2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Çok sağolun kızlar.
38+4 olmamız gerekirken ölçümlerde 35+6 çıktı.
eski usgler yoktu yanımda olanlara baktı.
Tekrar değerlendirmek gerek dedi baştan itibaren.
Şu son haftalarda böyle aksilikler çıkmıyor mu gelde sinir olma.
2 hafta önce kafası kanala girdi net ölçüm yapamıyorum diyor biri normaldir diyor.
Başka doktor bir terslik var diyor.
Anlamadım bu işi.

kilosu nasılmış peki?

Çok sağolun kızlar.
38+4 olmamız gerekirken ölçümlerde 35+6 çıktı.
eski usgler yoktu yanımda olanlara baktı.
Tekrar değerlendirmek gerek dedi baştan itibaren.
Şu son haftalarda böyle aksilikler çıkmıyor mu gelde sinir olma.
2 hafta önce kafası kanala girdi net ölçüm yapamıyorum diyor biri normaldir diyor.
Başka doktor bir terslik var diyor.
Anlamadım bu işi.

hımm canım tekrar gıt bence başka doktorada zaten kaygılıyız bu doktorlar bızı daha kotu yapıyor banada bebegın bacaklarını goremıyorum demıstıde ayy sok olmustumm neler neler dusunmustumm düzgünce anlatmıyorlardaa

Sevindim gitmene canım. Nst takibi lazım. Benim sancılarım geldiğinde alet bebeğimin kalp atışlarını alamıyordu, strese girmişti kuzum. Inşallah güzel haberlerini alırız.

Hastaneye gittim sabahtan beri ordaydim, gelen nisanimmis ve nst de siddetli sancilar cikti... :KK43: Ebeler iki fitil verdiler acilmam olmadigi icin ve iki saat yürümemi istediler. Sonuc acilmam cok hafif ve sancilar daga devam ediyor, bebegim de cok sükür iyi! Simdi evdeyim agrilar dagada siddetlenirse aksama yine bana hastane yolu gözüktü...

Hayirliysa gelsinde kuzum baska bisi istemiyorum, cekilen agrilara raziyim

Sağlıklara guzellikle kucağınıza alın insallah bizlere de dua etmeyi unutmayın bizim dualarımız sizinle canım guzel haberlerini yaz mutlaka :KK66:

Canım internete mucus olug diye yazinca fotograflar geliyor tikaclar illa kanlı olmuyormuş rahim dogum icin gecseyince o jelimsi tikac kendini bırakıyormuş.Anlattigina bakılırsa doğumun insallah yakın :KK66: hayırlı haberlerini alalım insallah canim

Ah sen yazdın ben heyecanlandim
Maşallah guzellikle kucağınıza alın insallah

Ayyy maşallah guzel haberlerinizi yazın bize moral olun dualarımız sizle :KK66:

Beni de unutmayın ben de varim

Saol canim bilgin icin, evet illa kanli olmuyormus zatn gelende nisanimmis, demekki herkezde farkli oluyor....Allah razi olsun yinede senide tez zamanda rabbim bebegine kavustursun :KK1:

Kizlar merhaba okuyorum yazdiklarinizi ama cevap yazamadim telden doğum yapan arkadaşlar hayirlisi olsun allah anali Babıali büyütsün bizde bugün kontroldeydik maşallah oğlum iyi çarşamba doğum var nasipse kendinize iyi bakin hepinizi optum

Fizyolojik sarılık hemen her çocukta oluyor gülüm. Doğumdan sonra 5. Gün pik yapıyor, sonra ya düşüyor ya da artmaya devam ediyor. Senin de bildiğin gibi iyi beslenirse sıkıntı kalmaz. Havalar güneşli bu ara, camın arkasından güneş gormesini de sağla.

Meme ucu problemin için, uc çıkarıcı ya da silikon göğüs ucu deneyebilirsin. Inşallah yavrunun beslenmesi düzene girer canım.

