2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
çok şükür dün kırkımız bitti ama benim kanamam hala devam ediyor kızlar son 3 gündür fazlalaştı anlamadım tam kesiliyor demiştim. bakalım kanamam ne zamaan bitecek.

Dogumdan sonra kanamanin miktari ne kadardi peki dolu dolu degildi dimi
Benim 1 ay oldu ped koymuyorum hergun birkac damla geliyor

canım benım aglama ya duzelecekler bende bazen cok sıkılıyorum üzülüyorum ama sonra bi bakıyorum ertesi gün yine değimiş huyu boyle boyle zaamanı gecırecegız az kaldı surada 5.aylarına geldılermı bırazda olsa rahatlarız dıye umuyorum /:))))
burnundaki genzine kacmasından olabilir cnm haklısın bizimki emerken hep bogazında kalıyor cok korkuorum
hepimizde oluyor işte boyle seyler tez zamanda yoluna girer insallah hersey

Cnmcim hayallerimi yiktin :KK43:
Ben bir heves 40 i bekliyordum derken 3 ay dendi forumda sen 5e cikardin :KK43:

Arkadaslar yardim,

Evet mememi vermeyi basardim biberonu unuttu ucuncu gunumuz ama dun 22:00 den beri beş saat uyuyor ben vermesem meme aramiyor alincada 5-7 dk emip uyuyor diger mememi sagip buzluga atiyorum 125 cikio sagsam daha var ama emdigide hala dolu sagdim 70 cikti sizce doyuyormu ac mi yatio ?

Doyuyordur cnm
Doymasa aglar aranir zaten
Bezleri ne durumda?

Ah canımmmmm çok iyi anlıyorum seni ...Tamam temizlik falan iyi ama biraz incelik bekliyor insan ...O incelik de onlar da yok maalesef...

Ben mesela 10 gündür İstanbulda kendi annemlerin yanındayım ...Öyle farkediyor ki insanın ruh hali bile değişiyor...Onların destek olması başka ...Mesela bak eşim de geldi geçen haftasonu bir iki günlüğüne ...Annemle ablam biz çocuğa bakarız deyip bizi adaya gönderdiler ...Başbaşa eşimle zaman geçireyim diye ...
Kayınvalideme sorarsan iç karartıyor " bitti sizin baş başa kalma günleriniz çok bile kaldınız " diyor...

Bak bi de annemlerin tutumuna ...

Takma sen öyle yada böyle düzene girecek inşallah uzaklaşacak dış etkenler ...

Cnm nasil gidebiliyorsun adaya yani o kadar zmn nasil bebek acikmiyor
Ben max 40 dk disari cikabildim :KK43:

Kızlar 34. Gunde lohusa kanamam bitti üzerinden 10 gun gecti yine kanamam başlamış ilk adetimi mı oluyorum acaba ??? Bilen duyan?????

Arkadaslar, 37 gunluk bebegim gunduz gayet iyi, emiyor uyuyor taki aksam saat 7 ye kadar, sonrasinda hep uyanik ve aglamali taki gece 1 e kadar ne yapiyorsam susturamiyorum. Benimle ayni durumda olanlar var mi? Acaba.

Benim iglumda oyle 32 gunluk.gun icinde 17ile 21 arasi uyumuyo mizmizlaniyo.karni tok ,alti temiz .ama uyumuyo gozleri fildir fildir.😳ben buyume atagi diye dusundum.cunki bezi dolu oluyo.

AzAy

Sorunu bulduk nihayet.annem sagolsun.uykuya daldiktan sonra battaniyesi ile kollarini sariyoruz.meger benim yaramaz elleriyke kendini uyandiriyomus.kollari sarinca 2 3 saat uyumaya basladi:)

Gözün aydın canım. Aynı sorunu yaşayan diger arkadaşlar da istifade ederler:KK70:

çok şükür dün kırkımız bitti ama benim kanamam hala devam ediyor kızlar son 3 gündür fazlalaştı anlamadım tam kesiliyor demiştim. bakalım kanamam ne zamaan bitecek.

Bende de öyle oldu canım. Birkaç gündür kesildi şükür (neredeyse 2 ay olacak).

