herkese merhabaaaaaa
ama kimse kalmamış
canım serum fizyolojik kullan ben hergün kullanıyorm.. çünkü sürekli doluyor burnumuz.. ilk başta korkmuştum ciğerlerini mi üşüttük çocuğun diye.. sonra doktor dinledi ve burnunu temzleyin dedi
canım o dağınıklık işine katılıyorum..bugün sitem ettim azıcık.. eşim ben de bi değişiklik var mı diye sordu sonra da pişman oldu..
dedim senden temizlik beklemiyorum ( ki hamile kalmadan önce ve hamile iken birlikte yaprdık ) bak hafta içi temizliği çamaşırı her işi bitiriyorum yeter ki haftasonumuz kaliteli geçsin..yorulduğumu söylüyorsun ama çoraplar bi yerde kıyafetlerin bi yerde bornoz bir yerde.. çoraplarını sepete atsan,takım elbiseni ertesi gün giymeyeceksen dolabına kaldırsan benim işimi çok fazla kolaylaştırırsın ...utandı tabi:26: rahatına çok düştün akşam gelip tableti alıp yayılıyorsun.ddim.. çocuğun altını değiştirip gazını çıkarmakla bitmiyor ki iş.. 2,5 yıl ütüye elimi vurmadım hem kendi hem benim ütümü yaptı sağolsun.. şimdi bi rahatlık geldi adam fabrika ayarlarına geri döndü..bekarken annesinin evinde nasılsa öyle oldu.. ama ona yeni yazılım attım ayar çektim.. bkalım nolacak.. akşam da almış tableti eline yayılmış yine..çocuğu emziriyordum gaz damlası geldi aklıma o vaziyette kalktım damlayı aldım sehpanın üstünden..koştu ben verirdim dedi yok hallederim dedim.. anladı tabi..bi baktım kalkmış evi topluyor hiç sesimi çıkarmadım.. :
:) güldüm valla .ben hamıleyken hep eşime guvenıyordum bebge bakma konusunda ev işi yapmaz cok cokk zorda kalırsa.ben işteyken ogleyın yemeğe gelınce kahvaltı hazırlardı bıtek.şimdide işten geliyor alıyor cocugu yatana kadar ılgılenıyor saolsun maşallah dıyın :)hatta süt sağıyorum benı kaldırmıyor gece onu verıyor .ama ev işlerıne gelınce yıne aynı yapmıyor.arada bır ortalığı topluyor .
sen cok yoruluyorsun dıyor bana bızım çocuk gazlı zaten bazen sabahlatıyor bıze
Benim oglumda gunduz aralikli uyuyor kalkiyor hepte gaz sancisiyla uyaniyor... aksam belirli saatlerde hic bi pozisyon onu mutlu etmiyor hep aglamakli... doktor kendini skmasini karin agrisini cok iyi buyuyo olmasina ve iyi beslenmesine bagladi... Ama ben perisanim, bi turlu toparlanamiyorum. Cok zayifladim...Hayirlisi bakalim cnm.
herkese merhabaaaaaa
ama kimse kalmamış
canım serum fizyolojik kullan ben hergün kullanıyorm.. çünkü sürekli doluyor burnumuz.. ilk başta korkmuştum ciğerlerini mi üşüttük çocuğun diye.. sonra doktor dinledi ve burnunu temzleyin dedi
canım o dağınıklık işine katılıyorum..bugün sitem ettim azıcık.. eşim ben de bi değişiklik var mı diye sordu sonra da pişman oldu..
