Aynada kelebek deseni vardı canım resim çekerken o denk gelmiş göbişime :)
Benim oğluşunda kafa çapı büyük en son mart 15 idi kontrolüm ve oğluş 33+5 de 2500 gr ve 44 cm idi..bu cumartesi ilk kez nst ye gireceğim bakalım...
Hayirli cumalar tatlim var mi sanci?günaydın hayırlı cumalar güzel anneler
o acılar çok kısa zamanda geçicek. telaşlanma sakın rahat ol ödenmesi gereken bedel gibi çok ama çok guzel birşeye bebeğini emzirmeye karşılık çekilen bir acı. ben de doğum ağrımı hatırlamam meme acımı hatırlarım. ama kısa surdu. yaranın dağlanması gibi- ilaçlar pek yaramadı. ama geçicek.
maşallah sana ve bebeğineherşey yoluna girecek.
Günaydın güzeller, keyifler iyidir inşallah...
Ben öncelikle sıkıntılı bir durumu paylaşmak istiyorum. Eltim dün 2 çocuğu ile birlikte kaza yaptı, haberlerde görmüşsünüzdür belki (Manisa).Küçük oğlunun bilinci hala kapalı; dua eder misiniz lütfen...Taşıdığınız mucizelerin hatırına belki rabbim yeğenimizi sıhhatine kavuşturur...
Kontrolden geldim ben. Benim yaramaz 600 gr almış, usg'de 3.8kg görünüyor (-/+200). Doktor muayene etmedi, haftaya çarşambaya randevu verdi. Bakalım hakkımızda hayırlısı.
İngiliz arkadaşım 2.5 günlük uğraşının sonunda dün gece doğum yapabildi. Oğlunun adı George, 4.4 kg
Eki Görüntüle 1041339
Ben öncelikle sıkıntılı bir durumu paylaşmak istiyorum. Eltim dün 2 çocuğu ile birlikte kaza yaptı, haberlerde görmüşsünüzdür belki (Manisa).Küçük oğlunun bilinci hala kapalı; dua eder misiniz lütfen...Taşıdığınız mucizelerin hatırına belki rabbim yeğenimizi sıhhatine kavuşturur...
Kontrolden geldim ben. Benim yaramaz 600 gr almış, usg'de 3.8kg görünüyor (-/+200). Doktor muayene etmedi, haftaya çarşambaya randevu verdi. Bakalım hakkımızda hayırlısı.
İngiliz arkadaşım 2.5 günlük uğraşının sonunda dün gece doğum yapabildi. Oğlunun adı George, 4.4 kg
Eki Görüntüle 1041339
benimkide 33+1de 2730gr dı. boyuda 48 cmdi. doktorum normal doğum taraftarı olduğu için iri bebeği kabullenemiyor :) benim 32. haftadan beri her kontrolde giriyorum nstye. sancı çıktı nstde ama doktorum pek önemsemedi. sancın sıklaşırsa suyun gelirse 5 saat süreyle bebek hareketini hissetmezsen hemen gel demişti. 2 hafta oldu yarın kontrolüm var. artık haftada bir çağıracak sanırım
Ay bir tontiş daha geliyor dualarımız seninle canım meleğinin yüzünü hayal et ve gevşe sen hiçbir şey bilmeyeceksin zatenSlm kizlar.son kontrollerimizi yaptirdik yatis islemlerimiz tmm.allah bi zeval vermezse yarin sabah 9 9.30 gibi ogluma kavusacam.epidural sezeryan olacam.eger amelyathane uygun olursa yanimda birini gelecegini soyledi anestezici.nts ye girdim hic iyi cikti.ama bebege bakmadi doktorz.aslinda merak ediyordum kac kilo oldu diye.neyse yarin ola hayrola.
Snowy canim kaza yapan akrabalarina allahtan sifa diliyorum allah yardimcilari olsun.dogum yapan arkadasininda gozu aydin.
Kizlar cok cok dua edin yarin bana.belli etmiyom ama cok tirsiyom.meryem suresi varmis kuranda okursaniz memnun olurum.rabbim hepimizi en kisa zamanda saglikla bebeislerine kavusturur insallah.
