2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim gozunaydin, dogum yakin demektir. Ama benim arkadasim 3cm aciklikla 3 hafta gezdi ve sonunda gununu tamamladi ve suni sanci ile dogum yapti. Ama dogumu cok kolay gecti. Darisi hepimize ins.

amin cnm ınsallah :))) yavas olunca sanırım daha ıyı oluyor bızde kolaycacık yaparız ınsallah :) amin

Dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun
Ben 2 haftadır sancı bekliyorum yok su yok Nisan yok bebek büyüdü :KK66:) ay hepsi kafasına gore takılıyor :KK66:
Biz de Allah in izniyle yarın meleğimize kavuşuyoruz :KK66:)))

Yarin mi??
Hangi ara tarih aldin ben kacirmisim?
Hatta bugun gormeyince dogum mu yapiyor dedim inan :) :)

Yarin mi??
Hangi ara tarih aldin ben kacirmisim?
Hatta bugun gormeyince dogum mu yapiyor dedim inan :) :)

:KK66: canım bize de sürpriz oldu
Normal bekliyorduk ama doktorumuz 2. Kez cati muayenesi yaptı ve bebegin zorlanabilecegini söyledi.
Ahh cok garip bir duygu
Meleğimin içimdeki son saatleri
Sabah 7 de yatış yapacağız
Dualarınızı bekliyorum
Benim dualarım da insallah sizler ve meleklerimiz icin :KK66:

Selam guzeller. Ay cok sinirlerim bozuk aile hekimine. Saglik ocaginda kiyafetli 4100 cikti cocugum, doktor mama vermissiniz cok, cocugu sisirmissiniz. Kiyafetleri ciksan bu cocuk 3,850-3900 dur filan dedi. Ben de mama vermeyi kestim. Dunden beri bagiriyo yavrum ac, karni gurulduyo disardan duyuyorum. O agladikca ben stres oldum, azicik sutum vardi o stresle o da gitti. Bugun dogdugu hastanede doktor kontrolune goturduk. 3,550 cikti. dogdugu kiloya donmus. Normalde 10. Gunde bebekler dogdudugu kiloya geliyomus. Doktor cok guzel dedi. Gunde 4 defaya kadar 60 cc mama verebilirsin dedi. Yemin ederim oyle bi rahatladim ki sutum geldi, dolunayi emzirdim uyuyo simdi kuzum. Dunden beri ac cocugum yaaa :KK43: Doyuramadim kizimi hic :KK43:

Sabahtan beri kizimla ugrastim, topige bakamadim hic. Esmerden haber var mi? Dogum yapan va mi?

Canin sikma canini.tmm onlar doktor ama bazen mantuginin dogru bildigi sey en iyisidir.bizler saatke yemek yiyeyerkmi buyuduk hepimiz 6 ay anne sutu ilemi beslendik.bizim annelerimiz bizi pirinc unu mamalariyla buyutmusler hic bise olmamis.hepimiz allaha sukur saglikliyiz.o yuzden en onemli sey anne sutu once emzir sonra baktin doymadi ver mamasini.acmi dursun cocuk.

Normal bekliyorduk ama doktorumuz 2. Kez cati muayenesi yaptı ve bebegin zorlanabilecegini söyledi.
Ahh cok garip bir duygu
Dualarınızı bekliyorum

Allah yardimcin olsun canim.insallah cok kolay bir dogun olurda kavusursun bebegine saglicakla

Canim bii avazda kurtul insallah. Guzel haberleri bekliyoruz, geliyo kelebeginnn

guvendiğin bir dr edin, gerisini hiççç sallamazsın. bir de evde tartabilirsin zamanla. ben deki en önemli bilgi ise su benim oğlan doğduğunda dr boğazından 1 gun de 200 ml sut gececek demişti. gerçektende 170 ml ancak çıkıyordu gunde iki dev göğüsten. ancak sıkıp kaşıkla veriyordum bebeğime 2 saatte bir. 15-17 ml sut anca çıkıyordu 2 saatte. sonra artti bebekte emdi.40 gunlukken kurtardık...

