Cok sagol cancagizim...
Sanci siddettinden dolayi dogumdan korkmaya basladim.
kızlar bugün göz doktorundan normal doğum yapamayacağıma dair rapor aldım. herşeyde bir hayır varmış ya doktoruma güvenip onun dediğini kabullensem bunu öğrenemeyecektim. gözünde ileri derecede miyop olanlar ve daha önceden lazer operasyonla göz numarasını sıfırlatanlar için normal doğum uygun değilmiş. ancak göz doktoru onay verirse normal doğum yapabilirlermiş. ben göz numaramı sıfırlattım ancak ıkınma anında göz damarlarına baskı yapıp retinada yırtıklara neden olabilirmiş. kalp kapakçığımdaki açıklık normal doğuma engel teşkil etmezmiş kardiyolog bu yönde rapor verdi ama göz doktorum riski göze alamadı. bugün eşim karnımın aşağı indiğini söyledi. birde karnımda böyle ishal ağrısına benzer bir ağrı var. inşallah 1 hafta daha bekler oğlum.
Kizlar gelen suyummus :)
Ardindan pembemsi kanli akinti geldi (nisan)
Hastanedeyim simdi 2 cm aciklikla yatis yaptirdilar.
Insallah bir avazda kurtulurum :)
Sancilar cok siddetlendi.
kızlar bugün göz doktorundan normal doğum yapamayacağıma dair rapor aldım. herşeyde bir hayır varmış ya doktoruma güvenip onun dediğini kabullensem bunu öğrenemeyecektim. gözünde ileri derecede miyop olanlar ve daha önceden lazer operasyonla göz numarasını sıfırlatanlar için normal doğum uygun değilmiş. ancak göz doktoru onay verirse normal doğum yapabilirlermiş. ben göz numaramı sıfırlattım ancak ıkınma anında göz damarlarına baskı yapıp retinada yırtıklara neden olabilirmiş. kalp kapakçığımdaki açıklık normal doğuma engel teşkil etmezmiş kardiyolog bu yönde rapor verdi ama göz doktorum riski göze alamadı. bugün eşim karnımın aşağı indiğini söyledi. birde karnımda böyle ishal ağrısına benzer bir ağrı var. inşallah 1 hafta daha bekler oğlum.
Ani bir kararla bugun saat 16.20 sezeryana alindim sok ustune sok yasadim durumumuz iyi... Sonra detayli yazarimoptum hepinizi...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi bari öğrenmişsin canım,ben hiç duymamıştım,hadi hayırlısı,sağlıkla sezeryanın da geçsin inşallah
Ne kadar uğraştırdılar seni bu konuda.bir sürü stres.üzüldüm valla.neyse ki artık kimse seni normal doğum konusunda zorlayamaz.hayırlısıyla , vaktinde , sağlıcakla gelsin bebişin.
Allah yardimcin olsun canim.tek avazda kurtulursun insallahKizlar gelen suyummus :)
Selam guzeller. Ay cok sinirlerim bozuk aile hekimine. Saglik ocaginda kiyafetli 4100 cikti cocugum, doktor mama vermissiniz cok, cocugu sisirmissiniz. Kiyafetleri ciksan bu cocuk 3,850-3900 dur filan dedi. Ben de mama vermeyi kestim. Dunden beri bagiriyo yavrum ac, karni gurulduyo disardan duyuyorum. O agladikca ben stres oldum, azicik sutum vardi o stresle o da gitti. Bugun dogdugu hastanede doktor kontrolune goturduk. 3,550 cikti. dogdugu kiloya donmus. Normalde 10. Gunde bebekler dogdudugu kiloya geliyomus. Doktor cok guzel dedi. Gunde 4 defaya kadar 60 cc mama verebilirsin dedi. Yemin ederim oyle bi rahatladim ki sutum geldi, dolunayi emzirdim uyuyo simdi kuzum. Dunden beri ac cocugum yaaaDoyuramadim kizimi hic
Sabahtan beri kizimla ugrastim, topige bakamadim hic. Esmerden haber var mi? Dogum yapan va mi?
Dualarımız seninle Allah yardımcınız olsunKizlar gelen suyummus :)