Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,4%
  • erkek

OY: 94 51,9%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    181
Hemşireye verilecek bebek kıyafetleri gibi bizim için de hemşireye verilecek kıyafet çantası olmayacak mı? Doğumdan sonra bize o verdiğimiz kıyafetleri giydirmeyecekler mi? İçinde sutyen, gecelik, depend olan bir çanta mesela?
Sezeryan san eğer cnm sadece doğumdan çıkınca pijama üstünü giydiriyolar altında zaten bez oluyo ayağa kalkarken sonda çıktıktan sonra pijamani giydiriyolar yine onların verdiği hasta bezi oluyo daha sonra sen depend giyiyodun ben iç çamaşırı hiç kullanmadım dependin üstüne sudyen felan takmana gerek yok hastaneden cikarken hava soğuk olduğu için atletinle birlikte giyebilirsin

Bizi ameliyat önlüğüyle getirecekler odaya kuzum ve sondalı muhtemelen. Giysiler sonra ailemiz tarafından giydiliyormuş. Normal doğumda farklı mı bilmiyorum.
Hepimiz hastane odalarımıza, evlerimize sağlıkla, kucağımızda evlatlarımızla girelim inşallah 🙏🏻🤍 Şimdi sen böyle yazınca çok gerçekçi geldi her şey birden 🥹

Bizi ameliyat önlüğüyle getirecekler odaya kuzum ve sondalı muhtemelen. Giysiler sonra ailemiz tarafından giydiliyormuş. Normal doğumda farklı mı bilmiyorum.
Yok hemsire sondayi cikartiyo batikon varsa siliyolar güzelce bezini bagliyo pijamani giydiriyo hasta bakıcı ile birlikte yapiyolar 2 kişi sonrası sende😂ayağa kaldırıyorlar bı kaç adım atiyosun koltuğa oturtuyo yatağını temizliyo guzelcene sende koltukta minnosunu emziriyosun ondan sonra yürürsün yavaş yavaş🤩🤩🤩

Kv dünden beri bizde salı dönecekmiş . Hiçbir sorun falan yok çok yardımcı da oluyor ama ona rağmen çok yorulmuş hissediyorum o iş yaparken gidip yatmak olmuyo bende yemek meyve çay falan ikram ediyorum sağ olsun yapma diyor ama🥲insanın evinde biri olunca her türlü yoruluyor
Salıya ne kaldı şurada 😀 öyle durumlarda ben de göz hapsinde gibi hissediyorum. Üstelik benim kayınvalidem de yok, hani yakınlık uzaklık meselesi desem, o da değil. O gidince yine dinlenir, keyfine göre takılırsın kuzum 😍

Merhaba. İlk gebeliğimde 32. Haftada açılmam vardı. 3 cm. Bir ay öyle durdu. 36. Haftada doğum yaptım. Bebek de kuvöze girmedi. Siz kaçıncı haftadasınız ki?
35 haftalık şuan ağrım var müdahale edilmedi iğne ilaç vs sabaha kadar ekstra açılma olur mu bilmiyorum parmak bolluk vs birşey dendi cm olarak inan duymadım sinirlerim çok bozuldu yani 🙏🏻

35 haftalık şuan ağrım var müdahale edilmedi iğne ilaç vs sabaha kadar ekstra açılma olur mu bilmiyorum parmak bolluk vs birşey dendi cm olarak inan duymadım sinirlerim çok bozuldu yani 🙏🏻
Hiç korkma. Allah in izniyle zaten sona gelmişsin. Kuvöze de girmeyebilir. Bana 32. Haftada ciğer geliştirici yapılmıştı. Belki onu yapsalar daha iyi olurdu. Ama haftasi çok iyi. Doktor gerek de görmeyebilir.

Hepsiburadada ebebekte indirim var. Maltlarda 12 al 6 öde var. Ve fermuarlı tulum aldım kızlar. Fermuarlı tulum çok lazımmış.

Hepimiz hastane odalarımıza, evlerimize sağlıkla, kucağımızda evlatlarımızla girelim inşallah 🙏🏻🤍 Şimdi sen böyle yazınca çok gerçekçi geldi her şey birden 🥹
😍 amin amin amin
Yok hemsire sondayi cikartiyo batikon varsa siliyolar güzelce bezini bagliyo pijamani giydiriyo hasta bakıcı ile birlikte yapiyolar 2 kişi sonrası sende😂ayağa kaldırıyorlar bı kaç adım atiyosun koltuğa oturtuyo yatağını temizliyo guzelcene sende koltukta minnosunu emziriyosun ondan sonra yürürsün yavaş yavaş🤩🤩🤩
Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım kuzum. Arkadaşlarım hep böyle anlattı bana..

Canını hiç sıkma çiçeğim. Arkadaşımın bebeğine çok iri bebek hemen sezaryenle almalıyız dediler 38. Haftada 4000 oldu dediler. Kızımız doğduğunda 3500 du . Annesinde şeker olduğunu söylemişti doktorlar. Bebek de anne de çok sağlıklı. Kızımız şimdi 5 aylık dişleri çıkıyor. Hiçççç canını sıkma inan her şey çok güzel ilerleyecek 🩷
İnşallah bizim hikayemiz de böyle devam eder kuzucum çok teşekkür ederim 😍🥰

Canları sağ olsun ne diyelim 🙏 ben de dinlenirim diyordum ama evde de işler bitmiyor 😃 az kaldı şükür zaten gün sayıyoruz hepimiz, daha doğum hikayelerimizi paylaşıcaz burda güzel güzel 🥰🥰
Ayyy inşallahhh çok heyecanlanıyorum çok 🥹 Zaman geçmiyooor 🥹

Hepsiburadada ebebekte indirim var. Maltlarda 12 al 6 öde var. Ve fermuarlı tulum aldım kızlar. Fermuarlı tulum çok lazımmış.
Ben de ilk zamanlar e bebekten çok tulum aldım ama ciddi kalıp sorunları var. Yenidoğan aldıklarım 6 aylıkla aynı, bedenleri tamamen kafalarına göre yapmışlar ve yıkayınca deforme oldu baya moralim bozuldu değişik değişik giydiririm diye düşünmüştüm ben de. Hm’den şaşmam bundan sonra. Hevesini kırmayayım bu arada ama eve gelince diğer aldıklarınla ölçersin boyunu, kalıp gözüne büyük gelirse iade edersin diye söyledim canım.

X