beni de eklermisin, erkek, Atlas Han adı, 1 mayıs bdt.Kızlar telden alıntı yapmak zor oluyor. ..
Pc de google bile zor giriyor nedense.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.
Rabbim analı babalı büyütsün bebişlerini...
Darısı biz bekleyenlerin başına :)
Snowyy den haber yok sanırım.
Aklım onda kaldı.
İnşallah iyidir.
Bir kaç arkadaş aramıza yeni katılmış sanırım :)
Hoş Geldiniz.
Bana özel Mesajla bilgilerini yazarlarsa seve seve eklerim.
1 + 1 = İdil ♥
Slm lar biz ciktik oglum ve ben iyiyiz.biraz agrim var sutum gelmedi.
ben 400 gr almışım 2 haftada. onu da bebek almış 2700dü 3100 olmuş ben hiç almamışım maşallah. nasıl alayım ki hiç durmuyorum ev içinde eşim kızıyor sürekli bende annenin ev işlerini hizmetçi mi yapıyordu hamileyken diyorum. ağır kaldırmıyorum zaten. ama işlerimi yapıyorum. çevremde son 1 ayında herşeyi eşine yaptıranlara da sinir oluyorum. hamilelik doğal bir süreç. ağır kaldırmadıktan, düşmedikten sonra sorun olacağını sanmıyorum. kendimi daha zinde hissediyorum böylelikle. rabbim ona bu dünyada yaşama hakkı vermişse zaten bir şeycik olmaz. öğretmenim kendi sınıfımın temizliğini bile kendim yapıyordum. okulda 5 saat boyunca ayakta durup eve gelip birde yemek falan yapıyordum. o halde 20 kiloya yakın aldım. ama düşük kiloyla hamile kalmıştım doktor normal diyor. kilo almıştır inşallah annesi neden almasın ki. kilo almamıış değil aslında o doktorun eli titriyor milimlik ölçüm bile etkiliyor kilo ölçümünü. aldırma ona sen. günlük 30 gr alıyorlarmış. benimki 400 gr almış normal olan neyse onu almış yani.sağlıklı olsunda kilosu sorun değil.
canım benim teşekkür ederim içimi rahatlattın...maşallah bebeğine...Anneli babalı sağlıkla büyüsün miniğin...darısı bana bakalım...gerçi daha yeni ama geceleri uyku düzeni nasıl?
geçmiş olsun cnm gözünüz aydın hayırlısıyla sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Rabbim inş...Slm lar biz ciktik oglum ve ben iyiyiz.biraz agrim var sutum gelmedi.
Mrb arkadaşlar doktordan geldik şimdi bebeğin suyu azalmış dedi doktor. ayrıca amniyo testi yaptırdı o temiz çıktı
Ancak riske atamam pazartesi yatışını yapalım. suni sancı vereceklermiş. Ben hep doğumumun kendiliğinden gelmesini istemiştim,olmadı kısmet değilmiş, Yine de dua ediyorum belki pazartesi gününe kadar gelir. Dua edin Allah hepimizn yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.iİNŞ
HASBİNALLAHU VENİMELVEKİL.
ben 400 gr almışım 2 haftada. onu da bebek almış 2700dü 3100 olmuş ben hiç almamışım maşallah. nasıl alayım ki hiç durmuyorum ev içinde eşim kızıyor sürekli bende annenin ev işlerini hizmetçi mi yapıyordu hamileyken diyorum. ağır kaldırmıyorum zaten. ama işlerimi yapıyorum. çevremde son 1 ayında herşeyi eşine yaptıranlara da sinir oluyorum. hamilelik doğal bir süreç. ağır kaldırmadıktan, düşmedikten sonra sorun olacağını sanmıyorum. kendimi daha zinde hissediyorum böylelikle. rabbim ona bu dünyada yaşama hakkı vermişse zaten bir şeycik olmaz. öğretmenim kendi sınıfımın temizliğini bile kendim yapıyordum. okulda 5 saat boyunca ayakta durup eve gelip birde yemek falan yapıyordum. o halde 20 kiloya yakın aldım. ama düşük kiloyla hamile kalmıştım doktor normal diyor. kilo almıştır inşallah annesi neden almasın ki. kilo almamıış değil aslında o doktorun eli titriyor milimlik ölçüm bile etkiliyor kilo ölçümünü. aldırma ona sen. günlük 30 gr alıyorlarmış. benimki 400 gr almış normal olan neyse onu almış yani.sağlıklı olsunda kilosu sorun değil.
Slm lar biz ciktik oglum ve ben iyiyiz.biraz agrim var sutum gelmedi.
