sonuçlarımız geldi kızlar.eritrosit,amip yok.lökosit bol çıktı.ateş ve huzursuzluk yok.doktorumuz antibiyotiğe gerek görmedi.besin alerjisi olabilir dedi.süt ve süt ürünlerini bir süre yeme dedi.bi de bifi diye bir damla varmış.prebiyotik.onu kullanın dedi.bakalım inşallah düzelir.antibiyotiklik bir durum olmamasına sevindim.
Simca12 kakası dışında bi değişiklik görmedim bebeğimde.ama kakası iki kere üstüste yeşil olunca endişelendim.ben dereotu yiyorum hergün süt olsun diye.bizim yediklerimizin rengi bebeğin kakasına etki ediyor mu?

Çok gecmis olsun canım. Tip 1 olmamasina çok sevindim. Ama senin de dediğin gibi çok kilo vermişsin. Diyabetten dolayı muhtemelen ağırlıklı olarak protein ile besleniyorsun sanirim, onun da kilo kaybına etkisi vardır. Inşallah çabuk toparlarsin.

Bebeğine de maşallah. Inşallah sizin asılar da kolay geçer.

Tip 1 teşhisi kondu canım... :KK14::KK14: kan verdim bugün..tekrar bakılacak.. Hayırlısı olsun artık...

Bugün 2. Ay kontrolümüze gittik..

Kilomuz 5735 gr, boy 58,5 baş çevresi 39 cm.

Fıtığımız da iyileştirse güzel olacak... Arada o dayak yemiş gibi olan ağlamaları gazdanmış.. Doktorumuz biraz gazı var dedi..

Tip 1 teşhisi kondu canım... :KK14::KK14: kan verdim bugün..tekrar bakılacak.. Hayırlısı olsun artık...

Fıtığımız da iyileştirse güzel olacak... Arada o dayak yemiş gibi olan ağlamaları gazdanmış.. Doktorumuz biraz gazı var dedi..

Hayırlısi olsun canım...

Maşallah tosununa. Inşallah gaz sıkıntısı da geçer paşanın, rahatlar tez zamanda.

Tahlil sonuçlarımız geldi kızlar.eritrosit,amip yok.lökosit bol çıktı.ateş ve huzursuzluk yok.doktorumuz antibiyotiğe gerek görmedi.besin alerjisi olabilir dedi.süt ve süt ürünlerini bir süre yeme dedi.bi de bifi diye bir damla varmış.prebiyotik.onu kullanın dedi.bakalım inşallah düzelir.antibiyotiklik bir durum olmamasına sevindim.
Simca12 kakası dışında bi değişiklik görmedim bebeğimde.ama kakası iki kere üstüste yeşil olunca endişelendim.ben dereotu yiyorum hergün süt olsun diye.bizim yediklerimizin rengi bebeğin kakasına etki ediyor mu?

Eritrosit yok ama süt ürünü diyeti mi verdi....

Canım diyetten önce emzirme rutinini değiştirmeyi dener misin lütfen. 2-3 saatte bir emzir ve bu süre içinde tek memeyi ver. Sütün yettiği halde 2 memeyi de verirsen, çocuk on süt ile beslenir o da kakayi yeşil yapar.

Ben hergün yeşillik yiyorum hiç renk değişimine neden olmadı bu arada.

Masallahhh canim bebegine..... ins fıtığı iyi olur bir an once...

Canim dun bizimde 2.ay asilarimiz vardi.Benimki fazla iri sanirim.Boyu 61 cm. 8 kilo. Seninkinin kilosunu gorunce benimki gozumde bi anda buyudu.Suan 9 ay kiyafetleri giydiriyorum :)

bana da anne olan arkadaşım demişti,yeşil olur korkma diye,ama tabi içinin de rahat etmesi için baktırman iyi oldu.Aşağıdaki yazıyı da nette buldum:

Doğru bilinen yanlışlar " Çok kaka yapıyor, kakası yeşil renkte, bebeği üşüttük"

Yenidoğan bir bebeğin her altı açıldığında kaka varsa bebek iyi besleniyor demektir. Yeni doğan bir bebek günde ortalama 4-9 kez kaka yapabilir. Kaka çıkışı yoksa, beslenme sorunu yaşıyor olabilir.. Doğru ve düzenli meme emen bir bebeğin kakası sarı ve partiküllüdür. Yeşil kaka, bebeğin çok emdiğini gösterir. Bağırsaklarda işlenmiş kaka sarıdır. Yeşil kaka, çok emdiği için barsaklarda işlenmeden atıldığını gösterir. Üşütmekle herhangi ilişkisi yoktur.

Kızlar sezeryan dikişlerinin izi kalmasın diye doktorunuzun verdi e kullandığınız bir krem var mı??? Bugun laf arasında öğrendim de markasını adını bilen var mı?? Doktorumu haftaici arayayım bakalım ne diyecek?

oy kuzu ya,inşallah fıtığı da,gazı da geçer:nazar:

Kızlar sezeryan dikişlerinin izi kalmasın diye doktorunuzun verdi e kullandığınız bir krem var mı??? Bugun laf arasında öğrendim de markasını adını bilen var mı?? Doktorumu haftaici arayayım bakalım ne diyecek?

bana sadece antibiyotik ve ağrı kesici vermişti :26:

iyi aksamlar kızlar
nasılsınız.kızımı şimdi uyuttum.artık gece uykusuna yattık
kızlar yavrumun yüzünde kırmızı benekler çıktı
alerji olmuş dedi doktor.merhem verdi 3 gün kullan
dedi kullandık ama geçmedi pazartesi tekrar götürücem
netten araştırdım alerji diyo ama 10 gündür geçmedi
kızımın yüzüne baktıkça canım sıkılıyor
bembeyaz yüzü kıpkırmızı oldu.

Canim gecmis olsun.

Masallah oglusun tosun pasa modunda :) insallah fitigi da gazi da gecer yakin
Zamanda. Belki bizim aksam aglamalarimiz da gazdandir. İskence goruyomus gibi. Su 4. trimester bi bitseydi hayirlisiyla :)
iyi aksamlar kızlar
Canim gecmis olsun. Konu hakkinda hic bir bilgim yok ki fikir yuruteyim :KK43: en kisa zamanda gecer insallah

Yahu idil göğsümde uyuyor. Beşiğine ve ya yatağa koyduğum da uyanıyor.
Çok rahat ve derin uyuyor göğsümde.
Alıştı mı acaba?

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

iyi aksamlar kızlar

Alerji değil mi acaba? Bizde de benzeri oldu,meğer emzirirken tenime deyip terlediği için olmuş,tülbent koydum tenini değdirmedim,anında azaldı o kırmızılıklar,şimdi tek tük bazen çıkıyo,"baby rash" yaz google'a,görseldeki fotoğraflar gibiyse aynısı demektir bizimkinin.:KK16:

Banada iz icin birsey vermedi. Demir ve antbiyotik kullandim birde iyilesme hizlansin diye birşey. .. ben nette arastrdim contractubex diye bi ilac varmis. Onu soracağım cuma gunu dr. Ama zaten kesi gittikce kuculdu ve hafifledi pek iz kalacak gibi durmuyor.

Yahu idil göğsümde uyuyor. Beşiğine ve ya yatağa koyduğum da uyanıyor.
Çok rahat ve derin uyuyor göğsümde.
Alıştı mı acaba?

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Galiba çoğumuzda var o durum. Emdikten sonra birakip kafasını dayiyor bizim bebiste...:KK34:
Hem seviyorum oyle uyumasini hemde sonra alisir iyice aliskanlik yapar diyorum:44:

X