O yuzden stress yapmayacaksin olaylari akisina birakacaksin.hersey duzeliyo hayirlisiyka
mrb kizlar ben dogum yaptm.bu sabah olcakti cuma sabahi oldu.kizim kendi gelmeye karar verdi.suan yanyana yatiyorz.bu kadar mi tatli olur yarabbim..buarada sezeryanim kotu gecti.halen kamyon gecmis gibiyim..gogus ucum yara oldu.napsam bilemedim.oyle hirsla emiyoki koparcak zannediyorum..detaylari sonra yazcam..
Merhaba kizlar, acaba suanki sancilarim gercek dogum sancisi mi ki? umarim oyledir. Son tarihimiz 27 nisan. Bakalim ins. sabaha gecmez sancilarim ve beeen giderim :)
Allah tum dileyenlere nasip etsin inşallah
Dogum yapanlara da hayirli olsun :))
Bizimki pembe beyaz bir kisce oldu
Kombine sezeryan ile (spinal+epidural)
Hersey iyi gecti sadece biraz gaz sorunum var simdi o kadar o da normalmis
Bu arada sutum hrmen geldi bun7n sebebi de onceden beri yasadigim rahim kasilmalariymis
Yani sutunuzle dogum sekliniz arasinda bir baglanti yok zira ben 38+1de planli sezeryan oldum
Kızlar rüyamın etkisiyle uyandım doğumum başlamıştı ama rüyaymış. Cuma günü kontrolümüz vardı 39. Haftayayız çok şükür her sey yolunda.doktorun son bir hafta dedi geldi geldi yoksa müdahale edecek. Kızlar banada dua e edin. bebislerini alanlar hayırlı olsun.
gunaydın kızlar,ıshal olan yada ıshal seklınde karnı agrıyıp ıkınma hıssı olan varmı yada bılenler varsa bu normalmı........
Ben varım üç haftadır ara ara oluyor.miğdemde bulanıyor.dün gecede oldu dr daydım.sancıymış ama dogum başlamamış bekleyelim dedi eve geldim.şimdide giriyo.kız hamilelerde öyle karın agrısı gibi girermiş tecrübeliler bana öyle dedi.nekadar dogru bilmem.
Allah tum dileyenlere nasip etsin inşallah
Dogum yapanlara da hayirli olsun :))
Bizimki pembe beyaz bir kisce oldu
Kombine sezeryan ile (spinal+epidural)
Hersey iyi gecti sadece biraz gaz sorunum var simdi o kadar o da normalmis
Bu arada sutum hrmen geldi bun7n sebebi de onceden beri yasadigim rahim kasilmalariymis
Yani sutunuzle dogum sekliniz arasinda bir baglanti yok zira ben 38+1de planli sezeryan oldum
mrb kizlar ben dogum yaptm.bu sabah olcakti cuma sabahi oldu.kizim kendi gelmeye karar verdi.suan yanyana yatiyorz.bu kadar mi tatli olur yarabbim..buarada sezeryanim kotu gecti.halen kamyon gecmis gibiyim..gogus ucum yara oldu.napsam bilemedim.oyle hirsla emiyoki koparcak zannediyorum..detaylari sonra yazcam..
Masallah size :) dedigin gibi olcumler son haftalarda cok da dogru olmayabiliyo. Hic takilmaMerhaba kızlar
Buhün bizimdw kontrolümüz vardı geçen 3100 lerdeydi bh haftada aynı çıktı kilo aldıramamışım niyeyse:)ama artık bu haftalarda ölçümleri doğru beklememek lazım.misal geçen hafta fl 7.55 di şimdi 7.03 hoş kemikte kısalmaz canımaynı doktor bile farklı ölçüm yapabiliyor neyse sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar napalım.bu arada çatı muayesi oldum bişey anlamadım acımadı bîr soruna çıkmadı artık cimcimenin keyfini beklicez allahtan hayırlısı hepimiz için
Vicdan azabi cekme canim. Normal dogumun oncesi sezeryanin da sonrasi. Gerci normalin sancilari daha zorduTesekkurler tavsiyen icin canim . Dogum sekline gelince; haklisin ne guzel normal dogum cesaretin de vardi ama kismet boyleymis. Bak bana ne kadar vicdan azabi ceksem de korkuma yenik dusuyorum cesaret edemiyorum napailim vardir bir hayir:) miniginle iyi geceler diletik size:)
Kalkan al muhakkak. İllaki hassasiyet oluyo goguslerde, ne kadar erken baslarsan o kadar iyiÇok sagolun canlarım.
O zaman bende göğüs kalkanindan temin edineyim.
Ya da doğumdan sonra mi karar versem bilemedim.
Ama göğüs kalkani daha iyi sonuç veriyor anladığım kadarıyla.
