- 4 Aralık 2013
- 1.578
- 629
- 34
Kizlar gunaydin. Yine kapali bi hava var izmirde. Tam uyumalik
Bebisine de sevinddim tatlosum. Daha da iyi olcak insallah. Cok bilmislik yapmak istemem ama domates filan gibi asitli yiyecekler de bebislerin totolarinda tahris yapabiluyomus. Ben de sagdan soldan duyfugumla konusuyorum. İnsallah diyorum duana ama dun gece gaz sancimiz vardi maalesef. Yasiycaz istemesek de, aglamalarina kiyamasak da
Gogus yaralari icin Snowy den topigimie yayilan ve etkisi test edip onaylanmis tavsiyem sudur. Lanshinoh krem ve Avent gogus kalkani. Muhakkak denemelisiniz.
Tabi iyi gelmez olur mu. Ust uste 3 gun misafir agirladim. O sonuncu partdi. Ondan yorucu oldu :)Oh iyi gelmiştir sana ne kadar yorucuda olsa :)
Benim arkadaşlarımın hemen hemen hepsi bekar
Çocukla gelecek olanlarda çalışıyor.
İdilimin adına teşekkür ederim teyzesi.
Krem ise yaradı sanki, geçmeye başladı kızımın Poposu çok şükür.
Rabbim kimsenin meleğine pişik, gaz vs sancısı cektirmesin.
İnsanın içi acıyor onlar agladikca.
♥ İdil Deniz ♥
Bebisine de sevinddim tatlosum. Daha da iyi olcak insallah. Cok bilmislik yapmak istemem ama domates filan gibi asitli yiyecekler de bebislerin totolarinda tahris yapabiluyomus. Ben de sagdan soldan duyfugumla konusuyorum. İnsallah diyorum duana ama dun gece gaz sancimiz vardi maalesef. Yasiycaz istemesek de, aglamalarina kiyamasak da
Tatlosum, snowy nin baba slingine de baktim. O da gayet kullanisli duruyo. Ben dun denedim slingi, cok rahat ettik kizimla. O uyudu ben de isime baktim :)Ya ister istemez sıkıntı yapıp üzülüyorum ama sanki sütüm de azalma hissediyorum..
ya bizim burasi hep kaldirim dogru duzgun bi yokus yok ben çocuğumla hic mi alışverişe cikmicam bi çözüm bulmam lazim ama bendr karar veremedim hangi sling alsam?
Hayirlisi olsun canim. İnsallah kolay bi dogum olurAz once kontrolden geldim kizlar bebek daha cok irilesmesin diye 40 .haftada suni sanciyla kismetsr normal dogum yapacagim dualarinizi eksik etmeyin korkuyorummmm
merhaba güzel anneler, bayadır yazamıyorum size...geciktim biliyorum ben 3.4.2014 te rahatsızlandım ve acil hastaneye gittim...doktor hemen sezeryan dedi ve o gün sezeryan oldum oğluşumu kucağıma aldım...bebekten fırsat bulup giremiyorum...1-2 kez bakındım ama yazamadım...kızlar bebeğim ilk 15 gün emmedi...sürekli başını sağ sol yaptı ne zaman göğsümü versem ağladı...göğüs pompasıyla sütümü çekip verdim 15 gün bana çok zorlu geçti emseydi bu kadar zorolmazdı...çok ilginçtirki (diğer kızlarım hemen emdi) 15 gün sonra emmeye başladı ama bu seferde gece emmiyor...mama veriyorum 1 haftadır göğüslerim çok ağrıyor sağ göğsümde çatlama ve kabuklaşma oldu...sanırım yara olacak ...lansinoh göğüs kremi kullanıyorum şimdilik pek fayda etmiyor gibi...kadın doğumcumun verdiği jel var onuda kullanırım olmazsa diye düşünüyorum...bu arada halen hamile gibi iştahım çok yerinde maşallah yedikçe yiyorum hamilelikte fazla kilo almadım ama sanırım doğumdan sonra alıcam...sürekli canım bişiler istiyo (özellikle tatlı) doğum yapanlar hepinize hayırlı olsun...benden bukadar yine yazarım
Kizlat hayirli olsun. Saglikla anali babali buyusun bebisleriniz.Merhaba kizlar bende
nisan 17 de kizimi dogurdum.bebegimle ugrasmaktan sik takip edemez oldum topigi.goguslerim yaraoldu.hem de tikali ,bebegim zorla emiyor.makineyle sagiyorum fazlaligi.sizin gogusunuzden dururken akiyor mu sut.ne yapacagimi sasirdim.yaralara nasil çozum buldunuz.onerilerinizi bekliyorum.:18:.kac gunlerdir perisan haldeyim.emzirmeye korkuyorum.
Doguran anneler ,hayirli olsun bebekleriniz,gule gule buyutun.dogum yapacaklara
kolaycik dogumlar diliyorum.
Gogus yaralari icin Snowy den topigimie yayilan ve etkisi test edip onaylanmis tavsiyem sudur. Lanshinoh krem ve Avent gogus kalkani. Muhakkak denemelisiniz.