2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

kızlar 35 günlük olduk ama hıc bı ayakkabım olmuyor hamıleykende netten yazlık ayakkabılar almıştım bıleklerını bağlayamıyorum sol ayağım ozellıke daha cok şiş sag ayağımda sankı şiş yok gıbı ama onada olmuyor ayakkabılarım allahım bı ton para baydım ben onlara .ustelık 5 gun sonra arkadaşımın dugunu var ne gıyıcem bılmıyorum sadece spor ayakkabım oluyor oda bez olduğu ıcın.sizin ayaklarınız nasıl şiş olanlar ındımı ne zman normale dönecek yada dönmeyecek mı

sürekli spor ayakkabı giymekten genişlemiş benim de ayaklarım.. babetlere döndüm artık..

Oooo gencsiniz ya yasli diyince :) tam gencligimizin baharindayiz ki !

canım bana bıraz kılosu fazla gıbı geldı 3230 dogdu bızımkı 32 günlükken gıttık doktora 4250 cıktı doktor cok ıyı dedı normal olanı dedı ılk aylarda günlük 20-30gr alması gerekıyormus bıde benımkı bıkac gundur 5-10dakıka emıp emıp uyuyor sağıp verıyorum bazen sureklı boğazına kaçırıyor cunkı aksam saatlerınde elpompasıyla sagdıgımda ıkı göğüsten 100cc felan çıkıyor gercı bellı olmuyor bazen bırınden o kadar çıkıyor ama

Kiyamam ya ! Sen de dikisimde sorun var yapamiyorum desen yazik sanada ne vicdansi bu kaynanalar benimkide pek.farksiz degil !Allahtan uzagi ama tlfda bile oglum.nasil ? bebek nasil ? Beni sormaz diyincede Aaa senin dikisin gecmedi mi daha ne garip!dogum.yaptim ikinci hafta dugun varmis dugune gelicekmisiniz diyor ben kadina oturiyorum diyorum evlerise arabayla 4 saat amannn insanlar anlayissiz olmus bende kaynana olucam ama gelinime kizim gibi bakicam sozum olsun :)

Normale doner ama 5 gun sonra sanmam vucudumuz komple evrim gecirdi birden toparlanmasini bekleme canim.bu hale dokuz ayda geldik ee zamanla duzelir ama.bazilarinda yarim numara fazladan kaldigini duyd.ama kisiye gore degisir bence

Canım ben bütün gün camı , mobilyanın kapaklarını açık bıraktığım halde 2 ay çıkmadı kokusu.hatta 2 aydan sonra bile tam geçmedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi formülü olmalı.
Ben kendi yatak odama gardrop yaptırdım ne koku vardı ne bişi.
Birde çocuk mobilyası yapıyorlar bu kadar kokmasi hiç normal değil.

Sinem in eşi Mobilyacıydi.
Eşine sorup bize yardımcı olabilir sanırım.

♥Rüya & idil Deniz ♥

Canim yasla ilgili degil. Tamamen karaktter. Benim adam 50sinde olsa ayni olurdu ayrica ne var yasinizda yahu
Sorunu bulduk nihayet.annem sagolsun.uykuya daldiktan sonra battaniyesi ile kollarini sariyoruz.meger benim yaramaz elleriyke kendini uyandiriyomus.kollari sarinca 2 3 saat uyumaya basladi:)
Su kundak isini ben de denemeliyim. Uyuduktan sonra mi ypiosunuz?
Ogut vermekten ziyade ornek olmak lazim insallah boyle devam eder kv ile muhabbetimiz. Aile ici iliskiler cocugun karakterini etkiler bence.
Valla islerine oyle geliyo evin daginik kalmasina dayanamayip soylene sinirlene topluyom sonunda, rahatlik ordan.
Ben de resetliyorum, 2-3 gun suruyo etkisi :) biktim format atmaktan
Canim arada olmasi normal ama. Benim kizim butun gun kokuyodu. Once usutmus olabilecegimi dusundum. Ama gaz ilacindan kaynaklanmis. İlaci duzenli veriyodum bi kac gundur. Gazi olsa da olmaa da. Onu kestim, koku bitti. Sagolasin
Canim havalandirmaya devam. Bi kac ay suruyo, bizzimki haala bile kokuyo ama zor farkediliyo. İdil deniz odasina gecene kadar, bitr insallah.

Günaydın, Mirac kandiliniz mübarek olsun, rabbim ibadetlerinizi kabul etsin inşallah.

Teşekkürler

Siz 3. Aydan da kesin ümidi
6 ayimiz var en temizinden

♥Rüya & idil Deniz ♥

Hayırlı olsun canım, Allah anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.

Oooo gencsiniz ya yasli diyince :) tam gencligimizin baharindayiz ki !

:thumbup:

Doğru söylüyorsun. Ne diyeyim, inşallah degisirler

Gunaydin kizlar
Dogum sonrasi kanama miktariniz ne kadardi?
Yani kac gun veya hafta adet kanamasi gibiydi?
Kac gunden sonra sadece birkac damla sekline dondu?

Gunaydin kizlar

Günaydın canim benim yogun olarak 3 4 gun surdu sonrasinda hafif pembemsi akinti olarak da 15 gun surdu cok az oldu ama 20.gunde tamamen bitmisti

Gunaydin kizlar

Canim benim doğumun problemliydi biraz içerde pihti falan oluşmuştu .ilk bir hafta pembe oldu sonra birgün ayağa bir kalktim koyu kirmizi bir şekilde kan bosaldi ve pihtilar düştü.sonra acil kahve gibiydi şimdide ellinci günüm beyaz çok hafif geliyor arada.ama 35ten sonra beyazlasti.

50 gun de adet kanamasi gibi gelmedi ama degil mi
İlk 1 hafta 10 gunden sonra
Damla damla geliyor benim senin de mi oyleydi?

Herkese selam.kandiliniz mübarek olsun kızlar.bugün bizim kırkımız.birazdan banyo yapıp , duamızı edip , kırk uçurmaya gideceğiz.

mavis01 benim ilk 1 hafta - 10 gün adet kanaması gibi geldi.sonra azaldı.şimdi bazen bir gün olmuyor.sonra çok az leke şeklinde gelmeye devam ediyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…