Arkadaslar yardim,

Evet mememi vermeyi basardim biberonu unuttu ucuncu gunumuz ama dun 22:00 den beri beş saat uyuyor ben vermesem meme aramiyor alincada 5-7 dk emip uyuyor diger mememi sagip buzluga atiyorum 125 cikio sagsam daha var ama emdigide hala dolu sagdim 70 cikti sizce doyuyormu ac mi yatio ?

Bebek bir kerede ortalama 90 cc emiyor zaten canım. Bebeğin bir aydan büyükse 5 saat uyumasi da normal. Doyuyordur (idrar çıkışına bak, günde 1 kere diski normal).

Şükürler olsun ki yok cancağızım.
Idil in beşiği o şekil sallaninca panik yaptım resmen.
Oturduğum site saglamdir eminim ama beşiği o şekil sallanıyor görünce hala devam ediyor sandım sallanti.
Bu kadar katı nasıl inerim diye düşündüm.

♥Rüya & idil Deniz ♥

Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun.

Maasallah esine
Kaclisiniz ki?yaslisiniz
Cvp icin de tesekkurler

Önemli değil. Ben 33, eşim 37.

herkese merhabaaaaaa :KK3::KK3::KK3::KK3:

ama kimse kalmamış :KK9:

merhaba arkadaslar. biz mayis anneleri grubundaydik ama 29 nisanda bebisimiz geldi. size bisey sormak istiyorum. oglumun burnu tikandi hırıltılı ses cikariyor. eskiden 40 dk emen cocuk simdi bes dk ka zor emiyor hemen mayisiyor. bu sorunu yasayanlariniz var mi yardim eder misiniz

canım serum fizyolojik kullan ben hergün kullanıyorm.. çünkü sürekli doluyor burnumuz.. ilk başta korkmuştum ciğerlerini mi üşüttük çocuğun diye.. sonra doktor dinledi ve burnunu temzleyin dedi :KK9:

Sorma yaaa, benim esim cok daginiktir. Coraplar yerde, gomlergi bi yerde pantolonu bi yerde montu baska yerdde. Kv onun dagittiklarini hep toplayip yerine yerlestirmis. Bu nereye aarsa atsin yine yerinde bulurmus estalarini. Simdi bana soruyo sunum nerde diye. Cikardigin yerdedir diyorum oda oda kiyafet ariyo :KK1: hadi yardimci olmuosun bari kendi esyalarini dagitma

Valla kalirim ben bu sorudan :KK1: sivilar daha hizli geciuodur ama besinler dedigin gibi hem sindirim hem de emilim hizlarina giredir. Standardinin oldugunu sanmiyorum. Neden ki?

Ucundan tutmaya calisiyolar da iste beceremiyolar ki. Yine arkalarini topluyoruz. Naapsinlat, Alismamislar :KK1:

Sevmez mavisim :) adin kaynana :KK1: kaynana pamuk olmus rafdan dusmus, gelin ah basim demiiiiisss :KK70::KK9:

canım o dağınıklık işine katılıyorum..bugün sitem ettim azıcık.. eşim ben de bi değişiklik var mı diye sordu sonra da pişman oldu.. :KK9::KK9:
dedim senden temizlik beklemiyorum ( ki hamile kalmadan önce ve hamile iken birlikte yaprdık ) bak hafta içi temizliği çamaşırı her işi bitiriyorum yeter ki haftasonumuz kaliteli geçsin..yorulduğumu söylüyorsun ama çoraplar bi yerde kıyafetlerin bi yerde bornoz bir yerde.. çoraplarını sepete atsan,takım elbiseni ertesi gün giymeyeceksen dolabına kaldırsan benim işimi çok fazla kolaylaştırırsın ...utandı tabi:26: rahatına çok düştün akşam gelip tableti alıp yayılıyorsun.ddim.. çocuğun altını değiştirip gazını çıkarmakla bitmiyor ki iş.. 2,5 yıl ütüye elimi vurmadım hem kendi hem benim ütümü yaptı sağolsun.. şimdi bi rahatlık geldi adam fabrika ayarlarına geri döndü..bekarken annesinin evinde nasılsa öyle oldu.. ama ona yeni yazılım attım ayar çektim.. bkalım nolacak.. akşam da almış tableti eline yayılmış yine..çocuğu emziriyordum gaz damlası geldi aklıma o vaziyette kalktım damlayı aldım sehpanın üstünden..koştu ben verirdim dedi yok hallederim dedim.. anladı tabi..bi baktım kalkmış evi topluyor hiç sesimi çıkarmadım.. :KK51:

