2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canlar gunaydin. Herkese keyifli pazarlar :)

Masallah size :) dedigin gibi olcumler son haftalarda cok da dogru olmayabiliyo. Hic takilma

Vicdan azabi cekme canim. Normal dogumun oncesi sezeryanin da sonrasi. Gerci normalin sancilari daha zordu :KK1: ama sonucta dunyaya bedeninde buyuttugun bi canliyi getiriyosun. Kucagina aldiktan sonra hicbisey onemli olmuyo :) simdiden hayilri dogumlar.

Kalkan al muhakkak. İllaki hassasiyet oluyo goguslerde, ne kadar erken baslarsan o kadar iyi

Bi de sen duygusalsin zaten, arayanlar soruyo eeee ne hissettin ilk gordugunde? Telefonda aglamamak icin savas vriyorum :KK43:

Hayirli olsun canim :) saglikla buyut kizini. Gogus yarasi icin avent gigus kalkani siddetle tavsiyemdir. Fefilifa da ayva cekirdeginin cok faydasini gormus haberin olsun, dene derim :KK66:

Brujav ben tedirgin oluyorum şu normalin sancısını dibine kadar yaşayıp sezeryan olup sonra onun acısını çekmekten sen yazınca çok mu kötüydü doğumun acaba diye düşündüm :KK5::KK5:epidural yapmak istemedin mi canım bide kaç saat çektin sancıyı Dr um 10 12 saatten aşağı gerekleşmez normal doğum dedi suyun falan gelince hemen panik yapma dedi saatte 1 cm açılma oluyomuş 4 5 santim açılmam olduğunda iğne yapılacakmış işte

kızlar mis gibi pazarlar diliyorum
ya bebek hareket edınce artık vajınada acı hıssedıyorum bazen wcde cok sızlıyor bir garip fazlalastı normalmi varmı boyle olan :KK52:
carsamba kontrol var korktum :KK53:

ya bebek hareket edınce artık vajınada acı hıssedıyorum bazen wcde cok sızlıyor bir garip fazlalastı normalmi varmı boyle olan :KK52:

ben varım dün hatta çıkacak sandım bir an. tuvalete çıktıktan sonra adet ağrısı gibi ağrı oluyor birde idrar testi yaptırdım bu nedenle ama bişey çıkmadı. doğumun yaklaştığının belirtisi dendi. bebek kanala girmeye çalışıyor sanırım. gece yine sancılarım arttı 20 dakika arayla 3 kere oldu sonra kesildi. benimde kontrol salı günü.

iyi pazarlar canım.

bende arada yanma gibi sızlama gibi bişey hissediyorum arada ama daha sancı gibi bişey olmuyor henüz. yada oluyorda benmi farketmiyorum :44:
hala zıpır zıpırım ben enerjim had safhada :KK52: benimde yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz...

BrujaV tatlım sana takılıyordum tam gününde doğuracaksın diye =)
Bak başıma geliyor :KK1:
2 ay önce Rüyam da Nisan 6-7 arası doğum yaptığımı görmüştüm.
Ama hiç bir belirti yok :KK9:

Bende öyle olucam galiba gününü bekliyor sanırım zilli kızım :KK1:
Geçen gün içime doğan tarihi eşime söyledim 7 veya 10 nisanda doğurucam diye bakalım tutacak mı? :KK52:
Yarında kontrolümüz var hazır gitmişken doğum yapsam ne güzel olur :KK9:

Hakkımızda hayırlısı artık tatlım :)
Benim şu an kendimde gözlemledigim değişiklik dudaklarımin ve göğüslerimin dolgunlasmasi :)
Başka da bir belirti yok.
Arada kasılma ve sancı oluyor o kadar.