Camin arkasindan alinan gunesin d vitamini acisindan etkisi yokmus
Mutlaka ciplak tene temas etmeliymis kiyafetten de degil dikkat

mrb canlarim.aksam 10 a kadar hastanedeydm..bebisimz 4 kilo 56 cm olmus.. doktorm cumartesi alalim dedi.bende tamam dedim artik..dogum kanalina girmemis henuz bdt ye 3 gun kaldigi halde..epidural sezeryan olcam..bakalim hayirlisi olsun.simdiden heyecan sardi valla..
Saglikla kavus kuzuna ins
Allah yardimcin olsun tatlim

Canlar merhaba,

bugün kontrolüm vardı kızkardeşim ile gitmiştim nst ve sonrasında ultrasonla bakıldı ve doktor hemen yatırmak istedi bebiş çok aşağıya inmiş fakat hem yanımda kimse olmadığından hemde hazırlıklı gtmediğimden kabul etmedim. Yrn a aldık fakat bacak aram çok aşırı ağrıyor gece suyum gelmezse yrn 13,00 de rabbim izin verirse meleğime kavuşacağım. Dualarınızı esirgemeyin lütfen :KK43: epidural istiyordum onu bile konusamadık yrna allah kerim artık hakkımızda hayırlısı olsun
kendinize ve meleklerinize iyi bakın hakkınızı helal edin.

Cok heyecanli :)
Cok kolay,acisiz bir dogum olur ins tatlim :)

evet sıra bana geldi...04.04.2014 bugün öğlene doğru olacak kucağımda inşallah...2014 nisan anneleri ben hepiniz ve bebişleriniz için dua edicem sizde bugün benim için dua ederseniz çok mutlu olurum...darısı sırası gelen herkesin başına önce sağlık sonra mutluluklar arkadaşlar....askerlik gibi bişi bu galiba yani ben öle hissediyorum...oğlumun bugün karnımın içinde son gecesi....:emir_bebek::nazar::emir_bebek:

4.4.2014 :)
Saglikla gelsin yavrum :)

Yahu sen ne ara doğurdun?
ben hangi gezmemdeyken nasıl gerçekleşti doğumun?
resim falan koydun mu geçmiş inanılmaz birikmiş bakamadım tek tek..
Hayırlı olsun..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..

Sinem tam bombasin ha :)
Aferin ama kendini de biliyorsun geze geze dogurcan maasallah :)

Öncelikle hayırlı cumalar diliyorum.. Bugün doğum yapacak olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah sağ salim kucaklarına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah:KK66: Darısı benim ve diğer bekleyen arkadaşlarımın başına :21:

Ben çok garibim sabah sabah sanki adet olmadan önce ince ince bele ağrı girer ya onun gibi birşey oluyor bende çok uzun sürmüyor biraz yatp kalkınca geçiyor.. sanırım diyorum yavaş yavaş yerleşecek benim oğluşum.. 37 haftamın dolduğu günde kasıklarımda aşırı baskı vardı o gün de doktora gitmiştim söyledim normal doğum düşünüyorsan bu çok iyi dedi yavaş yavaş inecektir dedi. daha doğum kanalına girmemiş dedi iki gün önce..

benimde burada son günüm biraz ters bir zaman gibi sanki ama yarın yola çıkıyorum doğumumu kendi memleketimde yapacağım. doktorum da biran önce git artık dedi bana iki- üç haftaya gelir yoksa yolda doğurursun dedi:KK52: o yüzden veda etmek istedim çok fazla giremesem de hergün doğum yapan ve sancı çeken arkadaşları gördükçe sanki kendim gidiyomuş kendim yaşıyormuş gibi hissettim.. RAbbim hepimize sağlıkla kurtulmayı nasip etsin yavrucuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin..

Aminn cnm
Sana da iyi yolculuklar hayirli dogumlar :) :)

doğum yapan annelere bişey sormak istiyorum göğüs kalkanını hangi markayı öneriyorsunuz??

Snowy kalkan alın diyince ben bugün avent'inkini aldım,chicco'nunkini pek beğenmedim,avent'inkinden 4 tane çıkıyo,hem delikli,hem deliksiz,hem yumuşak silikonu da var.

Kizlar merhaba okuyorum yazdiklarinizi ama cevap yazamadim telden doğum yapan arkadaşlar hayirlisi olsun allah anali Babıali büyütsün bizde bugün kontroldeydik maşallah oğlum iyi çarşamba doğum var nasipse kendinize iyi bakin hepinizi optum

Birkac gundur pek giremedim cnm evle ugrasiyordum
Dogum icin siramizi bekliyoruz :) :)

kızlar yoktunuz,iyi sevindim,merakta bırakmayın,aktar sağlıkla kucağına al inşallah,doğumdan sonra bize de yaz ama:21::KK16:

Saol canim geliyor ama yavastan Hayirliysa gelsinde önemli degil
Hastaneye gittim sabahtan beri ordaydim, gelen nisanimmis ve nst de siddetli sancilar cikti... :KK43: Ebeler iki fitil verdiler acilmam olmadigi icin ve iki saat yürümemi istediler. Sonuc acilmam cok hafif ve sancilar daga devam ediyor, bebegim de cok sükür iyi! Simdi evdeyim agrilar dagada siddetlenirse aksama yine bana hastane yolu gözüktü...

