2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
klasik olarak karnının tok, altının temiz gazının cıkmış olduğunu varsayarsak ben;
1- bebeği yarım kundak yapıyorum(1 göysü verip 2.ye geçmeden elleri sıkıca bacakları serbest bırakacak sekilde yumsak bir battaniye sarıyorum o şekilde emziriyorum).
2- bir portbebeli arabamız var ona bebek yastığı koydum dönmeyi engelleyen(2 parçalı bir yastık). onun arasına koyuyorum.
3- uzerine polar bir battaniye koyuyorum, hoşuna gitti.
4-yuzunu örtmeyi seviyor, iç battaniyesi ile hafifçe örtüyorum. ellerini kundaktan sıyırıp azına dayıyor başta uyandırır kendini sanmıştım ama uyuyor.
5- arabada olduğu için odalar arasında dolaşıyoruz. kaldırmak zorunda kalmıyorum. gerekirse hafifçe sallayabiliyorum.
6-piş piş pışpış sesleri çıkararak sallarsam daha hızlı sakinleşiyor.

ama bebeğim 8 gunluk daha 15 gunlukken gaz sancıları başlar ve 40. gunlerde zirvede olurmuş. şimdilik bizde yarıyor bu taktikler.

aynen canım biraz daha sakin olmamız lazım bende panik olunca hemen azalıp sütüm uyuyup dinlenirsem resmen taşıo
sırf onun ıcın kendı kendımı telkın edıyorum gecen bır arkadasım korkma dogan buyuyor dedı sırf o laf bile cok rahatlattı beni
şükürler olsun hastalıkları yok kılo elbet alırlar boyle boyle yatıstıracagız kendimizi sendr üzme olurmu kendini
seni cok ıyı anlıyorum ama bebeklerimiz için güçlü olmamız gerek

aynen kuzum ilk 3 ayı atlattıktan sonra gaz sıkıntısı bitiyor kendi gazlarını kendileri rahatça çıkarıyorlar :) bize de her şeyi rahat rahat yemek kalıyor:)

Maşallah melegine canım. Bizim asi ve kontrol pazartesi. Senden alacağız tavsiyeleri
Inşallah sıkıntısız geçer canım.

Kızlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm,oldu en sonunda oldu bimbambom,rüyalarım gerçek oldu bimbambom,duyduk duymadık demesin hiç kimse,işte ilan ediyorum herkese:)

Gözün aydın hayırlı oldün canım

Bizimkiler 40 imiz çıkana kadar beni dışarıya birakmaz mecbur netten sipariş vereceğim canım.
14-18 kiloya kadar taşına biliniyormus.
Ortalama 3 yaşına kadar kullanırız.

Bebek oldu maddi açıdan sıkıntı yaşamak istemiyorsun haklı olarak.
Çok iyi anlıyorum canım.
Ama şimdi sen istediğin kadar mantıklı konuş, akıl ver bu erkekler kafalarına birşey koydukları zaman kendi bildiğini okuyor.
Kendi evliliğimden biliyorum.
Sen sakin ol, stres yapma tatlım.
Eşinin sakin bir anını yakala tatlı dille anlat.
Anca öyle idrak ediyorlar.

♥ İdil Deniz ♥

Maşallah melegine canım. Bizim asi ve kontrol pazartesi. Senden alacağız tavsiyeleri
Inşallah sıkıntısız geçer canım.

Gözün aydın hayırlı oldün canım

Allah razı olsun canım:)Sizlere de nasip etsin,belirtileri isteyen olursa da yazabilirim

oy canımmmm bır an once toparlarlar ınsallah dualarım bebeklerımıze
ınsallah soyle 3 ay olsa emıyor sanki kilo az alıyor bazen mama vereyım dıyorum ama sütüm var sırf kilo için yapmak istemiyorum

Yapma da zaten.
Sütün varsa ver emsin.
Mama en son çare mesela ben 10 gündür mama vermiyordum taki dün geceye kadar.
Tansiyonum düştü resmen.
Annem sen git yat dedi bende mama yaptım bıraktım yanına.
Sabahın 5 inde uyumuş kızım.
Annem uykusuz kalıp üstüne birde işe gitti o halle.
Arada mama ver.
Ileride sorun yaşama canım.
Benim kız zor yiyor mamayi.
Sütüm ileride yetersiz gelirse bu sefet mamaya alıştırmak zor olacak.