1 + 1 = İdil ♥

bende de belırtı acısından baya bıı fakırlık var:)tabı kasılmalar dısında..ve sabahta konustuk burda,ıshal yada adet sancısı seklınde karın agrısı dun geceden berı

nihayet aylardır yan duran bebeğim dönmüş çok sevindim :) günlerdir genel anestezili sezeryan mı epidural sezeryan mı onu düşünüp duruyordum çok şükür kurtuldum o fikirden tabi benim cadı yine dönmez ve çatımda da sorun çıkmazsa :) 280 grmız. ama doktorumuz kilolu olmasından iyidir dedi. ben vitamin veyahut da kan hapı vs kullanmıyorum güven sorunum var maalesef. doktor onlar çıkalı sezeryan doğumlar arttı doğumlar zorlaştı dedi ve beni kısmen de olsa destekledi :KK49:

Kizlar iyi pazarlar diliyorum dün aksam saat 19:40 oglum Ali Kaanim normal dogum ile dünyaya geldi :) rabbim hepineze hayirli dogumlar diliyorum:)

Geçen gün içime doğan tarihi eşime söyledim 7 veya 10 nisanda doğurucam diye bakalım tutacak mı? :KK52:

Ne kadar sabırsız olduk biz son zamanlar demi :)
Doğum yapan arkadaslar çok heveslendirdi bizi.
Annelik konusunda, çocuk konusunda :)
Bende salı günü gideceğim doktora bakalım ne diyecek.
Çok merak ediyorum.
Seninde gönlündekini gerceklestirsin Rabbim.

1 + 1 = İdil ♥

Kizlar iyi pazarlar diliyorum dün aksam saat 19:40 oglum Ali Kaanim normal dogum ile dünyaya geldi :) rabbim hepineze hayirli dogumlar diliyorum:)

Gozunuz aydin canim ,ne guzel kavuştun kuçuk melegine.Rabbim saglikli buyutmeyi nasip etsin.:)
Musait bir zamanda dogum hikayeni de bekliyoruz .

Canım gözün aydın.
Allah analı babalı büyütsün.
♥♥♥
Doğum hikayeni çok merak ediyorum :)

1 + 1 = İdil ♥

ben varım dün hatta çıkacak sandım bir an. tuvalete çıktıktan sonra adet ağrısı gibi ağrı oluyor birde idrar testi yaptırdım bu nedenle ama bişey çıkmadı. doğumun yaklaştığının belirtisi dendi. bebek kanala girmeye çalışıyor sanırım. gece yine sancılarım arttı 20 dakika arayla 3 kere oldu sonra kesildi. benimde kontrol salı günü.

aynen canım aynısı oluyor idrar testi 2 hafta once yaptırdım bnımde temizdi birsey cıkmadı ama içim rahatladı sizlerde de oluyorsa
çünkü bir değişik agrımaya baslayınca şaşırdım bende hani kaburgam vs acıodu ama boyle degısık bir agrı hareket ettikce acıyan olmamıstı
umarım yaklasmıstır dogum sabırsızlanıyorum :):KK1:

iyi pazarlar canım.
bende arada yanma gibi sızlama gibi bişey hissediyorum arada ama daha sancı gibi bişey olmuyor henüz. yada oluyorda benmi farketmiyorum :44:
hala zıpır zıpırım ben enerjim had safhada :KK52: benimde yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz...
aynen enerjı bende de fecı sureklı sokaklardayım gezıyorum valla :KK9: çarşambaya kdr nası sabredicem meraktan öluyorum :KK52:
umarım bu agrı bebegın catıya gırme agrısıdır da bosuna sancı cekmıyorumdur:KK1:

cok normal canım bende de bayaaadır var:)
cok sagol bıtanem valla gorunce yazdıklarınızı rahatladım zaten :KK19:

canım hayırlısı olsun :) darısı bizim başımıza inşallah güzel gidiyordur hersey bol sütlü günler olsun sana :)

BrujaV tatlım sana takılıyordum tam gününde doğuracaksın diye =)
Bak başıma geliyor :KK1:
2 ay önce Rüyam da Nisan 6-7 arası doğum yaptığımı görmüştüm.
Ama hiç bir belirti yok :KK9:
Canim hic belli olmaz. Bi anda baslayiverir. Son gunlerde sabretmek daha da zorlasiyor di mi? Bir an once kavusmak istiyosun. İstedigin, sabirsizlandigin kadar da var hani :KK34: hayirli zamanda gelsin tatlosumm
Brujav ben tedirgin oluyorum şu normalin sancısını dibine kadar yaşayıp sezeryan olup sonra onun acısını çekmekten sen yazınca çok mu kötüydü doğumun acaba diye düşündüm :KK5::KK5:epidural yapmak istemedin mi canım bide kaç saat çektin sancıyı Dr um 10 12 saatten aşağı gerekleşmez normal doğum dedi suyun falan gelince hemen panik yapma dedi saatte 1 cm açılma oluyomuş 4 5 santim açılmam olduğunda iğne yapılacakmış işte
Dogumum cok kotu degildi canim. Ama normal sancisi cekip sezeryan olmak su acidan cok kotu, normal olarak bebegimi dunyaya getirebilmek istemistim. 4 cm den sonraepidural aldim. Bebegim catiya girseydi ama saglik olsun. İcimde burukluk yok degil. Sen kendini her ihtimale hazirla. O anda o kadar korktum ki ben. Onceden kendimi hazirladaydim keske, simdi bu kadar kotu hissetmezdim. Dogumun hic birr turlusu kolay degil ama mukafati oyle buyuk ki. İnsallah gonlune gore olur :KK66:

