2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kilo almayabiliyorlar evet doktor endiselenecek birşey olmadığını söyledi. Önümüzdeki hafta tekrar bakacağız duruma. Valla normal doğum hep istiyorum fekat tirsiyorum:)) gerçi sezeryandan da tirsmiyor değilim. rabbim hepimizin hakkımızda hayirlisini versin. Doktorum sen normal istiyomushn diyo sordu zaten bu çocuğu tek başıma dogurmayacagim senin de İstemen önemli dedi valla öyle yada böyle çıkacak Veletler içerden hayırlısı ne ise o olsun .

bende sanki hiç çıkmayacak gibi bir düşünce vardı aslında da çarşamba günü kasıklarımda bir ağrı hissedince anladım çıkacağını :KK49::KK49::KK49: sağlıkla gelsin inşallah yavrucuklarımız :KK9:

Günaydinlar bugün bazi arkadaslarimizin dogumlari var, rabbim hayirli dogumlar nasip etsin, bebeginizi sag saglim kucaginiza almanizi dilerim!

Dün jöleli sümüksü akintidan sonra, benim icin feci bir agrili gece oldu :KK43: halada devam ediyor, sancimi baska biseymi anliyamadim.....

Her 10 dakkada bir nerdeyse gelmeye basladi agrilar, kramplar :KK43:

Canım sancinin süresi azalıp şiddeti artıyorsa doktorunu ara bence o seni yonlendirecektir.

bende sanki hiç çıkmayacak gibi bir düşünce vardı aslında da çarşamba günü kasıklarımda bir ağrı hissedince anladım çıkacağını :KK49::KK49::KK49: sağlıkla gelsin inşallah yavrucuklarımız :KK9:

Bana hala ömür boyu böyle yasayacakmisiz gibi geliyo:)) amin hepsi sağlıklı dünyaya gelsinler inşallah.

burda ne kaynana muhabbetleri döndü bi bilsen benimkinden kavga çıkmaz hemen :KK1:

:) benim kaynanam memlekette. o nedenle rahatım. yoksa her şeye karışır. biraz inatçıdır. pamuk yorgan falan yaptırmış şimdi. oysa biliyor evimiz kaloriferli zaten. kışın en soğuk ayında bile pike örtüyoruz. bizim için yaptırdığı pamuk yorganlarda dolapta yer kaplıyor sadece kullandığım yok angarya ancak. elyaf yorganları seviyorum ben hem şık duruyor hemde hafif oluyor. ama anlatamadım kadına o nedenle eşimin hatırına ses etmiyorum. benim annemde aynı gerçi :) kaynanamla kafa yapıları aynı. ama Allah ikisinide başımızdan eksik etmesin. onlarsızda olmuyor. arkadaş eş dost bir yere kadar yanında asıl zora düştüğünde yine anneler koşuyor imdada.

Kızlar nasılsınız? Bugün kontrolümüz vardı Allahım hastane ana baba günü gibiydi 4.4.14,sebebiyle. Benim tosun her hafta kilo alırken bu hafta hiç kilo almamış bende 400gr vermisim oysaki çok yedim bu hafta ama dinlenmem gerektiğini söyledi sol tarafına yat bakalim haftaya da kilo almazsan o zaman sorgulariz dedi doktorum.. Bir de çatı muayenemi oldum Allahtan çok kısa sürd, bu çocuk burdan çıkar dedi :) normal doğum görünüyor kısmetse. Bugün bebislerine kavuşacak arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun. Dualarimiz sizinle.

Gözün aydın canım, maşallah tosununa. Bebeğin vaktinde sağlıklı gelsin inşallah.

dün ilk defa çok güzel uyudum sanırsam uzun yürüyüşün etkisi vardı çünki bacak aram agrımadı dönerken bugunde bi enerjik kalktım yürüyüşümü yaptım mutfakta oyalandım çorbaydı kurabiyeydi yok çamaşırdı derken yeni oturuyorum:KK1:inş bu enerjim doğum sırasındada olur bi ıkınmada çıkartırım oğluşumu:KK52:

dün ilk defa çok güzel uyudum sanırsam uzun yürüyüşün etkisi vardı çünki bacak aram agrımadı dönerken bugunde bi enerjik kalktım yürüyüşümü yaptım mutfakta oyalandım çorbaydı kurabiyeydi yok çamaşırdı derken yeni oturuyorum:KK1:inş bu enerjim doğum sırasındada olur bi ıkınmada çıkartırım oğluşumu:KK52:

maşallah valla canım..
birazda bize uğrasan :)

doğum seklı bellı oldumu canım 22 sıde benım ama sankı daha erken gelecek gıbı kasıklarımda baskılar hısedıyorum sureklı

valla kuzum çatı muayenesi oldum..
bizi zorlayacak bi kemik varmış baskı yapan..
çok çok zor durumda kalırsak sezeryana almak zornda kalırız istemeyerek..
bakalım yaşayarak görcez :18::18:

ayy valla çarşamba kontrolümüz vardı hareketlerimiz iyi sancımız açılmamız yok..
bakalım sen mi ben mi gidicez ilk :KK9::KK9::KK9:

doktor kontrol günlerimiz bile aynıymış:KK1:bende çarşamba kontrole gittim ntsye girerken sancım vardı karnımda semsertti ama bişey çıkmadı eger sancım olsaydı alttan muayene edecekti ondan daha çok tırstım:KK1:neyseki doğuma geleceğim zaman bakacakmış doktorumda bende normsal doğum istiyoruz sezeryan son çare dedi bakalım hayırlısı olsun bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil:nazar:

doktor kontrol günlerimiz bile aynıymış:KK1:bende çarşamba kontrole gittim ntsye girerken sancım vardı karnımda semsertti ama bişey çıkmadı eger sancım olsaydı alttan muayene edecekti ondan daha çok tırstım:KK1:neyseki doğuma geleceğim zaman bakacakmış doktorumda bende normsal doğum istiyoruz sezeryan son çare dedi bakalım hayırlısı olsun bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil:nazar:

anaaamm :KK70:
bende sancı falan olmadı henüz canım yaa..

valla kuzum çatı muayenesi oldum..
bizi zorlayacak bi kemik varmış baskı yapan..
çok çok zor durumda kalırsak sezeryana almak zornda kalırız istemeyerek..
bakalım yaşayarak görcez :18::18:

bana catı muayenesı yapılmadı ozel hastaneye gıdıyordum bu hafta doğum hastanesine gcetım ama kan degerelerım düşüyor dr daha da düşerse burda doğum yaptıramam tıp fakultesıne gıtmen gerekır dedı bende haftaya tıp fakultesıne gıdıcem

bana catı muayenesı yapılmadı ozel hastaneye gıdıyordum bu hafta doğum hastanesine gcetım ama kan degerelerım düşüyor dr daha da düşerse burda doğum yaptıramam tıp fakultesıne gıtmen gerekır dedı bende haftaya tıp fakultesıne gıdıcem

kan değerlerin neden düşüyo peki?
sen nerdeydin canım?

anaaamm :KK70:
bende sancı falan olmadı henüz canım yaa..

suanda yeni girdi sancı adet sancısı gibi belim ve kasıklarım ağrıyo şuanda 2 gündürde yoğun vajina akıntım var sendede başladı mı akıntı bide ben 3 haftadır aynı kilodayım oğluşumda anlamadım gitti yiyorumda aslında ama ben 72,400 72,00 72,800 oğlumda 2,700 2,750 2,900 3 haftalık kilomuz böyle bide son ayda annede bebekte çok kilo alır diyorlardı ama.

X