2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Cok sagol cancagizim...
Sanci siddettinden dolayi dogumdan korkmaya basladim.

Canım en uzunu 40 sn. Eşinin elini sık, karnına doğru derin nefes al. 4 cm de epidural al dayanamazsan. Prensesin yola çıktı geliyor, onu düşün canım.

haklısın snowyy kafamı dağıtmam lazım darma duman edicem kendimi hafta sonu kv ler gelip gidicek o stresten sonra daha rahat olurum sanrm

Kizlar gelen suyummus :)
Ardindan pembemsi kanli akinti geldi (nisan)
Hastanedeyim simdi 2 cm aciklikla yatis yaptirdilar.
Insallah bir avazda kurtulurum :)
Sancilar cok siddetlendi.

gözün aydın şimdiden canm beklemek de zor hele de diş ağrısıyla da baş etmek durumunda kaldın her geçen saniye yeni hayatına canından bi parçaya kavuşmaya daha da yaklaştığını düşün eğer sürekli yatırmıyorlarsa sancıyı ayakta çekmek doğumu kolaylaştırıyormuş yürüyebilecek kadar iyi olduğuna inanıyorum Allah kimseye çekemeyeceği yükü vermezmiş sen de bunun üstesinden geleceğine inan dualarımız seninle canım

kızlar ben de şu alttan muayeneden çok korkuyorum kasıyorum kendimi doğum öncesinde de böyle olur mu ki :26:

oy kuzum inşallah bir avazda kurtarırsın dualarım seninle kuzum sana tavsiyem sancı anında elinden geldiği kadar yürü yürümek sancıyı azaltıyor yatakta daha çok hissediliyor sancı birde sancı anında bol bol nefes al ver kızını kucağına aldığın anı hayal et ve pozitif düşün en önemlisi bu ben doğurabilirim yapabilirim demek yani sakın korkma rabbimin izniyle herşey yolunda gider inş. allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle

Ayy hadi gözün aydın canım güzel haberlerle gel. İnşallah sorunsuz atlatirsin, minigini sağlıkla alırsın kucağına senden haber bekliyoruz:))

Kızlar ben şu an 38+3'deyim. Normal doğum istiyorum inşallah ama doktorum 39+2'ye kadar kendiliğinden gerçekleşmezse 39+2'de hastaneye yatmamı ve suni sancıyla başlayacaklarını söyledi. Epidural alıcam bide. Ama kafam çok karışık doktorun yanında bana bi kal geldi tamam dedim ama eve gelince neden beklemiyorum ki diye düşünmeye başladım.

Suyumun yavaş yavaş azalmaya başladığını söylemişti bu arada.

Napsam ki acaba var mı suni sancıyla doğum yapan ya da yapacak olan aranızda? Olmazsa bi arayıp tekrar konuşsam mı ki.

Suni sancının da çok zor olduğuna dair bi sürü şey okudum dün gece internette iyice moralim bozuldu Ama epidural verilince nasıl olur bilmiyorum.

merhabalar....
bende 37. haftamı tamamlamak üzereyim benim hamileliğim biraz zor geçti servikal yetmezlik nedeni ile 14. haftada dikiş atıldı ve aralıktan beri yatıyorum sadece tuvalete kalkarak geçirdim artık ayaklandım yavaş yavaş 1-2 haftadır. Allah beterinden korusun çok şükür bugünlere geldim dualarla çok şükür. ama benim birde hala tanısı koyulamayan 2 yıldır devm eden sağ ayak ağrım var ve bu aralar arttı doğumdan sonra da normal hayatıma dönemiyeceğim diye korkuyorum bu yüzden doğum anında duaların çok kıymetli olduğundan ki gerçekleşeceğine de inandığımdam hem sağlıkla doğum için hem de ayağıma şifa için doğum anlarınızda aklınıza gelirde benim için dua ederseniz çok sevinirim. inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize hepimiz ve bizlerde sağlıklı oluruz.

ayy esmerinde suyu gelmiş masallah rabbim kolay doğum nasip etsin.
darısıda bizlere olsun.
bende bugün yine hiç bir belirti yok.
kızımın hareketlerini devamlı takip ediyorum.
valla karnımda uyuyorsa bile bana tepki versin diye
uyandırıyorum. cuma günü de benim kontrolum var.

Allah yardımcın olsun,güç versin,kolaylıkla doğsun inşallah

Ani bir kararla bugun saat 16.20 sezeryana alindim sok ustune sok yasadim durumumuz iyi... Sonra detayli yazarim optum hepinizi...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gözün aydın,sağlıkla büyüsün

anladım canım.demek ki beze talimiz,bakalım doktor ne zaman çık der,hayırlısıyla atlatiyim de,çok sağol.bebişin de iyiymiş,çok sevindim,sağlıkla büyüsün

olumsuz düşünme canm ya hepsi geçer gider inşallah geriye mutluluk kalır inşallah:)Rabbim acil şifalar versin:)

Enaa cok sevindim gelmesine:)Haydi hayırlısı tatlım allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin seni cok öpüyorum dualarım seninle..bizi haberdar et

Tatlim dun olcumleri nasil cikti?
Basi icin ozellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…