2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Güzel anneler bir ben kaldım doğurmayan diyordum ama yalnız değilmişim. Her gün ağrılarım olurdu bugün hic bir şeyim yok. Çok sabır sızım .

yok yok canım bide biz varız:))
kızlar yaa bugun sabahtan beri hastanedeyiz nst değerlerimiz iki kez tekrarlandı ama normal çıkmadı 3. sünde serum taktılar ondan sonra nst ye girdim ve normal çıktı eve gönderdi doktor sabah alttan muayene etti ve bebeğin henüz aşağı inmediğini söyledi..yalnız biraz önce tuvalete gittiğimde kahverengimsi bir akıntı geldi normalmidir sizce??

canıım çook geçmiş olsun bizde sabahtan beri doktordaydık eve geldik şimdi bizimde normalde sancımız var ama nst de çıkmadı

37+4deyiz canım kafa çapı 9.74 benimde aynı senin gibi.
hım.benim doktor doğum şekli için bir şey demedi. ama bebiş gelmiyor haftalarda gittikçe büyür bende mecbur korkarım sezeryan isterim herhalde.hepimiz için sorunsuzca güzelce geçer inşallah bugünlerimiz doğumlarımız.umarım sen de güzel bir doktor bulursun canm.

Güzel anneler bir ben kaldım doğurmayan diyordum ama yalnız değilmişim. Her gün ağrılarım olurdu bugün hic bir şeyim yok. Çok sabır sızım .

benim de her gün ağrım kasılmam oluyor herhalde bugün bu akşam gelir diyorum ama nasip ne zamansa o zaman gelecekler. gerçekten sabretmek zorlaşıyor son haftalarda.

haklısın canım. dinlenmem gereken vakitlerde doktor doktor geziyorum

canım sen de çok stres yapmışsın ya bir dr için bişey diyemem ama bikaçı aynı fikirdeyse sorun yok demektir 6 7 yıl dan sonra 5 yıl da uzmanlığını okuyolar bu işin sonuçta gelişigüzel karar vermiyolardır emin ol kendini lütfen rahatlat biraz

Son düzenleme:

ayyy bende mi sabırsızım ne 38 hafta bitti diye annemi çağırdım işini gücünü bıraktı geldi gelince baktı bende sancı falan yok kızım çok erken telaş yapıyosun bu süreç 42 haftaya kadar uzayabilir ki ilk gebelikte genel olarak uzuyo dedi ben şimdi önümde bir ay varmışçasına relax

doğum yapmış olan annelere çok geçmiş olsun .Allah sağlıklı huzurlu bir şekilde evlatlarınızı büyütmeyi nasip etsin inşallah..ben ve benim gibi sabırsızlıkla bekleyen anne adaylarımızda hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alırlar inş.

canım hayırlısıyla gelsin inşallah yarın da bizim kontrol var bakalım durumlar bizde nasıl

bebeğini kucağına sağlıcakla alırsın inşallah ben de epidural normal istiyorum inşallah doğum hikayelerimiz umduğumuzdan çok daha güzel olur

snowy canım nasılsın,bişey daha sorucam sana,hani hasta bezi almıştın,ben de aldım aynısını,işine yaradı mı hastanede,yoksa orkid yeterli mi,kanama oluyomuş sanırım.2 gece dediler bana,heralde 1 gece kalınıp,ertesi akşam çıkılıyodur di mi?

Aminn :)
Allah bagislasin cnm :) :)

Allah mutlulugunuzu daim etsin tatlim darisi bize :) :)

Cnm ins hayalini kurdugundan cok daha guzel bir dogum olur :)

Cnm alttan muayeneden sonra leke gelen arkadaslar olmustu topicte ama sumuksuyse tikac da olabilir

Canım durumun iyi ise ertesi gün cikartiyorlar, ben 1 gün bile kalmadım hastanede. Hasta bezi kullanmadılar. Beni giydirip altima 2 bebek bezi koydular. Ilk hafta kanama çoktu, şimdi yavaş yavaş azalıyor. Ben eve geldigimden beri orkid ultra kullanıyorum.

tamam,çok sağol valla

diplomasıda kendinin olsun. onun dışında diğerleri normal olmaz diyor sadece o normal diyor. bence gelişigüzel karar veriyor. 37+4 deyim ve bebeğimin kafası 41+1 ile uyumlu canım nasıl rahatlatayım ki kendimi. ki geçmişte 9 gün normal doğum için beklettiği için hayatını kaybeden hastası var. bunu da 2 gün önce öğrendim. eşim yüzünden oldu ben başka bir hastaneyi istiyordum. o da anladı şimdi o sakin adam şuan sinir küpü. ben sakinleştirmesem doktorla tatışacaktı

bana da giderek haftayla uyumlu hale gelir dedi. fark önce 1 haftaydı sonra 2 ye çıktı şimdi 3üde geçti. gebelik şekerimde var benim strese bağlı yükseliyor. herşeyde bir hayır var randevu aldığımız doktor çok iyiymiş hatta kadınların çoğu 5 saat sonra yürüdüm izin verse eve gidecektim ertesi gün hiçbirşey hissetmedim diyor. çevredende aynı şeyi diyorlar. eli çok iyiymiş. ben ilk ondan randevu alacaktım eşim engellemişti o hastane iyi değil diye oysa a grubu bir hastaneymiş türkiye çapında. keşke eşimi dinlemeyip o doktora gitseydim başta.

:) az kalsın bebeğim yazık 37+4de gelecekti. kıyamazdım ki ozaman ona. nasıl güzel maşallah. bunca sinirime rağmen onun elini emişini görünce tüm sinirim geçti. ama maşallah yanaklar ultrasonda bile tam ısırmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…