2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Doktorumu aradim bana direkmen hastaneye gitmemi önerdiler :KK43: esim iste aradim birazdan gelicek, duruma göre bakicaz...

Kasiklarimlarimdan böbrekrelerimin oraya vuruyo ve karnimda kas kati oluyor...bebekte geri sanci gectikten sonra kipirdiyo...

Sevindim gitmene canım. Nst takibi lazım. Benim sancılarım geldiğinde alet bebeğimin kalp atışlarını alamıyordu, strese girmişti kuzum. Inşallah güzel haberlerini alırız.

Gubaydin herkese
Bugun insallah biz de kizimizi kucaklamaya gidiyoruz...
Allah her isteyene nasip etsin, kolay ve saglikli dogumlarimiz olsun insallah...
evet sıra bana geldi...04.04.2014 bugün öğlene doğru olacak kucağımda inşallah...2014 nisan anneleri ben hepiniz ve bebişleriniz için dua edicem sizde bugün benim için dua ederseniz çok mutlu olurum...darısı sırası gelen herkesin başına önce sağlık sonra mutluluklar arkadaşlar....askerlik gibi bişi bu galiba yani ben öle hissediyorum...oğlumun bugün karnımın içinde son gecesi....
Canlar merhaba,

bugün kontrolüm vardı kızkardeşim ile gitmiştim nst ve sonrasında ultrasonla bakıldı ve doktor hemen yatırmak istedi bebiş çok aşağıya inmiş fakat hem yanımda kimse olmadığından hemde hazırlıklı gtmediğimden kabul etmedim. Yrn a aldık fakat bacak aram çok aşırı ağrıyor gece suyum gelmezse yrn 13,00 de rabbim izin verirse meleğime kavuşacağım. Dualarınızı esirgemeyin lütfen :KK43: epidural istiyordum onu bile konusamadık yrna allah kerim artık hakkımızda hayırlısı olsun
kendinize ve meleklerinize iyi bakın hakkınızı helal edin.
mrb canlarim.aksam 10 a kadar hastanedeydm..bebisimz 4 kilo 56 cm olmus.. doktorm cumartesi alalim dedi.bende tamam dedim artik..dogum kanalina girmemis henuz bdt ye 3 gun kaldigi halde..epidural sezeryan olcam..bakalim hayirlisi olsun.simdiden heyecan sardi valla..

Kızlar kolayca kavuşun inşallah,haberdar edin:nazar::nazar:

Doktorumu aradim bana direkmen hastaneye gitmemi önerdiler :KK43: esim iste aradim birazdan gelicek, duruma göre bakicaz...

Kasiklarimlarimdan böbrekrelerimin oraya vuruyo ve karnimda kas kati oluyor...bebekte geri sanci gectikten sonra kipirdiyo...

Hadi hayırlısı.inşallah geliyodur kuzun,haberdar et:nazar::nazar:

Öncelikle hayırlı cumalar diliyorum.. Bugün doğum yapacak olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah sağ salim kucaklarına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah:KK66: Darısı benim ve diğer bekleyen arkadaşlarımın başına

Ben çok garibim sabah sabah sanki adet olmadan önce ince ince bele ağrı girer ya onun gibi birşey oluyor bende çok uzun sürmüyor biraz yatp kalkınca geçiyor.. sanırım diyorum yavaş yavaş yerleşecek benim oğluşum.. 37 haftamın dolduğu günde kasıklarımda aşırı baskı vardı o gün de doktora gitmiştim söyledim normal doğum düşünüyorsan bu çok iyi dedi yavaş yavaş inecektir dedi. daha doğum kanalına girmemiş dedi iki gün önce..

benimde burada son günüm biraz ters bir zaman gibi sanki ama yarın yola çıkıyorum doğumumu kendi memleketimde yapacağım. doktorum da biran önce git artık dedi bana iki- üç haftaya gelir yoksa yolda doğurursun dedi o yüzden veda etmek istedim çok fazla giremesem de hergün doğum yapan ve sancı çeken arkadaşları gördükçe sanki kendim gidiyomuş kendim yaşıyormuş gibi hissettim.. RAbbim hepimize sağlıkla kurtulmayı nasip etsin yavrucuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin..

canım iyi yolculuklar,arada bize yazmaya çalış:KK16:

