2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ponponpon;34744937]Kızlar ben doğum yaptım çok şükür ...
Sütüm şuan yok ek mamadan önce emziriyorum boşta olsa ...
Ek mama veren var mı ...
Her kafadan farklı bir ses ...
Günde kaç CC. veriyorsunuz ...Bu konuda her kafadan farklı bir ses çıkıyor ...
Slm canim bende senin gibiydim.dogumdan sonra ilk 3 gun sutum gelmedi yanj geldi ama cok az.humana mama verdik ilk 10 cc ile basladik sonra doymamaya baslayinca bazen 20 verdik.dun ilk kontrolumuz vardi.doktor gunde 2 sefen 30 cc ye kadar verebilirsin dedi.ilk3 gunden sonra sutum geldi ama 3 gun boyunca surekli makina ile sagip verdik sutumu azda olsa.sonrasinda meme almakta biraz zorlandi biberona alistigi icin ama pes etme savas.simdi bi sorunumuz yok once emiyo eger doymazsa mama takviyesi yapiyorum.

Allah analk babali buyutsun canim.rabbim dileyen herkese nasip etsin bu guzelligi.

canım benimde bugün 3. gün biraz başladı sütüm gelmeye ama dediğin gibi biberona alıştığı için memeyi almıyo çok inatçı bende sağıyorum o sütle mama yapıyorum baş edemiyorum sen nasıl alıştırdın memeye çok ağlıyo mecbur kalıyorum :KK5: bide insanların bütün derdi benim emzirmem mama verme diyip duruyolar bıktım sanki ben keyfimden veriyorum çok üzülüyorum :2:
Allah anali babali buyutsun Canin.bende senin gibiydim.humana still te iciyorum ise yatiyo.bunun yaninsa bol su ve cig yesillik tuket.sekersiz incir hosafi ictim kilo yapmasin diye sekersiz yapti annem.kuru incir yiyorum 3 4 tane.ilik dus al surekli.benim 3 gun uzerine geldibsutym ama biberona alistigi icin biraz zorlandim emzirmekte simdi bi sikintimiz yok allaha sukur once emziriyorum eger doymazsa mama takviyesi yapiyorum.doktorda gunde 2 sefer 30 cc ye kadar mama verebilirsim dedi.[/QUOTE]

merhaba kzlar çok fazla giremiyorum malum uykusuz geceler başladı kendimi unuttum resmen dün gece çok gazı vardı bizim kızın bütün gece mıkır mıkır bide süt derdimiz var çok az geliyor artacak inşallah mama takviye veriyoruz hiç istemesemde :2: göğüslerim çok kötü kanıyolar artık kremler bana mısın demiyor arkadaşımdan karbonat duydum çok iyi geliyomuş bir deneyim eğer iyi gelirse sizede tavsiye ederim. duygusallık bendede var hep ağlayasım geliyor bebek ağlıyo ben ağlıyorum inşallah hepsi geçecek. şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum

Tatlim ikisi farkli urun biri gogus ucunu koruyor digeri emzirirken kullaniyorsun ikisinide aldim ben

Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ikisi farkli amac icin. Ama ben kelebekleri kullanamadim. Kalkanlar hayatimi kurtardi yoksa cok fena yara olmustu goguslerim:KK43:

Çok sagolun canlarım.
O zaman bende göğüs kalkanindan temin edineyim.
Ya da doğumdan sonra mi karar versem bilemedim.
Ama göğüs kalkani daha iyi sonuç veriyor anladığım kadarıyla.

1 + 1 = İdil ♥

merhaba kzlar çok fazla giremiyorum malum uykusuz geceler başladı kendimi unuttum resmen dün gece çok gazı vardı bizim kızın bütün gece mıkır mıkır bide süt derdimiz var çok az geliyor artacak inşallah mama takviye veriyoruz hiç istemesemde :2: göğüslerim çok kötü kanıyolar artık kremler bana mısın demiyor arkadaşımdan karbonat duydum çok iyi geliyomuş bir deneyim eğer iyi gelirse sizede tavsiye ederim. duygusallık bendede var hep ağlayasım geliyor bebek ağlıyo ben ağlıyorum inşallah hepsi geçecek. şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum

Canim bebisin hayirli olsun ayni dert bende de var ben ayva cekirdeginden sifa buldum Allahin izniyle artik kanamiyor bi kac haftaya da yariklar gecer diye umuyorum
Bi dene derim.. Gecmis olsun cok

Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir doğum yapanlar varsa da hayırlı uğurlu olsun :KK16::KK16::KK16::KK16:

