2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canlar merhaba,

bugün kontrolüm vardı kızkardeşim ile gitmiştim nst ve sonrasında ultrasonla bakıldı ve doktor hemen yatırmak istedi bebiş çok aşağıya inmiş fakat hem yanımda kimse olmadığından hemde hazırlıklı gtmediğimden kabul etmedim. Yrn a aldık fakat bacak aram çok aşırı ağrıyor gece suyum gelmezse yrn 13,00 de rabbim izin verirse meleğime kavuşacağım. Dualarınızı esirgemeyin lütfen :KK43: epidural istiyordum onu bile konusamadık yrna allah kerim artık hakkımızda hayırlısı olsun
kendinize ve meleklerinize iyi bakın hakkınızı helal edin.

ıyi geceler annisler bende sizler gibi allah izin verirse nisan annesi olacagim!hic yazmasamda sizleri hergün takip ediyorum!sizlere bi sorum olacak!normal beklenen dogum tarihi bebegimin 10.nisan fakat demin wc de peceteye beyaz jöle sümüksü kivaminda bir parca düstü!kusura bakmayin acik yazmak zorunda kaldim!bazi arkadaslar nisan in kanli oldugunu yazmislar!acaba benimkisi de nisanmi?

iyi geceler canım bugn bende tuvalete gittiğimde bugün banada aynısı oldu ve yrn doğuma gireceğim ama nişan denen sey biraz kanlı gibi oluyor ama bende olmadı öle bişey sancın olursa doktoruna gözük derim

mrb canlarim.aksam 10 a kadar hastanedeydm..bebisimz 4 kilo 56 cm olmus.. doktorm cumartesi alalim dedi.bende tamam dedim artik..dogum kanalina girmemis henuz bdt ye 3 gun kaldigi halde..epidural sezeryan olcam..bakalim hayirlisi olsun.simdiden heyecan sardi valla..

CANIM MAŞALLAH BEBİŞİNE HAYIRLISI İLE KUCAGINA ALIRSIN İNŞ. :nazar:

iyi geceler canım bugn bende tuvalete gittiğimde bugün banada aynısı oldu ve yrn doğuma gireceğim ama nişan denen sey biraz kanlı gibi oluyor ama bende olmadı öle bişey sancın olursa doktoruna gözük derim

Tesekkür ederim cevabin icin :) bazi forumlarda ( yabanci sitelerde) nisanin kanli olmaya bilir diye yazilanlari okumustum!Sancimi bilmiyorum ama ayaklarima vuran bir agri var!

Rabbim sanada kolay dogum nasip etsin,tez kurtarsin ins!Bebegini sag saglim kucagina almani nasip etsin :)

merhaba arkadaşlar
bir çok anne doğum yapmış hayırlı olsun bebeklerimizin hepsine sağlıklı mutlu bir ömür dilerim, darısı bizim başımıza
ben hamileliğimn başında yazıyordum buraya ama sonra iş çocuk derken giremez oldum 2 haftadır izne ayrıldım hemen hemen hergün b akıyorum ama pek yazmaya fırsatım olmadı

ESMER senin kızın eli kulağında bence bu gün yarın gelir öyle hissediyorum :)

sütü gelmeyen arkadaşlar ppes etmeyin sağın bir süre sonra gelecektir, bide bir arkadaş gögüs ucum yok bebek alamıyor demişti, şırınganın ucunu kes ve gögsünü çek çok acıtıyor ama inan işe yarıyorr, gögüs ucu birazda olsa çıkıyor,

nişan konusunda yazan arkadaşlar bişey diyemiyeceğim benim ilk doğumda direk suyum gelmişti,

bende 2 . meleğmi bekliyorumm

tesekkür ederim cevabin icin :) bazi forumlarda ( yabanci sitelerde) nisanin kanli olmaya bilir diye yazilanlari okumustum!sancimi bilmiyorum ama ayaklarima vuran bir agri var!