kızlar selam,bugün kontrolüm vardı,henüz adet olmadım ama adet olmadan da,emzirirken de yumurtlayabilirmişiz,o yüzden bebeği bikaç aylıkken hamile kalıyo insanlar dedi,bilmeyenler için söyleyeyim dedim,aklınızda bulunsun.çocuk 1,5 yaşına gelince 2.yi yapabilirmişiz.daha erken önermiyo Allah korusun bebek tutunamaz diye.

bugün doktordaydım.. ilk 3 ay süt korur, sonra 2 ay kondom kullanın, 6. ayda spiral takalım dedi.. daha önceden yasmin kullanıyordum.. gebelik şekerim henüz beni terketmediğinden d.k. hapını kullanamazmışım..

Napıcaz biz kuzuları kızlar ya ...

Bizimkinin çoooook gazı var ve doğru dürüst uyumuyor ya nasıl büyüyecek bu çocuk ..

Sizinkiler nasıl ...Büyür di mi :KK43:

Gazı olmasa yavrum uyku akıyor gözünden ama hain gaz sancısı umarsızca girip iki büklüm yapıyor kuzumu ...

Metsil , zinko , rezene çayı , acı elma yağı , nurse harvey şurup ...hepsi denendi ...

Uyumuyo diye dertleniyorum :44::44::44:

büyür tatlım merak etme..

ben de sap simplex kullandım.. pek faydası olmuyor.. kalktım humana kimyonlu rzene çayı aldım..ayrıca anason kimyon çayı da.. ikisini de ben içiyorum..faydasını gördüm canım..

Nerelerdesin ozletyin kendini yahu?

canım buralardayım..

geçen haftasonu izmir e annemlee giitik eşimle.. döndükten sonraa çamaşırdı temizlikti derken haftasonu geldi... sen napıyorsun minnak kuzucuk nasıl hayatım..

bir de güzel bankam izinde olmama rağmen zorunlu bir eğitim göndermiş.. onu tamamlıyorum netten.. memur mu olsaydım acabaaa
Gözün aydın canım. Aynı sorunu yaşayan diger arkadaşlar da istifade ederler:KK70:

Bebek bir kerede ortalama 90 cc emiyor zaten canım. Bebeğin bir aydan büyükse 5 saat uyumasi da normal. Doyuyordur (idrar çıkışına bak, günde 1 kere diski normal).

oo daha gençsiniz tatlım :KK19:

Son düzenleme:
Cnmcim hayallerimi yiktin :KK43:
Ben bir heves 40 i bekliyordum derken 3 ay dendi forumda sen 5e cikardin :KK43:

valla 4ay dıyorlar kuzum 1 ayda benden olsun dedim:KK1:
olsun ya deme oyle ne kaldı surada ki zaten 1 ayı hatta 2 ayı gıtmek üzere azıcık daha sıkıcaz dişimizi oldu bitti :KK52:

Siz 3. Aydan da kesin ümidi :KK70:
6 ayimiz var en temizinden :p

♥Rüya & idil Deniz ♥

Selam kızlar! Herkes iyidir umarım. Ben geçen gün gaz sorunu için acı elma yağı alıp kullandım, birkaç damla elime damlatip bebeğimin ayak tabanını ovdum. Yağın etkisi mi bilinmez ama o gün gazını rahat çıkardı. Forumda bunu yapan başka arkadaşlar da varsa diye uyarmak istedim.Bu yağın fazla kullanılması epilepsi, kanser vb hastalıklara yol açabiliyormuş o yüzden lütfen çok zorda kalmadıkça kullanmayın.

