- 17 Haziran 2013
- 317
- 19
Slm canim bende senin gibiydim.dogumdan sonra ilk 3 gun sutum gelmedi yanj geldi ama cok az.humana mama verdik ilk 10 cc ile basladik sonra doymamaya baslayinca bazen 20 verdik.dun ilk kontrolumuz vardi.doktor gunde 2 sefen 30 cc ye kadar verebilirsin dedi.ilk3 gunden sonra sutum geldi ama 3 gun boyunca surekli makina ile sagip verdik sutumu azda olsa.sonrasinda meme almakta biraz zorlandi biberona alistigi icin ama pes etme savas.simdi bi sorunumuz yok once emiyo eger doymazsa mama takviyesi yapiyorum.ponponpon;34744937]Kızlar ben doğum yaptım çok şükür ...
Sütüm şuan yok ek mamadan önce emziriyorum boşta olsa ...
Ek mama veren var mı ...
Her kafadan farklı bir ses ...
Günde kaç CC. veriyorsunuz ...Bu konuda her kafadan farklı bir ses çıkıyor ...
Allah analk babali buyutsun canim.rabbim dileyen herkese nasip etsin bu guzelligi.
canım benimde bugün 3. gün biraz başladı sütüm gelmeye ama dediğin gibi biberona alıştığı için memeyi almıyo çok inatçı bende sağıyorum o sütle mama yapıyorum baş edemiyorum sen nasıl alıştırdın memeye çok ağlıyo mecbur kalıyorum bide insanların bütün derdi benim emzirmem mama verme diyip duruyolar bıktım sanki ben keyfimden veriyorum çok üzülüyorum :2:
Allah anali babali buyutsun Canin.bende senin gibiydim.humana still te iciyorum ise yatiyo.bunun yaninsa bol su ve cig yesillik tuket.sekersiz incir hosafi ictim kilo yapmasin diye sekersiz yapti annem.kuru incir yiyorum 3 4 tane.ilik dus al surekli.benim 3 gun uzerine geldibsutym ama biberona alistigi icin biraz zorlandim emzirmekte simdi bi sikintimiz yok allaha sukur once emziriyorum eger doymazsa mama takviyesi yapiyorum.doktorda gunde 2 sefer 30 cc ye kadar mama verebilirsim dedi.[/QUOTE]