- 28 Ağustos 2013
- 274
- 172
Aman masallah :) bizimki 1. Ayinda 800-900 gr anca almisti. Simdi ne olmus bakalim, haftaya gorcez. E peki bu yalanmalari aglamalari nasil zapt ediyosunuz? Ozellikle aksam cok agliyo. Kolik degil, aglama seklinden biliyorum. Emziriyorum 5 dk kavga gurultu emiyo sonra aglamalara devam. Bakiyorum memeyi sıkip. Sut gelmiyo ben de acliktan diye mecbur veriyorum mama. Cok kafaya da takiyorum bunu, belki de ben bilemedigimden. Kizim da alisti aksamlari mama almaya. Sagmak lazim 2 satte ne kadar sut birikiyo gormek icin aslinda
Çok şükür tek başıma değilim k.v yardımcı oluyor pispisliyor. bazen uykusuzluktan agliyo, o yüzden Emziriyorum doymak için istemiyor sadece onu çözdüm artık bir yerde emzik görevi görüyorum:). bir yerde okumuştum siktiginda süt gelmesi sütun olduğu anlamına gelmiyormus meme ucu cinsiyle alakalı diye ne kadar doğru bilmiyorum. Doysun da mama ver yapacak birşey yok yeterki doysunlar takma bu kadar. Çok su içmek gerçekten sütü arttiriyor denedim sende bol bol iç. Memelerimiz süt dolsun doysun bütün yavrucaklar insallah