2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım geçen sana yazamadım moralin bozuk gibiydi bebiş kilosuylamı alakalı?kaç kilo şuan

Kilo da sıkıntı yok tatlım.
3100 gr dı en son.
Kafa ölçümüyle akalı bir kararsızlık yaşadı doktorum.
Salı günü tekrar gideceğim bakalım ne diyecek.

Kilo da sıkıntı yok tatlım.
3100 gr dı en son.
Kafa ölçümüyle akalı bir kararsızlık yaşadı doktorum.
Salı günü tekrar gideceğim bakalım ne diyecek.

Kaç çıkıyor peki ölçümü 10 üzeri falanmı o zaman normal doğum için sıkıntı olur dîyorlar ama bu haftalarda ölçümleri çokta doğru beklemek lazım malum artık çok büyükler eminim biyanlışlık vardır üzme kendinide bebişinide

Kaç çıkıyor peki ölçümü 10 üzeri falanmı o zaman normal doğum için sıkıntı olur dîyorlar ama bu haftalarda ölçümleri çokta doğru beklemek lazım malum artık çok büyükler eminim biyanlışlık vardır üzme kendinide bebişinide

Yok tatlım küçük çıktı ölçümlerde.
Doktorum da tedirgin oldu ama 3 sezeryan ameliyata girmişti beni muayene etmeden önce.
Sanırım adapte olamadı bana ki, ölçümlerde kendi de şaşırdı salı günü tekrar çağırdı beni.

En Büyük TÜRKİYE
Doktorum da tedirgin oldu ama 3 sezeryan ameliyata girmişti beni muayene etmeden önce.
Sanırım adapte olamadı bana ki, ölçümlerde kendi de şaşırdı salı günü tekrar çağırdı beni.

Canım dediğin gibi bir yanlışlık vardır yoksa bu zamana kadar çıkardı inşallah güzel haberler alırsın salı günü:KK16:

Tatlim sikma canini bende 36 kusurde gittim kontrole doktorum radyologa gonderdi 3er kez olctu kafayi karin vs imkani yok 36 degil 39 cikiyor diyor adamda bizde sasirdik... Sanirim fazla detay bilmemek lazim :KK66:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En Büyük TÜRKİYE

Canım dediğin gibi bir yanlışlık vardır yoksa bu zamana kadar çıkardı inşallah güzel haberler alırsın salı günü:KK16:

Aynen canım bende öyle düşünüyorum ve rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.
inşallah güzel şeyler duyarım salı günü.
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. :KK19:

iyi pazarlar canım.

bende arada yanma gibi sızlama gibi bişey hissediyorum arada ama daha sancı gibi bişey olmuyor henüz. yada oluyorda benmi farketmiyorum :44:
hala zıpır zıpırım ben enerjim had safhada :KK52: benimde yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz...

Kasilma var mi cnm?

Göbeğimiz düştü, ilk haftamiz da bitti. Ailemizin yeni ferdi ile ilk kutlamamizi yaptik:KK70:

Çok sağol cancağızım :KK19:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Ablamda aslında aynı düşüncede ama demonte halde gelecek mobilyalar.
Benim aklımdan eksiği falan varsa üstünden aylar geçmeden hallederiz düşüncesi geçiyor.
Eşimle de konuşup öyle karar vereyim sonra bana laf yapmasın =)

Doğru, düşünmemiştim bunu. Kurdurmak daha mantıklı bu durumda. Ya da firma ile görüşülüp, kurulum doğrudan yeni eve yapılabilir. Güzel günlerde kullanın inşallah.

Göbeğimiz düştü, ilk haftamiz da bitti. Ailemizin yeni ferdi ile ilk kutlamamizi yaptik:KK70:

Doğru, düşünmemiştim bunu. Kurdurmak daha mantıklı bu durumda. Ya da firma ile görüşülüp, kurulum doğrudan yeni eve yapılabilir. Güzel günlerde kullanın inşallah.

Oh maşallah size :)
Daha bunun sünneti var cancağızım :)
♥♥♥
Güzel günler sizi bekliyor.

Evet bak aklıma gelmemişti satın aldığımız yer böyle bir imkan saglarsa bizim icin daha iyi olur.
Çok sağol cancağızım verdiğin fikir için :KK66:

1 + 1 = İdil ♥

Oy yerim ya büyüdü de göbüşü düştü bile,maşallah:nazar::nazar:

Oh maşallah size :)
Daha bunun sünneti var cancağızım :)
♥♥♥
Güzel günler sizi bekliyor.

Evet bak aklıma gelmemişti satın aldığımız yer böyle bir imkan saglarsa bizim icin daha iyi olur.
Çok sağol cancağızım verdiğin fikir için :KK66:

1 + 1 = İdil ♥

Oy yerim ya büyüdü de göbüşü düştü bile,maşallah:nazar::nazar:

Darisi sizin kuzulara inşallah. Perşembe kontrolümüz var, soracağım sünnet işini. Hiç de kiyamam zeytin gözlume ama...

Kizlar iyi pazarlar diliyorum dün aksam saat 19:40 oglum Ali Kaanim normal dogum ile dünyaya geldi :) rabbim hepineze hayirli dogumlar diliyorum:)

gozun aydin canin allah anali babali buyutsun

Bizimde bugun 9.gunumuz.dun gobegimizde dustu.allahim tum annelere bebeklerine saglik sihat nasip etsin.

Kızlar disim fena ağrıyor 1 saattir ağrıdan sinirleniyorun artık o derece.
Evde yapmadığım şey kalmadı geçmiyor ağrısı.
En son votkayi pamuğa döküp disimin üstüne koydum 5 dakka rahatlatti sonra yine ayni.
Sağlam dislerime vuruyor ağrı.
Stresiyle sancı atıyor karnıma.
Ne yapacağım ya :KK43:

1 + 1 = İdil ♥

gozun aydin canin allah anali babali buyutsun

Bizimde bugun 9.gunumuz.dun gobegimizde dustu.allahim tum annelere bebeklerine saglik sihat nasip etsin.

Maşallah tosununa, gözün aydın canım. Artık banyo da yapabilir:KK70::p:p

Kızlar disim fena ağrıyor 1 saattir ağrıdan sinirleniyorun artık o derece.
Evde yapmadığım şey kalmadı geçmiyor ağrısı.
En son votkayi pamuğa döküp disimin üstüne koydum 5 dakka rahatlatti sonra yine ayni.
Sağlam dislerime vuruyor ağrı.
Stresiyle sancı atıyor karnıma.
Ne yapacağım ya :KK43:

1 + 1 = İdil ♥

Disinde çürük vs. Yoksa belki dış etidir gülüm. Gargara ile rahatlık sağlayabilirsin.

İyi geceler anneler , aklıma aksam aksam bırsey takıldı, bebeğimi 40 ı çıkana kadar kimseye öptürmek istemiyorum:emir_bebek::nazar: abartıyormuyum acaba diyorum, siz ne yapmayı düşünüyorsunuz nasıl söylicem anlayışsız insanlara bilmiyorum :KK37:

X