2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Allah hepinizden razi olsun canlarım benim ♥♥♥
Iyi varsınız.
2 cm açıklıkla gittim ilk 4 saat sadece 2 cm daha açıklık oldu.
En son dayanamayıp anneme yalvariyordum sezeryana alsınlar diye.
Doktorlar da tanıdık olunca almadılar tabi annemin desteğiyle.
Ben yalvarirken acilmam 9 cm olmuş.
Ve toplam 9 saat sonra kızımı idili mi normal doğumla kucağıma aldım ♥♥♥♥
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Ne çektim ben biliyorum ama kızımın kokusu herşeye bedelmis.
Tek sıkıntım süt oldu.
Ama gelmemesine rağmen emziriyorum.
Mamada vermiyorlar yavruma.
İçim parcalaniyor ama var bir bildikleri bunu bildigim için kendimi dizginliyorum.
Yarın taburcu olacağım kocaman öpüyorum sizi.
Yarın ayrıntılı bir sekilde yazarım.

1+1= İdil ♥
Cnm gozun aydi super maasallah :)
Allah anali babali buyutsun tatlim

Kızlar yoldayiz hastaneye Gülce mize kavuşmaya gidiyoruz.Sanirim ilk bizi alacak doktorumuz.Dualariniz bizle olsun lütfen benimki sizlerle.Guzel haberlerle görüşmek uzere.Ya Fettah

inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın Allah yardımcın olsun...

günaydın kızlarrcım :)))
bebişi olan annelere gün coktan aymıştır gerçi:KK1: bizde eksik kalan kıyafetlerimizi yıkadık ev mis gibi daha o gelmeden bebek koktu
kim bana dalini tavsiye ettiyse allah razı olsun diyorum hem agır kokmuyor hem yumusacık yapmıs kıyafetlerini üstelik yumusatıcı kullanmadım :)
bizde durum budur odası bitince resimlerini paylasacagım sizinle :)

sultanın bugun kontrolü vardı gün belirleyeceklerdi umarm güzel geçer
doğumyapacaklar varsa da rabbim saglıkla kavusmayı nasip etsin:KK16:

selam nisan anneleri geçmişi okumadım doğum yapan annelerin gözü aydın olsun bekleyenlere de bir avazda doğurmak nasip olsun. kızlar malesef birden tansiyonum yükseldi ve düşmek bilmedi 20 leri gördük idrar tahlilleririnde proteğin kacağı olduğunu öğrendim bir kaç gün takip edildi durumum giderek kötüleşince yatışım yapıldı bebeğim sitrese girmiş artık ne demekse acil sezeryana alındım 29 mart günü sezeryanla doğumum gerçekleşti. preeklampsi den 36 hafta 4 günlük doğdu kuzum çok ağladım çok üzüldüm tansiyon düşmedi doğumdan sonra nöbet geçirdim ölümden döndüm doktorlar zamanında müdahale ettik dese de ben hala huzursuz ve şaşkınım sadece oğlumun yanımda kollarımda olmasına şükrediyorum :KK43:

Cok cok gecmis olsun tatlim
Sukur ki bebegin kuvoze girmemis yaninda bak ne guzel

Allah hepinizden razi olsun canlarım benim ♥♥♥
Iyi varsınız.
2 cm açıklıkla gittim ilk 4 saat sadece 2 cm daha açıklık oldu.
En son dayanamayıp anneme yalvariyordum sezeryana alsınlar diye.
Doktorlar da tanıdık olunca almadılar tabi annemin desteğiyle.
Ben yalvarirken acilmam 9 cm olmuş.
Ve toplam 9 saat sonra kızımı idili mi normal doğumla kucağıma aldım ♥♥♥♥
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Ne çektim ben biliyorum ama kızımın kokusu herşeye bedelmis.
Tek sıkıntım süt oldu.
Ama gelmemesine rağmen emziriyorum.
Mamada vermiyorlar yavruma.
İçim parcalaniyor ama var bir bildikleri bunu bildigim için kendimi dizginliyorum.
Yarın taburcu olacağım kocaman öpüyorum sizi.
Yarın ayrıntılı bir sekilde yazarım.