Allah mutlulugunuzu daim etsin tatlim darisi bize :) :)

su ödem attırıyor cnm evet bol bol yeşillikte tüket hem süt yapar hem kilo verdirir çok sevindim senin adına tekrardan hayırlısı olsun :)

Maşallah ikinize de, iyi olmaniza çok sevindim. Sutunun gelmesi de çok güzel haber, yarasın tosununa.

Ben de bugün itibarı ile 10 kg verdim. Çabuk gidiyor kilolar:KK66:

Hadi hayırlısı gülüm. Dis agrinin geçmesine de çok sevindim. Senden uzak olsun da rahat rahat doğur:KK70::KK70::KK70:

Canım göbeği kuru ve temiz tutmanız yeterli. Islandikca geç düşüyor.

Onun dışında herşey yolundadir inşallah. Onların totolari rahat olsun da gerisinin önemi yok:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ponponpon;34744937]Kızlar ben doğum yaptım çok şükür ...
Sütüm şuan yok ek mamadan önce emziriyorum boşta olsa ...
Ek mama veren var mı ...
Her kafadan farklı bir ses ...
Günde kaç CC. veriyorsunuz ...Bu konuda her kafadan farklı bir ses çıkıyor ...
Slm canim bende senin gibiydim.dogumdan sonra ilk 3 gun sutum gelmedi yanj geldi ama cok az.humana mama verdik ilk 10 cc ile basladik sonra doymamaya baslayinca bazen 20 verdik.dun ilk kontrolumuz vardi.doktor gunde 2 sefen 30 cc ye kadar verebilirsin dedi.ilk3 gunden sonra sutum geldi ama 3 gun boyunca surekli makina ile sagip verdik sutumu azda olsa.sonrasinda meme almakta biraz zorlandi biberona alistigi icin ama pes etme savas.simdi bi sorunumuz yok once emiyo eger doymazsa mama takviyesi yapiyorum.

Allah analk babali buyutsun canim.rabbim dileyen herkese nasip etsin bu guzelligi.

Allah anali babali buyutsun Canin.bende senin gibiydim.humana still te iciyorum ise yatiyo.bunun yaninsa bol su ve cig yesillik tuket.sekersiz incir hosafi ictim kilo yapmasin diye sekersiz yapti annem.kuru incir yiyorum 3 4 tane.ilik dus al surekli.benim 3 gun uzerine geldibsutym ama biberona alistigi icin biraz zorlandim emzirmekte simdi bi sikintimiz yok allaha sukur once emziriyorum eger doymazsa mama takviyesi yapiyorum.doktorda gunde 2 sefer 30 cc ye kadar mama verebilirsim dedi.[/QUOTE]

çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için:KK16::KK16::KK16:

Ahh cok garip bir duygu
Dualarınızı bekliyorum

Canım sağlıkla doğsun,kolayca atlat inşallah:nazar:

kızlar doktordon geldık kontrollerimizi oldu bebek 2800 olmus fakat benım 2 cm acıklıgım var muayene de etti sancılarımın olması sebebi ile haftaya kadar bekleyelım bakalım dedı :KK1: benı aldımı bir panik :KK52:
ne yapıcam ben şimdi yanı ne yapmam lazım oy cok fenaymıs bu panik olayı birisi sakinleştirsin benı :KK53:
2 cm acıklıgı olan hıc varmıydı ben hatırlamyorum varsa ne zaman doğumu gercekleşti
daha bebek odasının balkon camını kapttırmadık camlar yrn takılcak of stres oldum cok :KK43:

benimde 1 cm açıklık ve sancılar vardı ha geldi gelecek derken üzerinden tam 1 ay geçti :).ama tabi belli olmaz canım nasip:)

kızlar bu bebeklerin son haftalarda yeri daralıyordu hareketleri azalıyordu. benim oğlumun hareketleri aksine arttı. eli ayağı hiç durmuyor maşallah. sıkıldı mı içerde acaba. bu kadar hareket normal mi? yarın 9 buçukta yeni hastanemizde yeni doktorumuzla randevumuz var.bakalım haftaya hangi günü uygun görecek doğum için.