dedim senden temizlik beklemiyorum ( ki hamile kalmadan önce ve hamile iken birlikte yaprdık ) bak hafta içi temizliği çamaşırı her işi bitiriyorum yeter ki haftasonumuz kaliteli geçsin..yorulduğumu söylüyorsun ama çoraplar bi yerde kıyafetlerin bi yerde bornoz bir yerde.. çoraplarını sepete atsan,takım elbiseni ertesi gün giymeyeceksen dolabına kaldırsan benim işimi çok fazla kolaylaştırırsın ...utandı tabi:26: rahatına çok düştün akşam gelip tableti alıp yayılıyorsun.ddim.. çocuğun altını değiştirip gazını çıkarmakla bitmiyor ki iş.. 2,5 yıl ütüye elimi vurmadım hem kendi hem benim ütümü yaptı sağolsun.. şimdi bi rahatlık geldi adam fabrika ayarlarına geri döndü..bekarken annesinin evinde nasılsa öyle oldu.. ama ona yeni yazılım attım ayar çektim.. bkalım nolacak.. akşam da almış tableti eline yayılmış yine..çocuğu emziriyordum gaz damlası geldi aklıma o vaziyette kalktım damlayı aldım sehpanın üstünden..koştu ben verirdim dedi yok hallederim dedim.. anladı tabi..bi baktım kalkmış evi topluyor hiç sesimi çıkarmadım.. :
:) güldüm valla .ben hamıleyken hep eşime guvenıyordum bebge bakma konusunda ev işi yapmaz cok cokk zorda kalırsa.ben işteyken ogleyın yemeğe gelınce kahvaltı hazırlardı bıtek.şimdide işten geliyor alıyor cocugu yatana kadar ılgılenıyor saolsun maşallah dıyın :)hatta süt sağıyorum benı kaldırmıyor gece onu verıyor .ama ev işlerıne gelınce yıne aynı yapmıyor.arada bır ortalığı topluyor .
sen cok yoruluyorsun dıyor bana bızım çocuk gazlı zaten bazen sabahlatıyor bıze
maşallah canım benim...
tatlım sağolsun çok iyidir eşim.. iş yapma yat dinlen haftsonu yaparız diyor.( benden iyi ev süpürür).süt olsun diyor ama evi savaş alanına da çevirmekten eksik kalmıyor.. bana teklif etti süt sağ yat uyu diye ama daha çok küçük kıyamadım kuzuma...
yemek de sıkıntımz yok şükür..ben pişiriyorum çoğunlukla..arada ona bırakıyorum.. o gelince hazırlar.. haftasonu yemek işi onun..maşallah pek becerikli..
çocukla da ilgileniyor akşam işten gelince.. şanslıyız vesselam
kızlar 35 günlük olduk ama hıc bı ayakkabım olmuyor hamıleykende netten yazlık ayakkabılar almıştım bıleklerını bağlayamıyorum sol ayağım ozellıke daha cok şiş sag ayağımda sankı şiş yok gıbı ama onada olmuyor ayakkabılarım allahım bı ton para baydım ben onlara .ustelık 5 gun sonra arkadaşımın dugunu var ne gıyıcem bılmıyorum sadece spor ayakkabım oluyor oda bez olduğu ıcın.sizin ayaklarınız nasıl şiş olanlar ındımı ne zman normale dönecek yada dönmeyecek mı
sürekli spor ayakkabı giymekten genişlemiş benim de ayaklarım.. babetlere döndüm artık..
Gözün aydın canım. Aynı sorunu yaşayan diger arkadaşlar da istifade ederler
Bende de öyle oldu canım. Birkaç gündür kesildi şükür (neredeyse 2 ay olacak).
Bebek bir kerede ortalama 90 cc emiyor zaten canım. Bebeğin bir aydan büyükse 5 saat uyumasi da normal. Doyuyordur (idrar çıkışına bak, günde 1 kere diski normal).
Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun.
Önemli değil. Ben 33, eşim 37.