1+1= İdil ♥

gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

kızlar ya soylemesı ayıp cokk fena ıshal sancısı cekıyorum ve ıshalm...heryanım kırılıyo..karnım asa cekılıyo resmen belım ve sırtımda cabası..bunlar sakın dogum sancısı olmasınn

2 gun once ben de yasadim cnm gece uyandirdi sanci doguruyorm sandim ki daha once de ishal oldum ama hic bu kadar sancim olmamisti

Günaydın hatunlar..
esmerim doğum yapmış Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Salı günü temizlik yapıldı bitti çok şükür..
ama inanilmaz yorulmusum..
dün aksam nst icin hastaneye gidene kadar nerdeyse hiç hareket hissetmedim..
nst de kalp atışı hareketleri iyi görünüyo sancı çıkmadi..
bnm isteğim üzerine usgde bakıldı..
orda solunumu kalp atışı iyi görünüyo ama hareketleri çok yavaş..
dr hareketlerini takibe al saatte 4 defa hareket etmesi lazim gün içinde 10dan az olursa carsambayi beklemeden gel dedi..
Bide artık kendini yormayacaksin dinleneceksin dedi..
Eşim önceleri hastane yakın diye annenlerde kalalim diyodu şimdi ise geliş gidişde sıkıntı oluyo diye sen kal diyo..
nasıl ikna edicem eşimi hiç hi fikrim yok:KK19:

Evet. Esmer de nihayet kavustu kelebegine:) Sira sana geliyo :) belki bisey yapmana gerek kalmaz, esinin sizde akli kalir kendiliginden gelir :KK34:

Canim suan pek musait olamiyosundurama merak ettim seni nasil oldun bebis napiyor dogum hikayeni anlat yaaaa:))

Masallah ikinize de. Sariliginin geçmesine ve emmesinin düzene girmesine çok sevindim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Hayırlı olsun canım, gözün aydın. Allah anali&babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Bugün yine kontrolün var sanirim, açıklık kontrolü yaparlar. O zaman suyuna da baktirirsin gülüm. Yine ağrı kesici yaparlar, dis ağrısi da geçer inşallah.

Selam canım. Oncelikle Allah güzel ve kolay bir doğum nasip etsin. Benim de sezaryen oldu. Gece 23.20 bebeğim dogdu, ertesi gün 16 da taburcu oldum. Doktorun durumunun iyi olduğunu ve çıkabileceğini onaylarsa 1 gün yeterli gülüm. Zaten ev hem hijyen hem konfor açısından daha rahat, ben güle oynaya gelmiştim eve.

Benim annem yanımda, o söylüyor ben yapıyorum. Ilk bebek olunca ben de acemiyim. Ben tulum giydiriyorum, üzerine de penye battaniye sariyorum. Yatağında fermuarli hazır battaniye kullanıyorum. Içine koyup karın kısmını kapatıyorum. Kombi duruma göre 3-4' te çalışıyor bu arada.

Söylediğim gibi acemiyim, ben de tecrübeli arkadaşlarin yorumlarını bekliyorum:KK66:

Verdiğin bilgiler için tesekkuler canım. Ben de dün gidip bir fermuarlı battaniye aldım :KK3:

Canım sendedoğum yapmışsın nasıl gecti bebeğin nasıl, doğum hikayelerini paylaşanlar burda mı paylaşıo diğer başlıkta mı uzun süre ayrı kalınca haberim yok, arkadaşlardan sıkıntı yaşayan yok dimi geçmişi uzun uzadıya okuyamıyorum :KK43:

Selam gülüm. Çok şükür iyiyiz, herkeste aşağı yukarı benzer sorunlar var. Farklı olarak fefilifanin kızında doğum sırasında omuzunda sorun olmuştu, fizik tedaviye başlamışlardı. Hikayelerini burada paylaştı arkadaşlar, diğer topige de eklediler mi bilmiyorum.

Verdiğin bilgiler için tesekkuler canım. Ben de dün gidip bir fermuarlı battaniye aldım :KK3:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Evet. Esmer de nihayet kavustu kelebegine:) Sira sana geliyo :) belki bisey yapmana gerek kalmaz, esinin sizde akli kalir kendiliginden gelir :KK34:

Ayyyy eveeeeeeet sıra bana geliyo..çok korkmaya başladım valla..
yaa inşallah kendi teklif eder ama pek zannetmiyorum kuzucum yaa..
Dolunay hanımı benim için kokla emi :-)

Kızlar filizfff den haber var mı? Geçmişi okuyamadım ne yapıyor bebeği nasıl çok merak ettim.

