2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
maşallah canım maşallahhhhh hep boyle rahatca atlatırsın ınsallah :)
kaç kilo almıstın hamilelik boyunca 6 gunde baya vermıssın ne guzel :)

teşekkür ederim cnm!
23 kilo almıştım 77.5la gittim doğuma. karnım biraz daha şiş tabiki... bol bol su içtim çok işe yaradı.

Hadi bakalim iyi haberlerle gel inşallah, sancini çok fazla hissetmiyorum galiba yada dış agrisindan anlamiyosun. İnşallah dişinin ağrısı biran önce geçer de doğurma isteğin gelir

ay ne sinir bozucu dr lar var.. istedikleri zaman nasılda yapıp kılıf uyduruyorlar sezeryan için ki burda bir zorunluluk var..hakkında hayırlısı olsun bundan sonra herşey daha iyi olur inşallah..

Hadi bakalim iyi haberlerle gel inşallah, sancini çok fazla hissetmiyorum galiba yada dış agrisindan anlamiyosun. İnşallah dişinin ağrısı biran önce geçer de doğurma isteğin gelir

maşallah allah saglıkla buyutmek nasip etsin
dikişler biraz zorlar gelecek hafta cok daha ıyı olursun allah kolaylık versın darısı basımıza

ne zamandır beklıyorsun sımdı dogurasın yok mu :)) heyecandır o heyecan hayırlısıyla kucagına al ınsallah..

hadi hayırlısııı80 sancı yüksekmiş valla

Dogurasin mi yok

Allah kolaylık versin, güzel haberlerini bekliyorum.

Sabah sıktım iyice, bacaklarına izi bile çıktı; yok yine beline kadar islanmisti. Molfix aldım ona devam edeceğim bakalim

Cok cok gecmis olsun tatlim

ne zamandır beklıyorsun sımdı dogurasın yok mu :)) heyecandır o heyecan hayırlısıyla kucagına al ınsallah..

Kızlar çok sağol =)
Şu çektiğim müthiş diş ağrısından dolayı sancıyı hissetmemişim...
Neyse ki parol verdi doktorum.
Geçti gbi gibi =)
Sancılar devam ediyor ama açılmam yok diye eve gidiyorum =)
Yumuşama varmış tıkaçta..
Bu gecede gelebilirmiş.
2 gün sonrada.
Durumlar bende böyle =)

Canim dis agrisi icin karanfilde cok iyi gelir.agriyan yere az karanfil cigne koy iyi gelir.

canım gözün aydın. sağlıkla gelsin meleğin inşallah.
41 kere maşallah. nazlandığı kadar varmış annesi, bu güzellik naz yapmadan gelseymiş olmazmıs
canımmm çok sevindim bebeğini kucağına almana:) ayrıca eşinin girebilmesine de çok sevindim. ben de sezeryan oldum, en büyük karım bebeğimin sağlıkla doğması, sonra da eşimin hep yanıbaşımda elimi tutması. o anda gerçekten çok öenmliymiş onun orda bulunması. o yüzden senin adına çok sevindim. eşin her ne kadar sonunda beklenen performansı sergilese de bu önemli anı seninle paylaşması gerçekten çok güzel olmuş ikiniz adına
kizlar dogum yaptm sezeryan.la.cok kolaydı.kizimda bende cok iyiyiz.39+1 bugün 3650 50 cm.hemen sütüm geldi kizimda tuttu memeyi.darisi basiniza
gözün aaydın, güle güle sağlıkla büyüt bebeğini
ya biz de yıkamadık hiç ama bugün yıkadık valla, yazık çocuğuma. göbek haala düşpmedi, alkolle bakım yapıyoruz biz de, hastaneden öyle gösterdiler. kız kocakarı işi deme, eskilerin vardır bi bildiği
Senin şu duygusalligini okuyunca yüzümden tebessüm eksik olmuyor ama biliyorum ki bende senin gibi olacağım :)

