2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın hanımlar, eşleriniz ve kuzularinizla keyifli bir pazar geçirmenizi dilerim:KK66:

O yuzden stress yapmayacaksin olaylari akisina birakacaksin.hersey duzeliyo hayirlisiyka

Anahtar cümleyi söylemissin canım. Ben kendi adıma hayatta ne içim çok stres yaptı isem bir şekilde tersine gitti işlerim. Rahat davranıp opsiyonlara açık olduğumda ise, herşey kolayca yoluna girdi.

Isteyin, planlayin ama her zaman bir B planıniz olsun arkadaşlar.:)

mrb kizlar ben dogum yaptm.bu sabah olcakti cuma sabahi oldu.kizim kendi gelmeye karar verdi.suan yanyana yatiyorz.bu kadar mi tatli olur yarabbim..buarada sezeryanim kotu gecti.halen kamyon gecmis gibiyim..gogus ucum yara oldu.napsam bilemedim.oyle hirsla emiyoki koparcak zannediyorum..detaylari sonra yazcam..

Gözün aydın canım, maşallah ikinize de. Rabbim anali&babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.

Merhaba kizlar, acaba suanki sancilarim gercek dogum sancisi mi ki? umarim oyledir. Son tarihimiz 27 nisan. Bakalim ins. sabaha gecmez sancilarim ve beeen giderim :)

Ne yaptın canım, gittin mi kontrole?

Allah tum dileyenlere nasip etsin inşallah
Dogum yapanlara da hayirli olsun :))
Bizimki pembe beyaz bir kisce oldu
Kombine sezeryan ile (spinal+epidural)
Hersey iyi gecti sadece biraz gaz sorunum var simdi o kadar o da normalmis
Bu arada sutum hrmen geldi bun7n sebebi de onceden beri yasadigim rahim kasilmalariymis
Yani sutunuzle dogum sekliniz arasinda bir baglanti yok zira ben 38+1de planli sezeryan oldum

Maşallah prensesine, gözün aydın canım. Allah anali babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.

Kızlar rüyamın etkisiyle uyandım doğumum başlamıştı ama rüyaymış. Cuma günü kontrolümüz vardı 39. Haftayayız çok şükür her sey yolunda.doktorun son bir hafta dedi geldi geldi yoksa müdahale edecek. Kızlar banada dua e edin. bebislerini alanlar hayırlı olsun.

Allah kolaylık versin yavrun vaktinde sağlıkla gelsin canim.

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydın kızlar,ıshal olan yada ıshal seklınde karnı agrıyıp ıkınma hıssı olan varmı yada bılenler varsa bu normalmı........

gunaydın kızlar,ıshal olan yada ıshal seklınde karnı agrıyıp ıkınma hıssı olan varmı yada bılenler varsa bu normalmı........

Ben varım üç haftadır ara ara oluyor.miğdemde bulanıyor.dün gecede oldu dr daydım.sancıymış ama dogum başlamamış bekleyelim dedi eve geldim.şimdide giriyo.kız hamilelerde öyle karın agrısı gibi girermiş tecrübeliler bana öyle dedi.nekadar dogru bilmem.

Ben varım üç haftadır ara ara oluyor.miğdemde bulanıyor.dün gecede oldu dr daydım.sancıymış ama dogum başlamamış bekleyelim dedi eve geldim.şimdide giriyo.kız hamilelerde öyle karın agrısı gibi girermiş tecrübeliler bana öyle dedi.nekadar dogru bilmem.

ya canım bende karın kasılmaları dısında bı belırtı yoktu ıste bu belırtı basladı bırden..ust karın agrısımıı adet sancısımıı ıshalmı belırleyemedıgım, bı hısle hatta tuvalete gdıyorum oyle sanıp...demek bu sancıymıs tesekkur ederım canım yaa

Allah tum dileyenlere nasip etsin inşallah
Dogum yapanlara da hayirli olsun :))
Bizimki pembe beyaz bir kisce oldu
Kombine sezeryan ile (spinal+epidural)
Hersey iyi gecti sadece biraz gaz sorunum var simdi o kadar o da normalmis
Bu arada sutum hrmen geldi bun7n sebebi de onceden beri yasadigim rahim kasilmalariymis
Yani sutunuzle dogum sekliniz arasinda bir baglanti yok zira ben 38+1de planli sezeryan oldum

Canım gözün aydın,sağlıkla büyüt,ne güzel sütün hemen gelmiş,maşallah

mrb kizlar ben dogum yaptm.bu sabah olcakti cuma sabahi oldu.kizim kendi gelmeye karar verdi.suan yanyana yatiyorz.bu kadar mi tatli olur yarabbim..buarada sezeryanim kotu gecti.halen kamyon gecmis gibiyim..gogus ucum yara oldu.napsam bilemedim.oyle hirsla emiyoki koparcak zannediyorum..detaylari sonra yazcam..