Rabbim sanada kolay dogum nasip etsin,tez kurtarsin ins!bebegini sag saglim kucagina almani nasip etsin :)

amin cnm çok teşekkür ederim yrn alacağız bebişimizi :) bu arada o bacak ağrısı şu anda bende hat safhada :)

Iyi geceler annisler bende sizler gibi allah izin verirse nisan annesi olacagim!Hic yazmasamda sizleri hergün takip ediyorum!sizlere bi sorum olacak!Normal beklenen dogum tarihi bebegimin 10.nisan fakat demin wc de peceteye beyaz jöle sümüksü kivaminda bir parca düstü!Kusura bakmayin acik yazmak zorunda kaldim!Bazi arkadaslar nisan in kanli oldugunu yazmislar!Acaba benimkisi de nisanmi?

bana da aynısı dün olmuştu rahim yumuşayınca ordaki tıkaç kendini atıyomuş canım

İyi geceler hanımlar. Uyku tutmadı azıcık kasık ağrısı ile uyandım arada oluyor böyle.düzenli değil. Bende sabırsızlanıyorum.bugün kontrolümüz var.

evet sıra bana geldi...04.04.2014 bugün öğlene doğru olacak kucağımda inşallah...2014 nisan anneleri ben hepiniz ve bebişleriniz için dua edicem sizde bugün benim için dua ederseniz çok mutlu olurum...darısı sırası gelen herkesin başına önce sağlık sonra mutluluklar arkadaşlar....askerlik gibi bişi bu galiba yani ben öle hissediyorum...oğlumun bugün karnımın içinde son gecesi....:emir_bebek::nazar::emir_bebek:

Stres yapma hic gülüm, bebeğin sağlıkla gelecek inşallah. Ama hazırla kendini gerçekten sürekli arayıp herşeyi soruyorlar:KK70:

Emmeme nedeni nedir gülüm?

Benim oğlum da 6 günde 300 gr kaybetti gülüm. Onlar zaten ödemli doguyorlar. Ilk hafta %10 oranında kilo kaybetmeleri normal kabul ediliyor. 15. Gün doğum ağırlığına ulaşması herşeyin yolunda olduğunu gösterir. Kilosunu düşünme, beslenmesine odaklan canım. Inşallah sariligi atlatır.

Maşallah ikinize de:p
Göğüs uçları toparlanincaya kadar sürekli kullan canım. Lansinoh da kullanıyorsundur, sık sık sur; iki güne rahatlarsin sanirim. Bir de aventin yine kelebek meme uçları var. Onlarla emziriyorsun. Diğer yorumlarda görüp almıştım, ihtiyacım olmadı şükür ama sen iyileşmeyi hızlandırmak için deneyebilirsin.

Iyilestikten sonra emzirmek çok keyifli hale gelecek:KK70::KK70:

Gözün aydın canım, maşallah tosununa; rabbim sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah. Sutun emzirdikce artacak, hiç takma kafana:KK66:
Tesekkur ederim Snowy, yine herseyin cevabi sende :) iyilesmemis haliyle bile emzirmek harika, acidan uyusana kadarki kismi saymazsak :KK1: kalkandan sonrako ilk emzirme denemesi gayet basariliydi benim acimdan, cok cok tesekkurler :) kelebek uclardan almistim ama tutmadi gogsumu. Benim gogus uclarim buyuk geldi biraz, girmedi icine. Ama sanirim toparlanir bu sekilde krem ve kalkanla :)
Sütüm dünden beri var sagip veriyorum canim enjektörle ama keşke göğsümden emse..umarim oda olur..
Zamanla duzelecek canim, uzulme. Sabirli ol. Emzirme isi herkes icin problemli, duzene girene kadar sabretcez. Sonra da keyfini survez :KK66:
hazırlık derken heran doğum olabilir bugünde olabilir 10 gün sonrada olabilir demişti haftasını bekleyeceğini sanmıyorum demişti. sanırım önemli olan düzenli olması. nstde ekrandan baktım ben 40-67 arasında gelip gitti kasılma olduğunda 50 falan oluyor adet sancısı şeklinde geldiğinde 67yi bulmuştu ama düzenli değildi o nedenle eve gönderdi sanırım. seninki düzenli olduğu için doğum başlamış. inşallah benimkide 39a kadar bekler
Dogrudur. 50 ve uzeri sanci olarak adlandiriliyor zaten, onu biliyodum. O zaman sabirla bekliyceksin, her an hersey olabilir. İnsallah gonlune gore olur canim, beklesin bence de 39 a kadar :KK66:
mrb canlarim.aksam 10 a kadar hastanedeydm..bebisimz 4 kilo 56 cm olmus.. doktorm cumartesi alalim dedi.bende tamam dedim artik..dogum kanalina girmemis henuz bdt ye 3 gun kaldigi halde..epidural sezeryan olcam..bakalim hayirlisi olsun.simdiden heyecan sardi valla..
Masallah tosununa :nazar: saglikla gelsin insallah.
Canlar merhaba,