canım bana bıraz kılosu fazla gıbı geldı 3230 dogdu bızımkı 32 günlükken gıttık doktora 4250 cıktı doktor cok ıyı dedı normal olanı dedı ılk aylarda günlük 20-30gr alması gerekıyormus bıde benımkı bıkac gundur 5-10dakıka emıp emıp uyuyor sağıp verıyorum bazen sureklı boğazına kaçırıyor cunkı aksam saatlerınde elpompasıyla sagdıgımda ıkı göğüsten 100cc felan çıkıyor gercı bellı olmuyor bazen bırınden o kadar çıkıyor ama2-3 ay kaşığı günde 2-3kere verdim arkasına su verdim. Birazda sonra emzirdim sütüm ytersizdi arkasınada mama verdim 15günde felan geçti her iki saatte mutlaka besledim
Çok sağolun kızlar inşallah geçer önlem aldık çift bez bağlıyoruz. Kilo durumuna gelince 3010gr doğdu, dün 6 kg çıktı 3saatte bir 120 ver onun öncesinde germeyeceksin dio, ama benim oğlan bazen 90 yiyor bazen 120 hiç 3saat bekletip veremiorum çünkü hepsini bitiremio yarısını yiyor yarım saat uyuyor uyanıo kalanını yemek istio, bazen 90lık yapuom bitirio ama doymuyor yeniden istio sizce çok mu kilolu siZlerimki nasıl bugün aç bırakim dedim biraz anne die ağlıo sanki bulunduğum yere bakıo başını çevirip duruo yüzüme bakıo bişeler anlatmaya çalışır gibi içli içli ağlıo dayanamadım üzülüorum bnde versim gitti mamayı, bu arada 26snda 2ayımız bitio, sizlerin bebişleri nasıl kilo alımı lütfen bilgilendirin
Merhaba arkadaslar bende 25 nisanda kuzumu dunyaya getırdım takıpteyım ama yazöaya fırsatım olmadı. Cok şükur akıllı kıZım gecelerinı uyuyor sabsh uykularımdan olmak benı mahvedıyoooyarın 1 ayımız doluyo 20 gündur yalnızım annem gıttıı ama benden daha lohusa kaynanamla aynı bınadayız saolsun!!!! Kösteklığı hiç bitmiyoooooo dogumdan bır gun öncesine kadar yemeğinide verdim ama beklentı hıc bıtmıyo sezaryen oldum ben 10 gun annem hem bana hem bebeğe hem eve hemde kv baktııı denılebılır annem gıttı benden yemek bekler dikişli bu halimle bana yapıp getırecegıne. Depresyonun dibindeyım eşimle tartısıyoz sureklıı bakalımmm tek tesellım kızımmm buarada gazı olanlar kımuon denesinn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar 35 günlük olduk ama hıc bı ayakkabım olmuyor hamıleykende netten yazlık ayakkabılar almıştım bıleklerını bağlayamıyorum sol ayağım ozellıke daha cok şiş sag ayağımda sankı şiş yok gıbı ama onada olmuyor ayakkabılarım allahım bı ton para baydım ben onlara .ustelık 5 gun sonra arkadaşımın dugunu var ne gıyıcem bılmıyorum sadece spor ayakkabım oluyor oda bez olduğu ıcın.sizin ayaklarınız nasıl şiş olanlar ındımı ne zman normale dönecek yada dönmeyecek mı
Allah yardimcin olsn cnm
Kızlar şu bebek mobilyası kokusunu nasıl giderdiniz?
Satıcı koku yapmaz 1 hafta havalandırin dedi lakin ben mobilyayi alayı 42 gün oluyor sildim temizledim o günlük kokmuyor ama sonra yine ayni koku var maalesef.
Bütün kiyafetleri kokuyor artık kızımın
Iyi ki su an odasında yatırmıyorum ama rahatsız ediyor bu durum beni.
Çözüm bulan varsa paylassin.
Odası en az haftanin 4 günü havalandiriliyor.
♥Rüya & idil Deniz ♥
Canım ben bütün gün camı , mobilyanın kapaklarını açık bıraktığım halde 2 ay çıkmadı kokusu.hatta 2 aydan sonra bile tam geçmedi.
Canim yasla ilgili degil. Tamamen karaktter. Benim adam 50sinde olsa ayni olurduGünaydın, keyifli bir hafta sonu olur inşallah. Büyük korsan sınavda yine, "havamız" yerinde olursa hayvanat bahçesine gideceğiz. Kaç zamandır gidememistim, özledim kuzulari
Sizlerde planlar nasıl?
Gözün aydin canım
Kendi başına gaz cikarmayi ve gegirmeyi öğrendiğinde, yani yatakta dönmeyi ve oturmayı becerdiginde kendi odasına geçmeli. Dolayısıyla ortalama 6. Ayda kademeli olarak alistirilmali bence.