Senin de gözün aydın canım,epidural sez.olcam demiştin,niye kötü geçti ki üzüldüm.

Canlar gunaydin. Herkese keyifli pazarlar :)

Merhaba kızlar
Buhün bizimdw kontrolümüz vardı geçen 3100 lerdeydi bh haftada aynı çıktı kilo aldıramamışım niyeyse:)ama artık bu haftalarda ölçümleri doğru beklememek lazım.misal geçen hafta fl 7.55 di şimdi 7.03 hoş kemikte kısalmaz canım:KK1:aynı doktor bile farklı ölçüm yapabiliyor neyse sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar napalım.bu arada çatı muayesi oldum bişey anlamadım acımadı bîr soruna çıkmadı artık cimcimenin keyfini beklicez allahtan hayırlısı hepimiz için
Masallah size :) dedigin gibi olcumler son haftalarda cok da dogru olmayabiliyo. Hic takilma
Tesekkurler tavsiyen icin canim . Dogum sekline gelince; haklisin ne guzel normal dogum cesaretin de vardi ama kismet boyleymis. Bak bana ne kadar vicdan azabi ceksem de korkuma yenik dusuyorum cesaret edemiyorum napailim vardir bir hayir:) miniginle iyi geceler diletik size:)
Vicdan azabi cekme canim. Normal dogumun oncesi sezeryanin da sonrasi. Gerci normalin sancilari daha zordu :KK1: ama sonucta dunyaya bedeninde buyuttugun bi canliyi getiriyosun. Kucagina aldiktan sonra hicbisey onemli olmuyo :) simdiden hayilri dogumlar.
Çok sagolun canlarım.
O zaman bende göğüs kalkanindan temin edineyim.
Ya da doğumdan sonra mi karar versem bilemedim.
Ama göğüs kalkani daha iyi sonuç veriyor anladığım kadarıyla.

1 + 1 = İdil ♥
Kalkan al muhakkak. İllaki hassasiyet oluyo goguslerde, ne kadar erken baslarsan o kadar iyi
Su herseye laf yapan insanlardan nefret ediyorum.
Çocuk senin sonuçta kime ne emmiyorsa.
Destek olacaklarina köstek oluyorlar bir de demi.
Ben hiç tahammül edemiyorum böyle durumlarla yapılan yorumlara.

1 + 1 = İdil ♥
Bi de sen duygusalsin zaten, arayanlar soruyo eeee ne hissettin ilk gordugunde? Telefonda aglamamak icin savas vriyorum :KK43:
Hayirli olsun canim :) saglikla buyut kizini. Gogus yarasi icin avent gigus kalkani siddetle tavsiyemdir. Fefilifa da ayva cekirdeginin cok faydasini gormus haberin olsun, dene derim :KK66:

günaydın kızlar...
bugün bebişimin 7si oldu yaklaşık 8 gündür 8 saat uyumadım ama uykusuzluk hiç bu kadar tatlı olmamıştı giremediğim için kimler doğurdu bilmiyorum ama doğum yapanlara hayırlı olsun bebeğini bekleyenleri rabbim bi an önce kavuştursun içinde sıkıntısı korkuları olanlar hepsini unutsun son zamanlar cok stres yapmıştım ama hiç gerek yokmuş hayatta ki gerçek aşkı bebeğimde buldum kızlar...

Maasallah Allah bagislasin cnm :) :)

gözünüz aydııınnn allah saglıkla buyutmek nasip etsin darısı bızlerın basına:KK1:
Merhaba kizlar, acaba suanki sancilarim gercek dogum sancisi mi ki? umarim oyledir. Son tarihimiz 27 nisan. Bakalim ins. sabaha gecmez sancilarim ve beeen giderim :)
hadi bakalım hayırlısı :emir_bebek:
Kızlar rüyamın etkisiyle uyandım doğumum başlamıştı ama rüyaymış. Cuma günü kontrolümüz vardı 39. Haftayayız çok şükür her sey yolunda.doktorun son bir hafta dedi geldi geldi yoksa müdahale edecek. Kızlar banada dua e edin. bebislerini alanlar hayırlı olsun.
rüyan gercek olur ınsallah :)) allah kolaylık versın sanada hepimizede

evet var benım kuzenım boyle sancılanmıs sonra dogurmustu hadı hayırlısı

gözünüz aydııınnn allah saglıkla buyutmek nasip etsin darısı bızlerın basına:KK1:

hadi bakalım hayırlısı :emir_bebek:

rüyan gercek olur ınsallah :)) allah kolaylık versın sanada hepimizede

evet var benım kuzenım boyle sancılanmıs sonra dogurmustu hadı hayırlısı

hayırlısı canım aynen:)ara sıra gecıyo gıbı gelıyo gercı ama baska seylerle ılgılenınce tabı heran var aslında bu agrılar:)dua edın:KK1:

