Dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun
Ben 2 haftadır sancı bekliyorum yok su yok Nisan yok bebek büyüdü) ay hepsi kafasına gore takılıyor
Biz de Allah in izniyle yarın meleğimize kavuşuyoruz)))
Kimse yokmu bana cevap verebilecek
Merhaba kızlar bilmiyorum benim gibi olan bar mı sorayım dedim benim bebeğim doğum kanalına oturmuş dönmedi doktor bu cumaya sezeryan dedi kafamda soru işaretleri var yarında 39. haftaya gireceğim döner miki ?
canım gözün aydın. sağlıkla gelsin meleğin inşallah.
41 kere maşallah. nazlandığı kadar varmış annesi, bu güzellik naz yapmadan gelseymiş olmazmıs
canımmm çok sevindim bebeğini kucağına almana:) ayrıca eşinin girebilmesine de çok sevindim. ben de sezeryan oldum, en büyük karım bebeğimin sağlıkla doğması, sonra da eşimin hep yanıbaşımda elimi tutması. o anda gerçekten çok öenmliymiş onun orda bulunması. o yüzden senin adına çok sevindim. eşin her ne kadar sonunda beklenen performansı sergilese debu önemli anı seninle paylaşması gerçekten çok güzel olmuş ikiniz adına
gözün aaydın, güle güle sağlıkla büyüt bebeğini
ya biz de yıkamadık hiç ama bugün yıkadık valla, yazık çocuğuma. göbek haala düşpmedi, alkolle bakım yapıyoruz biz de, hastaneden öyle gösterdiler. kız kocakarı işi deme, eskilerin vardır bi bildiği
seni de görcezz tatloşşş, kesin benim gibi olursun bence de öyle savunmasız bi melek ki, bakıp bakıp ağlayasım geliyo.
ben de en çok primayı sevdim. totoşların zevkleri farklı farklı oluyo demek ki :)
ahan da, 80 süpermiş. açılma filan?
canım yaaa, çok haklısın sinirlenmekte. kıyamam size, şu son günleride stresli geçirme elinden geldiğince. su akar yolunu bulur, elbet sağlıkla gelecektir meleğin
Kizlar gelen suyummus :)
Ardindan pembemsi kanli akinti geldi (nisan)
Hastanedeyim simdi 2 cm aciklikla yatis yaptirdilar.
Insallah bir avazda kurtulurum :)
Sancilar cok siddetlendi.
Saglikla kavusun insallah :)Dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun
Ben 2 haftadır sancı bekliyorum yok su yok Nisan yok bebek büyüdü) ay hepsi kafasına gore takılıyor
Biz de Allah in izniyle yarın meleğimize kavuşuyoruz)))
Dogdugunda ilk kontrollerini yapan doktor gordu kizimi bugun. Dedigin gibi hep ayni doktorun takibinde olmasi taraftariyim ben de. Ay cok sevindim Esmere. Merakla bekliyorm hikayesini :)Kolay ve güzel bir doğum olur inşallah canım. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Kesin bir cevabı yok ki gülüm. Dönebilir yavrun. Doktor dondurmeyi de deneyebilir. Konusmadiniz mi?
Selam guzeller. Ay cok sinirlerim bozuk aile hekimine. Saglik ocaginda kiyafetli 4100 cikti cocugum, doktor mama vermissiniz cok, cocugu sisirmissiniz. Kiyafetleri ciksan bu cocuk 3,850-3900 dur filan dedi. Ben de mama vermeyi kestim. Dunden beri bagiriyo yavrum ac, karni gurulduyo disardan duyuyorum. O agladikca ben stres oldum, azicik sutum vardi o stresle o da gitti. Bugun dogdugu hastanede doktor kontrolune goturduk. 3,550 cikti. dogdugu kiloya donmus. Normalde 10. Gunde bebekler dogdudugu kiloya geliyomus. Doktor cok guzel dedi. Gunde 4 defaya kadar 60 cc mama verebilirsin dedi. Yemin ederim oyle bi rahatladim ki sutum geldi, dolunayi emzirdim uyuyo simdi kuzum. Dunden beri ac cocugum yaaaDoyuramadim kizimi hic
Sabahtan beri kizimla ugrastim, topige bakamadim hic. Esmerden haber var mi? Dogum yapan va mi?
kızlar doktordon geldık kontrollerimizi oldu bebek 2800 olmus fakat benım 2 cm acıklıgım var muayene de etti sancılarımın olması sebebi ile haftaya kadar bekleyelım bakalım dedıbenı aldımı bir panik
ne yapıcam ben şimdi yanı ne yapmam lazım oy cok fenaymıs bu panik olayı birisi sakinleştirsin benı
2 cm acıklıgı olan hıc varmıydı ben hatırlamyorum varsa ne zaman doğumu gercekleşti
daha bebek odasının balkon camını kapttırmadık camlar yrn takılcak of stres oldum cok
Kizlar gelen suyummus :)
Ardindan pembemsi kanli akinti geldi (nisan)
Hastanedeyim simdi 2 cm aciklikla yatis yaptirdilar.