Biz nöbetleşe bakıyoruz ve sınırlı zamanda iyi uyku alabilmek için bebeğin yatağı oturma odasında. Bebekle ilgilenen kişi oraya geçiyor, diğeri yatak odasına. Ekim gibi oğlanı doğrudan kendi odasına alacağız. Telsize gerek yok bence. Zaten çocuk odası yatak odasinin yani ve biz bebeğin sesine çok hassaslastik.
Uyanıp yapacak
Allah size kolaylık versin arkadaşlar, iyi tahammül ediyorsunuz.
Biz bilerek isteyerek beraber karar vererek yaptık. Beraber bakıyoruz. Ikimiz de birbirimizi gozetiyoruz. Yeri geliyor ben.daha fazla dinleneyim diye eşim sadece bebeği getiriyor ve emzirdikten sonra geri götürüyor. Demiyor kalk senin siran. O haliyle de sabah ise gidiyor. Bilmiyorum belki biz size göre yaşlıyiz, yıllar sonra bebek sahibi olmaya karar verdik diye böyle...
Hepimizin evi için huzur ve mutluluk diliyorum.
Yediğin besine, kaç saatte bir emzirdigine ve metabolizma hızına bağlı olarak 4-6 saat arasında geçer canım.
Su kundak isini ben de denemeliyim. Uyuduktan sonra mi ypiosunuz?Sorunu bulduk nihayet.annem sagolsun.uykuya daldiktan sonra battaniyesi ile kollarini sariyoruz.meger benim yaramaz elleriyke kendini uyandiriyomus.kollari sarinca 2 3 saat uyumaya basladi:)
Ogut vermekten ziyade ornek olmak lazimKanaat kullanip gecirdim cnmcim :)
Alismamislar ok de islerine de boyle geliyor cakallarin
Pamuk da degilim yandim
Seda sayanun programindaki gibi altin disli kanana adini yilan koydum derse amanin
Siz de kizlariniza ogut verin kaynanalarini sevsinler saysinlar olma mi :) :)
Ben de resetliyorum, 2-3 gun suruyo etkisi :) biktim format atmaktanherkese merhabaaaaaa
ama kimse kalmamış
dedim senden temizlik beklemiyorum ( ki hamile kalmadan önce ve hamile iken birlikte yaprdık ) bak hafta içi temizliği çamaşırı her işi bitiriyorum yeter ki haftasonumuz kaliteli geçsin..yorulduğumu söylüyorsun ama çoraplar bi yerde kıyafetlerin bi yerde bornoz bir yerde.. çoraplarını sepete atsan,takım elbiseni ertesi gün giymeyeceksen dolabına kaldırsan benim işimi çok fazla kolaylaştırırsın ...utandı tabi:26: rahatına çok düştün akşam gelip tableti alıp yayılıyorsun.ddim.. çocuğun altını değiştirip gazını çıkarmakla bitmiyor ki iş.. 2,5 yıl ütüye elimi vurmadım hem kendi hem benim ütümü yaptı sağolsun.. şimdi bi rahatlık geldi adam fabrika ayarlarına geri döndü..bekarken annesinin evinde nasılsa öyle oldu.. ama ona yeni yazılım attım ayar çektim.. bkalım nolacak.. akşam da almış tableti eline yayılmış yine..çocuğu emziriyordum gaz damlası geldi aklıma o vaziyette kalktım damlayı aldım sehpanın üstünden..koştu ben verirdim dedi yok hallederim dedim.. anladı tabi..bi baktım kalkmış evi topluyor hiç sesimi çıkarmadım..
bugün doktordaydım.. ilk 3 ay süt korur, sonra 2 ay kondom kullanın, 6. ayda spiral takalım dedi.. daha önceden yasmin kullanıyordum.. gebelik şekerim henüz beni terketmediğinden d.k. hapını kullanamazmışım..
büyür tatlım merak etme..
ben de sap simplex kullandım.. pek faydası olmuyor.. kalktım humana kimyonlu rzene çayı aldım..ayrıca anason kimyon çayı da.. ikisini de ben içiyorum..faydasını gördüm canım..
canım buralardayım..
