2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Kolay ve güzel bir doğum olur inşallah canım. Allah yavrunu sağlıkla kucaklamayi nasip etsin inşallah.

ohhh gözün aydın Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...
Beren hnımada sanada maşallah

Kuzum geçmiş olsun .. Sağlıkla analı babalı büyütün bebişi iyi olmana çok sevindim...

gözün aydın canım sağlıklı uzun ömür diliyorum bebeğinle size

o

Merhaba ben mayıs annesiyim ama sizleri de okumadan edemiyorum Allah hayırlı ömür versin bebeğine. Size sorum olucsk bitane sezaryan dan ne kadar sürede çıktınız

Rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin.hepinizin gozu aydin

Gozun aydin cnm Allah bagislasin :)

cok tesekku rediyorum kizlar.hepinize..
nilfa canim yarim saatte ciktim saniyorum.

sagol tatlım bu çatlaklar için veya önlemek için ne yapmalıyım etkili birsey biliyomusunuz

ben en başından beri bepanthol çatlak kremi kullandım gayet de memnun kaldım mustela ve pregnacare kullanan arkadaşlar vardı onlar da memnundu ya bebek yağı bile kullanıp problem yaşamayanlar da var çevremde

bana da garmastan adlı kremi tavsiye etti iyi geliyor ama gene de acıyor...
zeytin yağını da deneyim cnm teşekkür ederim!

Kuzucum kimsenin sana laf etmeye hakkı yok sen kendini ve bebisini düşün. Kv laf edicek diye iş yapma. Dr dinlen dedi unutma ..

Benim memelerde felaket halde.senin taktigi deneyeyim cok canin yaniyor.ilk 3 4 dk bayilacak Gibi oluyorum sonra uyusuyo.oglum icin dayanmaya calisiyorum.

Kizlar kesinlikle lanshinoh krem ve avent kalkan. Ben cok faydasini gordum. Arkadasa da ebe evicap e vitamini onermis. Ama emzirmeden yikamak gerekiyomus. Cok faydasini gormus. Bilgilerinize

Canim haftasinda pansumana cagirdi. Korunma icin de secenekleri konustuk. Eger seceneklerden spirali secersek 40-50 gun sonra takilmasi gerek, isterseniz spiral icin gelebilirsiniz dedi.
23 hafta 4 günlük hamileyim daha ilk çocuğum nelerle karşılasıcam bilemiyorum
Cok guzel, heyecan ve merak dolu harika bi surec seni bekliyor. Sikayet ettigin zamanlari bile cok guzel :) hayirli olsun simdiden, saglikla kucakla bebegini

arkadaşlar bugün devlet hastanesinde çatı muaynesi oldum çatım müsayitmiş normal doğuma ama kendimi biraz fazla kastım herelde doktor doğum anındada böyle yaparsan normal dogurman zor olur senin canın kıymetliyse bizimkide kıymetli dedi buğün yatış yaplp sezeryana alalım dedi üç santim açılmam varmış. Ben eşimle konuşayım deyip kaçtım . Yarın özeldeki doktoruma gidicem ama doktor sen normal doğumu zor yaparsındiyince moralim bozuldu bu durumda sezeryan mı mantıklı ne yapayım kafayı yicem. Bu arada 38+4 haftalığım

Korunma seçeneklerinden ziyade, 2 ay sonraya randevu vermesi kafami karıştırdı gülüm. Sezaryen sonrası cinsel iliski için maksimum 8 hafta beklendiğini bilmeme rağmen, kanama biter bitmez gel demesini bekliyordum
Korunma yöntemi her zaman olduğu gibi prezervatif olacak. Hormon içermeyen doğum kontrol hapları emzirme dönemine uygun ama, ben hap içmeyi sürekli unuttuğumdan bana uygun degil

Canım sürekli takip eden ve doğumu yaptıracak olan doktorunla beraber karar vermelisin. Normal doğum sansin varsa, epidural bir seçenek olabilir; kasmazsin.

Ama farklı doktorlara giderek kafanı hic karıştırma ve kendi doktorunun görüşlerine güven.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde dogum yapali 6 gun oldu goguslerim felaket aglayarak emziriyrm lansinoh krem kullaniyorum karbonatli suyla siliyrm cok canim aciyor ama oglum icin deger artik sag gogsum tamamen iptal veremiyirm onu sutumu sagip birakiyrm insallah cabuk gecer:---(

Merhaba kizlar okuyordum ama yazamadim doğum yarin anneler gozunuz aydin benim oglum da dun doğdu epidural sezeryan maşallah 3500 gr 52 cm iyiyiz şükür ikimizde ama sut daha gelmedi cekmiyorda bu aralar giremeyebilirim kendinize iyi bakin.iyi geceler

sagol tatlım bu çatlaklar için veya önlemek için ne yapmalıyım etkili birsey biliyomusunuz

5.aydan itibaren her gece yatmadan önce karnıma ve göğsüme lierac sürdüm her banyodan sonra nemliyken bütün vücuduma bebe yağı sürdüm şimdilik çatlağım yok şükürrrr

valla bugün aklımdaydın,yine bikaç kişi yazmıyo ne zamandır diye düşündüm,biri sendin,gözün aydın canım,sağlıkla büyüsün,maşallah

Gözün aydin canım, maşallah ikinize de. Rabbim anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah. Sütun de hemen gelir, bebeğini besler inşallah canım.

sezeryana karar verdik zaten tesekkur ederim bilgilendirdiyin icin ... doktorumda bunlari soylemisti haftaya INSALLAH ogluma kavusucam

Canım ben de 5. Gün kontrole gittim.. 6 hafta sonra gel, smear testi yapalım dedi.. Korunma konusundan bahsetmedi.. Konuşmam lazım benim de...:44:

Ben de hapta karar kildim. Spiral zaten bana hep cok itici gelmistir. Nasilsa kisa zaman sonra kizima kardes calismalari basliycak o zaman bizim doktorumuz bizi hic cagirmadi sayilir yjne seninki 2 ay sonra gel demis biz spiral dusunursek gitcez, dusunmezsek??
Ne zamandir yoksun, merak ediyordum seni. İyi olmana ve oglusunu saglikla kucaklamana cok sevindim. Saglikla guzel gunlerde buyutun sutun gelir zamanla merak etme. İlk gun gelen de, 1 hafta sonra gelen de hep syni sekilde emzirme problemi yasiyo. Uzulme sakin

Gunaydin. Kizim kucagimda oyle guzel uyuyo ki, yatagina yâtirmaya kiyamiyorum. Kucaga alistirma diyolar ama bana kalsa alip icime katasim var yeniden. İlk 3 ayin 4. Trimester olduguna ve bebekle yakin temas halinde olmanin anne ve bebek icin daha saglikli olduguna inaniliyo. Sahsen bana da mantikli geliyo da gel buyuklere anlat bebeklerde davranislar 4. Aydan donra aliskanliga donusuyomus. Buyuklerin yuzunden kizima kotuluk mu yapiyorum diye dusunmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…