- 8 Ocak 2011
- 23
- 2
Gunaydin canim bu sut sagma isini emIrmeden once yap mutlaka ki miktarini ogren. Tracy hogg kitabinda bu sekilde danisanlarinin sut miktarini bile artiryormus anlatiyordu.Sen de bendensin demistim ama degilmissin senin bayaa baya duzenin var masallah ah bu kaynanalar. Benimki de bana tembihliyo," iyi bak kizima, gozun gibi bak, aman bak cok iyi bak tamam mi, dikkat et..." Sanki uvey anneyim de bana guvenmiyo. Takma bosver. Seninki daha sinir bozucuynus. Kv oyle dese nasil tersliicegimi sasiririm herhalde
Aman masallah :) bizimki 1. Ayinda 800-900 gr anca almisti. Simdi ne olmus bakalim, haftaya gorcez. E peki bu yalanmalari aglamalari nasil zapt ediyosunuz? Ozellikle aksam cok agliyo. Kolik degil, aglama seklinden biliyorum. Emziriyorum 5 dk kavga gurultu emiyo sonra aglamalara devam. Bakiyorum memeyi sıkip. Sut gelmiyo ben de acliktan diye mecbur veriyorum mama. Cok kafaya da takiyorum bunu, belki de ben bilemedigimden. Kizim da alisti aksamlari mama almaya. Sagmak lazim 2 satte ne kadar sut birikiyo gormek icin aslinda
Tatlim anladim ben onu, postun iceriginden belli :) devlet memuru da alabiliyo mu sut parasi. Her ay duzenli mi aliniyo yoksa 1 kerelik bisry mi?
Sut parası mi adi bilmiyorum ama sgk bir defaya mahsus dogum yardimi yapiyor. Yengem ogretmen ve dogum yapti oradan biliyorum.