Gözün aydın canım.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Selam kızlar =)
Nasılsınız, keyifler nasıl?
Cuma gününden bu yana dayımlardaydım.
Yeni geldik.
Çok güzel 2 gün geçirdim.
Ama insanın evi gibisi yok:KK16:

BrujaV tatlım sana takılıyordum tam gününde doğuracaksın diye =)
Bak başıma geliyor :KK1:
2 ay önce Rüyam da Nisan 6-7 arası doğum yaptığımı görmüştüm.
Ama hiç bir belirti yok :KK9:

Son düzenleme:
BrujaV tatlım sana takılıyordum tam gününde doğuracaksın diye =)
Bak başıma geliyor :KK1:
2 ay önce Rüyam da Nisan 6-7 arası doğum yaptığımı görmüştüm.
Ama hiç bir belirti yok :KK9:

galıba bende bu gıdısle gununde hatta sorasnda dgrcam canım boylelıkle 1 gun arayla dgrmus olcaz:)

Kızlar ben doğumdan çok korkuyorum.dün acile gittim bıçak saplanıyordu vajinama.açılma yok sancı çıktı ama dogum başlamamış.yatırcaktı yatmadım doktor.çok korktum.evliliğimin ilk yılı depresyon geçirdim.ishal karın agrısı kusma olarak vücudumda kendini gösterdi.dayanılmaz sancılar çektim.antidepresan ve terapiyle atlattım.şimdi karnım agrısa miğdem bulansa o günleri tekrar yaşıyom sanıyorum ve panik oluyom.bu yüzdende dogumdan korkuyorum.

galıba bende bu gıdısle gununde hatta sorasnda dgrcam canım boylelıkle 1 gun arayla dgrmus olcaz:)
Hakkımızda hayırlısı artık tatlım :)
Benim şu an kendimde gözlemledigim değişiklik dudaklarımin ve göğüslerimin dolgunlasmasi :)
Başka da bir belirti yok.
Arada kasılma ve sancı oluyor o kadar.

1 + 1 = İdil ♥

Kızlar ben doğumdan çok korkuyorum.dün acile gittim bıçak saplanıyordu vajinama.açılma yok sancı çıktı ama dogum başlamamış.yatırcaktı yatmadım doktor.çok korktum.evliliğimin ilk yılı depresyon geçirdim.ishal karın agrısı kusma olarak vücudumda kendini gösterdi.dayanılmaz sancılar çektim.antidepresan ve terapiyle atlattım.şimdi karnım agrısa miğdem bulansa o günleri tekrar yaşıyom sanıyorum ve panik oluyom.bu yüzdende dogumdan korkuyorum.

Canım hiç düşünme o günlerini.
Yani biliyorum insan düşünmez zaten bilinçli olarak ama sen yine aklını dağıtacak birseylerler bul kendine.
Hastanede kalsan daha çok sıkıntı yapacaktın sanırım .
Evine dönmen iyi olmuş.
Doğumdan korkacak birsey yok.
Emin ol.
Bir kac saat çektiğin acı sana hayatının en tatlı hediyesini verecek bunu düşün olur mu :KK66:
Eminim iyi gelecektir.

1 + 1 = İdil ♥

geçmiş olsun bebeklerimizi bi avazda almak nasip olur inşallah sen ishal mi oldun ben de kabız artı mide bulantısı lavaboda doğuracak gibi oluyorum ön prova herhalde düşünüyorum adet sancısında acillik evden çıkamayan biri olarak çok zor geçeceğine alıştırmam lazım kendimi:18::18::18:

Slm kizlar.uykusuz bir gecenin ardindan zorlada olsa oglumu uyuttum ve kuafore geldim.benim saclar bembeyaz artik boya zamani.oglum anneannesiyle evde ama aklim hep onlarda.10 dk da bir ariyom annem kizmaya basladi bana guvenmiyonmu sen diye.:)

X