- 16 Şubat 2019
- 676
- 597
- 33
Kolaylikla geçsin saglikla kavuşalım inşallah. Yenidogan kokusuyla sarhoş olmak istiyorum ben deeeAnladım canım Çok heyecanlıyım geçmiyor zaman çok sabırsızlanıyoruz yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolaylikla geçsin saglikla kavuşalım inşallah. Yenidogan kokusuyla sarhoş olmak istiyorum ben deeeAnladım canım Çok heyecanlıyım geçmiyor zaman çok sabırsızlanıyoruz yaaa
Ay bende sushi istiyorum asiri cekiyor canimOyyy asla benlik bir şey değil Benim hayaller katmer, künefe, soğuk baklava
2 hastane 2 doktor buldum iyi tavsiye üzerine gidicem yarın sabah sancım var gece suyum gelirse de o hastanelere gidicem valla korkutmak istemem kimseyi de işte parmak soktu açılma var dedi nts 50 60 70 diye yükseldi hepQUOTE="ante diem, post: 78463074, member: 668867"]
çok geçmiş olsun umarım içine sinen bir hastane bulursun ne kadar açılma varmış?
Süslemeleri ayrı bir kutuda arabaya koyabilirsin ben o şekilde yapmayı düşünüyorum. Valizde veya çantada ezilir bence.Bence 34.haftada hazırlamak gayet mantıklı, ben de öyle düşünüyorum ay sonu hallederim. Ekstra göğüs pompası koyacağım sanırım onu ve kaşık biberonu dezenfekte etmem gerekiyor sadece. Alacağım şeyleri bildiğim için çok sürmez diye düşünüyorum, eşimle beraber hazırlarım muhtemelen üstlerine de yazarım sıkıntı olmaz.
Kapı süsü ve süs yastığı var bende, ekstra hediyelikler vs bir de balon koyacağım. Onları ayrı koyarım sanırım.
O internetteki hastane çantalarını benim de aklım almıyor, ateşölçerle serum fizyolojik görmüştüm ben bir kere şok oldum, hastaneye ateşölçer götürmek shdksjsl çok sevindim kabine sığmasına, umarım benimkiler de sığar.
Benim eşim S beden spor geçmişi falan da var tam 90 derece yaslanınca hafiften zorlandıYa benim yanimdakilerede denetdim kuzenime felan hemen atdi kilolu olmasina ragmen
Ben 90 derece yaslansam hic atamam heraldeBenim eşim S beden spor geçmişi falan da var tam 90 derece yaslanınca hafiften zorlandı
Canını hiç sıkma çiçeğim. Arkadaşımın bebeğine çok iri bebek hemen sezaryenle almalıyız dediler 38. Haftada 4000 oldu dediler. Kızımız doğduğunda 3500 du . Annesinde şeker olduğunu söylemişti doktorlar. Bebek de anne de çok sağlıklı. Kızımız şimdi 5 aylık dişleri çıkıyor. Hiçççç canını sıkma inan her şey çok güzel ilerleyecekBu doktor seni görse sana neler der kim bilir canım.. bizim bebek de 3200 gr hala, belki ölçüm hatası da vardır daha azdır onu da bilemeyiz tabi. Şeker yüzünden bu kadar azar işitmek de ne bileyim.. insana kendini dünyanın en sorumsuz anne adayı gibi hissettiriyor. Bir de diyor ki üzülme yolun sonuna gelmişsin zaten doğacak bir şekilde sağlığına kavuşunca taburcu ederler, işler yoluna girer. Kendin de kilo almamaya bak ileriki hayatında. Başta söylenecek şeyi en son söylüyor.
