2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Az once kontrolden geldim kizlar bebek daha cok irilesmesin diye 40 .haftada suni sanciyla kismetsr normal dogum yapacagim dualarinizi eksik etmeyin korkuyorummmm

hadi hayırlısı canım
bnm de hafif sancılarım var bugün fazla yoruldum akşam çıkıyor acısı:26:
zamanında ve sağlıklı bir doğum diliyorum hepimize

Işine yaramasina sevindim canım. Hepimizin günleri "monotonlasti" canım. Kafanı sorunlarla meşgul etmemeye çalış, herşey zamanla yoluna girecek inşallah.

Az once kontrolden geldim kizlar bebek daha cok irilesmesin diye 40 .haftada suni sanciyla kismetsr normal dogum yapacagim dualarinizi eksik etmeyin korkuyorummmm

Ne zaman canım? Dua edeceğim senin için. Kolay vw güzel bir doğum olur inşallah.

Ya kızlar sanki daha hamileyim canım devamlı tatlı istiyor.

Doğumdan sonraki ilk 1 hafta 10 gün ben de oyleydim. Geçiyor ama zamanla.

Maşallah melegine canım. Bizim asi ve kontrol pazartesi. Senden alacağız tavsiyeleri
Inşallah sıkıntısız geçer canım.

Gözün aydın hayırlı oldün canım

Yan etki yokmus atesini olc surekli cikmaz ama sen yinede kontrol et dedi..

Canimiz sıkıldı biraz ilk hafta alinan topuk kanimizda tsh hotmonu yuksek cikmis ve bizi aradiklarini idda ediyorlar ama beni asla aramadilar kontrol ettim 1 hafta icinde arayanlar icinde yoktu hemsire
yine topuk kani aldilar icim gitti yavrum oyle agladi ki esim tuttu ben ciktim disari agla agla icim gitti
İnsaallah bu sefer sorun cikmaz yuksek cikmaz hormonumuz sizlerde kontrol edin saglik ocaginizi ihmal etmeyin
Allah baska dert vermesin

👨❤👶

QUOTE=e3sme3r;35018249]Kizlar dogumdan sonra antibiyotik kullanan var mı icinizde.

♥ İdil Deniz ♥[/QUOTE]

Canim ben kullandim sezeryan sonrasi kesin doktor veriyo.
D vit gunde 1 kez 3 damla veruyorum.

Kizlar en nihayet uzun uğrasikar sonrasinda emziğimizi bulduk.6 tane emzik aldim hic birini sevmedi pasam avent aldin bugun en son kez cok sevdi emiyo cok cok uyukluyo hemen.cok mulu oldum.

Kismetse sali sabahi 29 unda yatis canimn

Burcudan da haber yok...
Filizff ve pixes de dahil.
Çoğu arkadaştan ses yok bayağıdır.
İnşallah iyisinizdir kızlar.
Dualarım sizinle...

QUOTE=e3sme3r;35018249]Kizlar dogumdan sonra antibiyotik kullanan var mı icinizde.

♥ İdil Deniz ♥

Canim ben kullandim sezeryan sonrasi kesin doktor veriyo.
D vit gunde 1 kez 3 damla veruyorum.

Kizlar en nihayet uzun uğrasikar sonrasinda emziğimizi bulduk.6 tane emzik aldim hic birini sevmedi pasam avent aldin bugun en son kez cok sevdi emiyo cok cok uyukluyo hemen.cok mulu oldum.[/QUOTE]

Ben normal doğum yaptım demir hapı ve antbiyotik verildi.
Bitirdim ama benim gibi devam eden var mı diye sormak istedim sizlere.
Demek ki herkese veriyorlar.

Geçmiş olsun canım. Inşallah ateşi çıkmaz ve tsh değeri normal çıkar güzelinin. Hiç üzülme annesi, bebeğin canı anlık aciyor. Sen yüzüne bir kez gülsen tüm sıkıntısı geçer onun. Ben sağlık ocağına gitmedim. Özel hastanede aldilar kanini 6. Gün. Sonra sağlık ocağından ebe arayıp tc numarası ve doğum bilgilerini aldı. Topuk kanı verip vermedigimi ve hangi hastane/doktora gittiğimizi sordu. Ilk ay asi için gelmemizi söyledi. Cehaletten soruyorum bu arada. Neden devam ettiğimiz hastane yerine asiya sağlık ocağına gidiyoruz biz?

Hastanede de eşimin öğrencisi denk geldi. Sağolsun takip ediyor herşeyimizi ve bilgilendiriyor.

