2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Aman masallah :) bizimki 1. Ayinda 800-900 gr anca almisti. Simdi ne olmus bakalim, haftaya gorcez. E peki bu yalanmalari aglamalari nasil zapt ediyosunuz? Ozellikle aksam cok agliyo. Kolik degil, aglama seklinden biliyorum. Emziriyorum 5 dk kavga gurultu emiyo sonra aglamalara devam. Bakiyorum memeyi sıkip. Sut gelmiyo :KK43: ben de acliktan diye mecbur veriyorum mama. Cok kafaya da takiyorum bunu, belki de ben bilemedigimden. Kizim da alisti aksamlari mama almaya. Sagmak lazim 2 satte ne kadar sut birikiyo gormek icin aslinda

Çok şükür tek başıma değilim k.v yardımcı oluyor pispisliyor. bazen uykusuzluktan agliyo, o yüzden Emziriyorum doymak için istemiyor sadece onu çözdüm artık bir yerde emzik görevi görüyorum:). bir yerde okumuştum siktiginda süt gelmesi sütun olduğu anlamına gelmiyormus meme ucu cinsiyle alakalı diye ne kadar doğru bilmiyorum. Doysun da mama ver yapacak birşey yok yeterki doysunlar takma bu kadar. Çok su içmek gerçekten sütü arttiriyor denedim sende bol bol iç. Memelerimiz süt dolsun doysun bütün yavrucaklar insallah:KK54:

Gunaydin kizlar
Yesillik yiyor msnuz?.
Ben gaz yapar diye yemiyorum ama sutu arttiriyor ye diyorlar bilemedim

Ben roka ve maydanoz yiyorum genelde. Marul da yiyorum olunca gaz yapar demişlerdi ama çok şükür olmadı bende. Soğan süt yapar derler ya bence doğru ama dolaylı yoldan inanılmaz susatiyo dolayisiyla da su ictirerek sutu arttırıyor:) ayni şey sarımsak için de geçerli. Bu arada roka ve maydanozun sütun kalitesini arttırdığını duymuştum.

Arkadaslar bir defaya mahsus 100 lira sut tazminatı alabiliyormusuz alan ya da bilgisi olan var mı? Nasıl bir başvuru yapılıyor açana bebeğimize bez alırız :KK66:

eşim halletti o işi,kızımın,benim kimliğimi ve doğum yaptığımı gösteren belgeyle gitti SGK'ya,kızımızın sigorta kaydını açtırmak istiyorum demiş,103 TL 10 gün içinde Ziraat Bankasına yattı,yattığını da aşağıdaki linkte iş görmezlik ödeneği başlığından görebilirsin.

https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/Isgoremezlik4AOdemeSorgula

arkadaslar mrb. benim oglusum . enfeksiyon almis. dr antibiyotik verdi. bu arada 32 gunluguz. arkadaslarim antibiyotik kullanma diyor. ama dr kullanmazsam dahada ilerler ve igne tedavisine geceriz fakan dedi. ne yapmaliyim akil verirmisiniz

arkadaslar mrb. benim oglusum . enfeksiyon almis. dr antibiyotik verdi. bu arada 32 gunluguz. arkadaslarim antibiyotik kullanma diyor. ama dr kullanmazsam dahada ilerler ve igne tedavisine geceriz fakan dedi. ne yapmaliyim akil verirmisiniz

Gecmis olsun cnm, eger emiyorsa bebegin korkma kendiliginden gececektir.Dr muz bize hep oyle der. Ama doktorunda yazdiysa vardir bi bildigi.

Canim cok gecmis olsun. Izmide aydin mevsim var cocuk cerrahi fakat tum ameliyatlari yapiyor mu bilgim yok ozel klinigi var. Ayni zamanda medikal parkta da bir profesör e iyi diyorlardi ama adini hatirlayamadim.:KK31:

saolun kizlar ben sifada bi doktor buldum adnan narci diye docentmis ii diyolar sunnetide yaptirayim diyorum bayilmisken ama oglus cok kucuk aklim kaliyo hep ayrica irfan karaca diye bi doktor buldum ozel gazi hastanesi ile calisiyormus konustum filanda 2200 lira tutar dedi bana cok geldi o yuzden vazgectim sifadakide sunnet filan 1000 liraymis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok şükür tek başıma değilim k.v yardımcı oluyor pispisliyor. bazen uykusuzluktan agliyo, o yüzden Emziriyorum doymak için istemiyor sadece onu çözdüm artık bir yerde emzik görevi görüyorum:). bir yerde okumuştum siktiginda süt gelmesi sütun olduğu anlamına gelmiyormus meme ucu cinsiyle alakalı diye ne kadar doğru bilmiyorum. Doysun da mama ver yapacak birşey yok yeterki doysunlar takma bu kadar. Çok su içmek gerçekten sütü arttiriyor denedim sende bol bol iç. Memelerimiz süt dolsun doysun bütün yavrucaklar insallah:KK54:

