Gecmis oldun csnimm
Tesekkurler paylasim icin
Kuzum sabah 4.30 da bu postu okurken neler hissettigimi bir dusun :) ama nette midir siteden midir bi turlu cevaplayamadim.
Canim bizde de var ayni sorun. Ben de ayni depresyondan yeni yeni cikiyorum. Ben yalnixim ona ramen bebegine yetemiyorum stresiini yasiyorum. Ama cikmak lazim bu rih halinden. Ancak o zaman duzelcek hersey. Cunku kotu hisseettikce hersey daha da kotuye gidiyo
Kizlarr ben niye beceremiyorum bu duzeni kurmayi benim bebegim surekli emiyor. 2 saat boyunca ne zaman isterse tek meme, sonra diger meme 2 saat seklinde emziriyorum. Ama yarim satte bir emmek istiyor ve 10-15 dk degil yarim saat 40 dk kalabiliyor memede. Bu sure boyunca aktif rmmiyor, uyuyor. Ama memeyi cekip uyutmaya calisirsam gozler cin gubi aciliyor. Bi de bana cemkiriyo "aaggouuuuu" diye. Emzige de alistiramadim. OYle butun gun yapisik ikiz seklinde yasayip gidiyoruz.
Benim de 1 haziranda bitiyo. Yana yana rapor ariyorum. Ama benim sadece 15 gun acigim var. Okullar tatil olunca sorun halloluyo. O scidan biraz sansliyim. Rapor kullanabilme sansin yok mu? Bebegin daha cok kucuk. Ya da ucretsiz izin?
Canım benim bebeğim de emerken uyukluyor ama ben uyumasına izin vermiyorum.sürekli dürtüp emmesini sağlıyorum.öyle yaparsan belki daha kısa sürer emmesi.benimki de baştan emzik almadı ama ben zorla alıştırdım çocuğu.snowyy nin dediği gibi bizi emzik yerine kullanıyorlar.