Canlar merhaba,

bugün kontrolüm vardı kızkardeşim ile gitmiştim nst ve sonrasında ultrasonla bakıldı ve doktor hemen yatırmak istedi bebiş çok aşağıya inmiş fakat hem yanımda kimse olmadığından hemde hazırlıklı gtmediğimden kabul etmedim. Yrn a aldık fakat bacak aram çok aşırı ağrıyor gece suyum gelmezse yrn 13,00 de rabbim izin verirse meleğime kavuşacağım. Dualarınızı esirgemeyin lütfen :KK43: epidural istiyordum onu bile konusamadık yrna allah kerim artık hakkımızda hayırlısı olsun
kendinize ve meleklerinize iyi bakın hakkınızı helal edin.
Sağlıklara guzellikle kucağınıza alın insallah bizlere de dua etmeyi unutmayın bizim dualarımız sizinle canım guzel haberlerini yaz mutlaka :KK66:

Iyi geceler annisler bende sizler gibi allah izin verirse nisan annesi olacagim!Hic yazmasamda sizleri hergün takip ediyorum!sizlere bi sorum olacak!Normal beklenen dogum tarihi bebegimin 10.nisan fakat demin wc de peceteye beyaz jöle sümüksü kivaminda bir parca düstü!Kusura bakmayin acik yazmak zorunda kaldim!Bazi arkadaslar nisan in kanli oldugunu yazmislar!Acaba benimkisi de nisanmi?
Canım internete mucus olug diye yazinca fotograflar geliyor tikaclar illa kanlı olmuyormuş rahim dogum icin gecseyince o jelimsi tikac kendini bırakıyormuş.Anlattigina bakılırsa doğumun insallah yakın :KK66: hayırlı haberlerini alalım insallah canim

evet sıra bana geldi...04.04.2014 bugün öğlene doğru olacak kucağımda inşallah...2014 nisan anneleri ben hepiniz ve bebişleriniz için dua edicem sizde bugün benim için dua ederseniz çok mutlu olurum...darısı sırası gelen herkesin başına önce sağlık sonra mutluluklar arkadaşlar....askerlik gibi bişi bu galiba yani ben öle hissediyorum...oğlumun bugün karnımın içinde son gecesi....:emir_bebek::nazar::emir_bebek:
Ah sen yazdın ben heyecanlandim
Maşallah guzellikle kucağınıza alın insallah

Gubaydin herkese
Bugun insallah biz de kizimizi kucaklamaya gidiyoruz...
Allah her isteyene nasip etsin, kolay ve saglikli dogumlarimiz olsun insallah...
Ayyy maşallah guzel haberlerinizi yazın bize moral olun dualarımız sizle :KK66:

Bende varım canım.bendede sancı yok galiba enson ben dogum yapıcam:))))
Beni de unutmayın ben de varim

kızlar bu gün saat 14 de randevumuz var bakalım bebeiş aşağa inmişmi benimde cok sık olmasada kasılmalarım oluyor kaç kilo olmuş merak ediyorum

Slm arkadaşlar bugün ne kadar doğum yapacak arkadaşımız varmış. .Allah kolaylik versin cumlesine daha sonra da benim gibi bekleyenlere. ..

meraba arkadaşlar bende bayadır sizleri takip edip yazmayanlardanım :)özellikle doğumlar başladıktan sonra baya heyecanlı oldu yazılanları okumak bende nasip olursa 25.04.2014 anne olacağım hepiniz gibi heyecanlı ve çok mutluyum:KK1:

Tatlım arkadaslarin çoğu dogum şeklini yazmıyor bende sorsam yeni dogum yapmış insan benimle mi ugrasacak bebegiyle mi :)
Yoksa seve seve eklerim.
Duyduklarimi gördüklerimi yazıyorum.
Bende doğum yapıp işin stresine kapilinca kim takim edecek listeyi onu düşünüyorum :KK70:

1 + 1 = İdil ♥

haklısın canım anlıyorum senı,neyse bızde dogurmayıp burda kalanlarla avututcaz artk bırbırımızı:)

Kod:

aaa canım gözün aydın,kavuştun yani ne güzel,genel mi oldun,ağrın çok oldu mu,ne ödedin peki,sorun olmadı inşallah duyduklarımız gibi.

ben bekliyorum,bebiş 4 kg'ya yakın,son 2 haftamızmış karar için..
Genel anestezi istedim. Daha önce hiç ameliyathane önünden bile gecmedigim icin panik yaparim diye korktum acikcasi. Ama cok rahat geçirdim sonraki süreci. Hemen ayaga kalktim. Hiç yatmadim. Annem kiyameti kopariyo sen nasil lohusasin diye :KK1: ilk basta ne konustuysak onu aldi hastane. Zorunlu sezeryan olduk 2000tl odedik. Cok memnun kaldim herseylerinden. Bi daha dogursam yine ayni doktoru isterim. Allah razi olsun cok ilgilendi benle.