geçen haftasonu izmir e annemlee giitik eşimle.. döndükten sonraa çamaşırdı temizlikti derken haftasonu geldi... sen napıyorsun minnak kuzucuk nasıl hayatım..
bir de güzel bankam izinde olmama rağmen zorunlu bir eğitim göndermiş.. onu tamamlıyorum netten.. memur mu olsaydım acabaaa
oo daha gençsiniz tatlım
Canim arada olmasi normal ama. Benim kizim butun gun kokuyodu. Once usutmus olabilecegimi dusundum. Ama gaz ilacindan kaynaklanmis. İlaci duzenli veriyodum bi kac gundur. Gazi olsa da olmaa da. Onu kestim, koku bitti. SagolasinSelam kızlar! Herkes iyidir umarım. Ben geçen gün gaz sorunu için acı elma yağı alıp kullandım, birkaç damla elime damlatip bebeğimin ayak tabanını ovdum. Yağın etkisi mi bilinmez ama o gün gazını rahat çıkardı. Forumda bunu yapan başka arkadaşlar da varsa diye uyarmak istedim.Bu yağın fazla kullanılması epilepsi, kanser vb hastalıklara yol açabiliyormuş o yüzden lütfen çok zorda kalmadıkça kullanmayın.
BRUJAV geçmiş sayfalarda bebeğin altının koktuğundan bahsetmişsin valla bizde de aynı canım bazen kakasını yaptı çok kokuyo diyorum bir açıyorum sadece çişini yapmış yaramaz ama fena kokuyogazı da aynı şekilde.Ben normal olduğunu düşünüyorum zaten 2 hafta önce idrar tahlili yapılmıştı değerleri normaldi.Takma kafana bebeğin de olsa bebek gibi kokmuyo bu meret
Canim havalandirmaya devam. Bi kac ay suruyo, bizzimki haala bile kokuyo ama zor farkediliyo. İdil deniz odasina gecene kadar, bitr insallah.Kızlar şu bebek mobilyası kokusunu nasıl giderdiniz?
Satıcı koku yapmaz 1 hafta havalandırin dedi lakin ben mobilyayi alayı 42 gün oluyor sildim temizledim o günlük kokmuyor ama sonra yine ayni koku var maalesef.
Bütün kiyafetleri kokuyor artık kızımın
Iyi ki su an odasında yatırmıyorum ama rahatsız ediyor bu durum beni.
Çözüm bulan varsa paylassin.
Odası en az haftanin 4 günü havalandiriliyor.
♥Rüya & idil Deniz ♥
herkese merhabaaaaaa
ama kimse kalmamış
dedim senden temizlik beklemiyorum ( ki hamile kalmadan önce ve hamile iken birlikte yaprdık ) bak hafta içi temizliği çamaşırı her işi bitiriyorum yeter ki haftasonumuz kaliteli geçsin..yorulduğumu söylüyorsun ama çoraplar bi yerde kıyafetlerin bi yerde bornoz bir yerde.. çoraplarını sepete atsan,takım elbiseni ertesi gün giymeyeceksen dolabına kaldırsan benim işimi çok fazla kolaylaştırırsın ...utandı tabi:26: rahatına çok düştün akşam gelip tableti alıp yayılıyorsun.ddim.. çocuğun altını değiştirip gazını çıkarmakla bitmiyor ki iş.. 2,5 yıl ütüye elimi vurmadım hem kendi hem benim ütümü yaptı sağolsun.. şimdi bi rahatlık geldi adam fabrika ayarlarına geri döndü..bekarken annesinin evinde nasılsa öyle oldu.. ama ona yeni yazılım attım ayar çektim.. bkalım nolacak.. akşam da almış tableti eline yayılmış yine..çocuğu emziriyordum gaz damlası geldi aklıma o vaziyette kalktım damlayı aldım sehpanın üstünden..koştu ben verirdim dedi yok hallederim dedim.. anladı tabi..bi baktım kalkmış evi topluyor hiç sesimi çıkarmadım..
bugün doktordaydım.. ilk 3 ay süt korur, sonra 2 ay kondom kullanın, 6. ayda spiral takalım dedi.. daha önceden yasmin kullanıyordum.. gebelik şekerim henüz beni terketmediğinden d.k. hapını kullanamazmışım..
