2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar oglum uyumuyo:KK43:
Uyudumu uyandirmasam 3 5 saat uyuyo zorla uyandiriyoruz yemek yiyo Sonra bir tursiuyumuyo.normalde emerken uyuyodu bugun oda yok.saat 6 da uyandi hala avaz avaz agliyo.sinirlerim bozuldu valla.

Uyudumu uyandirmasam 3 5 saat uyuyo zorla uyandiriyoruz yemek yiyo Sonra bir tursiuyumuyo.normalde emerken uyuyodu bugun oda yok.saat 6 da uyandi hala avaz avaz agliyo.sinirlerim bozuldu valla.

cnm sakın uyuyo diye uyandırmamazlık yapma:KK34: bizim arkadaş 2 3 saat uyuyo diyodu meğer açlıktan kan şekeri düşmüş o da sarılığa çevirmiş

Kizlar merhabaa..uzun zamandır giremiyorum malum ilk bebek bilmediğim o kadar çok şey varmış ki:) gece uykusuzluktan gündüz aptal aptal dolaniyorum ortalarda.Kizim 10 günlük oldu en son sarılığı yüksekti zar zor uyandırıp emziriyordum ki emmiyordu şimdi güzelce karnını doyuruyor sarılıkta baya düştü gibi. .yarin sabah kontrolumuz var inşallah hayırlı haberlerle dönerim. .
Benden sonrada bisürü kişi dogurmus allah analı babalı büyütsün inşallah. .
Esmerim canım cok geçmiş olsun diş ağrısını allah kimselere vermesin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kızda bu aksam 8 den beri uyumuyor canım saha şimdi uyudu..her günde huyu değişiyor. .canını sıkma hiç..bizinkide uyandirmasam uyanmiyordu şimdi 2-3 saatte bir uyanmaya başladı. .oturacak insallah duzenleri..

doğum yapmış olan annelere çok geçmiş olsun .Allah sağlıklı huzurlu bir şekilde evlatlarınızı büyütmeyi nasip etsin inşallah..ben ve benim gibi sabırsızlıkla bekleyen anne adaylarımızda hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alırlar inş.

Insallah canım benim amin sizde sağlıcakla kavuşun yavrularınıza...

snowy canım nasılsın,bişey daha sorucam sana,hani hasta bezi almıştın,ben de aldım aynısını,işine yaradı mı hastanede,yoksa orkid yeterli mi,kanama oluyomuş sanırım.2 gece dediler bana,heralde 1 gece kalınıp,ertesi akşam çıkılıyodur di mi?

Canım bende hasta bezi aldım ama hemsireler bebek bezi koydular cokta rahat oldu..orkid hastane için yeterli olmuyor..1 hafta yogun oldu benim kanama son 3 gündür orkid kullanıyorum. .ben 1 gece kaldım hastanede normalde 2 gece kalmayı istiyordum ama doktorum taburcu olabilirsin dedi bende kendimi iyi hissediyordum cıktım..ama osyersen 2 gece kal çünkü ben eve döndükten sonra biraz pisman oldum 2.gecem çok ağrılı geçti. Hastanede iğne yapiyorlardi ağrı olunca evede hap verdiler ağrı kesici oda yetersiz kaldı. .

Ani bir kararla bugun saat 16.20 sezeryana alindim sok ustune sok yasadim durumumuz iyi... Sonra detayli yazarim :KK66: optum hepinizi...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ani bir kararla bugun saat 16.20 sezeryana alindim sok ustune sok yasadim durumumuz iyi... Sonra detayli yazarim :KK66: optum hepinizi...

♥♥♥Canım gözün aydın.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Almissin bebeğini kollarına ve ikinizde iyisiniz.
En güzel Mutluluk ♥♥♥

1+1= İdil ♥

Kızlar ben yine diş ağrısından uyuyamiyorum :KK43:
Yani var ya.
Allahın gücüne gitmesin.
Tam son zamanlar bu reva mı bana...
Biraz önce kasıklarıma bir ağrı attı ve aşağı doğru bir baskı hissettim.
Bunun ardından bir avuç kadar su geldi.
Bu gelen suyum muydu acaba?
Su anda inanılmaz ağrıyor kasıklarım.

1+1= İdil ♥

Kizlar merhabaa..uzun zamandır giremiyorum malum ilk bebek bilmediğim o kadar çok şey varmış ki:) gece uykusuzluktan gündüz aptal aptal dolaniyorum ortalarda.Kizim 10 günlük oldu en son sarılığı yüksekti zar zor uyandırıp emziriyordum ki emmiyordu şimdi güzelce karnını doyuruyor sarılıkta baya düştü gibi. .yarin sabah kontrolumuz var inşallah hayırlı haberlerle dönerim. .

Ven tatlım bizler iyiyiz çok şükür.
Sizde iyiyseniz herşey çok güzel demek.
Emmesi ve sarılık riskinin düşmesine çok sevindim.
İnşallah böyle devam eder de tamamen kurtulursunuz sarılıktan.
Diş ağrısını da hiç sorma canım :KK43:
Perişan etti beni 3-4 günde.
Iyice halsizlestim ve bitkinlestim.
Hasta gibi geziyorum ortalıkta.
Saat 5 de uyandım hala uyuyamadim sen düşün.

1+1= İdil ♥

Canım durumun iyi ise ertesi gün cikartiyorlar, ben 1 gün bile kalmadım hastanede. Hasta bezi kullanmadılar. Beni giydirip altima 2 bebek bezi koydular. Ilk hafta kanama çoktu, şimdi yavaş yavaş azalıyor. Ben eve geldigimden beri orkid ultra kullanıyorum.