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Duymasın alınır sahiden =))
Napcan bacım el mecbur giydireceğiz artık... :KK9:

Ben örgü işlerini pek sevmiyorum canım ya. Neyseki hem annem hem de kayınvalidem fazla bişey örmediler ben istemedim ördükleri de jile elbise yelek vs. ben hazırcıyım, hazır elbiseleri daha çok beğeniyorum :KK49: ama düşünmesi de çok güzel en azından ilgisiz değil kayınvaliden :KK49:

Slm arkadaşlar bugün ne kadar doğum yapacak arkadaşımız varmış. .Allah kolaylik versin cumlesine daha sonra da benim gibi bekleyenlere. ..

amin amin :) ayy güldeşeker senin de 23 nisanmış beklenen gün benimde öyle :21: doktorun bir şey dedi mi sana? şu zamanda olur gibisinden

Kızlar nasılsınız? Bugün kontrolümüz vardı Allahım hastane ana baba günü gibiydi 4.4.14,sebebiyle. Benim tosun her hafta kilo alırken bu hafta hiç kilo almamış bende 400gr vermisim oysaki çok yedim bu hafta ama dinlenmem gerektiğini söyledi sol tarafına yat bakalim haftaya da kilo almazsan o zaman sorgulariz dedi doktorum.. Bir de çatı muayenemi oldum Allahtan çok kısa sürd, bu çocuk burdan çıkar dedi :) normal doğum görünüyor kısmetse. Bugün bebislerine kavuşacak arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun. Dualarimiz sizinle.

Kızlar nasılsınız? Bugün kontrolümüz vardı Allahım hastane ana baba günü gibiydi 4.4.14,sebebiyle. Benim tosun her hafta kilo alırken bu hafta hiç kilo almamış bende 400gr vermisim oysaki çok yedim bu hafta ama dinlenmem gerektiğini söyledi sol tarafına yat bakalim haftaya da kilo almazsan o zaman sorgulariz dedi doktorum.. Bir de çatı muayenemi oldum Allahtan çok kısa sürd, bu çocuk burdan çıkar dedi :) normal doğum görünüyor kısmetse. Bugün bebislerine kavuşacak arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun. Dualarimiz sizinle.

hayırlısı olsun.. son zamanlarda kilo alamayabiliyorlar diye bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam :KK17: inşallah iyi olur sizin için.. normal doğum mu düşünüyordunuz bilemiyorum ama bence iyi olmuş o çocuğun ordan çıkabilmesi :KK9: Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. bende haftaya çarşamba doğum yapacağım hastaneye gidecem bakalım çatı kontrolü yapacak mı ya da ne çıkacak? hayırlısı olsun..

Günaydinlar bugün bazi arkadaslarimizin dogumlari var, rabbim hayirli dogumlar nasip etsin, bebeginizi sag saglim kucaginiza almanizi dilerim!

Dün jöleli sümüksü akintidan sonra, benim icin feci bir agrili gece oldu :KK43: halada devam ediyor, sancimi baska biseymi anliyamadim.....

Her 10 dakkada bir nerdeyse gelmeye basladi agrilar, kramplar :KK43:

beklenen doğum tarihine de az kalmış zaten canım .bu kadar sancı doğumun habercisi sanki :21: .sağlıkla güzel bir şekilde alırsın bebeğini inş.kucağına .gelişmelerden bizleri haberdar et .:KK34:

hayırlısı olsun.. son zamanlarda kilo alamayabiliyorlar diye bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam :KK17: inşallah iyi olur sizin için.. normal doğum mu düşünüyordunuz bilemiyorum ama bence iyi olmuş o çocuğun ordan çıkabilmesi :KK9: Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. bende haftaya çarşamba doğum yapacağım hastaneye gidecem bakalım çatı kontrolü yapacak mı ya da ne çıkacak? hayırlısı olsun..

Kilo almayabiliyorlar evet doktor endiselenecek birşey olmadığını söyledi. Önümüzdeki hafta tekrar bakacağız duruma. Valla normal doğum hep istiyorum fekat tirsiyorum:)) gerçi sezeryandan da tirsmiyor değilim. rabbim hepimizin hakkımızda hayirlisini versin. Doktorum sen normal istiyomushn diyo sordu zaten bu çocuğu tek başıma dogurmayacagim senin de İstemen önemli dedi valla öyle yada böyle çıkacak Veletler içerden hayırlısı ne ise o olsun .

X