Öncelikle hayırlı cumalar diliyorum.. Bugün doğum yapacak olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah sağ salim kucaklarına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah
Darısı benim ve diğer bekleyen arkadaşlarımın başına
Ben çok garibim sabah sabah sanki adet olmadan önce ince ince bele ağrı girer ya onun gibi birşey oluyor bende çok uzun sürmüyor biraz yatp kalkınca geçiyor.. sanırım diyorum yavaş yavaş yerleşecek benim oğluşum.. 37 haftamın dolduğu günde kasıklarımda aşırı baskı vardı o gün de doktora gitmiştim söyledim normal doğum düşünüyorsan bu çok iyi dedi yavaş yavaş inecektir dedi. daha doğum kanalına girmemiş dedi iki gün önce..
benimde burada son günüm biraz ters bir zaman gibi sanki ama yarın yola çıkıyorum doğumumu kendi memleketimde yapacağım. doktorum da biran önce git artık dedi bana iki- üç haftaya gelir yoksa yolda doğurursun dedi
o yüzden veda etmek istedim çok fazla giremesem de hergün doğum yapan ve sancı çeken arkadaşları gördükçe sanki kendim gidiyomuş kendim yaşıyormuş gibi hissettim.. RAbbim hepimize sağlıkla kurtulmayı nasip etsin yavrucuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin..