Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedir bu dikişlerden çektiğimiz benin bir dikisim acildi Canim sadece idrarimi yaparken yanmisti ilk zamanlar ve irmizilik vardi şuanda hala iyileşmedi oturup kalkmamda yurumemde bi sikinti yaratmiyor.Tünaydın hatunlar.
Hayirli kandiller..
ya benim dikişlerimin olduğu yer hala agriyo ve bana sanki ayrılmış gibi geliyo ayrilsa ben bu kadar rahat hareket edebilirmiyim ve kanama olur mu?
Esmerim eşime sordum bol bol havalandirilmasi ve silinmesi dışında bisey diyemem..
bi kiyafet bile aldığımızda kokusu belli bi süre geçmiyo dedi..
ama annemede sordum oda vanilya,tarçın veya lavanta keseai koyulabilir dedi..
Benim oglumda gunduz aralikli uyuyor kalkiyor hepte gaz sancisiyla uyaniyor... aksam belirli saatlerde hic bi pozisyon onu mutlu etmiyor hep aglamakli... doktor kendini skmasini karin agrisini cok iyi buyuyo olmasina ve iyi beslenmesine bagladi... Ama ben perisanim, bi turlu toparlanamiyorum. Cok zayifladim...Hayirlisi bakalim cnm.
arkadaslar bebeklerinize sapka ve eldiven takıyormusunuz bebegim 27gunluk. ne zaman cikarmaliyim?
Normal tabiki tatlim hatta birkac gunde 1 olmasi da normal
Herkese selam.kandiliniz mübarek olsun kızlar.bugün bizim kırkımız.birazdan banyo yapıp , duamızı edip , kırk uçurmaya gideceğiz.
mavis01 benim ilk 1 hafta - 10 gün adet kanaması gibi geldi.sonra azaldı.şimdi bazen bir gün olmuyor.sonra çok az leke şeklinde gelmeye devam ediyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaslar bebeklerinize sapka ve eldiven takıyormusunuz bebegim 27gunluk. ne zaman cikarmaliyim?
herkese hayırlı kandiller... bende bi nisan annesi olarak aranıza katılmak istiyorum:)) daha dün keşfettim burayı.. ilk evladım ilk kızımı 4 nisanda gördüm 2 hafta yoğun bakımda yattı şimdi çok şükür kucağımda... bende sizlerle sorunlarımı paylaşmak değişik bilgileri keşfetmek istiyorum...
Kızlar havalar iyice ısınmaya başladı =)
Bebekle dışarı çıkıp gezmek gözümü korkutuyor nedense
Bazen öyle ağlıyor ki, aman aman...:18:
Kaçıcak delik ararım heralde.
Herkesin kandili mübarek olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Bugün bizim 40 mız çıktı Kızımı yıkadık arkadan bende yıkandım. Sonra kandil olması sebebiylede duamı ettim. Bugün hepimiz için önce sağlık sıhhat sonra tüm bebeklerimiz için dileğim; gaz problemi olmasın, uyku problemi olmasın, yemek ayırt etmesin yeme sorunu olmasın vb. şeklindeydi.
Allah kabul etsin