2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kendini ve kızını düşün gülüm. Is güç bitmez zaten. Takvimini göremiyorum ama, fazla zamanın kalmamıştır sanirim. Sakin geçir son haftalarini. Doğumdan sonra oldukça yoğun günler seni bekliyor zaten, hiç sikilmazsin merak etme:p:p:p:p:p:p

haklısın evde iş bitmez ama yasak olunca iş yapmak daha cazip geliyo insana..
makina boşalacak ev süpürülecek ama eşimin korkusuna yapamıyorum :KK9::KK9:
son gün 20 nisan :)
evet yaa doğumdan sonrası için gözüm korkuyo o yüzden evim derli toplu olsun çamaşırım olmasın derdindeyim bende..
tabi sen minik korsanına kavuştun zamanın dolu dolu geçiyo maşallah size :nazar:

Çok şükür herkes ii, fefilaya üzüldüm inşallah çabuk iileşir, burdan okuyamıyacam o zaman :KK43:

Ne okuyamayacaksin gülüm?

haklısın evde iş bitmez ama yasak olunca iş yapmak daha cazip geliyo insana..
makina boşalacak ev süpürülecek ama eşimin korkusuna yapamıyorum :KK9::KK9:
son gün 20 nisan :)
evet yaa doğumdan sonrası için gözüm korkuyo o yüzden evim derli toplu olsun çamaşırım olmasın derdindeyim bende..
tabi sen minik korsanına kavuştun zamanın dolu dolu geçiyo maşallah size :nazar:

Sen de kavuşursun gülüm , sayılı gün çabuk geçer:KK66::KK66::KK66:

merhaba kızlar!
esmer cnm seni kutlarım:) Allah analı babalı büyütsün minik kızını sağ salim kucağına almışsın:)
bişey sorucam göğüs çatlakları için krem kullanmaktan başka alternatif olarak ne kullanıyorsunuz?
çok acıyor uçları sütüm de geliyor çok şükür bebeğimi her istediğinde emziriyorum.
bildiğiniz başka bi yöntem var mı acaba???

merhaba kızlar!
esmer cnm seni kutlarım:) Allah analı babalı büyütsün minik kızını sağ salim kucağına almışsın:)
bişey sorucam göğüs çatlakları için krem kullanmaktan başka alternatif olarak ne kullanıyorsunuz?
çok acıyor uçları sütüm de geliyor çok şükür bebeğimi her istediğinde emziriyorum.
bildiğiniz başka bi yöntem var mı acaba???

Gülüm göğüs ucu krem sürdükten sonra hiçbir yere değmeyecek. Ancak öyle iyileşiyor. Bunu da göğüs kalkanı sağlıyor. Ben onlar sayesinde acı-sizi hissetmedim hiç.

Gülüm göğüs ucu krem sürdükten sonra hiçbir yere değmeyecek. Ancak öyle iyileşiyor. Bunu da göğüs kalkanı sağlıyor. Ben onlar sayesinde acı-sizi hissetmedim hiç.

anladım saol snowycim! evet uçları bişeye değince çok acıyor...
sen ve bebeğin de iyisinizdir umarım. ben çok fazla giremiyorum artık foruma okuyamıyorum geçmişi...

Canım yeni yeni eskiye bakıyorum bebeğim uyuduğu fırsatım olduğunca plt değerlerim doğum sırasında kaçtı bilmiyorum çok korkmuştum hiçte sormadım doktor hanıma nasıl geçti die, ama doğum öncesi 96 bindi doğuma girdim doğumdan çıktım 82bindi, 8.30da girdim sezeryana genel yaptılar plt sorunu olduğu için, 10.30doğru çıkmışım, biraz uzun sürmüş bir sıkıntı çıkmadı ama bnm ünv. Hastanesi idi, doğum yapmadıysan sıkı takip et

hımm canım dun doktor bana dedıkı plt 129 bin cıkmıs bu değerle sezeryan da olabılırsın norlam doğumda dedı benım anlamadığım değer 100 bının altına ınınce normal dogummu rısklı sezeryan mı benımkı sankı sezeryan rısklı gıbı konustuda anlamadım gecen haftada devlet hastanesınde 122 bın cıkmıstı unıverste hastensıne gectım ben ne olur ne olmaz bıde kucuk sehır dıger hastanelerde sorun cıksa müdahale edemıyorlarmıs

anladım saol snowycim! evet uçları bişeye değince çok acıyor...
sen ve bebeğin de iyisinizdir umarım. ben çok fazla giremiyorum artık foruma okuyamıyorum geçmişi...

Iyiyiz şükür. Kontrolü vardı bugün, güzel geçti. Artık bizim doktor ziyaretleri bitti, kuzuların başladı.

Bu arada doktorum beni 2 ay bitince doğum kontrol yöntemi belirlemek ve iyileşme durumuma bakmak için çağırdı. 2 ay biraz uzun geldi:KK70::KK70:. Sizin doktorlariniz ne zamana randevu verdiler?

ayyy kuzum valla duramadım kalktım 3 makina çamaşır attım makinaya..
kuruyanları kaldırdım..
eşim razı olursa diye kıyafetlerimizi hazırlamaya başladım..
evde halı yok yıkamaya gitti..evin hali fena ama süpürürsem eşimle çok kötü papaz oluruz..
şimdi oturdum inanılmaz yorulmuşum..