Gözün aydın canım, sevindim adınıza

Kismetse sali sabahi 29 unda yatis canimn

Az kalmış. Kısmet canım, belki kendi sancıların başlar. Bebeğin sağlıkli gelsin, doğumun çok kolay olsun inşallah.

Kızlar nasılsınız?

Bebişler bir bir doğuyor Allah'ın izniyle. Doğum yapanlara geçmiş olsun, yapacaklarada Allah kurtarsın diyorum. Bizim bugün 10 günümüz bitti.
Pazartesi ilk konrolümüz vardı. Çok şükür sarılığımız yok, kan aldılar test yaptılar. Kilomuzda 130 gr artmış 3030 gr olmuş. Hiç kilo vermemiş benim minnoş kızım Doktorumuz göbeğimiz düşmemesine rağmen yıkayabilirsiniz, ama yıkadıktan sonra pansumanı 1 kez fazla yapın dedi.
Salı günü ise sağlık ocağına gittik, topuk kanı aldılar. Ama ben odada durmadım eczaneye gittim sesinide duymamayım ağlarım dayanamam dedim. Eşim ve kayınvalidem yanındaydı kızımın. Neyseki kanı hemen gelmiş çok ağlamamış. Ebe anne sütü alıyor sanırım lan akışı çok iyi demiş. Eşimde evet sadece anne sütü alıyor demiş. Kızımın boyuda 1 cm uzamış ve 51 cm olmuş. Baş çevreside yarım santim büyümüş ve 33,5 cm olmuş. Kilosu sağlık ocağına göre kıyafetlerle 3200 gr.

Bu arada aventi göğüs kalkanını bende kullanıyorum çok işime yaradı. Özellikle ilk başlarda süt hep içine birikti
İlk gelen sütler o kadar değerliki kaşıkla hep kızıma verdim ordan alıp
Şimdi ise ağzına kadar süt doluyor ama süt bol olduğundan ona gerek kalmıyor.

Kızlar bu arada bebeğinizin göbekleri ne kadar sürede düştü. Biz 11 günlük olcaz ama henüz düşmedi düştü düşecek ama ufacık bir yeri tutuyor...

merhaba güzel anneler, bayadır yazamıyorum size...geciktim biliyorum ben 3.4.2014 te rahatsızlandım ve acil hastaneye gittim...doktor hemen sezeryan dedi ve o gün sezeryan oldum oğluşumu kucağıma aldım...bebekten fırsat bulup giremiyorum...1-2 kez bakındım ama yazamadım...kızlar bebeğim ilk 15 gün emmedi...sürekli başını sağ sol yaptı ne zaman göğsümü versem ağladı...göğüs pompasıyla sütümü çekip verdim 15 gün bana çok zorlu geçti emseydi bu kadar zorolmazdı...çok ilginçtirki (diğer kızlarım hemen emdi) 15 gün sonra emmeye başladı ama bu seferde gece emmiyor...mama veriyorum 1 haftadır göğüslerim çok ağrıyor sağ göğsümde çatlama ve kabuklaşma oldu...sanırım yara olacak ...lansinoh göğüs kremi kullanıyorum şimdilik pek fayda etmiyor gibi...kadın doğumcumun verdiği jel var onuda kullanırım olmazsa diye düşünüyorum...bu arada halen hamile gibi iştahım çok yerinde maşallah yedikçe yiyorum hamilelikte fazla kilo almadım ama sanırım doğumdan sonra alıcam...sürekli canım bişiler istiyo (özellikle tatlı) doğum yapanlar hepinize hayırlı olsun...benden bukadar yine yazarım

Maşallah size ♥
Ben 3. Günden sonra yıkamaya başladım kızımı.
10. Günde düşmüştü göbeği .

♥ İdil Deniz ♥

Kızlar iyi geceler..cok uzun zamandır girmiyorum bir cok arkadaşım daha doğurmus allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.biz bugün 27 günlük olduk.Kizim iyi ama surekli meme istiyor emzigide tutmuyor ne yapacağımı şaşırdım..karnımı doymuyor diyorum ama kakasini cisini sık sık yapıyor..Bu surekli emme istegine nasıl bir çözüm bulucam bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben normal doğum yaptım demir hapı ve antbiyotik verildi.
Bitirdim ama benim gibi devam eden var mı diye sormak istedim sizlere.
Demek ki herkese veriyorlar.
[/QUOTE]

Bana elevit ve omegaya devam dedi, agrun olursa minoset verdi.

