Çok teşekkür ederim kızlar cevaplar için doktor doğum kanalına oturmuş dönmez dedi sancılanırsan bebeğin kordonu sarkabilir bebek riske girer dedi benimde ilk gebeliğim birşey de bilmiyoruz korktuk biraz açıkçası bende biraz beklemek istemiştim ama bebek riske girer deyince tamam dedikYarın saat 7:30 da doğuma gideceğim yani dualarınızı bekliyorum kızlar Allah hepimizi sağlıkla kolayca kurtarsın İnşallah..
ohhh gözün aydın Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...
Beren hnımada sanada maşallah
Kuzum geçmiş olsun .. Sağlıkla analı babalı büyütün bebişiiyi olmana çok sevindim...
gözün aydın canım sağlıklı uzun ömür diliyorum bebeğinle size
ogözün aydın, o kadar stres yaşadın hamileyken,çok şükür sağlıkla kucağında artık,çok sevindim,maşallah
Ben de merak ediyorum filizi.bayadır yazmadı.inşallah iyilerdir bebişiyle.
senin de gözün aydın,sağlıkla büyüsün
Merhaba ben mayıs annesiyim ama sizleri de okumadan edemiyorum Allah hayırlı ömür versin bebeğine. Size sorum olucsk bitane sezaryan dan ne kadar sürede çıktınız
Rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin.hepinizin gozu aydin
Gozun aydin cnm Allah bagislasin :)
Gözün aydın canim, rabbim anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.
Gözün aydin canım. Güzel haberlerini bekliyorum
Reflusu var mi gülüm? Benim yaramazin benzer sıkıntıları var. Doktor 45 derece acı ile yatırın dedi. Memede uyusa da emdikten sonra mutlaka gazını çıkart. Gaz sıkıntısı olmadıktan sonra güzel yatıyorlar
Hayirli olsun cnim. Saglikla buyut yavrunu. Ben de normal cok istememe ramen sezeryan oldum. Haala dusununce uzuluyorum ama dedigin gibi kuzum yanimda sglikli, onemli olan bu. Ona baktikca sukrediyorum.
Canim gebeliginde bisuru sey yasadin. Cok sukur yavrunu saglikla kucagina aldin. Masallah :) saglikla buyusun
Hadi hayirlisi :)
Duzelcek imsallah annisler. Biz de ayni seylerden muzdaribiz. Oturtcaz bi duzen elbet
Hayırlı doğum olsun, brbrği görmek muhteşem bi duygu... İi haberle gelirsin inşallah
Çok şükür herkes ii, fefilaya üzüldüm inşallah çabuk iileşir, burdan okuyamıyacam o zaman
Analı babalı büyütmek nasip olsun, gözün aydın
sagol tatlım bu çatlaklar için veya önlemek için ne yapmalıyım etkili birsey biliyomusunuz
Bende dogum yapalı 4 gün oldu.gögüs uçlarım çatladı.çok acıyor emzirirken.doktor krem verdi ama fayda etmedi.annem sıcak su ve havluyla komplesk yaptı hemen farketti.ben zeytin yagıda sürüyorum.gögüs pedi koyuyorum.şimdi daha rahat emziriyorum.tavsiye ederim.birde ben gögüslerim açık oturuyom çogu zaman hava aldırmakta iyi geliyor
ya napayım kuzum annemlere geçersek doğumdan sonra direk bizim evimize gelicez..
muhtemelen kv gelecek bizle beraber..çamaşırlarım bitmiş olsun istedim laf etsin istemedim..
eşim gelince zaten kıyamet kopacak yaa hadi hayırlısı :18::18::18:
Bende dogum 4 gün oldu.gögüs uçlarım çatladı.çok acıyor emzirirken.doktor krem verdi ama fayda etmedi.annem sıcak su ve havluyla komplesk yaptı hemen farketti.ben zeytin yagıda sürüyorum.gögüs pedi koyuyorum.şimdi daha rahat emziriyorum.tavsiye ederim.birde ben gögüslerim açık oturuyom çogu zaman hava aldırmakta iyi geliyor
Canim haftasinda pansumana cagirdi. Korunma icin de secenekleri konustuk. Eger seceneklerden spirali secersek 40-50 gun sonra takilmasi gerek, isterseniz spiral icin gelebilirsiniz dedi.Iyiyiz şükür. Kontrolü vardı bugün, güzel geçti. Artık bizim doktor ziyaretleri bitti, kuzuların başladı.
Blu arada doktorum beni 2 ay bitince doğum kontrol yöntemi belirlemek ve iyileşme durumuma bakmak için çağırdı. 2 ay biraz uzun geldi. Sizin doktorlariniz ne zamana randevu verdiler?
