- 30 Aralık 2009
- 2.792
- 122
Kundak, emzik ve sallama yapmıyorum canım. Uyku sinyali verdiğinde, göğsüme söyluyorum. Ritmik olarak sst sesi çıkarırken, sırtını oksuyorum. Gözleri daldığında yatağına bırakıp sst-pat'a o derin uykuya dalana kadar devam ediyorum. Aglarsa tekrar kucağima alıyorum ve işlem devam ediyor.
Kitabı var evet. Ve kitapta kundak öneriliyor. Sakinleştirmek için emzik te öneriliyor. Ben kundagi sevdiremedim çok tepki gösteriyor. O uyuduktan sonra yukarıda kalan kolunun üzerine battaniyeyi koyuyorum ama sarmiyorum. Emzigi de ben verme taraftarı değilim. Beni emzik olarak kullanma huyu yok. Ileride olursa belki denerim.
Haklisin cnm bende tum israrlara ragmen emzik vermiyorum cocugun ihtiyaci yok diyrum sen ver sen ver ihtiyacin oluncada o almicak gorursun diyor hatta emzik emen bebe candir diye slogan bile okudum ama yine de vermek istemiyorum beni emzik gibi kullanmiyor zaten diger zamanlarda da oyaliyorum spordu masajdi oyundu :) biz beraber konusuyoruz bile artik aauuuu uuuu diye seslerimiz bile var
👨❤👶