♥ İdil Deniz ♥

Kızlar oğlum her geçen gün huy değiştirio, doymayı bilmio, hep yemek istiıo, üzerine şelale gibi kusuo, hep kucak istio, pozisyon değiştirelim istio, anlamadım ne yapacağımı şaşırdım, emziğide kabul etmio, ağzına bişe gelmeyince atıo, sütüm artsın die hala uğraşıom tık yok, sürekli ağlıo

aynen öyle bir an önce 5-6 aylık olsun istiyorum rahat rahat öpüp koklamak istiyorum diyorum o zaman daha zor diyolar şimdi emiyo yatıyo diyolar küçükken küçük dert büyükken büyük dert diyolar şimdi sğlık ocagında klosunu ölçtürdüm cok şükür biraz almış rahatladım valla

kızlar 18 nısanda doğum yaptım o kadar zor bır dogumdukı gece 3 te sancım baslacı 1cm açıklık var dedıler oglen 11 de 7cm oldu ama bebek doğmadı artık yalvarıyordum benı sezeryana alındıye hayatımda o kadar acı cekmedım ben bılseydım bukadar zor olduğunu asla normal doğum ıstemezdım sonundada bebek doğmayınca sezeryana alındım ıkısını bırden yasadım daha yenı yenı kendıme geliyorum sancılar arttığında açlık sekerım 230 a tansıyonum 17 ye cıkmıstı resmenn oluyorum sandım neyse kı gectı gıttı cok sukur oğlumla bırlıkte ıyıyız sımdı forma gıremıyorum bebegın yanında bılgısayar açmıyorum zararlı dıye

Allah razı olsun canım:)Sizlere de nasip etsin,belirtileri isteyen olursa da yazabilirim

Daha yeni bebek sahibi oldum, ara vereyim biraz

Gözün aydın canım, maşallah ikinize de. Rabbim anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah.

Snowyy cancagizim :)
Şu rezene anason çayı humana nin var onu mu kullanıyorsun?
Yoksa farklı mı.

♥ İdil Deniz ♥

Kızlar şu doğum yapan listesi için.
O sayfaya bilgilerinizi yazın ekleyeyim

♥ İdil Deniz ♥

canım hayırlı olsun. ben burada doktorlara olan sinirimi paylaşırken bazı arkadaşlar doktorlara güven onlar boşuna mı okuyor falan demişti ama ben doktorlara inat kendi bildiğim yolda yürüdüm beni anlayan bir doktor bulana kadar. sürekli gittiğim doktor normal doğum ısrarı içindeydi üstelik bebeğimin boynundaki kordondan bile bahsetmemişti. doğumumu yapan doktor 'herşeyi bir tarafa bırakın gebelik şekeri olan birini normal doğum yaptırmam bunun tartışmasını bile yapmam çünkü stres anında şeker yükselmesi olabilir dedi. neyse ki sağ salim kavuşmuşsun bebeğine.bilgisayarın zararlı olduğunu düşünmüyorum canım.aynı odada uzak mesafede girebilirsin.en tehlikelisi bebeğin odasında telefon şarj etmek. şarj esnasında cep telefonu çok sayıda zararlı ışın yayıyormuş.arada skılınca giriyorum ben ama günde 1 saati geçmiyor. modemi kapatıyorum sonra hemen.

canım çok geçmiş olsun,neyse iyisiniz oğlunla şükür,sağlıkla büyüsün

Hayırlı olsun canım benim.
Aynı şekilde bende yalvardim resmen sezeryana alsınlar diye ama almadılar tabi.
O kadar iyi anlıyorum ki seni.

♥ İdil Deniz ♥

sezaryenle doğum yapan kızlar ameliyat kesiniz tam nerede?
benimki tam tüylerin çıktığı yerde yani kesinin içinden de tüyler çıkmaya başladı.
doktoruma sordum şimdi kesi yerine hiç bir epilasyon işlemi yapma biraz vakit geçsin istediğin yöntemle temizleyebilirsin dedi.
jilet kullandım ama daha sonrasında nasıl yaparım bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…