Kizlar birsey daha sorucam sizee bebisinzn bogazina sut kaciyor mu ya benim oglysumn surekli kacio msma yerken hatta bazen aglarken tukurugu bile(cok korkuyorun yaa sizinde ole mi yoksa sadece biz mi boleyzz (
Maasallah cnm kilo konusunda
Sopanin pesinde kosmaktan ne demek??
Yavrun da pisik olmasin tabi ana yuregi diyorsun :-D
Kızlar ben de sonunda dün spinal sezeryanla kızıma kavuştum.çok şükür kızım iyi,ben dün ölüyodum acıdan.ortalığı yıktım,uyuşukluk geçince gaz ağrısı başladı,ameliyat yerinden vurdu ağrı.bugün şükür çok daha iyiyim.kızıma bakıp unutmaya çalışıyorum.
yarın evimize gidicez inşallah.yine yazarım​
Anneme de bisey diyemiyorum. İyiyiz ama haala tam bi duzenimiz yok. 1 gunu 1 gununu tutmuyo. Olcak imsallah :)
Kızlar ben de sonunda dün spinal sezeryanla kızıma kavuştum.çok şükür kızım iyi,ben dün ölüyodum acıdan.ortalığı yıktım,uyuşukluk geçince gaz ağrısı başladı,ameliyat yerinden vurdu ağrı.bugün şükür çok daha iyiyim.kızıma bakıp unutmaya çalışıyorum.
kızlaaaaaaarr 23 nisanda günüm doluyooo çok heycanlıyım çook stresliyim çook korkuluyummara ara sancım oluyo özellikle geceleri.. çok korkuyorum doğumdan ama bi yandanda biran önce kavuşmak istiyorum yavruma herşey olsun bitsin kırkımda çıksın ooohh miissss :)))) Allah doğum yapacak olan herkese yardım etsin inşallah ...
Biz de ayniyiz gülüm, herkes 40 çıksın düzelir diyor; bakalım
Canım gözün aydın, hayırlı olsun. Rabbim anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah. Ağrılar geçecek birkaç gün içinde gülüm, üzülme.
Bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inşallah. Günler çabuk geçiyor . Ben de daha dün doğum bekliyordum, şimdi bebek neredeyse 20 günlük oldu
valla 9 ay içinde yaşadıkların hiç bişe değil ama bu son günler geçmek bilmiyoo insanın aklına herşey geliyo. allah yardımcımız olsuuunnnn Allhım korusun yavrularımızıı
Kötü düşünme hiç. Inşallah sen de tosununu sağlıklı olarak kucağına alırsın. Allah kolay ve güzel bir doğum nasip etsin inşallah.
Gecmis olsun tatlim
Ne yaptin goturdun mu dra?
Sen neden antibiyotik kullaniyorsun?
merhabalar arkadaşlar giremiyorum fırsat bulamıyorum herkes iyidir inşallah doğum yapanlar olmuş allah analı babalı büyütsün. yapacaklarada allah kolaylık versin. malum bebiş olunca zaman kalmıyor. bizim geceleri pek uykumuz yok gündüz uyuyoruz gece mık mık ağlamaya çalışıyoruz inşallah en kısa zamanda düzene gireriz. birde göğüs ucum yok benim. göğüs ucu çıkarıcı diye bişey varmış bununla ilgili bilgiisi olan varsa nolur söylesin çok zorlanıyorum silikon uç takıyorum canı isteyince alıyor istemeyince almıyor. mecburen sağıyorum biberonla veriyorum. doktor anne sütü alsında nasıl alırsa alsın diyor ama geceleri çok zor oluyor.:2:
Bu sabah bebegimi kucagima aldim normal dogumla. 3. kez yasiyorum bu ani ama gercekten tadina paha bicilemez...Rab'bim bu guzel duyguyu herkese yasatsin ins.
Bu sabah bebegimi kucagima aldim normal dogumla. 3. kez yasiyorum bu ani ama gercekten tadina paha bicilemez...Rab'bim bu guzel duyguyu herkese yasatsin ins.
bir de ben kaldım takvimim bitecek hala bişey yok bende kavuşmak istiyorum kızıma bana dua edin nolurallah analı babalı büyütsün bebeğinibende yasamak istiyorum artık bu duyguyu herkez doğurdu bir ben kaldı
bir de ben kaldım takvimim bitecek hala bişey yok bende kavuşmak istiyorum kızıma bana dua edin nolur
Canim gecmis olsun. İnsallah cabucak toparlarsin. Gozunuz aydin, bebeginin saglikla gelmesine cok sevindim. Allah anali babali buyutsin, saglikla buyusun bebisKızlar ben de sonunda dün spinal sezeryanla kızıma kavuştum.çok şükür kızım iyi,ben dün ölüyodum acıdan.ortalığı yıktım,uyuşukluk geçince gaz ağrısı başladı,ameliyat yerinden vurdu ağrı.bugün şükür çok daha iyiyim.kızıma bakıp unutmaya çalışıyorum.
Canim vaktinda saglikla gelsin insallah kolay bi dogum olsun senin icin :)kızlaaaaaaarr 23 nisanda günüm doluyooo çok heycanlıyım çook stresliyim çook korkuluyummara ara sancım oluyo özellikle geceleri.. çok korkuyorum doğumdan ama bi yandanda biran önce kavuşmak istiyorum yavruma herşey olsun bitsin kırkımda çıksın ooohh miissss :)))) Allah doğum yapacak olan herkese yardım etsin inşallah ...
Evet hakkaten herkes 40 diyo. Sut problemi de yasiyoruz, onun icin de 40 bekliyoruz. Ne kaldi zaten 15 gunluk olduk bile :)Biz de ayniyiz gülüm, herkes 40 çıksın düzelir diyor; bakalım
Canım gözün aydın, hayırlı olsun. Rabbim anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah. Ağrılar geçecek birkaç gün içinde gülüm, üzülme.
Bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inşallah. Günler çabuk geçiyor . Ben de daha dün doğum bekliyordum, şimdi bebek neredeyse 20 günlük oldu
Anali babali saglikla buyumek nasip olsun ttlim, gozunuz aydin :)Bu sabah bebegimi kucagima aldim normal dogumla. 3. kez yasiyorum bu ani ama gercekten tadina paha bicilemez...Rab'bim bu guzel duyguyu herkese yasatsin ins.
bir de ben kaldım takvimim bitecek hala bişey yok bende kavuşmak istiyorum kızıma bana dua edin nolur
Kizlar birsey daha sorucam sizee bebisinzn bogazina sut kaciyor mu ya benim oglysumn surekli kacio msma yerken hatta bazen aglarken tukurugu bile(cok korkuyorun yaa sizinde ole mi yoksa sadece biz mi boleyzz (