- 28 Ağustos 2013
- 274
- 172
allah analı babalı büyütsün bebeğinibende yasamak istiyorum artık bu duyguyu herkez doğurdu bir ben kaldı
Kızlar ben de sonunda dün spinal sezeryanla kızıma kavuştum.çok şükür kızım iyi,ben dün ölüyodum acıdan.ortalığı yıktım,uyuşukluk geçince gaz ağrısı başladı,ameliyat yerinden vurdu ağrı.bugün şükür çok daha iyiyim.kızıma bakıp unutmaya çalışıyorum.
yarın evimize gidicez inşallah.yine yazarım​
Ne kadar guzel anlatmissin mahvettinbwni:-( ALLAH gule gule buyutmeyi nasip etsin evlatlarimiziArkadasim nasil yazmissin oyle mahvettin beni
Allah'im sana bagis
in kizinla mutlu,huzurlu bir hayat gecir ins
Nerelerdesin, yoksun hic? Nasil minik prensesin?
Kizlar filiz ve pixses den haberi olan var mi? Takip efemiyorum topigi cok, merak ettim goremedim
kızlaaarrbugün kontrole gittik biraz suyumuz azalmış ve ölçümler 39+1 ve 40+1 i gösteriyordu doktor perşembe tekrar gel su azaldı bebek hareketleri de azalırsa yatış yaparız dedi heyecan dorukta sezeryan yaparlar mı bilmiyorum ama suni sancı önceliğim şimdilik.. biraz biraz stresten olsa gerek sancı hissediyorum psikolojik belki de hep ayın 18inde doğuracağıma dair bi his vardı içimde kim bilir belki de gerçek olur deli gibi gülüyorum sabahtan beri karmakarışığım
Kızlar ben de sonunda dün spinal sezeryanla kızıma kavuştum.çok şükür kızım iyi,ben dün ölüyodum acıdan.ortalığı yıktım,uyuşukluk geçince gaz ağrısı başladı,ameliyat yerinden vurdu ağrı.bugün şükür çok daha iyiyim.kızıma bakıp unutmaya çalışıyorum.
Bu sabah bebegimi kucagima aldim normal dogumla. 3. kez yasiyorum bu ani ama gercekten tadina paha bicilemez...Rab'bim bu guzel duyguyu herkese yasatsin ins.
kızlaaarrbugün kontrole gittik biraz suyumuz azalmış ve ölçümler 39+1 ve 40+1 i gösteriyordu doktor perşembe tekrar gel su azaldı bebek hareketleri de azalırsa yatış yaparız dedi heyecan dorukta sezeryan yaparlar mı bilmiyorum ama suni sancı önceliğim şimdilik.. biraz biraz stresten olsa gerek sancı hissediyorum psikolojik belki de hep ayın 18inde doğuracağıma dair bi his vardı içimde kim bilir belki de gerçek olur deli gibi gülüyorum sabahtan beri karmakarışığım
evet bende hep öyle bekledim ama gelesi yok ilk doğumum olacak bakalım hayırlısıinşallah canım benim ikimizde kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz genelde kız bebekler erken gelir diyorlar ama ilk doğumun mu olacak?
evet bende hep öyle bekledim ama gelesi yok ilk doğumum olacak bakalım hayırlısı
Annemi gonderdim simdiesim onu otogara goturdu. Yalniz kaldik kizimla dogdugundan beri bebegimin herseyiyle babasi ve ben olgilendik, ama annemin varligi yine de guc veriodu bana. Suan hem uzgunumhem tedirginim hem de korkuyorum. Yarin da esim nobetci. İlk kez kizimla yalniz kalacagim. Simdiden ona da geriliyorum ist uste geldi, bi yandan bebegimi emziriyorum, diger yandan agliyorum. Kuzuma da kiyamiyorum, hissediyo annesinin huzursuzlugunu. Ay evden biri gidince her yer bombos oluyo. Ev ustume ustume geliyo suan
allah analı babalı büyütsün bebeğinibende yasamak istiyorum artık bu duyguyu herkez doğurdu bir ben kaldı
Benim kızı çok hickirik tutuyor.
Emdikten sonra özellikle.
Birazda yediğimizi cikartiyoruz.
Saat de 1 bez degisiyoruz .
Yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadir.
♥ İdil Deniz ♥
Kizlar oğlumla evde tek kalmaya korkuyorum.suan annemdeyiz 40 imiz cikana kadarda burda kalacaz ama annem bi yere gittimi yuregim agzimda gelmesini bekkiyorum.onada bise diyip tedirgin etmek istemiyorum yazik kadin 17 gundur evde bizle arada cikip hava almak hakki ama ben kokudan ölecem.
Annemi gonderdim simdiesim onu otogara goturdu. Yalniz kaldik kizimla dogdugundan beri bebegimin herseyiyle babasi ve ben olgilendik, ama annemin varligi yine de guc veriodu bana. Suan hem uzgunumhem tedirginim hem de korkuyorum. Yarin da esim nobetci. İlk kez kizimla yalniz kalacagim. Simdiden ona da geriliyorum ist uste geldi, bi yandan bebegimi emziriyorum, diger yandan agliyorum. Kuzuma da kiyamiyorum, hissediyo annesinin huzursuzlugunu. Ay evden biri gidince her yer bombos oluyo. Ev ustume ustume geliyo suan
kızlar merhaba nasılsınız ben mayıs annesi olacaktım 5 amayıstı doğumum ama bugün sezeryan tarihi aldık artık ben nisan annesi olacağım bel fıtığı ve kızımın doğum pozisyonundayken ters dönmesi sezeryanı kesinleştirdi nasip olursa 24 nisanda saat 13:00 tarihinde bakalım gün sayıyoruz artık
valla bilemiyorum güzelm yaa bakalım 40 ı çıksında inş düzelir diyorlar..Tatlım hergün aynı saat aralığında ağlıyorsa kolik olabilir..
gözün aydın canmm bebişin kokusunu doya doya kokla şimdi bakimmKızlar ben de sonunda dün spinal sezeryanla kızıma kavuştum.çok şükür kızım iyi,ben dün ölüyodum acıdan.ortalığı yıktım,uyuşukluk geçince gaz ağrısı başladı,ameliyat yerinden vurdu ağrı.bugün şükür çok daha iyiyim.kızıma bakıp unutmaya çalışıyorum.
O Maşallah yaa darısı bizlerin başına 3. inşşBu sabah bebegimi kucagima aldim normal dogumla. 3. kez yasiyorum bu ani ama gercekten tadina paha bicilemez...Rab'bim bu guzel duyguyu herkese yasatsin ins.
ben de aynı sorun var esmercim, emiyo sonra başlıyo bık bık bıkBenim kızı çok hickirik tutuyor.
Emdikten sonra özellikle.
Birazda yediğimizi cikartiyoruz.
Saat de 1 bez degisiyoruz .
Yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadir.
♥ İdil Deniz ♥