2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
suanda yeni girdi sancı adet sancısı gibi belim ve kasıklarım ağrıyo şuanda 2 gündürde yoğun vajina akıntım var sendede başladı mı akıntı bide ben 3 haftadır aynı kilodayım oğluşumda anlamadım gitti yiyorumda aslında ama ben 72,400 72,00 72,800 oğlumda 2,700 2,750 2,900 3 haftalık kilomuz böyle bide son ayda annede bebekte çok kilo alır diyorlardı ama.

benim akıntım uzun süredir var zaten kuzum..
bende 3 haftadır 1 kilo alıp veriyorum devamlı..
bebişimin ise şöyle; 2800 2950 3200

benim akıntım uzun süredir var zaten kuzum..
bende 3 haftadır 1 kilo alıp veriyorum devamlı..
bebişimin ise şöyle; 2800 2950 3200

maşallah bebişine:nazar::nazar:doktor kilosunu söyleyince moralim bozuldu 3 haftadır aynı ama dedim bence 3.000 olmuştur bazen yanılmalar oluyor kilosu normal dedi annemde normal doğum yapacaksın çok kilolu olmaması lazım dedi inş dogdugunda 3,500 olur yaaa

Kızlar doktordayız hala kfa ölçümleri çok farklı çıktı...
baştan itibaren bütün usglere baktı doktorum.
Salı günü yine geleceğim.
Kafam çok karıştı inanın.

maşallah bebişine:nazar::nazar:doktor kilosunu söyleyince moralim bozuldu 3 haftadır aynı ama dedim bence 3.000 olmuştur bazen yanılmalar oluyor kilosu normal dedi annemde normal doğum yapacaksın çok kilolu olmaması lazım dedi inş dogdugunda 3,500 olur yaaa

valla kuzum dr benim bi karnıma baktı bi bebişin pozisyonuna baktı bi kilosuna baktı yanılmalar +/- 200 400 arası değişir ama senin karnının görüntüsüyle kilosu uyuşuyo gibi dedi..
hakkımızda hayırlısı olsun bakalım..

kuzum hemen kötüyü düşünüp moral bozmak yok..
eşimin teyzesinin gelinine kafa kocaman bacaklar kısa dediler..
çocuk bi doğdu her bişeyi normal çok şükür..
iyi düşünelim iyi şeyler olsun tamam mı fındığım..

ayyy Allah korusun canım..

işte kan verılmesı gerekıyormus anar arkadaşımızın rombosıtlerıde basından berı dusuktu ona sezeryan yaptılar epıduralda yapmayacaklar dıyordu mesaj attım ona kac bıne dusmustu dıye ama nete gırmedıgı ıcın cevap vermedı henüz ozel dekı dru mu da aradım oda 100 bın altına ınmaz zaten doğuma az kaldı dedı ınsallh düşmez esımın yegenı dr ıstanbulda oda konuştu kadın doğumcu arkadaşlarıyla mıcroskopta baktırsın yanlışlıkta olabılır demısler o kadar dusuk olmaya bılır demısler hamılelerde bazen daha dusuk görüne bılıyomus

işte kan verılmesı gerekıyormus anar arkadaşımızın rombosıtlerıde basından berı dusuktu ona sezeryan yaptılar epıduralda yapmayacaklar dıyordu mesaj attım ona kac bıne dusmustu dıye ama nete gırmedıgı ıcın cevap vermedı henüz ozel dekı dru mu da aradım oda 100 bın altına ınmaz zaten doğuma az kaldı dedı ınsallh düşmez esımın yegenı dr ıstanbulda oda konuştu kadın doğumcu arkadaşlarıyla mıcroskopta baktırsın yanlışlıkta olabılır demısler o kadar dusuk olmaya bılır demısler hamılelerde bazen daha dusuk görüne bılıyomus

ayy canım dua edelimde düşmesin..
Allah korusun Allah esirgesin..
hakkında hangi doğum şekli hayrlısıysa o olsun inşallah..

Kuzum kanaldayken başını göremiyoruz demişti benim doktor,ondan mı farklı acaba,başka ne dedi doktor,neden kafan karıştı?

Kızlar nasılsınız? Bugün kontrolümüz vardı Allahım hastane ana baba günü gibiydi 4.4.14,sebebiyle. Benim tosun her hafta kilo alırken bu hafta hiç kilo almamış bende 400gr vermisim oysaki çok yedim bu hafta ama dinlenmem gerektiğini söyledi sol tarafına yat bakalim haftaya da kilo almazsan o zaman sorgulariz dedi doktorum.. Bir de çatı muayenemi oldum Allahtan çok kısa sürd, bu çocuk burdan çıkar dedi :) normal doğum görünüyor kısmetse. Bugün bebislerine kavuşacak arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun. Dualarimiz sizinle.