[SUP][/SUP] kızlar ben bugun unıversıte hastanesine gıttım nst de sancı çıkmadı dr normal dogurabılırsın dedı ama catı muayenesı falan yapmadan soyledı bunu ben normalde başka hastaneye gıdıyordum ama kan degerlerım dusunce buraya gıtmeye karar verdım korktum normal dogumdandaa lafta normal ıstıyordum ama

[SUP][/SUP] kızlar ben bugun unıversıte hastanesine gıttım nst de sancı çıkmadı dr normal dogurabılırsın dedı ama catı muayenesı falan yapmadan soyledı bunu ben normalde başka hastaneye gıdıyordum ama kan degerlerım dusunce buraya gıtmeye karar verdım korktum normal dogumdandaa lafta normal ıstıyordum ama

canım burdaki doktorlar çatı muaynesinin sancılar başlandığında yapılması taraftarı. önceden yapılan çatı muayneleri gerçeği yansıtmazmış. korkudan kasabilirmiş kadınlar kendilerini. birde oraya çok el değdirmek iyi değilmiş.

benimde 1 cm açıklık ve sancılar vardı ha geldi gelecek derken üzerinden tam 1 ay geçti :).ama tabi belli olmaz canım nasip:)

cnm 1 cm normalde 2 cm benım sancılara gore suanda duzenlı gıdıyor acılma ve sancı bu yuzden ben 2 hafta ıcınde beklıyorm :) ama dediğin gibi hiç belli olmaz sağlıkla gelsinlerde inşallah biz bekleriz :KK1:

Esmer'den haber yok sanirim. Inşallah rahat bir doğum olmuştur.

valla bnımde haberım olmıcakmıs yanı doktorum bakmasa :KK70: pat dıye sokakta gelırdı artık :KK1:
senınkı de saglıkla buyusun ınsallah cnm :KK16:

Teşekkürler canım, tüm kuzular güzel güzel buyusun inşallah:p

İi aksamlar güzel bayanlar, nihayet siZlerle kavuştum, memleketten bugün dönüş yaptık evimdeyim artık, allaha şükürler olsun ki üç kişi olarak döndük... Bugün bebeğim doğalı tam 2hafta doldu... Şimdi emzirdim uyudu hemen yazayım dedim... İnşallah herkes iidir doğum yapanlara hayırlı olsun .. Bekleyenler kimler geçmişi okuyamadım... Zaman buldukça okumaya çalışacam,,,,
Sütüm çok yetersi oğlum doymuyor :KK43: mama veriyorum emzirmeyede devam ediyorum
En kısa zamanda doğum hikayemide yazacam...
Kendinize ii bakın görüşürüz artık :)

kızlar bu bebeklerin son haftalarda yeri daralıyordu hareketleri azalıyordu. benim oğlumun hareketleri aksine arttı. eli ayağı hiç durmuyor maşallah. sıkıldı mı içerde acaba. bu kadar hareket normal mi? yarın 9 buçukta yeni hastanemizde yeni doktorumuzla randevumuz var.bakalım haftaya hangi günü uygun görecek doğum için.

Aynı şeyi bende düşündüm canım. Benim kızımda maşallah hiç durmuyor, bir sağa bir sola dalgalanıp duruyor, alt tarafada baskı yapıyor ve yanıyor arada :KK52: aramızda 3 gün var canım hadi güzel haberlerle gel. bizimde kontrolümüz cuma günü bakalım ne olacak :KK31:

Allah kolaylık versin gülüm, dualarim seninle.

Allah yardımcın olsun canım bol bol dua et Allah yardım ediyor..

Canım en uzunu 40 sn. Eşinin elini sık, karnına doğru derin nefes al. 4 cm de epidural al dayanamazsan. Prensesin yola çıktı geliyor, onu düşün canım.

gözün aydın şimdiden canm beklemek de zor hele de diş ağrısıyla da baş etmek durumunda kaldın her geçen saniye yeni hayatına canından bi parçaya kavuşmaya daha da yaklaştığını düşün eğer sürekli yatırmıyorlarsa sancıyı ayakta çekmek doğumu kolaylaştırıyormuş yürüyebilecek kadar iyi olduğuna inanıyorum Allah kimseye çekemeyeceği yükü vermezmiş sen de bunun üstesinden geleceğine inan dualarımız seninle canım :KK52::KK16::KK16::KK16::KK16:

oy kuzum inşallah bir avazda kurtarırsın dualarım seninle kuzum sana tavsiyem sancı anında elinden geldiği kadar yürü yürümek sancıyı azaltıyor yatakta daha çok hissediliyor sancı birde sancı anında bol bol nefes al ver kızını kucağına aldığın anı hayal et ve pozitif düşün en önemlisi bu ben doğurabilirim yapabilirim demek yani sakın korkma rabbimin izniyle herşey yolunda gider inş. allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle:KK16:

Ayy hadi gözün aydın canım güzel haberlerle gel. İnşallah sorunsuz atlatirsin, minigini sağlıkla alırsın kucağına senden haber bekliyoruz:))

ayy esmerinde suyu gelmiş masallah rabbim kolay doğum nasip etsin.
darısıda bizlere olsun.
bende bugün yine hiç bir belirti yok.
kızımın hareketlerini devamlı takip ediyorum.
valla karnımda uyuyorsa bile bana tepki versin diye
uyandırıyorum. cuma günü de benim kontrolum var.

Allah yardımcın olsun,güç versin,kolaylıkla doğsun inşallah:nazar:

gözün aydın,sağlıkla büyüsün:nazar:

anladım canım.demek ki beze talimiz,bakalım doktor ne zaman çık der,hayırlısıyla atlatiyim de,çok sağol.bebişin de iyiymiş,çok sevindim,sağlıkla büyüsün:nazar:

ay canım ya Allah kolaylıklar versin:KK16:.. bende istiyorum artık bebeciğimi:KK52:

Korkma sakin, dayanamayacak gibi olursan epudural yapilir Allah bir avaz da kurtarsin

Enaa cok sevindim gelmesine:)Haydi hayırlısı tatlım allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin seni cok öpüyorum dualarım seninle..bizi haberdar et

Tatlim dun olcumleri nasil cikti?
Basi icin ozellikle

Allah yardimcin olsun tatlim

rabbim sağ salim size bağışlasın inşallah canım allah kolaylık versin

Ayyy çok heyecanlı.kolay bir doğum olur inşallah.allah yardımcın olsun.sağlıcakla kucağına al meleğini.:nazar:

rabbim tek avazda kurtarsın benimde sabahtan bu yana sürekli akıntı var ıslaklık hissediyorum sanki gece sancı tutacak gibi bende 4cm sonra epidural yaptırmatı düşünüyorum

Allah yardimcin olsun canim.tek avazda kurtulursun insallah

Esmercim rabbim sag salim en az agriyla yavrunu kucagina almayi nasip etsin..beninde ayni senin gbi olmustu su geldi ve ardindan prmbe akinti ve 2 cm lik acilma ama ben korkak bir insan oldgm icin herseyimde uygunken sezeryan olmstm..insallah senin normal olur hemencik dogar prensesin..

Allah kolaylik versin bir avaz kurtulursun inşallah. .hayırlı haberlerini bekliyoruz. .

esmerden güzel haberleri bekliyoruzzz beklemek de zormuş yahu bizimkiler kapıda 9 doğururuz dedikleri kadar var :KK9:

Canim bii avazda kurtul insallah. Guzel haberleri bekliyoruz, geliyo kelebeginnn

Dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun
Ben 2 haftadır sancı bekliyorum yok su yok Nisan yok bebek büyüdü :KK66:) ay hepsi kafasına gore takılıyor :KK66:
Biz de Allah in izniyle yarın meleğimize kavuşuyoruz :KK66:)))

Canım sanırım bebeğine kavuşmuşsundur.... Sağlıkla mutluluklar büyüt :nazar::nazar::nazar:

hiiii aaaa şimdi okuyorum geçmişi canım rabbim yardımcın olsun inşallah iyisindir sağlıkla kavus bebegıne :))) bu arada bende 2 cm acıklık var su takibi yapıyorum bende bizimki aceleci cıktı :26:

Esmer'den haber yok sanirim. Inşallah rahat bir doğum olmuştur.