1 + 1 = İdil ♥
Bi de sen duygusalsin zaten, arayanlar soruyo eeee ne hissettin ilk gordugunde? Telefonda aglamamak icin savas vriyorumSu herseye laf yapan insanlardan nefret ediyorum.
Çocuk senin sonuçta kime ne emmiyorsa.
Destek olacaklarina köstek oluyorlar bir de demi.
Ben hiç tahammül edemiyorum böyle durumlarla yapılan yorumlara.
1 + 1 = İdil ♥
Hayirli olsun canim :) saglikla buyut kizini. Gogus yarasi icin avent gigus kalkani siddetle tavsiyemdir. Fefilifa da ayva cekirdeginin cok faydasini gormus haberin olsun, dene derimmrb kizlar ben dogum yaptm.bu sabah olcakti cuma sabahi oldu.kizim kendi gelmeye karar verdi.suan yanyana yatiyorz.bu kadar mi tatli olur yarabbim..buarada sezeryanim kotu gecti.halen kamyon gecmis gibiyim..gogus ucum yara oldu.napsam bilemedim.oyle hirsla emiyoki koparcak zannediyorum..detaylari sonra yazcam..
Merhaba kizlar, acaba suanki sancilarim gercek dogum sancisi mi ki? umarim oyledir. Son tarihimiz 27 nisan. Bakalim ins. sabaha gecmez sancilarim ve beeen giderim :)
gözünüz aydııınnn allah saglıkla buyutmek nasip etsin darısı bızlerın basınamrb kizlar ben dogum yaptm.bu sabah olcakti cuma sabahi oldu.kizim kendi gelmeye karar verdi.suan yanyana yatiyorz.bu kadar mi tatli olur yarabbim..buarada sezeryanim kotu gecti.halen kamyon gecmis gibiyim..gogus ucum yara oldu.napsam bilemedim.oyle hirsla emiyoki koparcak zannediyorum..detaylari sonra yazcam..
hadi bakalım hayırlısıMerhaba kizlar, acaba suanki sancilarim gercek dogum sancisi mi ki? umarim oyledir. Son tarihimiz 27 nisan. Bakalim ins. sabaha gecmez sancilarim ve beeen giderim :)
rüyan gercek olur ınsallah :)) allah kolaylık versın sanada hepimizedeKızlar rüyamın etkisiyle uyandım doğumum başlamıştı ama rüyaymış. Cuma günü kontrolümüz vardı 39. Haftayayız çok şükür her sey yolunda.doktorun son bir hafta dedi geldi geldi yoksa müdahale edecek. Kızlar banada dua e edin. bebislerini alanlar hayırlı olsun.
gunaydın kızlar,ıshal olan yada ıshal seklınde karnı agrıyıp ıkınma hıssı olan varmı yada bılenler varsa bu normalmı........
gözünüz aydııınnn allah saglıkla buyutmek nasip etsin darısı bızlerın basına
hadi bakalım hayırlısı
rüyan gercek olur ınsallah :)) allah kolaylık versın sanada hepimizede
evet var benım kuzenım boyle sancılanmıs sonra dogurmustu hadı hayırlısı
BrujaV tatlım sana takılıyordum tam gününde doğuracaksın diye =)
Bak başıma geliyor
2 ay önce Rüyam da Nisan 6-7 arası doğum yaptığımı görmüştüm.
Ama hiç bir belirti yok
Hakkımızda hayırlısı artık tatlım :)galıba bende bu gıdısle gununde hatta sorasnda dgrcam canım boylelıkle 1 gun arayla dgrmus olcaz:)
Kızlar ben doğumdan çok korkuyorum.dün acile gittim bıçak saplanıyordu vajinama.açılma yok sancı çıktı ama dogum başlamamış.yatırcaktı yatmadım doktor.çok korktum.evliliğimin ilk yılı depresyon geçirdim.ishal karın agrısı kusma olarak vücudumda kendini gösterdi.dayanılmaz sancılar çektim.antidepresan ve terapiyle atlattım.şimdi karnım agrısa miğdem bulansa o günleri tekrar yaşıyom sanıyorum ve panik oluyom.bu yüzdende dogumdan korkuyorum.
Kızlar ben doğumdan çok korkuyorum.dün acile gittim bıçak saplanıyordu vajinama.açılma yok sancı çıktı ama dogum başlamamış.yatırcaktı yatmadım doktor.çok korktum.evliliğimin ilk yılı depresyon geçirdim.ishal karın agrısı kusma olarak vücudumda kendini gösterdi.dayanılmaz sancılar çektim.antidepresan ve terapiyle atlattım.şimdi karnım agrısa miğdem bulansa o günleri tekrar yaşıyom sanıyorum ve panik oluyom.bu yüzdende dogumdan korkuyorum.