Güzel anneler bir ben kaldım doğurmayan diyordum ama yalnız değilmişim. Her gün ağrılarım olurdu bugün hic bir şeyim yok. Çok sabır sızım .
Kızlar çok sağol =)
Şu çektiğim müthiş diş ağrısından dolayı sancıyı hissetmemişim...
Neyse ki parol verdi doktorum.
Geçti gbi gibi =)
Sancılar devam ediyor ama açılmam yok diye eve gidiyorum =)
Yumuşama varmış tıkaçta..
Bu gecede gelebilirmiş.
2 gün sonrada.
Durumlar bende böyle =)
hım.benim doktor doğum şekli için bir şey demedi. ama bebiş gelmiyor haftalarda gittikçe büyür bende mecbur korkarım sezeryan isterim herhalde.hepimiz için sorunsuzca güzelce geçer inşallah bugünlerimiz doğumlarımız37+4deyiz canım kafa çapı 9.74 benimde aynı senin gibi.
Güzel anneler bir ben kaldım doğurmayan diyordum ama yalnız değilmişim. Her gün ağrılarım olurdu bugün hic bir şeyim yok. Çok sabır sızım .
benim de her gün ağrım kasılmam oluyor herhalde bugün bu akşam gelir diyorum ama nasip ne zamansa o zaman gelecekler. gerçekten sabretmek zorlaşıyor son haftalarda.
haklısın canım. dinlenmem gereken vakitlerde doktor doktor geziyorum
Kızlar çok sağol =)
Şu çektiğim müthiş diş ağrısından dolayı sancıyı hissetmemişim...
Neyse ki parol verdi doktorum.
Geçti gbi gibi =)
Sancılar devam ediyor ama açılmam yok diye eve gidiyorum =)
Yumuşama varmış tıkaçta..
Bu gecede gelebilirmiş.
2 gün sonrada.
Durumlar bende böyle =)
Teyzoslar doktor muayenemiz bitti nst de cok cok hafif sancılar vardı doktorum açılma var mı diye kontrol etti ama tık yok.Ultrason ölçümünde de haftamız dolmuş görünüyor ve Gülce miz biraz fazla büyümüş.Cati muayenesinde 37. Haftada hafif bir darlık görüyorum demisti bebek iri olmadıgı sürece normal bekleyelim demisti ama artık bekleyemeyelim dedi doktor 10.04.2014 te insallah epidural anestezi meleğimize kavuşacağız.Heyecan yok panik yok cok ilginç bir duygu tarif edemiyorum.Teyzosaa ve dedemize haber verdik onlar da gelecekler.Lutfen dualarınızı esirgemeyin.Benim dualarım sizlerle ve meleklerinizle.iste böyle hikayemizi insallah saglikla yazarım sizlere.Yarina anestezi uzmanı ile görüşeceğiz ve tetkikler yapılacak.Sezeryan dogum yapan annisler sut icin ya da dogum sonrası önerileriniz var mı?
Hamileliğimin 39+3 de suyumun azalmış olması sebebiyle doktorum 39+5 de suni sancıyla doğumu başlatalım dedi. 31 Mart pazartesi günü saat 8'de hastaneye yatışım yapıldı. İlk önce damar yolu açılıdı lağma yapıldı, saat 9:30 da suni sancıyı vermeye başladılar. 14:30 a kadar sancım olmadı olsa bile çok az ve 1 saat aralıklarla oldu ( sancının gelmemesi çok büyük bir stres çünkü sancının tutmama ihtimali var 3 güne kadar tutmayınca sezaryanla alınıyor. Saat 5'e kadar sancım gelmeseydi. İkinci gün başlanacaktı suni sancı tekrardan). 14 30 da 2 dakikada 3 dakikada sancılarım gelmeye başladı ama katlanılmayacak sancılar değildi. Adet sancısı gibi 30 40 saniye sürüyordu.15 :30 da muane ettiler açıklık 3 cm di suyunu patlatmamız lazım dediler yoksa doğum ilerlemezmiş. Suyumu patlattılar bebeğin hareketleri azalınca suni sancıyı kestiler kendi sancımla 16:30 a kadr devam etti bu sancılarda normaldi, suni sancıyı başlatınca sancılar baya bi arttı vermek için 17 30 da epidural taktılar. Epiduralden sonra çok rahattı tv seyrettim. 19:15 de doğumhaneye aldılar. 19:35 de oğlum doğdu:) Buraya kadar herşey çok güzeldi ama 4 dikişim oldu ve mahvoldum bugün 8. Gün yeni yeni iyileştim. Bebeğe meme vermek için çok oturdum. Siz dikkatli olun üzerine çok oturmayın.
