2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kizlar dogum yaptm sezeryan.la.cok kolaydı.kizimda bende cok iyiyiz.39+1 bugün 3650 50 cm.hemen sütüm geldi kizimda tuttu memeyi.darisi basiniza

kizlar dogum yaptm sezeryan.la.cok kolaydı.kizimda bende cok iyiyiz.39+1 bugün 3650 50 cm.hemen sütüm geldi kizimda tuttu memeyi.darisi basiniza

Çok sevindim,eşin de rahatlamıştır,stres yaptırıyodu sana,kızını görünce geçmiştir artık oh,sağlıkla büyüsün,sütün çabucak gelmiş ne güzel,maşallah:nazar::nazar:

Gözün aydın canım, hayırlı olsun; Allah anali&babalı büyütmeyi nasip etsin insallah.

çok teşekkür ederim aryaarel simca12 sevil verdiğiniz cevaplardan dolayı tavsiyelerinizi deneyeceğim inş geçer..

Memeler idare eder canim.sizim sizim sizliyo ama dayanilmiycak bi agri degil.bebek ilk emmeye basladiginda cok canim yaniyo sonra uyusuyo anlamiyom.iyilesecek elbet.

Oglum iyi allaha sukur.uyudumu uyuyo cok zor uyandiriyoruz Uyandimi yaklasik 10 dk bagiriyo.meme uclarim kucuk oldugu icin almakta zorlaniyo basta cok sinirleniyo dogal olarak.ole iste o gercek dunyaya alismaya calisiyo bizde ona.:)

Kucuk erkek neye bagiriyormus oyle 10dk :)

Düşer gülüm sizin de, kuzularimiz arasında 3 gün var zaten:KK70:

Senin keyifler ne alemde?:p

bizimkide cool görünümlü en panik baba seçilir sanırım :KK9::KK9::KK9:
normal bi zamanda konuşunca ben panik heyecan yapmam diyo..
ama en ufak bi sancımda hemen hastaneye götürmeye kalkıyo :KK9::KK9:a
bizimkide kızım kızım diye karnımın etrafında dolanıp duruyo :KK16::KK16:

Benim kocada aynı kendisi normalde çok cool gözüküyor dün kasiklarima hafif ağrı girdi. Doktora gidellim mi sabaha dogurmassin Dimi diye paniklemeye başladı. Bu aralar oğlum napiyosun diye dolaniyo etrafımda artık cok istiyo gelmesini. Bide normal dogum için kendisi baya bi ısrarlı son dakika sezeryan istemiceksin Dimi diye telkinde bulunuyor. Tüm ictenligiyle normal doğuma hazırlamaya calisiyo garibim:)

Benim kocada aynı kendisi normalde çok cool gözüküyor dün kasiklarima hafif ağrı girdi. Doktora gidellim mi sabaha dogurmassin Dimi diye paniklemeye başladı. Bu aralar oğlum napiyosun diye dolaniyo etrafımda artık cok istiyo gelmesini. Bide normal dogum için kendisi baya bi ısrarlı son dakika sezeryan istemiceksin Dimi diye telkinde bulunuyor. Tüm ictenligiyle normal doğuma hazırlamaya calisiyo garibim:)

bazen kızıyoruz kocalarımıza bizleri anlamadıkları için..
ama sanırım bizde onları anlamıyoruz..
biz korku telaş panik heyecan hepsini birlikte yaşayıp bebişlerimizin hareketlerini hissediyoruz..
aynı hassasiyeti ilk günden itibaren onlardanda bekleyerek yanlış yapıyoruz..
amaaaan neyse 9 ay boyunca biraz kendimizi özel hissedelim naz kapris yapalım demi..
şunun şurasında kaç günlük saltanatımız kaldı ki sanki :KK52::KK52:

Esmerim takvimine bakılırsa seninle ayniyiz son 8 günümüz ve bende de hic bir sey yok her gün aranıyorum daha doğurmasın mı diye
Aynen canım bende dün akşam yarım saatlik sürekli bir sancı yedim.
Sanırım ya da anlam verdiğim kadariyla kızım iyice kafayı soktu kanala.
Arada belim ağrıyor buna bağlı kasıklarımda baskı oluşuyor bunun dışında birseyimiz yok :)
Haftaya kadar beklesin diye dua etcem simdide :)
Evim temizlenecek yerlestirilicek çok iş çıktı bana son gunler.
Sağlıklı gelsinlerde ne zaman isterlerse gelsinler :)
Şu çok merak edenlere 40 inda gelirseniz kina getirin diyeceğim :KK70:
Stresten dogurtacaklar bizi.

Canım allah analı babalı büyütsün inşallah.
Maşallah tosun kizcene :)
Sütünün gelmesine çok sevindim.
Bol bol gelsin sutlerimiz inşallah.

1 + 1 = İdil ♥

Bugün 20 kez 10 dk arayla wc ye gitmişimdir :)
Son zamanlar bu kadar çok mu çıkılıyor yahu :)
Iyi ki evdeyim,
Dışarıda olsam ne yapardım kim bilir.

1 + 1 = İdil ♥

Kizlar bana akil verin

Dogumdan sonra 3 gun evimize gittik ancak bizim evimiz kucuk oldugu icin annem rahat edemedi.yatacak sadece salon var ordada rahat olmadi bizde annemin evine gelmeye karar verdik.burdada esim rahat edemiyo.eve gidelim diyo.annem ben sizin evde duramiyom diyo.ben bebekle tek basima idare edemiyorum.ustunu bike giydiremiyom oglumun cok kucuk korkuyorum.anliycaniz ikisi arasinda kaldim.dun aksam esim ben arada eve gider evde kalirim dedi.sen kal annende dedi.bende tmm dedim.sizce ne yapmalayim.keske evim anneme yakin olsa.

Kizlar bana akil verin

Dogumdan sonra 3 gun evimize gittik ancak bizim evimiz kucuk oldugu icin annem rahat edemedi.yatacak sadece salon var ordada rahat olmadi bizde annemin evine gelmeye karar verdik.burdada esim rahat edemiyo.eve gidelim diyo.annem ben sizin evde duramiyom diyo.ben bebekle tek basima idare edemiyorum.ustunu bike giydiremiyom oglumun cok kucuk korkuyorum.anliycaniz ikisi arasinda kaldim.dun aksam esim ben arada eve gider evde kalirim dedi.sen kal annende dedi.bende tmm dedim.sizce ne yapmalayim.keske evim anneme yakin olsa.

cnm sen yeni doğum yapmışsın lohusasın daha ikisininde seni strese sokacağına rahatlatmaları lazım ikiside kendi rahatlığını düşünüyor valla çok üzüldüm sen sıkma canını hiç nerde rahat ediyorsan orada kal canım

benim kocamda normal doğumu destekliyo bende normal istiyorum ama çatı muayenesi olmadım tek korkum o sanki dar gibi geliyo bana:44:

X