Cok sukur canim. Evet meme ucunu sıktiginda gelen sut kanallarda kalan son damla da olabiliyor. BEn sagdiginda anca 5cc filan cikiyor o durumda. Aksamki aglamamizi bi gorseydin. Sanki etini kopariyoruz :KK43: meme dayiyorum agzina, emmiuo bile. Daha fazla agliyo. Mama yapana kadar oyle ciglik cigliga agliyo ki. Sancisi olunca oyle aglar normalde. Neyse artik bi surec bu, hayirlisi olsun ne diim.

Arkadaslar bir defaya mahsus 100 lira sut tazminatı alabiliyormusuz alan ya da bilgisi olan var mı? Nasıl bir başvuru yapılıyor açana bebeğimize bez alırız :KK66:

eşim halletti o işi,kızımın,benim kimliğimi ve doğum yaptığımı gösteren belgeyle gitti SGK'ya,kızımızın sigorta kaydını açtırmak istiyorum demiş,103 TL 10 gün içinde Ziraat Bankasına yattı,yattığını da aşağıdaki linkte iş görmezlik ödeneği başlığından görebilirsin.

https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/Isgoremezlik4AOdemeSorgula

Sevil ben de bilmiyorum ama bak simca bahsetmis sagolsun :KK34:

Günaydın, keyifli hafta sonları olsun. Banyo günü geldi nihayet, aklansin paklansin tosunum; sonra da sabah kahvaltısına onu yiyeyim:KK70::KK70:

Sizler nasilsiniz?

Geçmiş olsun canım, acil sifalar diliyorum. Bazen tedavi o kadar gereklidir ki, olumsuz etkileri gözardı edilebilir. Doktoruna itimadin var ise kullan canım. Ama güvenmiyorsan bir uzman görüşü daha al, ne yapacağına daha rahat karar verirsin.

Günaydın hatunlar..
kaç gündür giriyorum okuyorum çıkıyorum yazmaya hiç fırsatım olmadı..
şimdiye kadar ilk defa 2 gece yalnız kaldik ondada kuzum sagolsun kusmalar aglamalar gece gündüz uyumamalar..
bide herkes diyo ki artık yalnız kalmalisin bebegine alismalisin..
tamam bunu bende biliyorum ama bizim prenses 1dk başımdan ayrılma hep seni hissedeyim sen benimle hep konuş hiç yemek is yapma istiyo..
o günde komşularım geldi kuzuma baktı ben islerimi yaptım ama ne zamana kadar komsularim gelebilir..
Bu arada bidr adet oldum sütüm hiç korumadi beni..
bugünde kuzuma mevlut okutucaz insallah..
kv nin başına bişeyler düştü sanırım pide ve tatlı işini o hallediyo..
Hoş babamın şimdiye kadar yaptıklarıyla kıyas bile yapılamaz 50 pide ve 1 tepsi baklava..
çenem düştü tabii kaç gündür gelemeyince:KK9::KK9:
Ankara'da olan hatunlar brn Hira'yı genel bi kontrole götürmek istiyorum özel devlet önerebileceginiz bi dr hastane varmı?

Günaydın kızlar =)
Güzel bir haftasonu diliyorum herkese.
Havalar hiç iç açıcı değil ama olsun :)
Bebişlerle her günün tadını çıkarmak lazım :KK66:

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Günaydın hatunlar..
şimdiye kadar ilk defa 2 gece yalnız kaldik ondada kuzum sagolsun kusmalar aglamalar gece gündüz uyumamalar..
tamam bunu bende biliyorum ama bizim prenses 1dk başımdan ayrılma hep seni hissedeyim sen benimle hep konuş hiç yemek is yapma istiyo..
o günde komşularım geldi kuzuma baktı ben islerimi yaptım ama ne zamana kadar komsularim gelebilir..
Hoş babamın şimdiye kadar yaptıklarıyla kıyas bile yapılamaz 50 pide ve 1 tepsi baklava..
Ankara'da olan hatunlar brn Hira'yı genel bi kontrole götürmek istiyorum özel devlet önerebileceginiz bi dr hastane varmı?

Selam tatlım nasılsın?
Hayırlı olsun mevlüdunuz.
Bende 2 haftaya taşınıyorum.
Nasıl bakicam nasıl kendime zaman ayırıcam bilmiyorum.
Ablam yardımcı oluyordu herşeye :KK43:
Kv yakın ama 2 gün önce ilk defa tartıştık ve haklı olmama rağmen sinirden suratına kapattım teli.
Hiç yakışmadı bana hemde hiç :KK43:
Neyse olan oldu ama içim daralıyor ailemden uzaklasacagim diye.
Böyle yani.
Bu aralar dertler, sıkıntılar bende derya-deniz...

