ya 2 gündür rahmime bıçak batıyo gibi oluyo ama çok kötü
sakın hamile olmayasın :)[
olabilirya acaba erken mi gelecek diye telaşlanıyorum tabi ne zaman isterse gelsinde paşam daha hazır değilim hazırlıklarım bitmedi annem yarın geliyo temizlikdi birsürü şeyyy
Kizlar oglum uyumuyo
Uyudumu uyandirmasam 3 5 saat uyuyo zorla uyandiriyoruz yemek yiyo Sonra bir tursiuyumuyo.normalde emerken uyuyodu bugun oda yok.saat 6 da uyandi hala avaz avaz agliyo.sinirlerim bozuldu valla.
kızlar artık doğsun istiyorum burda doğuranları görünce gelsin artık oğluşum ya
Kizlar oglum uyumuyo
Uyudumu uyandirmasam 3 5 saat uyuyo zorla uyandiriyoruz yemek yiyo Sonra bir tursiuyumuyo.normalde emerken uyuyodu bugun oda yok.saat 6 da uyandi hala avaz avaz agliyo.sinirlerim bozuldu valla.
doğum yapmış olan annelere çok geçmiş olsun .Allah sağlıklı huzurlu bir şekilde evlatlarınızı büyütmeyi nasip etsin inşallah..ben ve benim gibi sabırsızlıkla bekleyen anne adaylarımızda hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alırlar inş.
snowy canım nasılsın,bişey daha sorucam sana,hani hasta bezi almıştın,ben de aldım aynısını,işine yaradı mı hastanede,yoksa orkid yeterli mi,kanama oluyomuş sanırım.2 gece dediler bana,heralde 1 gece kalınıp,ertesi akşam çıkılıyodur di mi?
Ani bir kararla bugun saat 16.20 sezeryana alindim sok ustune sok yasadim durumumuz iyi... Sonra detayli yazarimoptum hepinizi...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar merhabaa..uzun zamandır giremiyorum malum ilk bebek bilmediğim o kadar çok şey varmış ki:) gece uykusuzluktan gündüz aptal aptal dolaniyorum ortalarda.Kizim 10 günlük oldu en son sarılığı yüksekti zar zor uyandırıp emziriyordum ki emmiyordu şimdi güzelce karnını doyuruyor sarılıkta baya düştü gibi. .yarin sabah kontrolumuz var inşallah hayırlı haberlerle dönerim. .
Benden sonrada bisürü kişi dogurmus allah analı babalı büyütsün inşallah. .
Esmerim canım cok geçmiş olsun diş ağrısını allah kimselere vermesin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım durumun iyi ise ertesi gün cikartiyorlar, ben 1 gün bile kalmadım hastanede. Hasta bezi kullanmadılar. Beni giydirip altima 2 bebek bezi koydular. Ilk hafta kanama çoktu, şimdi yavaş yavaş azalıyor. Ben eve geldigimden beri orkid ultra kullanıyorum.
Kizlar merhabaa..uzun zamandır giremiyorum malum ilk bebek bilmediğim o kadar çok şey varmış ki:) gece uykusuzluktan gündüz aptal aptal dolaniyorum ortalarda.Kizim 10 günlük oldu en son sarılığı yüksekti zar zor uyandırıp emziriyordum ki emmiyordu şimdi güzelce karnını doyuruyor sarılıkta baya düştü gibi. .yarin sabah kontrolumuz var inşallah hayırlı haberlerle dönerim. .
Benden sonrada bisürü kişi dogurmus allah analı babalı büyütsün inşallah. .
Esmerim canım cok geçmiş olsun diş ağrısını allah kimselere vermesin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ani bir kararla bugun saat 16.20 sezeryana alindim sok ustune sok yasadim durumumuz iyi... Sonra detayli yazarimoptum hepinizi...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben yine diş ağrısından uyuyamiyorum
Yani var ya.
Allahın gücüne gitmesin.
Tam son zamanlar bu reva mı bana...
Biraz önce kasıklarıma bir ağrı attı ve aşağı doğru bir baskı hissettim.
Bunun ardından bir avuç kadar su geldi.
Bu gelen suyum muydu acaba?
Su anda inanılmaz ağrıyor kasıklarım.
1+1= İdil ♥
Merhaba Snowyy
Benim de sana bir sorum var. Benim dogumum yaklaştı, bebek dönmediği için sezeryan olacagı kesinleşti gibi.
Doğum yaptığın için bilirsin. Nisan aylarında gece yatarken bebegin ustune ne ortmek lazım? Doktorlar kesinlikle yorgan yastık önermiyor. 1-2 penye battaniye yeterli oluyor mu? Örgü pamuklu battaniye kullanılabilir mi? Siz nasıl yapıyorsunuz? Diğer arkadaşlardan da yorum gelebilirse sevinirim.
Bu arada sezeryan olunca hastaneden 1 gece kalıp çıkma ihtimali var mı? Snowyy senin sezeryan mıydı
Tesekkurler
kızlar günaydın
her geçen gün bebeğimin ayaklarını daha aşağıda hissediyorum inanılmaz kasılmalarım var hergün rüyamda doğuruyorum zaten gidişatım pek iyi değil sanırımsizde böyle misiniz? normal doğum bekleniyor ve tedirgin değilim doğumhanede 1,5 saat gözlem altında kalmak bana iyi geldi ortamı vs görünce rahatladım panik bi insan da değilim sanırım bilinçaltında bir an önce doğurma isteği var
Kizlar gelen suyummus :)
Ardindan pembemsi kanli akinti geldi (nisan)
Hastanedeyim simdi 2 cm aciklikla yatis yaptirdilar.
Insallah bir avazda kurtulurum :)
Sancilar cok siddetlendi.