Canım vajinal doğum tecrübem yok o yüzden benim kıyafetlerim bir yere verilmedi. 5 saat sonra odama geldiler. Valizden çıkarıp giydirdilerDoğum yaptığımız yerde işte. İlkinde böyle olmuştu diye hatırlıyorum ama kimse böyle bir şeyden bahsetmeyince geçen zamanda bu iş değişti mi diye düşünmeye başladım
Bende tam 90 derecede baya zorlandım bu arada arkadaşım 38+3 haftalık. 1-2 haftadır ayağını atamıyor. Doğurmak için de her yolu deniyor bebişin rahatı yerinde gelesi yokBen 90 derece yaslansam hic atamam heralde
Bende Hiç karar veremedim e bebekten setler aldım sade var pembeli var ama bilemedimYa ben almamıştım hevesim de yoktu pek daha dogrusu başta vardı eşim bu erkek cocuk oyle süslü püslü seye ne gerek var dedi kırdı hevesimi. Basic bi tulum alsam mı acaba diye düşünmeye başladım ben de tam bugün. Trendyolda söyle basit seyler buldum karar vermedim ama alsam mı diye
Canım korkma ınsallah bır şey olmaz sağlıkla doğsun minikYarın yazıcam öğlene netleşir
Kv dünden beri bizde salı dönecekmiş . Hiçbir sorun falan yok çok yardımcı da oluyor ama ona rağmen çok yorulmuş hissediyorum o iş yaparken gidip yatmak olmuyo bende yemek meyve çay falan ikram ediyorum sağ olsun yapma diyor amainsanın evinde biri olunca her türlü yoruluyorBen mi çok sıkılganım bilmiyorum ama 7/24 aynı insanla sıkılmadan kalmak bence de kolay iş değil Sen de o güne kadar kendini yormadan evde son yalnız zamanlarının tadını çıkarırsın hem, güzel olmaz mı
Sağdaki benimde düşündüklerimden bence hoş abartılı da değilYa ben almamıştım hevesim de yoktu pek daha dogrusu başta vardı eşim bu erkek cocuk oyle süslü püslü seye ne gerek var dedi kırdı hevesimi. Basic bi tulum alsam mı acaba diye düşünmeye başladım ben de tam bugün. Trendyolda söyle basit seyler buldum karar vermedim ama alsam mı diye
2 hastane 2 doktor buldum iyi tavsiye üzerine gidicem yarın sabah sancım var gece suyum gelirse de o hastanelere gidicem valla korkutmak istemem kimseyi de işte parmak soktu açılma var dedi nts 50 60 70 diye yükseldi hepQUOTE="ante diem, post: 78463074, member: 668867"]
çok geçmiş olsun umarım içine sinen bir hastane bulursun ne kadar açılma varmış?
ben de eşime sıkı sıkı suşi tembihledimTatlıyı canım çok çekmiyor da sakatat özledim baya canım çekiyor yaaa ciğer kokoreç falan. Hastaneye bile sipariş verebilirim
Evt oyle oluyor dediginiz gibi hemsire veya hasta bakiciya ilk giyecegimiz kiyafetlerin bulundugu hurc vermemiz gerekiyor onlarda giydiyor.bn ustlerine not birakmistim hurclarin karisma olmamisti veren okuyarak veriyordu cantadan isteyeneDoğum yaptığımız yerde işte. İlkinde böyle olmuştu diye hatırlıyorum ama kimse böyle bir şeyden bahsetmeyince geçen zamanda bu iş değişti mi diye düşünmeye başladım
Ay şu beşik ağlattı beni, dedem almıştı bana çocukluğumun en güzel oyuncağıydı
ha evet aynen. bi de normal/sezaryen farkı vardı.Prof 110 iyiymis benimkinde docent in fiyati 113 ama sezeryan tabi bu dedigim .
Bizi ameliyat önlüğüyle getirecekler odaya kuzum ve sondalı muhtemelen. Giysiler sonra ailemiz tarafından giydiliyormuş. Normal doğumda farklı mı bilmiyorum.Hemşireye verilecek bebek kıyafetleri gibi bizim için de hemşireye verilecek kıyafet çantası olmayacak mı? Doğumdan sonra bize o verdiğimiz kıyafetleri giydirmeyecekler mi? İçinde sutyen, gecelik, depend olan bir çanta mesela?
Rüya görmemişim çok şükür Peki o çantaya ne koyacaksınız? Benim aklıma yazdığım gibi sutyen, gecelik ve depend dışında bir şey gelmiyor.Evt oyle oluyor dediginiz gibi hemsire veya hasta bakiciya ilk giyecegimiz kiyafetlerin bulundugu hurc vermemiz gerekiyor onlarda giydiyor.bn ustlerine not birakmistim hurclarin karisma olmamisti veren okuyarak veriyordu cantadan isteyene