Ayy sen gece doğurursun belki de,az kaldıı ne güzel:21: Benim de nişanım gelse,ya da bir sinyal göbek atcam koca göbeğimle:KK1:

Snowy kalkan alın diyince ben bugün avent'inkini aldım,chicco'nunkini pek beğenmedim,avent'inkinden 4 tane çıkıyo,hem delikli,hem deliksiz,hem yumuşak silikonu da var.

bende ozaman avent'inkini alayım doğumdan önce herşey hazır olsunda belki çıkamam dışarıya cevabın için teşekkurler:KK16:

Kızlar nasılsınız? Bugün kontrolümüz vardı Allahım hastane ana baba günü gibiydi 4.4.14,sebebiyle. Benim tosun her hafta kilo alırken bu hafta hiç kilo almamış bende 400gr vermisim oysaki çok yedim bu hafta ama dinlenmem gerektiğini söyledi sol tarafına yat bakalim haftaya da kilo almazsan o zaman sorgulariz dedi doktorum.. Bir de çatı muayenemi oldum Allahtan çok kısa sürd, bu çocuk burdan çıkar dedi :) normal doğum görünüyor kısmetse. Bugün bebislerine kavuşacak arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun. Dualarimiz sizinle.

:) :)
Benim drcum da haftaya bana boyle dese keske :)

Kızlar doktordayız hala kfa ölçümleri çok farklı çıktı...
baştan itibaren bütün usglere baktı doktorum.
Salı günü yine geleceğim.
Kafam çok karıştı inanın.
Canım neden birkaç doktora birden gittin seni asıl takip eden Dr ne dedi? Su son haftalara kadar seni takip ettigim kadarıyla her şey yolundaydi dolayısıyla su son haftalarda hele de bebek asagidayken moralini bozma arkadaşımın oğlunun kafasına neler neler söylediler ama cocuğun masallahi var Nur topu gibi doğdu
Dualarımız seninle ve meleğinde sakın panik yapma meleğini de strese sokma

Allah herksn yardmcısı olsun 39 /5 deyım ama ses seda yok beklmk cok stresli :KK19::KK31:
Artık herkes soruyor ne oldu yok mu gelişme diye ama stres olmayalım belki bu da doguma dayanmak icin farklı bir hazırlık bak herkes teker teker meleğine kavuşuyor ve cok şükür herkes guzellikle kurtuldu biz de pozitif düşünelim cok az kaldı tatlı minnaklarimizi kollamamiza :KK66:)

Slm kizlar bugun ilk kontrolumuz vardi.iyiymis oglum 100 gr zayiflamis oda normalmis.aile hekimliginede gittiK son kez topuk kani aldilar.biliyorum saglik icin ama yazik gunah ya minicik ayaklarini defalarca deldiler kuzumun.benim icin dayanmadi zaten teyzemle gittik o tuttu bebegi ben disarlara kactim az biraz coj aglayinca bende agliyorun dayanamiyorum aglamasina.haftaya 2. Kontrolumuz olacak isitme testi yapilacak bakalim insallah bi sorunumuz cikmaz.rabbim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin.pamuk gibi teyzeleri sut kokuyo oyle tatliki hic gozumun onunden ayiramiyom.
Hersey daha sağlıklı olsunlar diye ben daha yüzünü görmeden şimdiden düşünüyorum nasıl kan vs alınacak meleğimden diye ama iste sabırlı olmak şart galiba su aile hekimligi tekrar neden istiyor ben de bunu anlamiyorum

Ay maşallah artık gelme sinyalleri kuvvetleniyor desene hadi bir avazda insallah :KK66:

Ayy hadi maşallah saglikla kucağınıza alın insallah bize de dua etmeyi unutma benim dualarım sizle :KK66:))

doğum yapan annelere bişey sormak istiyorum göğüs kalkanını hangi markayı öneriyorsunuz??
Ben dogum yapmadım ama tecrubeliler avent in 2li gogus kalkanını önerdiler ben de aldım dezenfekte ettim meleğimi güzelce emzireceg günleri hayal ediyorum :KK66:))))

X