1 + 1 = İdil ♥
seni de görcezz tatloşşş, kesin benim gibi olursun bence de öyle savunmasız bi melek ki, bakıp bakıp ağlayasım geliyo.
ben de en çok primayı sevdim. totoşların zevkleri farklı farklı oluyo demek ki :)
ahan da, 80 süpermiş. açılma filan?
canım yaaa, çok haklısın sinirlenmekte. kıyamam size, şu son günleride stresli geçirme elinden geldiğince. su akar yolunu bulur, elbet sağlıkla gelecektir meleğin

ay valla zor oldu. daha 3lü aşı bilmem neler varmış, nasıl dayancam bilmem dediğin gibi canım bi savaş veriyoruz, yeter ki bebeişlerimiz sağlıklı gelişsin. ben bu gün hiç mama vermedim, uyanınca da emzikle filan kandırmaya çalıştım oyaladım bi süre. 2 satte bir düzenini oturtmaya çalışıyorum. ilk hafta acemilik, gelen giden derken çocuğuma zarar açmışım. artık daha dikkatli olcam.

canım senin de gözün aydın olsun, sağlıkla büyüt bebeğini inşallah.

Teyzoslar doktor muayenemiz bitti nst de cok cok hafif sancılar vardı doktorum açılma var mı diye kontrol etti ama tık yok.Ultrason ölçümünde de haftamız dolmuş görünüyor ve Gülce miz biraz fazla büyümüş.Cati muayenesinde 37. Haftada hafif bir darlık görüyorum demisti bebek iri olmadıgı sürece normal bekleyelim demisti ama artık bekleyemeyelim dedi doktor 10.04.2014 te insallah epidural anestezi meleğimize kavuşacağız.Heyecan yok panik yok cok ilginç bir duygu tarif edemiyorum.Teyzosaa ve dedemize haber verdik onlar da gelecekler.Lutfen dualarınızı esirgemeyin.Benim dualarım sizlerle ve meleklerinizle.iste böyle hikayemizi insallah saglikla yazarım sizlere.Yarina anestezi uzmanı ile görüşeceğiz ve tetkikler yapılacak.Sezeryan dogum yapan annisler sut icin ya da dogum sonrası önerileriniz var mı?

Maşallah ikinize de, iyi olmaniza çok sevindim. Sutunun gelmesi de çok güzel haber, yarasın tosununa.

Ben de bugün itibarı ile 10 kg verdim. Çabuk gidiyor kilolar

Hadi hayırlısı gülüm. Dis agrinin geçmesine de çok sevindim. Senden uzak olsun da rahat rahat doğur

Canım göbeği kuru ve temiz tutmanız yeterli. Islandikca geç düşüyor.

Onun dışında herşey yolundadir inşallah. Onların totolari rahat olsun da gerisinin önemi yok

teşekkür ederim cnm!
23 kilo almıştım 77.5la gittim doğuma. karnım biraz daha şiş tabiki... bol bol su içtim çok işe yaradı.

su ödem attırıyor cnm evet bol bol yeşillikte tüket hem süt yapar hem kilo verdirir çok sevindim senin adına tekrardan hayırlısı olsun :)

Kolay ve güzel bir doğum olur inşallah canım. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sütun gelir hemen inşallah, onu hiç stres yapma. Birkaç gün ağrın olacak, yardimcin olursa kolay anlatırsin.

ay ne sinir bozucu dr lar var.. istedikleri zaman nasılda yapıp kılıf uyduruyorlar sezeryan için ki burda bir zorunluluk var..hakkında hayırlısı olsun bundan sonra herşey daha iyi olur inşallah..

aynen çok sinir bozucu. kılıf uyduracak birşeyde yok bebek kafası büyük hem de gebelik şekeri var

hadi bakalım hayırlısyla gelsin inşallah bebiş. artık az kaldı annesi inşallah senin için en hayırlı zamanda gelir bebeğin

Sağlıkla kucağına al inşallah

sağlıkla büyüsün,maşallah kolay da olmuş,darısı normal isteyenlerin başına

Güzel anneler bir ben kaldım doğurmayan diyordum ama yalnız değilmişim. Her gün ağrılarım olurdu bugün hic bir şeyim yok. Çok sabır sızım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…