- 5 Mart 2013
- 287
- 57
Canlar gunaydin. Herkese keyifli pazarlar :)
Masallah size :) dedigin gibi olcumler son haftalarda cok da dogru olmayabiliyo. Hic takilma
Vicdan azabi cekme canim. Normal dogumun oncesi sezeryanin da sonrasi. Gerci normalin sancilari daha zordu ama sonucta dunyaya bedeninde buyuttugun bi canliyi getiriyosun. Kucagina aldiktan sonra hicbisey onemli olmuyo :) simdiden hayilri dogumlar.
Kalkan al muhakkak. İllaki hassasiyet oluyo goguslerde, ne kadar erken baslarsan o kadar iyi
Bi de sen duygusalsin zaten, arayanlar soruyo eeee ne hissettin ilk gordugunde? Telefonda aglamamak icin savas vriyorum
Hayirli olsun canim :) saglikla buyut kizini. Gogus yarasi icin avent gigus kalkani siddetle tavsiyemdir. Fefilifa da ayva cekirdeginin cok faydasini gormus haberin olsun, dene derim
Brujav ben tedirgin oluyorum şu normalin sancısını dibine kadar yaşayıp sezeryan olup sonra onun acısını çekmekten sen yazınca çok mu kötüydü doğumun acaba diye düşündüm epidural yapmak istemedin mi canım bide kaç saat çektin sancıyı Dr um 10 12 saatten aşağı gerekleşmez normal doğum dedi suyun falan gelince hemen panik yapma dedi saatte 1 cm açılma oluyomuş 4 5 santim açılmam olduğunda iğne yapılacakmış işte