Cok guzel, heyecan ve merak dolu harika bi surec seni bekliyor. Sikayet ettigin zamanlari bile cok guzel :) hayirli olsun simdiden, saglikla kucakla bebegini23 hafta 4 günlük hamileyim daha ilk çocuğum nelerle karşılasıcam bilemiyorum
ne nişanıı kızzzzzzzzzz ne diyosun senin ki amma aceleci çıktıııııı
sakin ol bakalım kuzucum dr bekle bakalım..
ama bizi habersiz bırakma emiii
Kizlar kesinlikle lanshinoh krem ve avent kalkan. Ben cok faydasini gordum. Arkadasa da ebe evicap e vitamini onermis. Ama emzirmeden yikamak gerekiyomus. Cok faydasini gormus. Bilgilerinize
Canim haftasinda pansumana cagirdi. Korunma icin de secenekleri konustuk. Eger seceneklerden spirali secersek 40-50 gun sonra takilmasi gerek, isterseniz spiral icin gelebilirsiniz dedi.
Cok guzel, heyecan ve merak dolu harika bi surec seni bekliyor. Sikayet ettigin zamanlari bile cok guzel :) hayirli olsun simdiden, saglikla kucakla bebegini
arkadaşlar bugün devlet hastanesinde çatı muaynesi oldum çatım müsayitmiş normal doğuma ama kendimi biraz fazla kastım herelde doktor doğum anındada böyle yaparsan normal dogurman zor olur senin canın kıymetliyse bizimkide kıymetli dedi buğün yatış yaplp sezeryana alalım dedi üç santim açılmam varmış. Ben eşimle konuşayım deyip kaçtım . Yarın özeldeki doktoruma gidicem ama doktor sen normal doğumu zor yaparsındiyince moralim bozuldu bu durumda sezeryan mı mantıklı ne yapayım kafayı yicem. Bu arada 38+4 haftalığım
sagol tatlım bu çatlaklar için veya önlemek için ne yapmalıyım etkili birsey biliyomusunuz
Merhaba kizlar okuyordum ama yazamadim doğum yarin anneler gozunuz aydin benim oglum da dun doğdu epidural sezeryan maşallah 3500 gr 52 cm iyiyiz şükür ikimizde ama sut daha gelmedi cekmiyorda bu aralar giremeyebilirim kendinize iyi bakin.iyi geceler
Merhaba kizlar okuyordum ama yazamadim doğum yarin anneler gozunuz aydin benim oglum da dun doğdu epidural sezeryan maşallah 3500 gr 52 cm iyiyiz şükür ikimizde ama sut daha gelmedi cekmiyorda bu aralar giremeyebilirim kendinize iyi bakin.iyi geceler
Esmer gözün aydın canım, İdilin analı babalı büyüsün,
genelde 4 kilonun üstünü dr önermiyor, bide genelde sonrasında rahim yada idrar yolları ile ilgili sorunlar yaşanıyor diye biliyorum, ama sen bilirsin tabi
sezeryana karar verdik zaten tesekkur ederim bilgilendirdiyin icin ... doktorumda bunlari soylemisti haftaya INSALLAH ogluma kavusucam
Iyiyiz şükür. Kontrolü vardı bugün, güzel geçti. Artık bizim doktor ziyaretleri bitti, kuzuların başladı.
Bu arada doktorum beni 2 ay bitince doğum kontrol yöntemi belirlemek ve iyileşme durumuma bakmak için çağırdı. 2 ay biraz uzun geldi. Sizin doktorlariniz ne zamana randevu verdiler?
Ben de hapta karar kildim. Spiral zaten bana hep cok itici gelmistir. Nasilsa kisa zaman sonra kizima kardes calismalari basliycakKorunma seçeneklerinden ziyade, 2 ay sonraya randevu vermesi kafami karıştırdı gülüm. Sezaryen sonrası cinsel iliski için maksimum 8 hafta beklendiğini bilmeme rağmen, kanama biter bitmez gel demesini bekliyordum
Korunma yöntemi her zaman olduğu gibi prezervatif olacak. Hormon içermeyen doğum kontrol hapları emzirme dönemine uygun ama, ben hap içmeyi sürekli unuttuğumdan bana uygun degil
Canım sürekli takip eden ve doğumu yaptıracak olan doktorunla beraber karar vermelisin. Normal doğum sansin varsa, epidural bir seçenek olabilir; kasmazsin.
Ama farklı doktorlara giderek kafanı hic karıştırma ve kendi doktorunun görüşlerine güven.
Ne zamandir yoksun, merak ediyordum seni. İyi olmana ve oglusunu saglikla kucaklamana cok sevindim. Saglikla guzel gunlerde buyutunMerhaba kizlar okuyordum ama yazamadim doğum yarin anneler gozunuz aydin benim oglum da dun doğdu epidural sezeryan maşallah 3500 gr 52 cm iyiyiz şükür ikimizde ama sut daha gelmedi cekmiyorda bu aralar giremeyebilirim kendinize iyi bakin.iyi geceler