BRUJAV geçmiş sayfalarda bebeğin altının koktuğundan bahsetmişsin valla bizde de aynı canım bazen kakasını yaptı çok kokuyo diyorum bir açıyorum sadece çişini yapmış yaramaz ama fena kokuyo :KK9: gazı da aynı şekilde.Ben normal olduğunu düşünüyorum zaten 2 hafta önce idrar tahlili yapılmıştı değerleri normaldi.Takma kafana bebeğin de olsa bebek gibi kokmuyo bu meret :KK1::KK1::KK1:

Sagol cnm icim rahatladi

Cnm nasil gidebiliyorsun adaya yani o kadar zmn nasil bebek acikmiyor
Ben max 40 dk disari cikabildim :KK43:

Canım benım ki uzun müddet hastahanede kaldığı için maalesef sadece mama alıyor...

O yüzden annemle ablam ilgilenirlerken çıktık o da kırk -kırk beş gündür ilk çıkmamdı ...

Benimki de benzer durum ama benimkinin bütün gün uykuları bölük bölük gözünden uyku aksa da gaz sancısıyla uyanıyor ...

Aslında çok da fenaya benzemiyor eğer ara ara alıyorsa o saatlerde çünkü bizimki bütün gün uyur uyanır vaziyette ...

Günde toplam 3 saat ağlamaları normalmi fazlaysa kolikten şüphe edin diyorlar ...

Senin ki sürekli ağlama şeklinde mi ...Kucağa alıp pış pışlayınca geçip yeniden mi başlıyor yoksa ...Benimki 2 . durum :KK37:
Benim oglumda gunduz aralikli uyuyor kalkiyor hepte gaz sancisiyla uyaniyor... aksam belirli saatlerde hic bi pozisyon onu mutlu etmiyor hep aglamakli... doktor kendini skmasini karin agrisini cok iyi buyuyo olmasina ve iyi beslenmesine bagladi... Ama ben perisanim, bi turlu toparlanamiyorum. Cok zayifladim...Hayirlisi bakalim cnm.

Benim oglumda gunduz aralikli uyuyor kalkiyor hepte gaz sancisiyla uyaniyor... aksam belirli saatlerde hic bi pozisyon onu mutlu etmiyor hep aglamakli... doktor kendini skmasini karin agrisini cok iyi buyuyo olmasina ve iyi beslenmesine bagladi... Ama ben perisanim, bi turlu toparlanamiyorum. Cok zayifladim...Hayirlisi bakalim cnm.

bizimki de kendisini çok sıkıyor.. göbek fıtığı oldu :KK50:

kendini sıkma işini soracağım c.tesi doktora :44:

Merhaba arkadaslar bende 25 nisanda kuzumu dunyaya getırdım takıpteyım ama yazöaya fırsatım olmadı. Cok şükur akıllı kıZım gecelerinı uyuyor sabsh uykularımdan olmak benı mahvedıyooo :KK43: yarın 1 ayımız doluyo 20 gündur yalnızım annem gıttıı ama benden daha lohusa kaynanamla aynı bınadayız saolsun!!!! Kösteklığı hiç bitmiyoooooo:KK43: dogumdan bır gun öncesine kadar yemeğinide verdim ama beklentı hıc bıtmıyo sezaryen oldum ben 10 gun annem hem bana hem bebeğe hem eve hemde kv baktııı denılebılır annem gıttı benden yemek bekler dikişli bu halimle bana yapıp getırecegıne. Depresyonun dibindeyım eşimle tartısıyoz sureklıı bakalımmm tek tesellım kızımmm buarada gazı olanlar kımuon denesinn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar şu bebek mobilyası kokusunu nasıl giderdiniz?
Satıcı koku yapmaz 1 hafta havalandırin dedi lakin ben mobilyayi alayı 42 gün oluyor sildim temizledim o günlük kokmuyor ama sonra yine ayni koku var maalesef.
Bütün kiyafetleri kokuyor artık kızımın :KK43:
Iyi ki su an odasında yatırmıyorum ama rahatsız ediyor bu durum beni.
Çözüm bulan varsa paylassin.
Odası en az haftanin 4 günü havalandiriliyor.

♥Rüya & idil Deniz ♥

Günaydınnn annelerrr
Bebeklerinize yediğiniz yemeklerden tatlışardan birazcık ağzına çalıyor musunuz dudaklarına sürme şeklinde

canım doktor su bıle verme dıyor ben daha hıc bısey vermedim o kadar gaza rağmen ne ılac ne kımyon ne rezene... bakalım nereye kadar

X