Insallah bir avazda kurtulurum :)
Sancilar cok siddetlendi.
sakin ol canım. açılma hakkında bilgim yok ama 2 hafta önceki kontrolümde sancım çıkmıştı doktor bugün yarın demişti ancak sancılar hala var ama düzenli değil. inşallah senin için hayırlısı olur. benimde doğum haftaya gününü yarın belirleyeceğiz. bende panik oldum geçen gün ama su zannettikleri şey idrar kaçırmaymış. tombişimin yanaklarını öpmek için sabırsızlanıyorum :). kilosu gayet iyi kızının maşallah. artık doğsada Allahın izniyle rahat atlatır.
cok sagol cnm benım ya bende sancılar var ama aynen düzensiz 2 cmde acılma var diyince şok olduk zaten belliydi sordugum sorulardan günlük gibi oldu kadınlar klubu mesajlarım :)))) idrarı nası su sanmışlar yasen dikkat et cnm biz kendi bedenimizi daha iyi tanıyoruz sonucta cokta bır iş yapma sakın son zamanlar diye dinlen bol bol ihtiyacımız olacak.
senınde gozun aydın ya ne kadar guzel cok heyecanlısın demiben gorecegım zamanı ıple cekıyorum sağlıkla gelsinler inşallah
kızlar doktordon geldık kontrollerimizi oldu bebek 2800 olmus fakat benım 2 cm acıklıgım var muayene de etti sancılarımın olması sebebi ile haftaya kadar bekleyelım bakalım dedıbenı aldımı bir panik
ne yapıcam ben şimdi yanı ne yapmam lazım oy cok fenaymıs bu panik olayı birisi sakinleştirsin benı
2 cm acıklıgı olan hıc varmıydı ben hatırlamyorum varsa ne zaman doğumu gercekleşti
daha bebek odasının balkon camını kapttırmadık camlar yrn takılcak of stres oldum cok
Merhaba kızlar bilmiyorum benim gibi olan bar mı sorayım dedim benim bebeğim doğum kanalına oturmuş dönmedi doktor bu cumaya sezeryan dedi kafamda soru işaretleri var yarında 39. haftaya gireceğim döner miki ?
açılma bende var mı yok mu hiç bilmiyorum canım. doktorum sağolsun hiç açılmayla falan ilgilenmedi. suyu nasıl idrar sandılar bilmiyorum. ultrasonden bebeği görmek istediğimde sabah o zaman anladık bebeğin suyu gayet iyiydi. istem dışı geldiği için anlayamadım bende. artık dışarı çıkmaya korkuyorum :) dinlenmek ve ben çok uzağız canım birbirimize. benim genetiğimde yok dinlenmek. :))) hiç iş bulamazsam mutfağa giriyorum. eşim diyor son zamanlarda kahvaltı yaparız derken yemek olaını abarttın diyor. zor zahmetli yemekler yapıyorum hep
haklısın canım 1 hafta dursa benımde içim daha rahat edecek enazından 3000 kg yı de gecer sanırım kıyafetleri artık tamamladık cantaya koymak kaldı demek koyma vaktımde gelmiş geçio bile :))))Çok heyecanlı haklısın valla,stres yapma ama bak bebiş etkilenir annesi.Çantan hazır olsun,senin ve bebişin kıyafetleri yani,gerisi hallolur boşver.hiç belli olmuyo çünkü,1hafta mı,1 gün mü var kim bilir.
durursa daha iyi.37yi geçer hem,sağlıkla gelsin
çok çok sagol bıtanem evet valla şuanda resmen depar atıyorumGözün aydın canım. Hazırliklarini tamamlamaya bak biran önce. Bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inşallah.
çok çok sagol bıtanem evet valla şuanda resmen depar atıyorumne olur ne olmaz oyle hemen gelmez belki ama belli de olmuyor ki bebeklerin işleri :)
Canim gozunaydin, dogum yakin demektir. Ama benim arkadasim 3cm aciklikla 3 hafta gezdi ve sonunda gununu tamamladi ve suni sanci ile dogum yapti. Ama dogumu cok kolay gecti. Darisi hepimize ins.Gözün aydın canım. Hazırliklarini tamamlamaya bak biran önce. Bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inşallah.
Hiç belli olmuyor canım. Benim doğumum başladığında farkında bile değildim. Eşim işten gelmişti, hararetle sohbet ediyorduk. Bizler plan program yapıyoruz ama yaramazlarin planı başka