Ah canım ya neden öyle oldu canını mı yaktılar ;(arkamdan dua eden herkese tesekkürler canlarım yanlış alarmmış doktor amniyo testi yaptı sıvı değil gelen dedi ama çok zor bi test sakın emin olmadan hastaneye gitmeyin şakır şakır kanamam var mahvetti beni:2:
Canim durumumuz ayni, bdt miz sizden bigun once. bizim doktorumuz da riske atmak istemiyor. Bdt yi gecince sonraki gun yeniden kontrole cagirdi. Duruma gore de suni sanciyla mudhale etmeyi planliyo. Hayirlisi bakalim, doktorumuza guvencez, yeter ki minikler saglikla gelsin.Mrb arkadaşlar doktordan geldik şimdi bebeğin suyu azalmış dedi doktor. ayrıca amniyo testi yaptırdı o temiz çıktı
Ancak riske atamam pazartesi yatışını yapalım. suni sancı vereceklermiş. Ben hep doğumumun kendiliğinden gelmesini istemiştim,olmadı kısmet değilmiş, Yine de dua ediyorum belki pazartesi gününe kadar gelir. Dua edin Allah hepimizn yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.iİNŞ
AA ben kaçırdım mı hikayeyiteşekkür ederizinş. sağlıcakla alırsın kucağına.şuan için uyku düzeni gayet iyi ona kalırsa çoğunlukla uyuyor zaten.karnını doyurmak için 2 saati geçirmiyorum kaldırıyorum kendim.şimdilik sakin bir bebek umarım hep böyle kalır.
arkamdan dua eden herkese tesekkürler canlarım yanlış alarmmış doktor amniyo testi yaptı sıvı değil gelen dedi ama çok zor bi test sakın emin olmadan hastaneye gitmeyin şakır şakır kanamam var mahvetti beni:2:
Suni sancıdan cok cok korkuyordum ama arkadasım yeni dogum yaptı bebek zamanında gelmeyince müdahale ettiler açılmalar hastanede kontrolde oldugundan epidural yapmışlar 4 cm de diyorki yatıp kalkıp doktorlara dua ediyorumMrb arkadaşlar doktordan geldik şimdi bebeğin suyu azalmış dedi doktor. ayrıca amniyo testi yaptırdı o temiz çıktı
maşallah nasıl aldırdın bebişe kiloları maalesef ben alıyorum bebiş azcık alıyo bide hiç yerinde durmuyomuşun aynı benim ablam gibi ben de çok uğraştım aman çok yatmayayım hareketli olayım iş güç kendim yapayım hiç ummadığım kadar hassas çıktım 1 ay önce artık herşeyi eşimle yapmaya başladım çünkü sancıdan ağlıyorum çok yorulunca ben de bol bol dinleniyorum zamanında doğsun diye elimden geleni yapıyorum kısacası
Suni sancıdan cok cok korkuyordum ama arkadasım yeni dogum yaptı bebek zamanında gelmeyince müdahale ettiler açılmalar hastanede kontrolde oldugundan epidural yapmışlar 4 cm de diyorki yatıp kalkıp doktorlara dua ediyorum
Yani rahat olun evet söylemesi kolay ama biz de bilemiyoruz doğumlarımızın nasıl olacağını Allah a emanetiz ona teslim olalım
Bir de bol bol dua edelim birbirimize
Biz geldik kızlar
Masallah bizim kız tosun olmuş 3.200 gramız doktorumuz böyle giderse 3.800 bulabîlir dedi
Nst sonuçlarını doktora gösterecez bir benim kız kuduruktu sesini kıstılar
Herşeyimiz normal 2 hafta ilerdeyiZ umarım nst sonuçlarıda güzeldir
Canim arkadaşımın suni sancıya gelen 4 cm açıklığı normal doğumda epidural uygulamışlar yani sezeryan epidurali degil ama tabi şartlar ne gerektiriyorsa bebislerin ve bizim sağlımız icin doktora bırakmalıaynen bende Allaha bıraktım artık canım. ona güveniyorum. Allahtan bugün gittim kaç gündür kafamda kuruyordum. sezeryan günü versin bana zorlada olsa alırım gün falan. ama bugün doktora sordum doğum şekli ne diye. normal doğum risk görürsem doğum başladıktan sonra sezeryan dedi. doğumu bebek başlatırmış. nasıl doğmak istediğine onun karar vermesi en güzeli sanırım. zaten Allah kadına doğurma yeteneğini verdiğinde sezeryanı düşünmemiştir sanırım. ama tabi risk varsa diretmemek lazım normal diye