- 24 Kasım 2010
- 4.915
- 303
bende senin gibiyim çok paniğim ona baktıkça korkuyorum cok ufak nasıl büyücek diye cok korkuyorum çok tecrübesizim yaşımdan dolayı belkide cok erken anne oldum yenidoğan en ufak en küçük bebek benimki gibi geliyo cok stresliyim stresten sütümde azalıyo
aynen kuzum ilk 3 ayı atlattıktan sonra gaz sıkıntısı bitiyor kendi gazlarını kendileri rahatça çıkarıyorlar :) bize de her şeyi rahat rahat yemek kalıyor:)
Gunaydin kizlaaarrrrr bugun fistikim taaammmm 1 aylik olduuuuuu 🎉🎉🎊🎊🎈🎈
Cok mutluyuz bugun ilk defa bana guldugunu hissettim artik bilincli guluyoruz teyzeleri masaallah
bugun asi olmaya gidecegiz yan etkileri ne olacak bilmiyorum yaptiran var mi?
👨❤👶
Kızlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm,oldu en sonunda oldu bimbambom,rüyalarım gerçek oldu bimbambom,duyduk duymadık demesin hiç kimse,işte ilan ediyorum herkese:)
Peki sen gorerek mi alacaksin yoksa netten mi siparis verirsin?
max ne kadarlık olana kadar kullaniliyo ki?
senin dediğin bu kendi kendimizi bagladigimiz mi oluyo?
nasıl stres yapmam yavrum yaa yeni bebeğimiz oldu..
elde ki para suyunu cekince ne yiyp ne icicez biz?
Maşallah melegine canım. Bizim asi ve kontrol pazartesi. Senden alacağız tavsiyeleri
Inşallah sıkıntısız geçer canım.
Gözün aydın hayırlı oldün canım
oy canımmmm bır an once toparlarlar ınsallah dualarım bebeklerımıze
ınsallah soyle 3 ay olsa emıyor sanki kilo az alıyor bazen mama vereyım dıyorum ama sütüm var sırf kilo için yapmak istemiyorum
Kuzum bize bebelac ya da similac alin dediler.. similac aldm ben.. 2-3 gun verdimmm. Az ama sık ver. O zaman kusmaz b3lki..
aynen canım biraz daha sakin olmamız lazım bende panik olunca hemen azalıp sütüm uyuyup dinlenirsem resmen taşıo
sırf onun ıcın kendı kendımı telkın edıyorum gecen bır arkadasım korkma dogan buyuyor dedı sırf o laf bile cok rahatlattı beni
şükürler olsun hastalıkları yok kılo elbet alırlar boyle boyle yatıstıracagız kendimizi sendr üzme olurmu kendini
seni cok ıyı anlıyorum ama bebeklerimiz için güçlü olmamız gerek
Allah razı olsun canım:)Sizlere de nasip etsin,belirtileri isteyen olursa da yazabilirim
kızlar 18 nısanda doğum yaptım o kadar zor bır dogumdukı gece 3 te sancım baslacı 1cm açıklık var dedıler oglen 11 de 7cm oldu ama bebek doğmadı artık yalvarıyordum benı sezeryana alındıye hayatımda o kadar acı cekmedım ben bılseydım bukadar zor olduğunu asla normal doğum ıstemezdım sonundada bebek doğmayınca sezeryana alındım ıkısını bırden yasadım daha yenı yenı kendıme geliyorum sancılar arttığında açlık sekerım 230 a tansıyonum 17 ye cıkmıstı resmenn oluyorum sandım neyse kı gectı gıttı cok sukur oğlumla bırlıkte ıyıyız sımdı forma gıremıyorum bebegın yanında bılgısayar açmıyorum zararlı dıye
kızlar 18 nısanda doğum yaptım o kadar zor bır dogumdukı gece 3 te sancım baslacı 1cm açıklık var dedıler oglen 11 de 7cm oldu ama bebek doğmadı artık yalvarıyordum benı sezeryana alındıye hayatımda o kadar acı cekmedım ben bılseydım bukadar zor olduğunu asla normal doğum ıstemezdım sonundada bebek doğmayınca sezeryana alındım ıkısını bırden yasadım daha yenı yenı kendıme geliyorum sancılar arttığında açlık sekerım 230 a tansıyonum 17 ye cıkmıstı resmenn oluyorum sandım neyse kı gectı gıttı cok sukur oğlumla bırlıkte ıyıyız sımdı forma gıremıyorum bebegın yanında bılgısayar açmıyorum zararlı dıye
Kızlar şu doğum yapan listesi için.
O sayfaya bilgilerinizi yazın ekleyeyim
♥ İdil Deniz ♥
sağol kuzum evet dut çok güzel süt yapıyor ayrıca bebeğin gaz sancısına da iyi geliyor.
Snowyy cancagizim :)
Şu rezene anason çayı humana nin var onu mu kullanıyorsun?
Yoksa farklı mı.
♥ İdil Deniz ♥