bugün kontrolüm vardı kızkardeşim ile gitmiştim nst ve sonrasında ultrasonla bakıldı ve doktor hemen yatırmak istedi bebiş çok aşağıya inmiş fakat hem yanımda kimse olmadığından hemde hazırlıklı gtmediğimden kabul etmedim. Yrn a aldık fakat bacak aram çok aşırı ağrıyor gece suyum gelmezse yrn 13,00 de rabbim izin verirse meleğime kavuşacağım. Dualarınızı esirgemeyin lütfen :KK43: epidural istiyordum onu bile konusamadık yrna allah kerim artık hakkımızda hayırlısı olsun
Saglikla kucagina al insallah kuzunu. İnsallah guzel bir dogum yasarsin ve bizile paylasirsin :KK66:
merhaba arkadaşlar
bir çok anne doğum yapmış hayırlı olsun bebeklerimizin hepsine sağlıklı mutlu bir ömür dilerim, darısı bizim başımıza
ben hamileliğimn başında yazıyordum buraya ama sonra iş çocuk derken giremez oldum 2 haftadır izne ayrıldım hemen hemen hergün b akıyorum ama pek yazmaya fırsatım olmadı

ESMER senin kızın eli kulağında bence bu gün yarın gelir öyle hissediyorum :)

sütü gelmeyen arkadaşlar ppes etmeyin sağın bir süre sonra gelecektir, bide bir arkadaş gögüs ucum yok bebek alamıyor demişti, şırınganın ucunu kes ve gögsünü çek çok acıtıyor ama inan işe yarıyorr, gögüs ucu birazda olsa çıkıyor,

nişan konusunda yazan arkadaşlar bişey diyemiyeceğim benim ilk doğumda direk suyum gelmişti,

bende 2 . meleğmi bekliyorumm
Melegin saglikla gelsin canim :)
evet sıra bana geldi...04.04.2014 bugün öğlene doğru olacak kucağımda inşallah...2014 nisan anneleri ben hepiniz ve bebişleriniz için dua edicem sizde bugün benim için dua ederseniz çok mutlu olurum...darısı sırası gelen herkesin başına önce sağlık sonra mutluluklar arkadaşlar....askerlik gibi bişi bu galiba yani ben öle hissediyorum...oğlumun bugün karnımın içinde son gecesi....:emir_bebek::nazar::emir_bebek:
Canim dualarim seninle. İnsallah saglikla kucaklarsin kuzunu :)

Gubaydin herkese
Bugun insallah biz de kizimizi kucaklamaya gidiyoruz...
Allah her isteyene nasip etsin, kolay ve saglikli dogumlarimiz olsun insallah...

etmezmıyız dualarımız seninle,,,Allah yardımcın olsunn canımmm:KK16:

Tesekkur ederim Snowy, yine herseyin cevabi sende :) iyilesmemis haliyle bile emzirmek harika, acidan uyusana kadarki kismi saymazsak :KK1: kalkandan sonrako ilk emzirme denemesi gayet basariliydi benim acimdan, cok cok tesekkurler :) kelebek uclardan almistim ama tutmadi gogsumu. Benim gogus uclarim buyuk geldi biraz, girmedi icine. Ama sanirim toparlanir bu sekilde krem ve kalkanla :)

Zamanla duzelecek canim, uzulme. Sabirli ol. Emzirme isi herkes icin problemli, duzene girene kadar sabretcez. Sonra da keyfini survez :KK66:

Dogrudur. 50 ve uzeri sanci olarak adlandiriliyor zaten, onu biliyodum. O zaman sabirla bekliyceksin, her an hersey olabilir. İnsallah gonlune gore olur canim, beklesin bence de 39 a kadar :KK66:

Masallah tosununa :nazar: saglikla gelsin insallah.

Saglikla kucagina al insallah kuzunu. İnsallah guzel bir dogum yasarsin ve bizile paylasirsin :KK66:

Melegin saglikla gelsin canim :)

Canim dualarim seninle. İnsallah saglikla kucaklarsin kuzunu :)

Yahu sen ne ara doğurdun?
ben hangi gezmemdeyken nasıl gerçekleşti doğumun?
resim falan koydun mu geçmiş inanılmaz birikmiş bakamadım tek tek..
Hayırlı olsun..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..

Günaydinlar bugün bazi arkadaslarimizin dogumlari var, rabbim hayirli dogumlar nasip etsin, bebeginizi sag saglim kucaginiza almanizi dilerim!