büyür tatlım merak etme..
ben de sap simplex kullandım.. pek faydası olmuyor.. kalktım humana kimyonlu rzene çayı aldım..ayrıca anason kimyon çayı da.. ikisini de ben içiyorum..faydasını gördüm canım..
canım buralardayım..
geçen haftasonu izmir e annemlee giitik eşimle.. döndükten sonraa çamaşırdı temizlikti derken haftasonu geldi... sen napıyorsun minnak kuzucuk nasıl hayatım..
bir de güzel bankam izinde olmama rağmen zorunlu bir eğitim göndermiş.. onu tamamlıyorum netten.. memur mu olsaydım acabaaa
oo daha gençsiniz tatlım
Siz 3. Aydan da kesin ümidi
6 ayimiz var en temizinden
♥Rüya & idil Deniz ♥
Merhaba arkadaslar bende 25 nisanda kuzumu dunyaya getırdım takıpteyım ama yazöaya fırsatım olmadı. Cok şükur akıllı kıZım gecelerinı uyuyor sabsh uykularımdan olmak benı mahvedıyoooyarın 1 ayımız doluyo 20 gündur yalnızım annem gıttıı ama benden daha lohusa kaynanamla aynı bınadayız saolsun!!!! Kösteklığı hiç bitmiyoooooo dogumdan bır gun öncesine kadar yemeğinide verdim ama beklentı hıc bıtmıyo sezaryen oldum ben 10 gun annem hem bana hem bebeğe hem eve hemde kv baktııı denılebılır annem gıttı benden yemek bekler dikişli bu halimle bana yapıp getırecegıne. Depresyonun dibindeyım eşimle tartısıyoz sureklıı bakalımmm tek tesellım kızımmm buarada gazı olanlar kımuon denesinn
Oooo gencsiniz ya yasli diyince :) tam gencligimizin baharindayiz ki !
Canim yasla ilgili degil. Tamamen karaktter. Benim adam 50sinde olsa ayni olurduayrica ne var yasinizda yahu
Su kundak isini ben de denemeliyim. Uyuduktan sonra mi ypiosunuz?
Ogut vermekten ziyade ornek olmak laziminsallah boyle devam eder kv ile muhabbetimiz. Aile ici iliskiler cocugun karakterini etkiler bence.
Valla islerine oyle geliyoevin daginik kalmasina dayanamayip soylene sinirlene topluyom sonunda, rahatlik ordan.
Ben de resetliyorum, 2-3 gun suruyo etkisi :) biktim format atmaktan
Canim arada olmasi normal ama. Benim kizim butun gun kokuyodu. Once usutmus olabilecegimi dusundum. Ama gaz ilacindan kaynaklanmis. İlaci duzenli veriyodum bi kac gundur. Gazi olsa da olmaa da. Onu kestim, koku bitti. Sagolasin
Canim havalandirmaya devam. Bi kac ay suruyo, bizzimki haala bile kokuyo ama zor farkediliyo. İdil deniz odasina gecene kadar, bitr insallah.
Gunaydin kizlar
Dogum sonrasi kanama miktariniz ne kadardi?
Yani kac gun veya hafta adet kanamasi gibiydi?
Kac gunden sonra sadece birkac damla sekline dondu?
Cisi her zaman var ama kakasi gunde bir -iki kere normal mi sence ?
Gunaydin kizlar
Dogum sonrasi kanama miktariniz ne kadardi?
Yani kac gun veya hafta adet kanamasi gibiydi?
Kac gunden sonra sadece birkac damla sekline dondu?
50 gun de adet kanamasi gibi gelmedi ama degil miCanim benim doğumun problemliydi biraz içerde pihti falan oluşmuştu .ilk bir hafta pembe oldu sonra birgün ayağa bir kalktim koyu kirmizi bir şekilde kan bosaldi ve pihtilar düştü.sonra acil kahve gibiydi şimdide ellinci günüm beyaz çok hafif geliyor arada.ama 35ten sonra beyazlasti.