günaydın kızlar...
bugün bebişimin 7si oldu yaklaşık 8 gündür 8 saat uyumadım ama uykusuzluk hiç bu kadar tatlı olmamıştı giremediğim için kimler doğurdu bilmiyorum ama doğum yapanlara hayırlı olsun bebeğini bekleyenleri rabbim bi an önce kavuştursun içinde sıkıntısı korkuları olanlar hepsini unutsun son zamanlar cok stres yapmıştım ama hiç gerek yokmuş hayatta ki gerçek aşkı bebeğimde buldum kızlar...

Maşallah ikinize de, Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah. Çok uykusuz kalmissin gülüm, yardimcin yok mu?

Kızlar ben doğumdan çok korkuyorum.dün acile gittim bıçak saplanıyordu vajinama.açılma yok sancı çıktı ama dogum başlamamış.yatırcaktı yatmadım doktor.çok korktum.evliliğimin ilk yılı depresyon geçirdim.ishal karın agrısı kusma olarak vücudumda kendini gösterdi.dayanılmaz sancılar çektim.antidepresan ve terapiyle atlattım.şimdi karnım agrısa miğdem bulansa o günleri tekrar yaşıyom sanıyorum ve panik oluyom.bu yüzdende dogumdan korkuyorum.

Suan düşünecek vaktin olduğu için detaylarla kendini yoruyorsun gülüm. Doğumun gerçekten başladığında, ebeler hemşireler etrafında pervane olurken aklındaki en son şey korku olacak. Heyecanlanacaksin, sabirsizlanacaksin; bebeğini gördüğünde ise hayatında yepyeni bir sayfa açılacak:KK70:

Güzel haberlerle gel canım.

geçmiş olsun bebeklerimizi bi avazda almak nasip olur inşallah sen ishal mi oldun ben de kabız artı mide bulantısı lavaboda doğuracak gibi oluyorum ön prova herhalde düşünüyorum adet sancısında acillik evden çıkamayan biri olarak çok zor geçeceğine alıştırmam lazım kendimi:18::18::18:

Sagol canım.ishal olmadım ben hamileliğim boyunca kabızda olmadım.çok rahattım.son 2 haftadır kabızlık var 2-3güne bir çıkıyorum tuvalete oda zorlamıyo beni.ama ishalmişim gibi ara ara karın agrısı çekiyorum.dogum sancısıymış o.kızlarda öyle olurmuşmiğdemde bulanıyo.hala çogu şeydentiksiniyorum.hamileliğimin başındaki gibi.bende evden çıkmadıgım için açıklık olcagını sanmıyorm.zaten iri bebek benimki sezeryan olabilirim.en son 38+ 2 de 3700 dü.kafada 100. Yarın kontrole gitcem bakalım nekadar olmuş.artık evin içindede yürüyemiyorum.hayırlısı

bende pek gırmıyorum artık sayfaya işteyken sureklı acıyordum ama evde oyle olmuyor nasılsınz bakalım bugun ben bır temızlık yaptım kı sormayın ama belım falan tutuldu cok yorulmuşum oturduğum yerden kalkamyorum suan

Suan düşünecek vaktin olduğu için detaylarla kendini yoruyorsun gülüm. Doğumun gerçekten başladığında, ebeler hemşireler etrafında pervane olurken aklındaki en son şey korku olacak. Heyecanlanacaksin, sabirsizlanacaksin; bebeğini gördüğünde ise hayatında yepyeni bir sayfa açılacak

Ay inş. Dediğin gibi olur.korkular panikler yordu beni.kızımı biran önce almak istiyorum kucagıma.

X