Evet sonunda bende meleğine kavuşanlar grubuna girdim bende 1 nisan günü saat 14.50 de meleğim Elif Nisa'm kavuştum 4kiloya yakın ve 52 cm ile dünyaya geldi meleğim kızmda bende çok şükür iyiyiz hepinize çok teşekkür ederim dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun anca nete girebildim dün perşembe günü akşam anca eve gelebildik giremedim şimdi meleğim uyurken haber edeyim dedim en yakın zamanda da hikayemi paylaşıcam sizinle kızlar hepinizi öpüyorum rabbim hepinizin yardımcısı olsun annelik çok güzel bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Maasallah cnm Allah bagislasin :)

Slm canim bende senin gibiydim.dogumdan sonra ilk 3 gun sutum gelmedi yanj geldi ama cok az.humana mama verdik ilk 10 cc ile basladik sonra doymamaya baslayinca bazen 20 verdik.dun ilk kontrolumuz vardi.doktor gunde 2 sefen 30 cc ye kadar verebilirsin dedi.ilk3 gunden sonra sutum geldi ama 3 gun boyunca surekli makina ile sagip verdik sutumu azda olsa.sonrasinda meme almakta biraz zorlandi biberona alistigi icin ama pes etme savas.simdi bi sorunumuz yok once emiyo eger doymazsa mama takviyesi yapiyorum.

Allah analk babali buyutsun canim.rabbim dileyen herkese nasip etsin bu guzelligi.

canım benimde bugün 3. gün biraz başladı sütüm gelmeye ama dediğin gibi biberona alıştığı için memeyi almıyo çok inatçı bende sağıyorum o sütle mama yapıyorum baş edemiyorum sen nasıl alıştırdın memeye çok ağlıyo mecbur kalıyorum :KK5: bide insanların bütün derdi benim emzirmem mama verme diyip duruyolar bıktım sanki ben keyfimden veriyorum çok üzülüyorum :2:
Allah anali babali buyutsun Canin.bende senin gibiydim.humana still te iciyorum ise yatiyo.bunun yaninsa bol su ve cig yesillik tuket.sekersiz incir hosafi ictim kilo yapmasin diye sekersiz yapti annem.kuru incir yiyorum 3 4 tane.ilik dus al surekli.benim 3 gun uzerine geldibsutym ama biberona alistigi icin biraz zorlandim emzirmekte simdi bi sikintimiz yok allaha sukur once emziriyorum eger doymazsa mama takviyesi yapiyorum.doktorda gunde 2 sefer 30 cc ye kadar mama verebilirsim dedi.
[/QUOTE]

Canin annem meme uclarima sekerli su damlatti ole alisti memeye.1 2 damla.istersen dene.ayni sikinti bendede vardi her gelen niye mama veriyonuz, ayy mamami verdiniz hemen, emmiyimu vb gibi seylerle canimi cok siktilar her gun agladim.zaten emziremiyom diye vicdan azabi yasiyodum bide bole laflar hepten sinirlerimi bozdu.sonunda gene anacigim derdme derman oldu.

Canin annem meme uclarima sekerli su damlatti ole alisti memeye.1 2 damla.istersen dene.ayni sikinti bendede vardi her gelen niye mama veriyonuz, ayy mamami verdiniz hemen, emmiyimu vb gibi seylerle canimi cok siktilar her gun agladim.zaten emziremiyom diye vicdan azabi yasiyodum bide bole laflar hepten sinirlerimi bozdu.sonunda gene anacigim derdme derman oldu.

Su herseye laf yapan insanlardan nefret ediyorum.
Çocuk senin sonuçta kime ne emmiyorsa.
Destek olacaklarina köstek oluyorlar bir de demi.
Ben hiç tahammül edemiyorum böyle durumlarla yapılan yorumlara.

1 + 1 = İdil ♥

Son düzenleme:

Herkeste ayni dertler.benim memelerde harap bicimde.ama kabuk bagladi iyilesiyo gibi.bide bende ilk 3 4 dk bebek tam kavrayip emmeye baslayincaya kadar fena aciyo sonra acidan uyusuyo bise anlamiyom.hayirlisi ile buda gececek.hepimiz sulh gozlu olmusuz.bundan 15 20 gun once sancidir nisandir bel agrisi konusulurdu.simdi bebek emiyo emmiyo meme yarasi konusluyo.ne tuhaf hepimizin hayati bir anda degisti.guzellesti.biz annemde kaldigimiz icin birazda ondanda rahatiz.3 gun kendi evimizde kaldik sonra anneme geldik.burasi iyu darlandimmi bebek uyudumu esimle 10 15 dk hava almaya cikiyoz hem kafam dagiliyo hem duygusallik geciyo.bugun esimin is arkadasinin dugunu varsi 1 saatliginede olsa dugune gittik cok iyi gekdi.sizde olabildigince kendinizede zaman ayirin.

Sen takılma sakın yorumlara tatlım.
Sıkma canını herkesin yaşadığı bir durum.
Bebek anne karnında meme emmiyor ya zamanla alisacaktir.
sen bunu düşün.