Merhaba Snowyy
Benim de sana bir sorum var. Benim dogumum yaklaştı, bebek dönmediği için sezeryan olacagı kesinleşti gibi.
Doğum yaptığın için bilirsin. Nisan aylarında gece yatarken bebegin ustune ne ortmek lazım? Doktorlar kesinlikle yorgan yastık önermiyor. 1-2 penye battaniye yeterli oluyor mu? Örgü pamuklu battaniye kullanılabilir mi? Siz nasıl yapıyorsunuz? Diğer arkadaşlardan da yorum gelebilirse sevinirim.

Bu arada sezeryan olunca hastaneden 1 gece kalıp çıkma ihtimali var mı? Snowyy senin sezeryan mıydı
Tesekkurler

Son düzenleme:
kızlar günaydın :KK3:
her geçen gün bebeğimin ayaklarını daha aşağıda hissediyorum inanılmaz kasılmalarım var hergün rüyamda doğuruyorum zaten gidişatım pek iyi değil sanırım :KK1: sizde böyle misiniz? normal doğum bekleniyor ve tedirgin değilim doğumhanede 1,5 saat gözlem altında kalmak bana iyi geldi ortamı vs görünce rahatladım panik bi insan da değilim sanırım bilinçaltında bir an önce doğurma isteği var :KK52:

Masallah ikinize de. Sariliginin geçmesine ve emmesinin düzene girmesine çok sevindim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Hayırlı olsun canım, gözün aydın. Allah anali&babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Kızlar ben yine diş ağrısından uyuyamiyorum :KK43:
Yani var ya.
Allahın gücüne gitmesin.
Tam son zamanlar bu reva mı bana...
Biraz önce kasıklarıma bir ağrı attı ve aşağı doğru bir baskı hissettim.
Bunun ardından bir avuç kadar su geldi.
Bu gelen suyum muydu acaba?
Su anda inanılmaz ağrıyor kasıklarım.

1+1= İdil ♥

Bugün yine kontrolün var sanirim, açıklık kontrolü yaparlar. O zaman suyuna da baktirirsin gülüm. Yine ağrı kesici yaparlar, dis ağrısi da geçer inşallah.

Merhaba Snowyy
Benim de sana bir sorum var. Benim dogumum yaklaştı, bebek dönmediği için sezeryan olacagı kesinleşti gibi.
Doğum yaptığın için bilirsin. Nisan aylarında gece yatarken bebegin ustune ne ortmek lazım? Doktorlar kesinlikle yorgan yastık önermiyor. 1-2 penye battaniye yeterli oluyor mu? Örgü pamuklu battaniye kullanılabilir mi? Siz nasıl yapıyorsunuz? Diğer arkadaşlardan da yorum gelebilirse sevinirim.

Bu arada sezeryan olunca hastaneden 1 gece kalıp çıkma ihtimali var mı? Snowyy senin sezeryan mıydı
Tesekkurler

Selam canım. Oncelikle Allah güzel ve kolay bir doğum nasip etsin. Benim de sezaryen oldu. Gece 23.20 bebeğim dogdu, ertesi gün 16 da taburcu oldum. Doktorun durumunun iyi olduğunu ve çıkabileceğini onaylarsa 1 gün yeterli gülüm. Zaten ev hem hijyen hem konfor açısından daha rahat, ben güle oynaya gelmiştim eve.

Benim annem yanımda, o söylüyor ben yapıyorum. Ilk bebek olunca ben de acemiyim. Ben tulum giydiriyorum, üzerine de penye battaniye sariyorum. Yatağında fermuarli hazır battaniye kullanıyorum. Içine koyup karın kısmını kapatıyorum. Kombi duruma göre 3-4' te çalışıyor bu arada.

Söylediğim gibi acemiyim, ben de tecrübeli arkadaşlarin yorumlarını bekliyorum:KK66:

kızlar günaydın :KK3:
her geçen gün bebeğimin ayaklarını daha aşağıda hissediyorum inanılmaz kasılmalarım var hergün rüyamda doğuruyorum zaten gidişatım pek iyi değil sanırım :KK1: sizde böyle misiniz? normal doğum bekleniyor ve tedirgin değilim doğumhanede 1,5 saat gözlem altında kalmak bana iyi geldi ortamı vs görünce rahatladım panik bi insan da değilim sanırım bilinçaltında bir an önce doğurma isteği var :KK52:

Ben hiç doğum modunda değildim, daha bir haftam vardi. Bana kalsa oğlum gününü de gecirirdi, o kadar yaymistim yani. Aniden başladı herşey.

Sen de rahat ol, kafanı başka şeylerle meşgul et. O geleceği vakti saati biliyor:KK66::KK66:

Kizlar gelen suyummus :)
Ardindan pembemsi kanli akinti geldi (nisan)
Hastanedeyim simdi 2 cm aciklikla yatis yaptirdilar.
Insallah bir avazda kurtulurum :)
Sancilar cok siddetlendi.

Kizlar gelen suyummus :)
Ardindan pembemsi kanli akinti geldi (nisan)
Hastanedeyim simdi 2 cm aciklikla yatis yaptirdilar.
Insallah bir avazda kurtulurum :)
Sancilar cok siddetlendi.

Allah kolaylık versin gülüm, dualarim seninle.

X