Doğum yapan herkesin gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün. Yapacak olanlarıda Allah bi sesle kurtarsın.
merhaba kızlar nasılsınız? biz oğlumla çok iyiyiz:)
tebrik edenlere iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim... geçmişi okuyamadım doğum yapanlar varsa Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin!
oğlum 6 günlük oldu. sütüm de gelmeye başladı emiyoruz:) ama göğüs uçlarım çook acıyor kremler biraz iyi geliyor...
ağrım sızım da yok denecek kadar az. çok rahat yürüyorum ve uyuyabiliyorum. şimdiden 7. 5 kilom gitti. vücudum çok ödem toplamış bütün şişliklerim indi hafifledim resmen...
bebeğimin mis kokusunu duymak ona dokunmak sarılmak müthiş bi duygu:)çok mutluyum çook!
hepinizi öpüyorum
Teyzoslar doktor muayenemiz bitti nst de cok cok hafif sancılar vardı doktorum açılma var mı diye kontrol etti ama tık yok.Ultrason ölçümünde de haftamız dolmuş görünüyor ve Gülce miz biraz fazla büyümüş.Cati muayenesinde 37. Haftada hafif bir darlık görüyorum demisti bebek iri olmadıgı sürece normal bekleyelim demisti ama artık bekleyemeyelim dedi doktor 10.04.2014 te insallah epidural anestezi meleğimize kavuşacağız.Heyecan yok panik yok cok ilginç bir duygu tarif edemiyorum.Teyzosaa ve dedemize haber verdik onlar da gelecekler.Lutfen dualarınızı esirgemeyin.Benim dualarım sizlerle ve meleklerinizle.iste böyle hikayemizi insallah saglikla yazarım sizlere.Yarina anestezi uzmanı ile görüşeceğiz ve tetkikler yapılacak.Sezeryan dogum yapan annisler sut icin ya da dogum sonrası önerileriniz var mı?
yok yok canım bide biz varız:))
kızlar yaa bugun sabahtan beri hastanedeyiz nst değerlerimiz iki kez tekrarlandı ama normal çıkmadı 3. sünde serum taktılar ondan sonra nst ye girdim ve normal çıktı eve gönderdi doktor sabah alttan muayene etti ve bebeğin henüz aşağı inmediğini söyledi..yalnız biraz önce tuvalete gittiğimde kahverengimsi bir akıntı geldi normalmidir sizce??
snowy canım nasılsın,bişey daha sorucam sana,hani hasta bezi almıştın,ben de aldım aynısını,işine yaradı mı hastanede,yoksa orkid yeterli mi,kanama oluyomuş sanırım.2 gece dediler bana,heralde 1 gece kalınıp,ertesi akşam çıkılıyodur di mi?
Canım durumun iyi ise ertesi gün cikartiyorlar, ben 1 gün bile kalmadım hastanede. Hasta bezi kullanmadılar. Beni giydirip altima 2 bebek bezi koydular. Ilk hafta kanama çoktu, şimdi yavaş yavaş azalıyor. Ben eve geldigimden beri orkid ultra kullanıyorum.
canım sen de çok stres yapmışsın ya bir dr için bişey diyemem ama bikaçı aynı fikirdeyse sorun yok demektir 6 7 yıl dan sonra 5 yıl da uzmanlığını okuyolar bu işin sonuçta gelişigüzel karar vermiyolardır emin ol kendini lütfen rahatlat biraz
hım.benim doktor doğum şekli için bir şey demedi. ama bebiş gelmiyor haftalarda gittikçe büyür bende mecbur korkarım sezeryan isterim herhalde.hepimiz için sorunsuzca güzelce geçer inşallah bugünlerimiz doğumlarımız.umarım sen de güzel bir doktor bulursun canm.
canım gözün aydın. sağlıkla gelsin meleğin inşallah.
41 kere maşallah. nazlandığı kadar varmış annesi, bu güzellik naz yapmadan gelseymiş olmazmıs
canımmm çok sevindim bebeğini kucağına almana:) ayrıca eşinin girebilmesine de çok sevindim. ben de sezeryan oldum, en büyük karım bebeğimin sağlıkla doğması, sonra da eşimin hep yanıbaşımda elimi tutması. o anda gerçekten çok öenmliymiş onun orda bulunması. o yüzden senin adına çok sevindim. eşin her ne kadar sonunda beklenen performansı sergilese debu önemli anı seninle paylaşması gerçekten çok güzel olmuş ikiniz adına
gözün aaydın, güle güle sağlıkla büyüt bebeğini
ya biz de yıkamadık hiç ama bugün yıkadık valla, yazık çocuğuma. göbek haala düşpmedi, alkolle bakım yapıyoruz biz de, hastaneden öyle gösterdiler. kız kocakarı işi deme, eskilerin vardır bi bildiği
seni de görcezz tatloşşş, kesin benim gibi olursun bence de öyle savunmasız bi melek ki, bakıp bakıp ağlayasım geliyo.
ben de en çok primayı sevdim. totoşların zevkleri farklı farklı oluyo demek ki :)
ahan da, 80 süpermiş. açılma filan?
canım yaaa, çok haklısın sinirlenmekte. kıyamam size, şu son günleride stresli geçirme elinden geldiğince. su akar yolunu bulur, elbet sağlıkla gelecektir meleğin