- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
Kendini ve kızını düşün gülüm. Is güç bitmez zaten. Takvimini göremiyorum ama, fazla zamanın kalmamıştır sanirim. Sakin geçir son haftalarini. Doğumdan sonra oldukça yoğun günler seni bekliyor zaten, hiç sikilmazsin merak etme
Çok şükür herkes ii, fefilaya üzüldüm inşallah çabuk iileşir, burdan okuyamıyacam o zaman
haklısın evde iş bitmez ama yasak olunca iş yapmak daha cazip geliyo insana..
makina boşalacak ev süpürülecek ama eşimin korkusuna yapamıyorum
son gün 20 nisan :)
evet yaa doğumdan sonrası için gözüm korkuyo o yüzden evim derli toplu olsun çamaşırım olmasın derdindeyim bende..
tabi sen minik korsanına kavuştun zamanın dolu dolu geçiyo maşallah size
merhaba kızlar!
esmer cnm seni kutlarım:) Allah analı babalı büyütsün minik kızını sağ salim kucağına almışsın:)
bişey sorucam göğüs çatlakları için krem kullanmaktan başka alternatif olarak ne kullanıyorsunuz?
çok acıyor uçları sütüm de geliyor çok şükür bebeğimi her istediğinde emziriyorum.
bildiğiniz başka bi yöntem var mı acaba???
Gülüm göğüs ucu krem sürdükten sonra hiçbir yere değmeyecek. Ancak öyle iyileşiyor. Bunu da göğüs kalkanı sağlıyor. Ben onlar sayesinde acı-sizi hissetmedim hiç.
Canım yeni yeni eskiye bakıyorum bebeğim uyuduğu fırsatım olduğunca plt değerlerim doğum sırasında kaçtı bilmiyorum çok korkmuştum hiçte sormadım doktor hanıma nasıl geçti die, ama doğum öncesi 96 bindi doğuma girdim doğumdan çıktım 82bindi, 8.30da girdim sezeryana genel yaptılar plt sorunu olduğu için, 10.30doğru çıkmışım, biraz uzun sürmüş bir sıkıntı çıkmadı ama bnm ünv. Hastanesi idi, doğum yapmadıysan sıkı takip et
Maasallah kocaman abi olmus artik :)Selam kizlarrnasilsiniz 22 günlük olduk miracimla
Sanirim oğlum kolik ara ara ağlama krizlerine giriyor uykular haram bizebu sekil dolaniyorum
Çok şükür halimize kirli cikinca düzelir diyorlar insallah hayirlisiyla
anladım saol snowycim! evet uçları bişeye değince çok acıyor...
sen ve bebeğin de iyisinizdir umarım. ben çok fazla giremiyorum artık foruma okuyamıyorum geçmişi...
ayyy kuzum valla duramadım kalktım 3 makina çamaşır attım makinaya..
kuruyanları kaldırdım..
eşim razı olursa diye kıyafetlerimizi hazırlamaya başladım..
evde halı yok yıkamaya gitti..evin hali fena ama süpürürsem eşimle çok kötü papaz oluruz..
şimdi oturdum inanılmaz yorulmuşum..
Esin evin supuruldugunu fark eder mi??
Ben dun evin altini ustune getirdim benimki yine anlamadi
Iyiyiz şükür. Kontrolü vardı bugün, güzel geçti. Artık bizim doktor ziyaretleri bitti, kuzuların başladı.
Bu arada doktorum beni 2 ay bitince doğum kontrol yöntemi belirlemek ve iyileşme durumuma bakmak için çağırdı. 2 ay biraz uzun geldi. Sizin doktorlariniz ne zamana randevu verdiler?
yaa kızlar bende adet olacakmışım gibi karnım ve bacaklarım ağrımaya başladı
Gözün aydin canım. Güzel haberlerini bekliyorum
iyi cnm sevindim sizin adınıza... biz de iyiyiz oğlumla ama işte beni en çok rahatsız eden göğüs ucu yaraları.
ben yarın gidicem doktor kontrolüne yani 10. günümüzde. pansuman yapacak ameliyat yerine. çocuk doktoruna da görüneceğiz ve sağlık ocağında topuk kanı alınacak!
23 hafta 4 günlük hamileyim daha ilk çocuğum nelerle karşılasıcam bilemiyorum
eh yahu sana yapma dedikçe sende yapıon vallayap dicem artık sana bak agrın baslamıs
gece bosuna cekicen o kdr agrıyı ya dikkat et cnm benım yorma soluna yat dinlen mutlaka bacak aranada yastık al bel agrısı hafıfler
iyi cnm sevindim sizin adınıza... biz de iyiyiz oğlumla ama işte beni en çok rahatsız eden göğüs ucu yaraları.
ben yarın gidicem doktor kontrolüne yani 10. günümüzde. pansuman yapacak ameliyat yerine. çocuk doktoruna da görüneceğiz ve sağlık ocağında topuk kanı alınacak!
Selam kizlarrnasilsiniz 22 günlük olduk miracimla
Sanirim oğlum kolik ara ara ağlama krizlerine giriyor uykular haram bizebu sekil dolaniyorum
Çok şükür halimize kirli cikinca düzelir diyorlar insallah hayirlisiyla
Daha dönmez cnm bu haftadan sonra Dr una güven bekleme derim
Kanala oturmuş daha dönmez diye biliyorum
Kesin bir cevabı yok ki gülüm. Dönebilir yavrun. Doktor dondurmeyi de deneyebilir. Konusmadiniz mi?
canım döner mi bilmiyorum ama seninle aramızda 5 gün var görünüyo,ben cuma 39+0 olucam,senin 16 Nisan 39+0 olması gerekir.benim doktorum 39dan önce cocuğu almam hala gelişimi sürer dedi,39'dan sonra istediğin gün olur dedi,Pazartesi 39+3 te randevumuz sezeryan için.o yüzden ben olsam biraz daha beklerim.sen bilirsin tabi yine.