- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
Kilo almayabiliyorlar evet doktor endiselenecek birşey olmadığını söyledi. Önümüzdeki hafta tekrar bakacağız duruma. Valla normal doğum hep istiyorum fekat tirsiyorum:)) gerçi sezeryandan da tirsmiyor değilim. rabbim hepimizin hakkımızda hayirlisini versin. Doktorum sen normal istiyomushn diyo sordu zaten bu çocuğu tek başıma dogurmayacagim senin de İstemen önemli dedi valla öyle yada böyle çıkacak Veletler içerden hayırlısı ne ise o olsun .
Günaydinlar bugün bazi arkadaslarimizin dogumlari var, rabbim hayirli dogumlar nasip etsin, bebeginizi sag saglim kucaginiza almanizi dilerim!
Dün jöleli sümüksü akintidan sonra, benim icin feci bir agrili gece olduhalada devam ediyor, sancimi baska biseymi anliyamadim.....
Her 10 dakkada bir nerdeyse gelmeye basladi agrilar, kramplar
bende sanki hiç çıkmayacak gibi bir düşünce vardı aslında da çarşamba günü kasıklarımda bir ağrı hissedince anladım çıkacağınısağlıkla gelsin inşallah yavrucuklarımız
burda ne kaynana muhabbetleri döndü bi bilsen benimkinden kavga çıkmaz hemen
Bana hala ömür boyu böyle yasayacakmisiz gibi geliyo:)) amin hepsi sağlıklı dünyaya gelsinler inşallah.
Kızlar nasılsınız? Bugün kontrolümüz vardı Allahım hastane ana baba günü gibiydi 4.4.14,sebebiyle. Benim tosun her hafta kilo alırken bu hafta hiç kilo almamış bende 400gr vermisim oysaki çok yedim bu hafta ama dinlenmem gerektiğini söyledi sol tarafına yat bakalim haftaya da kilo almazsan o zaman sorgulariz dedi doktorum.. Bir de çatı muayenemi oldum Allahtan çok kısa sürd, bu çocuk burdan çıkar dedi :) normal doğum görünüyor kısmetse. Bugün bebislerine kavuşacak arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun. Dualarimiz sizinle.
Bende varım canım.bendede sancı yok galiba enson ben dogum yapıcam:))))
dün ilk defa çok güzel uyudum sanırsam uzun yürüyüşün etkisi vardı çünki bacak aram agrımadı dönerken bugunde bi enerjik kalktım yürüyüşümü yaptım mutfakta oyalandım çorbaydı kurabiyeydi yok çamaşırdı derken yeni oturuyoruminş bu enerjim doğum sırasındada olur bi ıkınmada çıkartırım oğluşumu
maşallah valla canım..
birazda bize uğrasan :)
seve seve canım:)) bakalım ilk kim doğuracak günlerimiz aynı merak ediyorum
ohhooooooo bnm daha 16 günüm var.senin şunun şurasında ne kadarın kalmış :18::18::18::18::18:
doğum seklı bellı oldumu canım 22 sıde benım ama sankı daha erken gelecek gıbı kasıklarımda baskılar hısedıyorum sureklı
ayy valla çarşamba kontrolümüz vardı hareketlerimiz iyi sancımız açılmamız yok..
bakalım sen mi ben mi gidicez ilk
doktor kontrol günlerimiz bile aynıymışbende çarşamba kontrole gittim ntsye girerken sancım vardı karnımda semsertti ama bişey çıkmadı eger sancım olsaydı alttan muayene edecekti ondan daha çok tırstım neyseki doğuma geleceğim zaman bakacakmış doktorumda bende normsal doğum istiyoruz sezeryan son çare dedi bakalım hayırlısı olsun bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
valla kuzum çatı muayenesi oldum..
bizi zorlayacak bi kemik varmış baskı yapan..
çok çok zor durumda kalırsak sezeryana almak zornda kalırız istemeyerek..
bakalım yaşayarak görcez :18::18:
bana catı muayenesı yapılmadı ozel hastaneye gıdıyordum bu hafta doğum hastanesine gcetım ama kan degerelerım düşüyor dr daha da düşerse burda doğum yaptıramam tıp fakultesıne gıtmen gerekır dedı bende haftaya tıp fakultesıne gıdıcem
anaaamm
bende sancı falan olmadı henüz canım yaa..