1 + 1 = İdil ♥

Son düzenleme:

Sen takılma sakın yorumlara tatlım.
Sıkma canını herkesin yaşadığı bir durum.
Bebek anne karnında meme emmiyor ya zamanla alisacaktir.
sen bunu düşün.

1 + 1 = İdil ♥[/QUOTE]

Yok canim suan cok iyiyim tek sorumum meme yaralarim.onlarda onemli degil oglum icin herseye deger.emme sikintimizda kalmadi emmeye basladi benim minik pasam.simdide biberonu emmekte zorlamiyo cok komik giruntuker cikiyo meydana.
Herseyin otesi bole zamanlar icin en onemli sey moral.benim esim ve annem hep yanimda oldular.emziremedigim zamanlarda hep destek oldular.sonucta her bebek emerek buyumuyo.evet anne sutu kadar kiymetli bise yok ama yapacakta bise yok.sen savasini verceksin elinden geleni yapacaksin emmiyosada yapcak bise yok.mama yiyerek buyur.bende annemi hic emmemisim.anne sutu agzimdan girsin diye kasikla dokmusler.o yuzden stress yapmayacaksin olaylari akisina birakacaksin.hersey duzeliyo hayirlisiyka

Ne guzel nisan anneleri dogurmaya baslamis... Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize:KK49:

sabah uyucam o zaman da eşim nöbetten dönecek kalkıp kahvaltı falan offff iyice allak bullak oldu hayatım daha bebiş olmadan :KK5::KK5::KK5:

Ah şu midem, uykusuzluğum ....

1 + 1 = İdil ♥

mrb kizlar ben dogum yaptm.bu sabah olcakti cuma sabahi oldu.kizim kendi gelmeye karar verdi.suan yanyana yatiyorz.bu kadar mi tatli olur yarabbim..buarada sezeryanim kotu gecti.halen kamyon gecmis gibiyim..gogus ucum yara oldu.napsam bilemedim.oyle hirsla emiyoki koparcak zannediyorum..detaylari sonra yazcam..

Merhaba kizlar, acaba suanki sancilarim gercek dogum sancisi mi ki? umarim oyledir. Son tarihimiz 27 nisan. Bakalim ins. sabaha gecmez sancilarim ve beeen giderim :)

Kızlar kolayca kavuşun inşallah,haberdar edin:nazar::nazar:

Hadi hayırlısı.inşallah geliyodur kuzun,haberdar et:nazar::nazar:

canım iyi yolculuklar,arada bize yazmaya çalış:KK16:

Hayırlı doğumlar dilerim arkadaşlar, rabbim kolaylık versin; bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah.

Güzel haberlerle gel canım.

Allah kolaylık versin canım, rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Ise yaramasina sevindim gülüm. Sütun yarasın, güzel Dolunay'in sağlıkla büyüsun inşallah.

Inşallah doğumun güzel geçer canım, dualarim tüm doğum yapan arkadaşlarımiz için bugün. Güzel haberlerinizi alırız inşallah.

Canım kontrole gitsen, kafan rahat eder. Gerçek sancı mi açılma var mi bakarlardi.

Sağlıklara guzellikle kucağınıza alın insallah bizlere de dua etmeyi unutmayın bizim dualarımız sizinle canım guzel haberlerini yaz mutlaka :KK66:

Canım internete mucus olug diye yazinca fotograflar geliyor tikaclar illa kanlı olmuyormuş rahim dogum icin gecseyince o jelimsi tikac kendini bırakıyormuş.Anlattigina bakılırsa doğumun insallah yakın :KK66: hayırlı haberlerini alalım insallah canim

Ah sen yazdın ben heyecanlandim
Maşallah guzellikle kucağınıza alın insallah

Ayyy maşallah guzel haberlerinizi yazın bize moral olun dualarımız sizle :KK66:

Beni de unutmayın ben de varim

Maasallah prensesi kucaklayip evine mi getireceksiniz :)

Allah tum dileyenlere nasip etsin inşallah
Dogum yapanlara da hayirli olsun :))
Bizimki pembe beyaz bir kisce oldu
Kombine sezeryan ile (spinal+epidural)
Hersey iyi gecti sadece biraz gaz sorunum var simdi o kadar o da normalmis
Bu arada sutum hrmen geldi bun7n sebebi de onceden beri yasadigim rahim kasilmalariymis
Yani sutunuzle dogum sekliniz arasinda bir baglanti yok zira ben 38+1de planli sezeryan oldum

Kızlar rüyamın etkisiyle uyandım doğumum başlamıştı ama rüyaymış. Cuma günü kontrolümüz vardı 39. Haftayayız çok şükür her sey yolunda.doktorun son bir hafta dedi geldi geldi yoksa müdahale edecek. Kızlar banada dua e edin. bebislerini alanlar hayırlı olsun.

X