Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,4%
  • erkek

OY: 94 51,9%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    181
QUOTE="ante diem, post: 78463074, member: 668867"]
çok geçmiş olsun umarım içine sinen bir hastane bulursun 🙏🏻 ne kadar açılma varmış?
2 hastane 2 doktor buldum iyi tavsiye üzerine gidicem yarın sabah sancım var gece suyum gelirse de o hastanelere gidicem valla korkutmak istemem kimseyi de işte parmak soktu açılma var dedi nts 50 60 70 diye yükseldi hep
[/QUOTE]
Gecmis olsun canim , insallah kolaylikla kavusursun bebegine🙏🏻

Bence 34.haftada hazırlamak gayet mantıklı, ben de öyle düşünüyorum ay sonu hallederim. Ekstra göğüs pompası koyacağım sanırım onu ve kaşık biberonu dezenfekte etmem gerekiyor sadece. Alacağım şeyleri bildiğim için çok sürmez diye düşünüyorum, eşimle beraber hazırlarım muhtemelen üstlerine de yazarım sıkıntı olmaz.

Kapı süsü ve süs yastığı var bende, ekstra hediyelikler vs bir de balon koyacağım. Onları ayrı koyarım sanırım.

O internetteki hastane çantalarını benim de aklım almıyor, ateşölçerle serum fizyolojik görmüştüm ben bir kere şok oldum, hastaneye ateşölçer götürmek shdksjsl çok sevindim kabine sığmasına, umarım benimkiler de sığar.
Süslemeleri ayrı bir kutuda arabaya koyabilirsin ben o şekilde yapmayı düşünüyorum. Valizde veya çantada ezilir bence.
Eşinle hazırlamayı çok iyi düşünmüşsün biz de öyle yaptık. Tek tek hepsini anlattım. Üstlerini de o yazdı hatta. Bulurken zorlanmazlar en azından.

Bu doktor seni görse sana neler der kim bilir canım.. bizim bebek de 3200 gr hala, belki ölçüm hatası da vardır daha azdır onu da bilemeyiz tabi. Şeker yüzünden bu kadar azar işitmek de ne bileyim.. insana kendini dünyanın en sorumsuz anne adayı gibi hissettiriyor. Bir de diyor ki üzülme yolun sonuna gelmişsin zaten doğacak bir şekilde sağlığına kavuşunca taburcu ederler, işler yoluna girer. Kendin de kilo almamaya bak ileriki hayatında. Başta söylenecek şeyi en son söylüyor.
Canını hiç sıkma çiçeğim. Arkadaşımın bebeğine çok iri bebek hemen sezaryenle almalıyız dediler 38. Haftada 4000 oldu dediler. Kızımız doğduğunda 3500 du . Annesinde şeker olduğunu söylemişti doktorlar. Bebek de anne de çok sağlıklı. Kızımız şimdi 5 aylık dişleri çıkıyor. Hiçççç canını sıkma inan her şey çok güzel ilerleyecek 🩷

Doğum yaptığımız yerde işte. İlkinde böyle olmuştu diye hatırlıyorum ama kimse böyle bir şeyden bahsetmeyince geçen zamanda bu iş değişti mi diye düşünmeye başladım 🤷🏻‍♀️
Canım vajinal doğum tecrübem yok o yüzden benim kıyafetlerim bir yere verilmedi. 5 saat sonra odama geldiler. Valizden çıkarıp giydirdiler 😅

Ya ben almamıştım hevesim de yoktu pek daha dogrusu başta vardı eşim bu erkek cocuk oyle süslü püslü seye ne gerek var dedi kırdı hevesimi. Basic bi tulum alsam mı acaba diye düşünmeye başladım ben de tam bugün. Trendyolda söyle basit seyler buldum karar vermedim ama alsam mı diye
Bende Hiç karar veremedim e bebekten setler aldım sade var pembeli var ama bilemedim 😂

Ben mi çok sıkılganım bilmiyorum ama 7/24 aynı insanla sıkılmadan kalmak bence de kolay iş değil 😀 Sen de o güne kadar kendini yormadan evde son yalnız zamanlarının tadını çıkarırsın hem, güzel olmaz mı 😍
Kv dünden beri bizde salı dönecekmiş . Hiçbir sorun falan yok çok yardımcı da oluyor ama ona rağmen çok yorulmuş hissediyorum o iş yaparken gidip yatmak olmuyo bende yemek meyve çay falan ikram ediyorum sağ olsun yapma diyor ama🥲insanın evinde biri olunca her türlü yoruluyor

Ya ben almamıştım hevesim de yoktu pek daha dogrusu başta vardı eşim bu erkek cocuk oyle süslü püslü seye ne gerek var dedi kırdı hevesimi. Basic bi tulum alsam mı acaba diye düşünmeye başladım ben de tam bugün. Trendyolda söyle basit seyler buldum karar vermedim ama alsam mı diye
Sağdaki benimde düşündüklerimden bence hoş abartılı da değil

QUOTE="ante diem, post: 78463074, member: 668867"]
çok geçmiş olsun umarım içine sinen bir hastane bulursun 🙏🏻 ne kadar açılma varmış?
2 hastane 2 doktor buldum iyi tavsiye üzerine gidicem yarın sabah sancım var gece suyum gelirse de o hastanelere gidicem valla korkutmak istemem kimseyi de işte parmak soktu açılma var dedi nts 50 60 70 diye yükseldi hep
[/QUOTE]
Kuzum sağlıkla gelsin inşallah haberdar et yine🙏🙏bebişte sende çok sağlıklı olun en doğru zamanda gelsin

Doğum yaptığımız yerde işte. İlkinde böyle olmuştu diye hatırlıyorum ama kimse böyle bir şeyden bahsetmeyince geçen zamanda bu iş değişti mi diye düşünmeye başladım 🤷🏻‍♀️
Evt oyle oluyor dediginiz gibi hemsire veya hasta bakiciya ilk giyecegimiz kiyafetlerin bulundugu hurc vermemiz gerekiyor onlarda giydiyor.bn ustlerine not birakmistim hurclarin karisma olmamisti veren okuyarak veriyordu cantadan isteyene 🫶

Hemşireye verilecek bebek kıyafetleri gibi bizim için de hemşireye verilecek kıyafet çantası olmayacak mı? Doğumdan sonra bize o verdiğimiz kıyafetleri giydirmeyecekler mi? İçinde sutyen, gecelik, depend olan bir çanta mesela?
Bizi ameliyat önlüğüyle getirecekler odaya kuzum ve sondalı muhtemelen. Giysiler sonra ailemiz tarafından giydiliyormuş. Normal doğumda farklı mı bilmiyorum.

Evt oyle oluyor dediginiz gibi hemsire veya hasta bakiciya ilk giyecegimiz kiyafetlerin bulundugu hurc vermemiz gerekiyor onlarda giydiyor.bn ustlerine not birakmistim hurclarin karisma olmamisti veren okuyarak veriyordu cantadan isteyene 🫶
Rüya görmemişim çok şükür 😀 Peki o çantaya ne koyacaksınız? Benim aklıma yazdığım gibi sutyen, gecelik ve depend dışında bir şey gelmiyor.

X