2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Sancı giriyordur ( mide ya da bağırsak). Yuzukoyun yatirmayi denedin mi canım?

Sorunu bulduk nihayet.annem sagolsun.uykuya daldiktan sonra battaniyesi ile kollarini sariyoruz.meger benim yaramaz elleriyke kendini uyandiriyomus.kollari sarinca 2 3 saat uyumaya basladi:)

Bizim kizi zaptetmek cok zor..o yuzden annem hala yanımda canim

doktora gittik bunun için.kontrol etti gelişimi güzelmiş canım iyi kilo almış mamaya gerek yok dedi doktor. uğraştıracak seni işin zor dedi. ne yapalım sabredeceğiz.:)

çok şükür dün kırkımız bitti ama benim kanamam hala devam ediyor kızlar son 3 gündür fazlalaştı anlamadım tam kesiliyor demiştim. bakalım kanamam ne zamaan bitecek.

bizimki de böyle canım emiyor kusuyor. bugünde ağzından yeşil sümük geldi çok şaşırdım ya. herhalde burnundaki genzine kaçtı onu çıkarttı. çok yorucu. bende gurbetteyim. yalnızlık cabası. gidecek bir kapım yok. yardımcım yok aynen senin gibi. ağlıyorum annemi çok özledim

canım benım aglama ya duzelecekler bende bazen cok sıkılıyorum üzülüyorum ama sonra bi bakıyorum ertesi gün yine değimiş huyu boyle boyle zaamanı gecırecegız az kaldı surada 5.aylarına geldılermı bırazda olsa rahatlarız dıye umuyorum /:))))
burnundaki genzine kacmasından olabilir cnm haklısın bizimki emerken hep bogazında kalıyor cok korkuorum
hepimizde oluyor işte boyle seyler tez zamanda yoluna girer insallah hersey

Arkadaslar yardim,

Evet mememi vermeyi basardim biberonu unuttu ucuncu gunumuz ama dun 22:00 den beri beş saat uyuyor ben vermesem meme aramiyor alincada 5-7 dk emip uyuyor diger mememi sagip buzluga atiyorum 125 cikio sagsam daha var ama emdigide hala dolu sagdim 70 cikti sizce doyuyormu ac mi yatio ?

kızlar selam,bugün kontrolüm vardı,henüz adet olmadım ama adet olmadan da,emzirirken de yumurtlayabilirmişiz,o yüzden bebeği bikaç aylıkken hamile kalıyo insanlar dedi,bilmeyenler için söyleyeyim dedim,aklınızda bulunsun.çocuk 1,5 yaşına gelince 2.yi yapabilirmişiz.daha erken önermiyo Allah korusun bebek tutunamaz diye.

İlk defa duyuyorum canim, cok ilginc gercekten. İgne batirmak nerden geldi aklina, aceba uyarilmasi mi gerekiyomus ki?

yok deri su toplar ya hani benimki de süt toplamış yani. derinin altındaki beyazlık sütmüş. iğneyle patlatınca çıktı. şimdi de diğeri su topladı çok acıyorlar bir ay oldu bugün doğum yapalı. ne zaman iyileşeceğim merak ediyorum doğrusu.

Geçmiş olsun canım. Hasar vs yok inşallah...

Şükürler olsun ki yok cancağızım.
Idil in beşiği o şekil sallaninca panik yaptım resmen.
Oturduğum site saglamdir eminim ama beşiği o şekil sallanıyor görünce hala devam ediyor sandım sallanti.
Bu kadar katı nasıl inerim diye düşündüm.

♥Rüya & idil Deniz ♥

Napıcaz biz kuzuları kızlar ya ...

Bizimkinin çoooook gazı var ve doğru dürüst uyumuyor ya nasıl büyüyecek bu çocuk ..

Sizinkiler nasıl ...Büyür di mi

Gazı olmasa yavrum uyku akıyor gözünden ama hain gaz sancısı umarsızca girip iki büklüm yapıyor kuzumu ...

Metsil , zinko , rezene çayı , acı elma yağı , nurse harvey şurup ...hepsi denendi ...

Uyumuyo diye dertleniyorum :44::44::44:

Ah canımmmmm çok iyi anlıyorum seni ...Tamam temizlik falan iyi ama biraz incelik bekliyor insan ...O incelik de onlar da yok maalesef...

Ben mesela 10 gündür İstanbulda kendi annemlerin yanındayım ...Öyle farkediyor ki insanın ruh hali bile değişiyor...Onların destek olması başka ...Mesela bak eşim de geldi geçen haftasonu bir iki günlüğüne ...Annemle ablam biz çocuğa bakarız deyip bizi adaya gönderdiler ...Başbaşa eşimle zaman geçireyim diye ...
Kayınvalideme sorarsan iç karartıyor " bitti sizin baş başa kalma günleriniz çok bile kaldınız " diyor...

Bak bi de annemlerin tutumuna ...

Takma sen öyle yada böyle düzene girecek inşallah uzaklaşacak dış etkenler ...

Arkadaslar, 37 gunluk bebegim gunduz gayet iyi, emiyor uyuyor taki aksam saat 7 ye kadar, sonrasinda hep uyanik ve aglamali taki gece 1 e kadar ne yapiyorsam susturamiyorum. Benimle ayni durumda olanlar var mi? Acaba.

Benimki de benzer durum ama benimkinin bütün gün uykuları bölük bölük gözünden uyku aksa da gaz sancısıyla uyanıyor ...

Aslında çok da fenaya benzemiyor eğer ara ara alıyorsa o saatlerde çünkü bizimki bütün gün uyur uyanır vaziyette ...

Günde toplam 3 saat ağlamaları normalmi fazlaysa kolikten şüphe edin diyorlar ...

Senin ki sürekli ağlama şeklinde mi ...Kucağa alıp pış pışlayınca geçip yeniden mi başlıyor yoksa ...Benimki 2 . durum

Benim annemlerde çok anlayışlı davranıyor.biz yalnız kalalım diye gelip işleri yapıp gidiyorlar ya da bebeğe bakıyorlar.biz dışarı çıkıyoruz.hepimize allah sabır versin diğer etkenler için :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canım benim ...

Negatif enerjiyle dolmuşum kaç zamandır ...Hep eleştiri...Bebeğe dokunurken bile öyle rahatsız edici bir şekilde izliyorlar ki ...Yavaş koy ...O ne biçim tutuş vs... Çoooooook can sıkıcılar ...
Keşke eşim gelse de istanbula temelli oraya hiç dönmek zorunda olmasam ...Başka şehir , kendi ailenden uzak olmak zorluyor çok ...

Sabır dediin gibi canım etkenler için sabır :)

Kanaat kullanip gecirdim cnmcim :)
Alismamislar ok de islerine de boyle geliyor cakallarin
Pamuk da degilim yandim
Seda sayanun programindaki gibi altin disli kanana adini yilan koydum derse amanin
Siz de kizlariniza ogut verin kaynanalarini sevsinler saysinlar olma mi :) :)

Maasallah esine
Kaclisiniz ki?yaslisiniz
Cvp icin de tesekkurler

Allah yardimcin olsn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…