2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun
Ben 2 haftadır sancı bekliyorum yok su yok Nisan yok bebek büyüdü ) ay hepsi kafasına gore takılıyor
Biz de Allah in izniyle yarın meleğimize kavuşuyoruz )))

Kolay ve güzel bir doğum olur inşallah canım. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kimse yokmu bana cevap verebilecek

Kesin bir cevabı yok ki gülüm. Dönebilir yavrun. Doktor dondurmeyi de deneyebilir. Konusmadiniz mi?

Merhaba kızlar bilmiyorum benim gibi olan bar mı sorayım dedim benim bebeğim doğum kanalına oturmuş dönmedi doktor bu cumaya sezeryan dedi kafamda soru işaretleri var yarında 39. haftaya gireceğim döner miki ?

Daha dönmez cnm bu haftadan sonra Dr una güven bekleme derim

Evet tatlım onun için hem zor hem de güzeldi

Senin de doğumun güzelmiş maşallah.. Eşinin yanında olmasına sevindim.. Insanın ihtiyacı oluyor eşine orada.. Ben bir an gelmeyecek sandım.. Moral oldu bana.. Konuştu benimle elimi tuttu

Sağlıkla büyüt kuzucuğu annesi..

Kizlar gelen suyummus :)
Ardindan pembemsi kanli akinti geldi (nisan)
Hastanedeyim simdi 2 cm aciklikla yatis yaptirdilar.
Insallah bir avazda kurtulurum :)
Sancilar cok siddetlendi.

Canım sanırım bebeğine kavuşmuşsundur.... Sağlıkla mutluluklar büyüt

Saglikla kavusun insallah :)
Dogdugunda ilk kontrollerini yapan doktor gordu kizimi bugun. Dedigin gibi hep ayni doktorun takibinde olmasi taraftariyim ben de. Ay cok sevindim Esmere. Merakla bekliyorm hikayesini :)

kızlar doktordon geldık kontrollerimizi oldu bebek 2800 olmus fakat benım 2 cm acıklıgım var muayene de etti sancılarımın olması sebebi ile haftaya kadar bekleyelım bakalım dedı benı aldımı bir panik
ne yapıcam ben şimdi yanı ne yapmam lazım oy cok fenaymıs bu panik olayı birisi sakinleştirsin benı
2 cm acıklıgı olan hıc varmıydı ben hatırlamyorum varsa ne zaman doğumu gercekleşti
daha bebek odasının balkon camını kapttırmadık camlar yrn takılcak of stres oldum cok

maşallah bebişe. sen aile hekimlerine aldırma. sütün yetmediği için mama takviyesi yapıyorsun sonuçta. inşallah ilerleyen zamanlarda mamaya gerek kalmadan güzelce doyar kızın. sizinkiler büyüyor maşallah benimki kafasına göre takılıyor. sancı 70 çıktı dün. geçen hafta 60lardaydı. akıntımda çok arttı.bakalım yarın doktor sezeryan günü verecek haftaya için. 19 nisanda doğum iznim bitiyor. öbür hafta alırız dedi telefonda. sizin tecrübelerinize ihtiyacım olacak. ama endişem aldığım kıyafetler olacak mı acaba. gerçi büyüklü küçüklü aldım. inşallah olur.

sakin ol canım. açılma hakkında bilgim yok ama 2 hafta önceki kontrolümde sancım çıkmıştı doktor bugün yarın demişti ancak sancılar hala var ama düzenli değil. inşallah senin için hayırlısı olur. benimde doğum haftaya gününü yarın belirleyeceğiz. bende panik oldum geçen gün ama su zannettikleri şey idrar kaçırmaymış. tombişimin yanaklarını öpmek için sabırsızlanıyorum :). kilosu gayet iyi kızının maşallah. artık doğsada Allahın izniyle rahat atlatır.

Kizlar gelen suyummus :)
Ardindan pembemsi kanli akinti geldi (nisan)
Hastanedeyim simdi 2 cm aciklikla yatis yaptirdilar.
Insallah bir avazda kurtulurum :)
Sancilar cok siddetlendi.

