- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
Günaydın hanımlar, eşleriniz ve kuzularinizla keyifli bir pazar geçirmenizi dilerim
Anahtar cümleyi söylemissin canım. Ben kendi adıma hayatta ne içim çok stres yaptı isem bir şekilde tersine gitti işlerim. Rahat davranıp opsiyonlara açık olduğumda ise, herşey kolayca yoluna girdi.
Isteyin, planlayin ama her zaman bir B planıniz olsun arkadaşlar.:)
Gözün aydın canım, maşallah ikinize de. Rabbim anali&babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.
Ne yaptın canım, gittin mi kontrole?
Maşallah prensesine, gözün aydın canım. Allah anali babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.
Allah kolaylık versin yavrun vaktinde sağlıkla gelsin canim.
O yuzden stress yapmayacaksin olaylari akisina birakacaksin.hersey duzeliyo hayirlisiyka
Anahtar cümleyi söylemissin canım. Ben kendi adıma hayatta ne içim çok stres yaptı isem bir şekilde tersine gitti işlerim. Rahat davranıp opsiyonlara açık olduğumda ise, herşey kolayca yoluna girdi.
Isteyin, planlayin ama her zaman bir B planıniz olsun arkadaşlar.:)
mrb kizlar ben dogum yaptm.bu sabah olcakti cuma sabahi oldu.kizim kendi gelmeye karar verdi.suan yanyana yatiyorz.bu kadar mi tatli olur yarabbim..buarada sezeryanim kotu gecti.halen kamyon gecmis gibiyim..gogus ucum yara oldu.napsam bilemedim.oyle hirsla emiyoki koparcak zannediyorum..detaylari sonra yazcam..
Gözün aydın canım, maşallah ikinize de. Rabbim anali&babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.
Merhaba kizlar, acaba suanki sancilarim gercek dogum sancisi mi ki? umarim oyledir. Son tarihimiz 27 nisan. Bakalim ins. sabaha gecmez sancilarim ve beeen giderim :)
Ne yaptın canım, gittin mi kontrole?
Allah tum dileyenlere nasip etsin inşallah
Dogum yapanlara da hayirli olsun :))
Bizimki pembe beyaz bir kisce oldu
Kombine sezeryan ile (spinal+epidural)
Hersey iyi gecti sadece biraz gaz sorunum var simdi o kadar o da normalmis
Bu arada sutum hrmen geldi bun7n sebebi de onceden beri yasadigim rahim kasilmalariymis
Yani sutunuzle dogum sekliniz arasinda bir baglanti yok zira ben 38+1de planli sezeryan oldum
Maşallah prensesine, gözün aydın canım. Allah anali babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.
Kızlar rüyamın etkisiyle uyandım doğumum başlamıştı ama rüyaymış. Cuma günü kontrolümüz vardı 39. Haftayayız çok şükür her sey yolunda.doktorun son bir hafta dedi geldi geldi yoksa müdahale edecek. Kızlar banada dua e edin. bebislerini alanlar hayırlı olsun.
Allah kolaylık versin yavrun vaktinde sağlıkla gelsin canim.
Son düzenleyen: Moderatör: