Kizlar iyi pazarlar diliyorum dün aksam saat 19:40 oglum Ali Kaanim normal dogum ile dünyaya geldi :) rabbim hepineze hayirli dogumlar diliyorum:)
Sagol canım.ishal olmadım ben hamileliğim boyunca kabızda olmadım.çok rahattım.son 2 haftadır kabızlık var 2-3güne bir çıkıyorum tuvalete oda zorlamıyo beni.ama ishalmişim gibi ara ara karın agrısı çekiyorum.dogum sancısıymış o.kızlarda öyle olurmuşmiğdemde bulanıyo.hala çogu şeydentiksiniyorum.hamileliğimin başındaki gibi.bende evden çıkmadıgım için açıklık olcagını sanmıyorm.zaten iri bebek benimki sezeryan olabilirim.en son 38+ 2 de 3700 dü.kafada 100. Yarın kontrole gitcem bakalım nekadar olmuş.artık evin içindede yürüyemiyorum.hayırlısı
Kizlar iyi pazarlar diliyorum dün aksam saat 19:40 oglum Ali Kaanim normal dogum ile dünyaya geldi :) rabbim hepineze hayirli dogumlar diliyorum:)
Ay inş. Dediğin gibi olur.korkular panikler yordu beni.kızımı biran önce almak istiyorum kucagıma.
slm kızlar nasılsınız
ben hala doğurmadım 4 gun var 40 haftanın bıtmesıne oğlusum normal pozisyonda fakat kanala gırmemıstı carsamba gunu:26::26:
maşaallah coğu doğum yapmış rabbım analı babalı sağlıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsaallah darısı da bızım basımıza
Canim hic belli olmaz. Bi anda baslayiverir. Son gunlerde sabretmek daha da zorlasiyor di mi? Bir an once kavusmak istiyosun. İstedigin, sabirsizlandigin kadar da var hanihayirli zamanda gelsin tatlosumm
Dogumum cok kotu degildi canim. Ama normal sancisi cekip sezeryan olmak su acidan cok kotu, normal olarak bebegimi dunyaya getirebilmek istemistim. 4 cm den sonraepidural aldim. Bebegim catiya girseydi ama saglik olsun. İcimde burukluk yok degil. Sen kendini her ihtimale hazirla. O anda o kadar korktum ki ben. Onceden kendimi hazirladaydim keske, simdi bu kadar kotu hissetmezdim. Dogumun hic birr turlusu kolay degil ama mukafati oyle buyuk ki. İnsallah gonlune gore olur
Kızlar kızımın odası salı günü gelecekmiş çok mutluyum
Annemde çok güzel bir sürpriz yapıp çok beğendiğim şu bambu beşikten sipariş vermiş.
Biraz önce aradılar yarın teslim edeceklermiş, ciddi ciddi sürpriz oldu =)
Salı günü bir de doğum için ve bebeğimin sağlığı için güzel haberler alırsam değmesinler keyfime
aynen canım aynısı oluyor idrar testi 2 hafta once yaptırdım bnımde temizdi birsey cıkmadı ama içim rahatladı sizlerde de oluyorsa
çünkü bir değişik agrımaya baslayınca şaşırdım bende hani kaburgam vs acıodu ama boyle degısık bir agrı hareket ettikce acıyan olmamıstı
umarım yaklasmıstır dogum sabırsızlanıyorum :)
aynen enerjı bende de fecı sureklı sokaklardayım gezıyorum vallaçarşambaya kdr nası sabredicem meraktan öluyorum
umarım bu agrı bebegın catıya gırme agrısıdır da bosuna sancı cekmıyorumdur
cok sagol bıtanem valla gorunce yazdıklarınızı rahatladım zaten
güle güle kullansın bebiş. bambu beşik benim yeğenlerden kalma var ama memlekette. yazın onu kullanacağız. kullanışlı oluyor ama benim yeğenler onda uyumuyordu :) kıyameti koparıyorlardı bebekken. hele birtanesi anakucağında uyurdu başka yerde uyumazdı. bakalım bizimkiler nasıl olacak :)
Kızlar kızımın odası salı günü gelecekmiş çok mutluyum
Annemde çok güzel bir sürpriz yapıp çok beğendiğim şu bambu beşikten sipariş vermiş.
Biraz önce aradılar yarın teslim edeceklermiş, ciddi ciddi sürpriz oldu =)
Salı günü bir de doğum için ve bebeğimin sağlığı için güzel haberler alırsam değmesinler keyfime
Çok teşekkür ederim canım...
İsteyen herkesin olsun
Evet bende duydum çoğu bebek uyumuyormuş :)
İnşallah bizde öyle bir sorunla karşılaşmayız.
Gerçi bebek odasıyla birlikte 2 yatak olmuş olacak =)
Tercih onun.
Aklımda şu an sadece şu soru var.
Salı günü geldiğinde bebek odasını kurdursam mı?
Çünkü mayıs sonu gibi taşınacağım.
İsteyen herkesin olsun
Tercih onun.