Bu arada geçen cuma ben de doğum yaptım. Suyum gelip sancım gelmeyince epidural sezeryan oldum.Normal doğum takıntım olmasına rağmen şuna inanın bebeğinizi kucağınıza aldığınız an kokusunu duyduğunuz an hiçbir şeyin önemi kalmıyor, ne doğum şekli ne çekilen acı...O kadar muhteşem bir duygu ki gerçekten anlatılmaz, Rabbim hepinize evlatlariniza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.:KK42:

Kızlar yoldayiz hastaneye Gülce mize kavuşmaya gidiyoruz.Sanirim ilk bizi alacak doktorumuz.Dualariniz bizle olsun lütfen benimki sizlerle.Guzel haberlerle görüşmek uzere.Ya Fettah

Minigini almissindir umarım sağlıkla kucağına rabbim yardimcin olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz:)

Merhaba kizlar insallah herkes iyidir bebisleriniz siz...:KK16:

2 nisan carsamba gunu sabah 8.30 da beren'ime kavstum bende.
sezeryan ile...hic korktugum gibi olmadi 3. Gun bebegime kendim bakmaya basladim ayaga kalktim tamamen..
3600 50 cm dogdu kizim.

Allahim boyle bir mutluluk huzur yokmus cok sukur saglilla kavustuk yavrularimiza...Allah acilarini göstermesin saglikli mutlu uzun omirleri lsun sanslari bahtlari acim olsun i sallah..

isteyen herkese versin rabbim...en guzel duyguymus annelik..:emir_bebek::nazar:

Merhaba kizlar insallah herkes iyidir bebisleriniz siz...:KK16:

2 nisan carsamba gunu sabah 8.30 da beren'ime kavstum bende.
sezeryan ile...hic korktugum gibi olmadi 3. Gun bebegime kendim bakmaya basladim ayaga kalktim tamamen..
3600 50 cm dogdu kizim.

Allahim boyle bir mutluluk huzur yokmus cok sukur saglilla kavustuk yavrularimiza...Allah acilarini göstermesin saglikli mutlu uzun omirleri lsun sanslari bahtlari acim olsun i sallah..

isteyen herkese versin rabbim...en guzel duyguymus annelik..:emir_bebek::nazar:

ohhh gözün aydın Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...
Beren hnımada sanada maşallah :nazar::nazar:

Günaydın hatunlar..
esmerim doğum yapmış Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Salı günü temizlik yapıldı bitti çok şükür..
ama inanilmaz yorulmusum..
dün aksam nst icin hastaneye gidene kadar nerdeyse hiç hareket hissetmedim..
nst de kalp atışı hareketleri iyi görünüyo sancı çıkmadi..
bnm isteğim üzerine usgde bakıldı..
orda solunumu kalp atışı iyi görünüyo ama hareketleri çok yavaş..
dr hareketlerini takibe al saatte 4 defa hareket etmesi lazim gün içinde 10dan az olursa carsambayi beklemeden gel dedi..
Bide artık kendini yormayacaksin dinleneceksin dedi..
Eşim önceleri hastane yakın diye annenlerde kalalim diyodu şimdi ise geliş gidişde sıkıntı oluyo diye sen kal diyo..
nasıl ikna edicem eşimi hiç hi fikrim yok:KK19:

Tunaydin:)) haftalarimiz aynı benimde sancı ve hicbiseyim yok ama hareketli masaallah bebisim.
Kilo almadığıimiz için ikimizde bana da dinlen demisti Yarın kontrolümuz var bakalim ne diyecek, evim hastaneye uzak olduğu için ben de annemde kaliyorum mecburen eşim de benimle kaliyo. Acil bişey olursa seni yanımda istiyorum de , azcik ise giderken zorlansin zaten en fazla 10 günümüz kaldı sabretsin azcik:KK54:

Tunaydin:)) haftalarimiz aynı benimde sancı ve hicbiseyim yok ama hareketli masaallah bebisim.
Kilo almadığıimiz için ikimizde bana da dinlen demisti Yarın kontrolümuz var bakalim ne diyecek, evim hastaneye uzak olduğu için ben de annemde kaliyorum mecburen eşim de benimle kaliyo. Acil bişey olursa seni yanımda istiyorum de , azcik ise giderken zorlansin zaten en fazla 10 günümüz kaldı sabretsin azcik:KK54:

ayy yavrum işin enteresan yanıda ne biliyomusun?
benim gittiğim hastane annemlere arabayla 3 dk..
bundan 1 ay önce eşim doğum yaklaşınca annenlerde kalalım tamam mı dedi benimde hoşuma gitmişti valla yukarda Allah var yalan yok..
şimdide yan çiziyo sıpa..
arıyo yazıyo devamlı hareket etti mi kaç oldu takip et diye..
bende evde yalnız olunca kurup duruyorum..
şaşırdım valla napcamı..
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canımmm:KK16::KK16:

X