hiiii aaaa şimdi okuyorum geçmişi canım rabbim yardımcın olsun inşallah iyisindir sağlıkla kavus bebegıne :))) bu arada bende 2 cm acıklık var su takibi yapıyorum bende bizimki aceleci cıktı :26:

cok sagol cnm benım ya bende sancılar var ama aynen düzensiz 2 cmde acılma var diyince şok olduk zaten belliydi sordugum sorulardan günlük gibi oldu kadınlar klubu mesajlarım :)))) idrarı nası su sanmışlar ya sen dikkat et cnm biz kendi bedenimizi daha iyi tanıyoruz sonucta cokta bır iş yapma sakın son zamanlar diye dinlen bol bol ihtiyacımız olacak.
senınde gozun aydın ya ne kadar guzel cok heyecanlısın demi ben gorecegım zamanı ıple cekıyorum sağlıkla gelsinler inşallah

açılma bende var mı yok mu hiç bilmiyorum canım. doktorum sağolsun hiç açılmayla falan ilgilenmedi. suyu nasıl idrar sandılar bilmiyorum. ultrasonden bebeği görmek istediğimde sabah o zaman anladık bebeğin suyu gayet iyiydi. istem dışı geldiği için anlayamadım bende. artık dışarı çıkmaya korkuyorum :) dinlenmek ve ben çok uzağız canım birbirimize. benim genetiğimde yok dinlenmek. :))) hiç iş bulamazsam mutfağa giriyorum. eşim diyor son zamanlarda kahvaltı yaparız derken yemek olaını abarttın diyor. zor zahmetli yemekler yapıyorum hep

Çok heyecanlı haklısın valla,stres yapma ama bak bebiş etkilenir annesi.Çantan hazır olsun,senin ve bebişin kıyafetleri yani,gerisi hallolur boşver.hiç belli olmuyo çünkü,1hafta mı,1 gün mü var kim bilir.
durursa daha iyi.37yi geçer hem,sağlıkla gelsin

Merhaba kızlar bilmiyorum benim gibi olan bar mı sorayım dedim benim bebeğim doğum kanalına oturmuş dönmedi doktor bu cumaya sezeryan dedi kafamda soru işaretleri var yarında 39. haftaya gireceğim döner miki ?

canım döner mi bilmiyorum ama seninle aramızda 5 gün var görünüyo,ben cuma 39+0 olucam,senin 16 Nisan 39+0 olması gerekir.benim doktorum 39dan önce cocuğu almam hala gelişimi sürer dedi,39'dan sonra istediğin gün olur dedi,Pazartesi 39+3 te randevumuz sezeryan için.o yüzden ben olsam biraz daha beklerim.sen bilirsin tabi yine.

ben bol bol yürüyüş yapıyorum birde cok gezdim belki ondan benımde erken oldu açılmam
ev işi ile ugrasmıyorum aslında ugrasmam lazım zira geldi gelecek bebeğim ama evi temizlemek hiiiç istemiyor canım birde yemek yemekten bıktım nefret ettim zaten cok seven biride değildim şimdi mutfagada girmiyorum ama yapmam lazım
idrar kacırma bende oldu sorma bir video izliyordum göz göre göre gülerken annemlerde vardı birde rezalet tutamadım ve kaçırdım :) olur boyle seyler ya
acılmana bakmamıstır sezeryan olacaksın diye belki doktor cok kurcalamak istemedi canım

haklısın canım 1 hafta dursa benımde içim daha rahat edecek enazından 3000 kg yı de gecer sanırım kıyafetleri artık tamamladık cantaya koymak kaldı demek koyma vaktımde gelmiş geçio bile :))))

Gözün aydın canım. Hazırliklarini tamamlamaya bak biran önce. Bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inşallah.

Gözün aydın canım. Hazırliklarini tamamlamaya bak biran önce. Bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inşallah.
çok çok sagol bıtanem evet valla şuanda resmen depar atıyorum ne olur ne olmaz oyle hemen gelmez belki ama belli de olmuyor ki bebeklerin işleri :)

çok çok sagol bıtanem evet valla şuanda resmen depar atıyorum ne olur ne olmaz oyle hemen gelmez belki ama belli de olmuyor ki bebeklerin işleri :)

Hiç belli olmuyor canım. Benim doğumum başladığında farkında bile değildim. Eşim işten gelmişti, hararetle sohbet ediyorduk. Bizler plan program yapıyoruz ama yaramazlarin planı başka

Canim gozunaydin, dogum yakin demektir. Ama benim arkadasim 3cm aciklikla 3 hafta gezdi ve sonunda gununu tamamladi ve suni sanci ile dogum yapti. Ama dogumu cok kolay gecti. Darisi hepimize ins.

Hiç belli olmuyor canım. Benim doğumum başladığında farkında bile değildim. Eşim işten gelmişti, hararetle sohbet ediyorduk. Bizler plan program yapıyoruz ama yaramazlarin planı başka

valla bnımde haberım olmıcakmıs yanı doktorum bakmasa pat dıye sokakta gelırdı artık
senınkı de saglıkla buyusun ınsallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…