İsteyen herkesin olsun
Tercih onun.
Gözün aydın canım, hayırlı olsun; güle güle kullanırsınız inşallah.
Yeni yuvaniz hayırlı olsun şimdiden. Eğer taşınma isi bu kadar yakınsa, prensesinin odasını yeni evinize kurdurmak daha kolay olur sanirim.
Tatlim bende yeni tasindim bebek odasini da kurdurdum :) ananemde sagolsun emzirme sandalyesi aldi. Onu da odaya yerlestirdik oglumun odasindan cikmaz oldum
Allah yardimcin olsun bu arada tasinma islemi bu halde cok zormus... Allah huzurlu ve sen bir yuva nasip eder insallah....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kararsız kaldım canım kurulum konusunda eşimle konuşacağım.taşınacaksan kurdurma bence. bizde ev alıp taşınacağız kısmetse mayısta. bebekler enteresan oluyor eşimin arkadaşının oğlu eski demirden bir beşiği var ondan başkasında uyumuyormuş. artık kısa geliyormuş beşiğe ama ayakları dışarıda hala onda yatıyormuş. benim yeğenim annesinin yüzüne dokunarak uyurdu. sabaha kadar eli ablamın yüzünde olurdu :)
Maşallah suphanallah canımKizlar iyi pazarlar diliyorum dün aksam saat 19:40 oglum Ali Kaanim normal dogum ile dünyaya geldi :) rabbim hepineze hayirli dogumlar diliyorum:)
Ayy insan hakikaten heyecanlaniyor sabirsizlaniyor hamislerin cogu annislige terfi ettiNe kadar sabırsız olduk biz son zamanlar demi :)
Doğum yapan arkadaslar çok heveslendirdi bizi.
Annelik konusunda, çocuk konusunda :)
Bende salı günü gideceğim doktora bakalım ne diyecek.
Çok merak ediyorum.
Seninde gönlündekini gerceklestirsin Rabbim.
1 + 1 = İdil ♥
evet ya biz de meleklerimizi aliversek kucağımıza hayirlisiylaslm kızlar nasılsınız
ben hala doğurmadım 4 gun var 40 haftanın bıtmesıne oğlusum normal pozisyonda fakat kanala gırmemıstı carsamba gunu:26::26:
maşaallah coğu doğum yapmış rabbım analı babalı sağlıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsaallah darısı da bızım basımıza
Sıra | Nisan annelerimiz | Bebiş İsimlerimiz | Bebiş Doğum Tarihlerimiz |
1 | filizfff | Ali Kenan | 14-01-2014 |
2 | yapraksızyonca | Ahmet Tuna | 04-03-2014 |
3 | filologum | Ahmet | 05-03-2014 |
4 | pixes28 | Ata | |
5 | aylin06 | Kız-Erkek | |
6 | anneoluyor | ||
7 | suay82 | Aybüke | 10-03-2014 |
8 | secret_88 | 14-03-2014 | |
9 | celibonnn | 14-03-2014 | |
10 | kry | İpek Asya | 15-03-2014 |
11 | melek1992 | 16-03-2014 | |
12 | kuzey16 | Tunç | 20-03-2014 |
13 | sevinc007 | 20-03-2014 | |
14 | dilemek | ?-03-2014 | |
15 | ebraremel | Sadık | 21-03-2014 |
16 | GIZLEM30 | 21-03-2014 | |
17 | rengarenk55 | 24-03-2014 | |
18 | fefilifa | Hatice Büşra | 25-03-2014 |
19 | moma | 25-03-2014 | |
20 | dilemek | 25-03-2014 | |
21 | anar | Poyraz | 26-03-2014 |
22 | avare34 | Yusuf | 26-03-2014 |
23 | nhnchn | Masal | 26-03-2014 |
24 | Snowyy | Kerem | 28-03-2014 |
25 | slavemasterr | Kayra Osman | 29-03-2014 |
26 | priori | Yağız | 29-03-2014 |
27 | kubizm | 30-03-2014 | |
28 | ven | 31-03-2014 | |
29 | BrujaV | Dolunay | 01-04-2014 |
30 | UmRaN__63 | Elif Nisa | 01-04-2014 |
31 | phloxinheart | 02-04-2014 | |
32 | ponponpon | 02-04-2014 | |
33 | svnc83 | İrem Duha | 03-04-2014 |
34 | acelyaa | 04-04-2014 | |
35 | minnos89 | Ali Kaan | 05-04-2014 |
Maşallah suphanallah canım
Artık hikayeleri okudukça kalbim gup gup ediyor bize de cok az kaldı Allah in izniyle
Hikayeni guzel guzel yaz da bize cesaret ver olur mu
Ayy insan hakikaten heyecanlaniyor sabirsizlaniyor hamislerin cogu annislige terfi etti)) darısı kolaylıkla bize olsun insallah
Prensesinin odası da şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın insallah
evet ya biz de meleklerimizi aliversek kucağımıza hayirlisiyla))) insallah