Dün jöleli sümüksü akintidan sonra, benim icin feci bir agrili gece oldu :KK43: halada devam ediyor, sancimi baska biseymi anliyamadim.....

Her 10 dakkada bir nerdeyse gelmeye basladi agrilar, kramplar :KK43:

Canlar merhaba,

Hayırlı doğumlar dilerim arkadaşlar, rabbim kolaylık versin; bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah.

İyi geceler hanımlar. Uyku tutmadı azıcık kasık ağrısı ile uyandım arada oluyor böyle.düzenli değil. Bende sabırsızlanıyorum.bugün kontrolümüz var.

Güzel haberlerle gel canım.

Allah kolaylık versin canım, rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Ise yaramasina sevindim gülüm. Sütun yarasın, güzel Dolunay'in sağlıkla büyüsun inşallah.

Gubaydin herkese
Bugun insallah biz de kizimizi kucaklamaya gidiyoruz...
Allah her isteyene nasip etsin, kolay ve saglikli dogumlarimiz olsun insallah...

Inşallah doğumun güzel geçer canım, dualarim tüm doğum yapan arkadaşlarımiz için bugün. Güzel haberlerinizi alırız inşallah.

Günaydinlar bugün bazi arkadaslarimizin dogumlari var, rabbim hayirli dogumlar nasip etsin, bebeginizi sag saglim kucaginiza almanizi dilerim!

Dün jöleli sümüksü akintidan sonra, benim icin feci bir agrili gece oldu :KK43: halada devam ediyor, sancimi baska biseymi anliyamadim.....

Her 10 dakkada bir nerdeyse gelmeye basladi agrilar, kramplar :KK43:

Canım kontrole gitsen, kafan rahat eder. Gerçek sancı mi açılma var mi bakarlardi.

Hayırlı doğumlar dilerim arkadaşlar, rabbim kolaylık versin; bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah.

Güzel haberlerle gel canım.

Allah kolaylık versin canım, rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Ise yaramasina sevindim gülüm. Sütun yarasın, güzel Dolunay'in sağlıkla büyüsun inşallah.

Inşallah doğumun güzel geçer canım, dualarim tüm doğum yapan arkadaşlarımiz için bugün. Güzel haberlerinizi alırız inşallah.

Canım kontrole gitsen, kafan rahat eder. Gerçek sancı mi açılma var mi bakarlardi.

Doktorumu aradim bana direkmen hastaneye gitmemi önerdiler :KK43: esim iste aradim birazdan gelicek, duruma göre bakicaz...

Kasiklarimlarimdan böbrekrelerimin oraya vuruyo ve karnimda kas kati oluyor...bebekte geri sanci gectikten sonra kipirdiyo...

Öncelikle hayırlı cumalar diliyorum.. Bugün doğum yapacak olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah sağ salim kucaklarına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah:KK66: Darısı benim ve diğer bekleyen arkadaşlarımın başına :21:

Ben çok garibim sabah sabah sanki adet olmadan önce ince ince bele ağrı girer ya onun gibi birşey oluyor bende çok uzun sürmüyor biraz yatp kalkınca geçiyor.. sanırım diyorum yavaş yavaş yerleşecek benim oğluşum.. 37 haftamın dolduğu günde kasıklarımda aşırı baskı vardı o gün de doktora gitmiştim söyledim normal doğum düşünüyorsan bu çok iyi dedi yavaş yavaş inecektir dedi. daha doğum kanalına girmemiş dedi iki gün önce..

benimde burada son günüm biraz ters bir zaman gibi sanki ama yarın yola çıkıyorum doğumumu kendi memleketimde yapacağım. doktorum da biran önce git artık dedi bana iki- üç haftaya gelir yoksa yolda doğurursun dedi:KK52: o yüzden veda etmek istedim çok fazla giremesem de hergün doğum yapan ve sancı çeken arkadaşları gördükçe sanki kendim gidiyomuş kendim yaşıyormuş gibi hissettim.. RAbbim hepimize sağlıkla kurtulmayı nasip etsin yavrucuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin..

Doktorumu aradim bana direkmen hastaneye gitmemi önerdiler :KK43: esim iste aradim birazdan gelicek, duruma göre bakicaz...

Kasiklarimlarimdan böbrekrelerimin oraya vuruyo ve karnimda kas kati oluyor...bebekte geri sanci gectikten sonra kipirdiyo...

hadi hayırlısı olsun inşallah..

X