Sağlıklı ne güzel,maşallah:nazar::nazar:

Genel anestezi istedim. Daha önce hiç ameliyathane önünden bile gecmedigim icin panik yaparim diye korktum acikcasi. Ama cok rahat geçirdim sonraki süreci. Hemen ayaga kalktim. Hiç yatmadim. Annem kiyameti kopariyo sen nasil lohusasin diye ilk basta ne konustuysak onu aldi hastane. Zorunlu sezeryan olduk 2000tl odedik. Cok memnun kaldim herseylerinden. Bi daha dogursam yine ayni doktoru isterim. Allah razi olsun cok ilgilendi benle.

Canım iyi bari hem ödemede,hem genelde sıkıntı olmamış.abimin eşi ağlayarak uyanmıştı,kuzenim de genelden çıkınca çoğu şeyi hatırlamadı,abimin eşi de aynı.maşallah sana da bebişine de:nazar::nazar::KK16:

meraba arkadaşlar bende bayadır sizleri takip edip yazmayanlardanım :)özellikle doğumlar başladıktan sonra baya heyecanlı oldu yazılanları okumak bende nasip olursa 25.04.2014 anne olacağım hepiniz gibi heyecanlı ve çok mutluyum

Sağlıkla kucağına al inşallah:21:

Hemen üzme kendini bu haftalarda ki ölçümler yanıltıcı olabilir diyor herzaman benim Dr ..Sağlıkla gelecek meleğin uzulme cnm

ölçümü çok zor zaten kafa aşağıda değil mi.

kuzum hemen kötüyü düşünüp moral bozmak yok..
eşimin teyzesinin gelinine kafa kocaman bacaklar kısa dediler..
çocuk bi doğdu her bişeyi normal çok şükür..
iyi düşünelim iyi şeyler olsun tamam mı fındığım..

nasıl frklı cıktı canım buyukmu cıktı bas olçumu

Kuzum kanaldayken başını göremiyoruz demişti benim doktor,ondan mı farklı acaba,başka ne dedi doktor,neden kafan karıştı?

Sağlıklı ne güzel,maşallah:nazar::nazar:

Canım iyi bari hem ödemede,hem genelde sıkıntı olmamış.abimin eşi ağlayarak uyanmıştı,kuzenim de genelden çıkınca çoğu şeyi hatırlamadı,abimin eşi de aynı.maşallah sana da bebişine de:nazar::nazar::KK16:

Sağlıkla kucağına al inşallah:21:

Hemen üzme kendini bu haftalarda ki ölçümler yanıltıcı olabilir diyor herzaman benim Dr ..Sağlıkla gelecek meleğin uzulme cnm

Çok sağolun kızlar.
38+4 olmamız gerekirken ölçümlerde 35+6 çıktı.
eski usgler yoktu yanımda olanlara baktı.
Tekrar değerlendirmek gerek dedi baştan itibaren.
Şu son haftalarda böyle aksilikler çıkmıyor mu gelde sinir olma.
2 hafta önce kafası kanala girdi net ölçüm yapamıyorum diyor biri normaldir diyor.
Başka doktor bir terslik var diyor.
Anlamadım bu işi.

Slm kizlar bugun ilk kontrolumuz vardi.iyiymis oglum 100 gr zayiflamis oda normalmis.aile hekimliginede gittiK son kez topuk kani aldilar.biliyorum saglik icin ama yazik gunah ya minicik ayaklarini defalarca deldiler kuzumun.benim icin dayanmadi zaten teyzemle gittik o tuttu bebegi ben disarlara kactim az biraz coj aglayinca bende agliyorun dayanamiyorum aglamasina.haftaya 2. Kontrolumuz olacak isitme testi yapilacak bakalim insallah bi sorunumuz cikmaz.rabbim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin.pamuk gibi teyzeleri sut kokuyo oyle tatliki hic gozumun onunden ayiramiyom.

Çok sağolun kızlar.
38+4 olmamız gerekirken ölçümlerde 35+6 çıktı.
eski usgler yoktu yanımda olanlara baktı.
Tekrar değerlendirmek gerek dedi baştan itibaren.
Şu son haftalarda böyle aksilikler çıkmıyor mu gelde sinir olma.
2 hafta önce kafası kanala girdi net ölçüm yapamıyorum diyor biri normaldir diyor.
Başka doktor bir terslik var diyor.
Anlamadım bu işi.

yanlışlık olmuştur büyük ihtimalle bir daha ki kontrolünde her şey normal çıkar inş

X