Istanbulda deprem oldu.
Evim 9. Katta idil in beşiği resmen siddetli sekilde sallandı
♥Rüya & idil Deniz ♥
Sancı giriyordur ( mide ya da bağırsak). Yuzukoyun yatirmayi denedin mi canım?
Canim cok gecmis olsun. Her zamanki duzeni boyle degilse bi sıkıntisi vardir ama ne oldugu hakkonda hic bi fikrim yok. Keske yardimci olavilsem. Benim kizim hep oyle, uykular hep yarim saat 10 dk filan. Su an yari saati gecti uykusu, halinin uzerinde uyuyo. İnanabiliyo musun? Yataginda uyumadi, sallayim dedim. Ayagimda uyuyunca backlarimi acip yere biraktim yastigiyla. Nasil uyuyo anlatamamalmaya korkuyorum uyancak diye. Doymamis olabilir mi?
Kayinvalide mevzusu geçmişOğlan annesi olarak biran kötü hissettim. Benim de her yaptığım ve yapmadığım "batacak"
Kendi adıma isin sırrı mesafede. Çok içiçe olmayacaksın (mumkunse). Fazla muhabbet tez ayrılık derler. Daima yarı resmi olacaksın. Yeri geliyor insan kendi annesine bile icerliyor. Ayrıca iki aileyi de kendi ailenizin dışında tutun. Kimseyi sorunlarıniza müdahil etmeyin. Siz barısirsiniz, onlar kötü olur. Rabbim herkesin evine huzur mutluluk versin inşallah
Tecrübe ettikçe alisirsin canım. 40 ta bitti, artık yalnızsin sanirim. Daha rahat geçer inşallah
Patates yapıyor diyorlar ama, hastanede bile ilk verdikleri yemek patatesti. Ben hergün etli türlü yiyorum, içinde patates var. Belki pişirme yöntemi ile gazi azaltilabilir bilemiyorum. Herşeyde kimyon var zaten. Kahve de kafeinden dolayı icmiyorum. Kafeinsiz tercih edersen benim yerime de ic
Benimkinin dili de.hep beyaz canım. Doktor birşey söylemedi.
Aynen işe başlamamıza da az kaldı bnde haziran başı başlıorum 10 nu galiba bakalım nasıl ayrı kalacaksam tombişimden
Doymadığı için kalkıo olabilir gelişimi gerilemesin ona dikkat etde artık ya anne sütü ya mama vereceksin. Bnde istemedim mecbur verdim şimdide alıştım artık
kızlar nasılsınız gıremedım bakamadım
demir cok huysuz uyumadı bugun sürekli emmek istiyor anlamıyorum emiyor sonrada kusuyor
gazı cıkıyor gaz sıkıntısı yok
burnu da iyi şükür ama bu sürekli memeye saldırma işini çözemedim
emzik verıyorum uyumuyor
karnı doymasa kusmaz sanırım bende sureklı verıyorum emmek istediğinde ver dedı doktor ama sanırım bunu kastetmedi ben abarttım
ne yapsam bilemedim yorgunluktan oluyorum kimsede yok yanımda
eşim var ama o da ne yapsın anlamıo ben bile anlamıyorum suanda ne oldugunu
Istanbulda deprem oldu.
Evim 9. Katta idil in beşiği resmen siddetli sekilde sallandı
♥Rüya & idil Deniz ♥
bizimki de böyle canım emiyor kusuyor. bugünde ağzından yeşil sümük geldi çok şaşırdım ya. herhalde burnundaki genzine kaçtı onu çıkarttı. çok yorucu. bende gurbetteyim. yalnızlık cabası. gidecek bir kapım yok. yardımcım yok aynen senin gibi. ağlıyorumannemi çok özledim
İlk defa duyuyorum canim, cok ilginc gercekten. İgne batirmak nerden geldi aklina, aceba uyarilmasi mi gerekiyomus ki?
Geçmiş olsun canım. Hasar vs yok inşallah...
Ben de kayınvalideden şikayeçiyim.bu hafta eşim izin almıştı.çocuğumuzla başbaşa bir hafta geçirelim diye.izin aldığını duydular biz de geleceğiz dediler.ben de haftasonuna doğru gelin , birlikte kırkını çıkarırız dedim.(yarın kırkı)salı gününden geldiler.hep çocuk onun kucağında olsun istiyor.artık iyice gerildik.ne zaman gidecek bilmiyorum.artık yalnız kalmak istiyorum.evin işlerini az çok yapıyor allah razı olsun ama ben de kendi düzenimi istiyorum artık.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar, 37 gunluk bebegim gunduz gayet iyi, emiyor uyuyor taki aksam saat 7 ye kadar, sonrasinda hep uyanik ve aglamali taki gece 1 e kadar ne yapiyorsam susturamiyorum. Benimle ayni durumda olanlar var mi? Acaba.
Ah canımmmmm çok iyi anlıyorum seni ...Tamam temizlik falan iyi ama biraz incelik bekliyor insan ...O incelik de onlar da yok maalesef...
Ben mesela 10 gündür İstanbulda kendi annemlerin yanındayım ...Öyle farkediyor ki insanın ruh hali bile değişiyor...Onların destek olması başka ...Mesela bak eşim de geldi geçen haftasonu bir iki günlüğüne ...Annemle ablam biz çocuğa bakarız deyip bizi adaya gönderdiler ...Başbaşa eşimle zaman geçireyim diye ...
Kayınvalideme sorarsan iç karartıyor " bitti sizin baş başa kalma günleriniz çok bile kaldınız " diyor...
Bak bi de annemlerin tutumuna ...
Takma sen öyle yada böyle düzene girecek inşallah uzaklaşacak dış etkenler ...
Benim annemlerde çok anlayışlı davranıyor.biz yalnız kalalım diye gelip işleri yapıp gidiyorlar ya da bebeğe bakıyorlar.biz dışarı çıkıyoruz.hepimize allah sabır versin diğer etkenler için :)
Sorma yaaa, benim esim cok daginiktir. Coraplar yerde, gomlergi bi yerde pantolonu bi yerde montu baska yerdde. Kv onun dagittiklarini hep toplayip yerine yerlestirmis. Bu nereye aarsa atsin yine yerinde bulurmus estalarini. Simdi bana soruyo sunum nerde diye. Cikardigin yerdedir diyorum oda oda kiyafet ariyohadi yardimci olmuosun bari kendi esyalarini dagitma
Valla kalirim ben bu sorudansivilar daha hizli geciuodur ama besinler dedigin gibi hem sindirim hem de emilim hizlarina giredir. Standardinin oldugunu sanmiyorum. Neden ki?
Ucundan tutmaya calisiyolar da iste beceremiyolar ki. Yine arkalarini topluyoruz. Naapsinlat, Alismamislar
Sevmez mavisim :) adin kaynanakaynana pamuk olmus rafdan dusmus, gelin ah basim demiiiiisss
Günaydın, keyifli bir hafta sonu olur inşallah. Büyük korsan sınavda yine, "havamız" yerinde olursa hayvanat bahçesine gideceğiz. Kaç zamandır gidememistim, özledim kuzulari
Sizlerde planlar nasıl?
Gözün aydin canım
Kendi başına gaz cikarmayi ve gegirmeyi öğrendiğinde, yani yatakta dönmeyi ve oturmayı becerdiginde kendi odasına geçmeli. Dolayısıyla ortalama 6. Ayda kademeli olarak alistirilmali bence.
Biz nöbetleşe bakıyoruz ve sınırlı zamanda iyi uyku alabilmek için bebeğin yatağı oturma odasında. Bebekle ilgilenen kişi oraya geçiyor, diğeri yatak odasına. Ekim gibi oğlanı doğrudan kendi odasına alacağız. Telsize gerek yok bence. Zaten çocuk odası yatak odasinin yani ve biz bebeğin sesine çok hassaslastik.
Uyanıp yapacak
Allah size kolaylık versin arkadaşlar, iyi tahammül ediyorsunuz.
Biz bilerek isteyerek beraber karar vererek yaptık. Beraber bakıyoruz. Ikimiz de birbirimizi gozetiyoruz. Yeri geliyor ben.daha fazla dinleneyim diye eşim sadece bebeği getiriyor ve emzirdikten sonra geri götürüyor. Demiyor kalk senin siran. O haliyle de sabah ise gidiyor. Bilmiyorum belki biz size göre yaşlıyiz, yıllar sonra bebek sahibi olmaya karar verdik diye böyle...
Hepimizin evi için huzur ve mutluluk diliyorum.
Yediğin besine, kaç saatte bir emzirdigine ve metabolizma hızına bağlı olarak 4-6 saat arasında geçer canım.
Ben de kayınvalideden şikayeçiyim.bu hafta eşim izin almıştı.çocuğumuzla başbaşa bir hafta geçirelim diye.izin aldığını duydular biz de geleceğiz dediler.ben de haftasonuna doğru gelin , birlikte kırkını çıkarırız dedim.(yarın kırkı)salı gününden geldiler.hep çocuk onun kucağında olsun istiyor.artık iyice gerildik.ne zaman gidecek bilmiyorum.artık yalnız kalmak istiyorum.evin işlerini az çok yapıyor allah razı olsun ama ben de kendi düzenimi istiyorum artık.