Esin evin supuruldugunu fark eder mi??
Ben dun evin altini ustune getirdim benimki yine anlamadi

Esin evin supuruldugunu fark eder mi??
Ben dun evin altini ustune getirdim benimki yine anlamadi

fark etmez olur mu :18::18::18:
çamaşır yıkadığımıda anlayacak ama iş işten geçti :)
iş yapmak yasak dedi masa hazırlamıcam kendi hazırlayacak bugün yemeği masayı..
evide süpürecek kocam :nazar::nazar:

Iyiyiz şükür. Kontrolü vardı bugün, güzel geçti. Artık bizim doktor ziyaretleri bitti, kuzuların başladı.

Bu arada doktorum beni 2 ay bitince doğum kontrol yöntemi belirlemek ve iyileşme durumuma bakmak için çağırdı. 2 ay biraz uzun geldi:KK70::KK70:. Sizin doktorlariniz ne zamana randevu verdiler?

iyi cnm sevindim sizin adınıza... biz de iyiyiz oğlumla ama işte beni en çok rahatsız eden göğüs ucu yaraları.
ben yarın gidicem doktor kontrolüne yani 10. günümüzde. pansuman yapacak ameliyat yerine. çocuk doktoruna da görüneceğiz ve sağlık ocağında topuk kanı alınacak!

yaa kızlar bende adet olacakmışım gibi karnım ve bacaklarım ağrımaya başladı :KK53::KK53:

eh yahu sana yapma dedikçe sende yapıon valla :KK1: yap dicem artık sana bak agrın baslamıs
gece bosuna cekicen o kdr agrıyı ya dikkat et cnm benım yorma soluna yat dinlen mutlaka bacak aranada yastık al bel agrısı hafıfler

iyi cnm sevindim sizin adınıza... biz de iyiyiz oğlumla ama işte beni en çok rahatsız eden göğüs ucu yaraları.
ben yarın gidicem doktor kontrolüne yani 10. günümüzde. pansuman yapacak ameliyat yerine. çocuk doktoruna da görüneceğiz ve sağlık ocağında topuk kanı alınacak!

Göğüs için kalkan al gülüm, hemen görürsün etkisini. Sutunun gelmesine de çok sevindim. Uygulamalar farklı demekki. Bana hiç pansuman yapılmadi. 5. Gün kontrole gittim, usg ile baktı "sorun yok iki ay sonra görüşelim" dedi. Ben sağlık ocağına da götürmedim. Hastanede aldilar kanini. Sağlık ocağından arayip bilgilerini aldilar, 1 ay dolunca asi için gelin dediler o kadar.
23 hafta 4 günlük hamileyim daha ilk çocuğum nelerle karşılasıcam bilemiyorum :emir_bebek:

Güzel tecrübeler bekliyor seni, her anınin tadını cikar:KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
eh yahu sana yapma dedikçe sende yapıon valla :KK1: yap dicem artık sana bak agrın baslamıs
gece bosuna cekicen o kdr agrıyı ya dikkat et cnm benım yorma soluna yat dinlen mutlaka bacak aranada yastık al bel agrısı hafıfler

ya napayım kuzum annemlere geçersek doğumdan sonra direk bizim evimize gelicez..
muhtemelen kv gelecek bizle beraber..çamaşırlarım bitmiş olsun istedim laf etsin istemedim..
eşim gelince zaten kıyamet kopacak yaa hadi hayırlısı :18::18::18:

Bende dogum yapalı 4 gün oldu.gögüs uçlarım çatladı.çok acıyor emzirirken.doktor krem verdi ama fayda etmedi.annem sıcak su ve havluyla komplesk yaptı hemen farketti.ben zeytin yagıda sürüyorum.gögüs pedi koyuyorum.şimdi daha rahat emziriyorum.tavsiye ederim.birde ben gögüslerim açık oturuyom çogu zaman hava aldırmakta iyi geliyor

Selam kizlarr :KK3: nasilsiniz 22 günlük olduk miracimla
Sanirim oğlum kolik ara ara ağlama krizlerine giriyor uykular haram bize:KK53: bu sekil dolaniyorum
Çok şükür halimize kirli cikinca düzelir diyorlar insallah hayirlisiyla:KK8:

Mrb canim bizde 21 gunluk olduk tuncumla yaa bizdede galiba kolik var susturamiyoruz resmen birazdan saati gelio korkuyorum resmn hep ayni saatte baslio:KK43:(

Daha dönmez cnm bu haftadan sonra Dr una güven bekleme derim

Kanala oturmuş daha dönmez diye biliyorum

Kesin bir cevabı yok ki gülüm. Dönebilir yavrun. Doktor dondurmeyi de deneyebilir. Konusmadiniz mi?

canım döner mi bilmiyorum ama seninle aramızda 5 gün var görünüyo,ben cuma 39+0 olucam,senin 16 Nisan 39+0 olması gerekir.benim doktorum 39dan önce cocuğu almam hala gelişimi sürer dedi,39'dan sonra istediğin gün olur dedi,Pazartesi 39+3 te randevumuz sezeryan için.o yüzden ben olsam biraz daha beklerim.sen bilirsin tabi yine.:KK16:

Çok teşekkür ederim kızlar cevaplar için doktor doğum kanalına oturmuş dönmez dedi sancılanırsan bebeğin kordonu sarkabilir bebek riske girer dedi benimde ilk gebeliğim birşey de bilmiyoruz korktuk biraz açıkçası bende biraz beklemek istemiştim ama bebek riske girer deyince tamam dedik :KK5:Yarın saat 7:30 da doğuma gideceğim yani dualarınızı bekliyorum kızlar Allah hepimizi sağlıkla kolayca kurtarsın İnşallah..

X