Kolay bir doğum olur inşallah canım.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlar bende
nisan 17 de kizimi dogurdum.bebegimle ugrasmaktan sik takip edemez oldum topigi.goguslerim yaraoldu.hem de tikali ,bebegim zorla emiyor.makineyle sagiyorum fazlaligi.sizin gogusunuzden dururken akiyor mu sut.ne yapacagimi sasirdim.yaralara nasil çozum buldunuz.onerilerinizi bekliyorum.:18:.kac gunlerdir perisan haldeyim.emzirmeye korkuyorum.

Doguran anneler ,hayirli olsun bebekleriniz,gule gule buyutun.dogum yapacaklara
kolaycik dogumlar diliyorum.

Canım aşı için sağlık ocağına gitmeye gerek yok.kendi hastanende yaptırıp sağlık ocağına bilgi verebilirsin.aşıları devlet karşıladığı için sağlık ocaklarında ücretsiz yapılıyor.takip açısından çağırıyorlar.sadece rota virüs aşısını devlet karşılamıyor.

Günaydın kızlar ve uyku nedir bilmeyen bebişler.zor bir gece geçirdik.göğüslerimin yarası hafifledi ama geçmedi.ilk verirken çok canım yanıyor.sizin yaralarınız ne kadar sürede geçti kızlar?

Günaydın güzel anneler keyifli hafta sonları.

Reflu için başka ne yapabilirim diye araştırırken Dr. Martha Sears'in eliminasyon diyeti ile karşılaştım. Temel olarak refluye neden olabilecek gıdaları 2 hafta süre ile diyetinizden çıkartıp, bebeğinizin durumunda iyileşme olup olmadığını ve onun besin alerjisi durumunu gozlemliyorsunuz. Süre sonunda bebeğinizde düzelme varsa, hangi besinin refluye neden olduğunu bulmak için yasaklı besinleri teker teker denemeye başlıyorsunuz. Diyetle bebeğinizin durumunda iyileşme olmuyorsa, reflunun sizin diyetinizden bağımsız olduğuna kanaat getiriliyor. Bugünden itibaren başlıyorum. Neticeyi yazarım. Umarım bu sorunla uğraşan diğer arkadaşlara da faydalı olur.

Bu arada ben 2. Haftadan beri Tracy Hogg'un Easy yönetimi Aesy şeklinde uyguluyordum. Emzirdikten sonra bebeğime aktivite yaptırmak riskli olduğu için. Ama bugün, 6-7 defa gegirttikten sonra aktivite ve uyku şeklinde denedim. Yemek-uyku arasındaki süre uzadigindan gazını çıkartmak için daha fazla süresi oldu. Bunun neticesinde hem uykuya daha hızlı dalabildi hem de uyurken daha huzurlu (normalde sürekli ses çıkartır, boğazını temizler) görünüyor. Aesy uygulayan anneler varsa, Easy deneyin lütfen

Teşekkürler bilgilendirdigin için canım. Sağlık ocağına götürmeyi hiç istemiyordum, iyi oldu bilgilendirdigin

Sanirim 20. Günden sonra bende ağrı sizi kalmamıştı gülüm. 2 haftadan sonra kalkanı 1 günlüğüne cikart. Ağrı sizi başlarsa yeniden 1 gün süre ile kullan. Bu şekilde bir süre devam edersen duzelecektir. Ben 1 haftadır sadece göğüs pedi kullanıyorum, kremi de bıraktım.

canım günaydın,diyetin inşallah işe yarar,ben easy ilk ay uygulanmıyor diye biliyodum,bende aktivite ilk sırada,uyansın diye önce alt alıyorum,sonra emzirme,gaz,uyku şeklinde.

snowy sağolsun,benim de onun önerisiyle,kalkan+lansinoh kremle geçirdim acısını,geçmesi de yaklaşık 5,6 gün sürdü.her emzirme sonrası kremleyip kalkanı koydum,cidden çok etkili.şimdi hepsini bıraktım.iyileşince gerek kalmadı.emerken ucuyla oynarsa bıraktırıyorum,doğru emene kadar tekrar veriyorum memeyi,yoksa acıyo.kahverengi yeri de düzgün almasını bekliyorum.

canım günaydın,diyetin inşallah işe yarar,ben easy ilk ay uygulanmıyor diye biliyodum,bende aktivite ilk sırada,uyansın diye önce alt alıyorum,sonra emzirme,gaz,uyku şeklinde.

Sen de Aesy uyguluyorsun demek. Benim yaramaz emerken yapıyor genelde. Kusmasından korktuğum için easy yapamıyordum ama daha etkili olduğunu gördüm

Bu arada doğumdan başlayarak uygulanıyor gülüm. Sadece farklı zaman dilimlerinde rutin değişiyor. Ilk 6 hafta 3 saatlik rutini takip ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…