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Cok sukur canim. Evet meme ucunu sıktiginda gelen sut kanallarda kalan son damla da olabiliyor. BEn sagdiginda anca 5cc filan cikiyor o durumda. Aksamki aglamamizi bi gorseydin. Sanki etini kopariyoruz :KK43: meme dayiyorum agzina, emmiuo bile. Daha fazla agliyo. Mama yapana kadar oyle ciglik cigliga agliyo ki. Sancisi olunca oyle aglar normalde. Neyse artik bi surec bu, hayirlisi olsun ne diim.

Cnm benimkide oyleydi dun aksam anladim.Gogsumden emdiginde sut geliyor ama o doymus uyumak icin emiyor sutte istemedigi icin sinirleniyor emzik verdim cakcuk emdi ve uyudu :) belki seninkide ayni seye dert yaniyordur :)

Günaydın hatunlar..
Sinemcim, bu kizlar buyudukce cadi oluyolar di mi😉 mevludunuz hayirli olsun simdiden. Sen cok ozletme kendini, bayaa oldu seni gormeyeli :)
Cnm benimkide oyleydi dun aksam anladim.Gogsumden emdiginde sut geliyor ama o doymus uyumak icin emiyor sutte istemedigi icin sinirleniyor emzik verdim cakcuk emdi ve uyudu :) belki seninkide ayni seye dert yaniyordur :)
Aslinda o panikten aklima gelmiyo emzik. Bugunn bi de oyle deneyim. Ama iciyo 120 cc mama. HAtta yarisini icince cektim biberonu meme alsin artik sakinlesti dedim. Kaldigi yerden devam etti agitlar :KK43: bilemedim

Günaydın hatunlar..

Selam canım, hayırlı olsun mevludunuz. Bizim kuzular da öyle canım. Is güç ikinci plana itiliyor mecburen, fırsat buldukça yapacaksın. Eski düzenini bir süre unut. Haftalar önce ben " birkaç yıla düzene gireriz" dediğimde çok değil mi demiştin. Ama sanirim hakliydim:KK70::KK70::KK70:

Selam tatlım nasılsın?
Hayırlı olsun mevlüdunuz.
Bende 2 haftaya taşınıyorum.
Nasıl bakicam nasıl kendime zaman ayırıcam bilmiyorum.
Ablam yardımcı oluyordu herşeye :KK43:
Kv yakın ama 2 gün önce ilk defa tartıştık ve haklı olmama rağmen sinirden suratına kapattım teli.
Hiç yakışmadı bana hemde hiç :KK43:
Neyse olan oldu ama içim daralıyor ailemden uzaklasacagim diye.
Böyle yani.
Bu aralar dertler, sıkıntılar bende derya-deniz...

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Allah kolaylık versin canım. Anne&babana yakın bir yer tercih edemedin sanirim. Şimdiden hayırlı olsun yeni yuvaniz canım.

Herkese günaydın.ege yine yeşil kaka yaptı :KK43: kakasını tahlile götürdü babası ama bez suyunu çektiği için sağlıklı sonuç vermez demişler.bezi ters takın yapınca getirin demişler.ama ne zaman yapacağı belli değil ki nasıl bağlayayım tersten çocuğun tenine.tahlil yaptırıp bu konuya başka bir çöxüm bulan var mı kızlar? Ateşi,huzursuzluğu yok kuzumun ama bu yeşil kaka beni çok üzüyor :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizdede zaman zaman yeşil oluyor.. ama sorun yapma üşütüyorlar sanırım.. anne sütü içiyorsa sorun yapma en güzel ilaç antibiyotik herşey:)))

Herkese günaydın.ege yine yeşil kaka yaptı :KK43: kakasını tahlile götürdü babası ama bez suyunu çektiği için sağlıklı sonuç vermez demişler.bezi ters takın yapınca getirin demişler.ama ne zaman yapacağı belli değil ki nasıl bağlayayım tersten çocuğun tenine.tahlil yaptırıp bu konuya başka bir çöxüm bulan var mı kızlar? Ateşi,huzursuzluğu yok kuzumun ama bu yeşil kaka beni çok üzüyor :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım arka kısmını öne getir öyle bağla, daha az emiliyor sıvı kısım. Ben yollamistim tahlile. Ayrıca eğer altı açıkken yaparsa plastik bir bardağa alıp onu da götürebilirsin. Birşey çıkmayacak üzme kendini.

X