Teşekkürler canım, tüm kuzular güzel güzel buyusun inşallah:p

Allah hepinizden razi olsun canlarım benim ♥♥♥
Iyi varsınız.
2 cm açıklıkla gittim ilk 4 saat sadece 2 cm daha açıklık oldu.
En son dayanamayıp anneme yalvariyordum sezeryana alsınlar diye.
Doktorlar da tanıdık olunca almadılar tabi annemin desteğiyle.
Ben yalvarirken acilmam 9 cm olmuş.
Ve toplam 9 saat sonra kızımı idili mi normal doğumla kucağıma aldım ♥♥♥♥
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Ne çektim ben biliyorum ama kızımın kokusu herşeye bedelmis.
Tek sıkıntım süt oldu.
Ama gelmemesine rağmen emziriyorum.
Mamada vermiyorlar yavruma.
İçim parcalaniyor ama var bir bildikleri bunu bildigim için kendimi dizginliyorum.
Yarın taburcu olacağım kocaman öpüyorum sizi.
Yarın ayrıntılı bir sekilde yazarım.

1+1= İdil ♥

Selam kizlarrrrrr ..... nasilsiniz hepinize hayirli dogumlar diliyorum.... ve sizlere bir sorum olacaaak 37
+1 im ve bebeyim 4 kilo 200 qram doktorum sezeryani bi dusun dedi... ama normal istiyorum ben siz nedersiniz sizce cokmu kilolu? eyer sezeryan secersem gelecek hafta olacak

Allah hepinizden razi olsun canlarım benim ♥♥♥
Iyi varsınız.
2 cm açıklıkla gittim ilk 4 saat sadece 2 cm daha açıklık oldu.
En son dayanamayıp anneme yalvariyordum sezeryana alsınlar diye.
Doktorlar da tanıdık olunca almadılar tabi annemin desteğiyle.
Ben yalvarirken acilmam 9 cm olmuş.
Ve toplam 9 saat sonra kızımı idili mi normal doğumla kucağıma aldım ♥♥♥♥
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Ne çektim ben biliyorum ama kızımın kokusu herşeye bedelmis.
Tek sıkıntım süt oldu.
Ama gelmemesine rağmen emziriyorum.
Mamada vermiyorlar yavruma.
İçim parcalaniyor ama var bir bildikleri bunu bildigim için kendimi dizginliyorum.
Yarın taburcu olacağım kocaman öpüyorum sizi.
Yarın ayrıntılı bir sekilde yazarım.

1+1= İdil ♥

maşallah sizeee

gözün aydın canım ne kadar güzel her saat 1 cm açılır diyorlar demek ki hemen hemen doğru aama tabi o ağrılar sancılar nasıldır bilinmez çok heyecanlandım gerçekten :KK52::KK52::KK52: darısı başımıza canım Allah sağlıklı uzun ömür versin size öpüldünüzzz:KK16::KK16:

Selam kizlarrrrrr ..... nasilsiniz hepinize hayirli dogumlar diliyorum.... ve sizlere bir sorum olacaaak 37
+1 im ve bebeyim 4 kilo 200 qram doktorum sezeryani bi dusun dedi... ama normal istiyorum ben siz nedersiniz sizce cokmu kilolu? eyer sezeryan secersem gelecek hafta olacak

4 kilonun üstünü genelde sezeryana yönlendiriyorlar ama önceden sezeryan mı varmış 4,5 kiloyu normal doğuruyorlarmış çatı muayenesi yaptı mı eğer sağlık yönünden problem olursa en güzeli riske atmadan sezeryan olmak:KK34:

X