Kremlere son iki ayda baslaniliyor ama gec kalınmış sayılmaz ben lansinohun lanolin kremini aldım şimdiden dokusunu düzelttiğini hissedebiliyorumKizlar fefilla ve diger emziren bazi anneler emzirirken memenin cok tahris oldugunu cok acidigin kanadigini soyluyorlar
Bununla ilgili simdiden yapabilecegimiz birsey var mi onlem olarak?
Veya dogumdan sonra yine ilk gunlerde yara olmasina engel olabilir miyiz?
Lanolin iceren kremleri duyuyorum onlar yara olduktan sonra sanirim oyle mi?
Cnm senin dedigin ucusan siyahliklar bugun sabah uyandigimda bende de oldu
Dun su icmedim sayilir ona bagladim
İnternette seker veya yuksek tansiyonla alakali diyor
Ama duzeldikten sonra bile tansiyonum 9-5 cikti yani tansiyon dusuklugunden de olabilir mi ki?
Eki Görüntüle 1041339
canım rabbim şifa versin beişinede maşalah sağlıkla gelsinler
Allah eltin ve ailesin yanında olsun sıhhat versin, inşallah atlatırlar en kısa zamanda.
bebeğine ve sana maşallah, arkadaşının bebeğide maşallah pek tosun.
çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah canım.rabbim sevenlerine bağışlasın. bu bebiş tam bir tosuncuk. benimkide haftasını beklerse 4ü geçer dedi doktorda ben böyle hayal etmiyordum daha zayıf hayal ediyordum. tosuncuk maşallah allah ailesine bağışlasın
Allah acil sifalar versin ins
Slm kizlar.son kontrollerimizi yaptirdik yatis islemlerimiz tmm.allah bi zeval vermezse yarin sabah 9 9.30 gibi ogluma kavusacam.epidural sezeryan olacam.eger amelyathane uygun olursa yanimda birini gelecegini soyledi anestezici.nts ye girdim hic iyi cikti.ama bebege bakmadi doktorz.aslinda merak ediyordum kac kilo oldu diye.neyse yarin ola hayrola.
Snowy canim kaza yapan akrabalarina allahtan sifa diliyorum allah yardimcilari olsun.dogum yapan arkadasininda gozu aydin.
Kizlar cok cok dua edin yarin bana.belli etmiyom ama cok tirsiyom.meryem suresi varmis kuranda okursaniz memnun olurum.rabbim hepimizi en kisa zamanda saglikla bebeislerine kavusturur insallah.
Kremlere son iki ayda baslaniliyor ama gec kalınmış sayılmaz ben lansinohun lanolin kremini aldım şimdiden dokusunu düzelttiğini hissedebiliyorum
Bir de avent in gogus kalkanı aldım ilk zamanlar çamaşıra yapisip derisi soyulabiyormus teyzem hep doa gitmeden soğan surun derdi çok duydum bir de kendi sütunu sürmek de faydaliymis ben hepsini yapmayı düşünüyorum insallah guzel guzel emziririz tintislerimizi))
Gunaydin kizlar ben dun oglusuma 6 bucukta kavustum suan iyiyiz emdi cok guzel uyuyor 53 cm ve 4400 dogdu allah hepinizin yardimcisi olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar bu gün nst girecez kontrolümüz var kahverengi lekemiz geçen hafta geliyordu şimdiye kadar bir şey yok daha bekliyoruz
Eki Görüntüle 1041339
Slm kizlar.son kontrollerimizi yaptirdik yatis islemlerimiz tmm.allah bi zeval vermezse yarin sabah 9 9.30 gibi ogluma kavusacam.epidural sezeryan olacam.eger amelyathane uygun olursa yanimda birini gelecegini soyledi anestezici.nts ye girdim hic iyi cikti.ama bebege bakmadi doktorz.aslinda merak ediyordum kac kilo oldu diye.neyse yarin ola hayrola.
Ehuhehe :)
Ayaklarini mi birlestirmis nasil yapmis kerata diye dusundum :) :)
Cok tesekkurler tatlimKremlere son iki ayda baslaniliyor ama gec kalınmış sayılmaz ben lansinohun lanolin kremini aldım şimdiden dokusunu düzelttiğini hissedebiliyorum
Bir de avent in gogus kalkanı aldım ilk zamanlar çamaşıra yapisip derisi soyulabiyormus teyzem hep doa gitmeden soğan surun derdi çok duydum bir de kendi sütunu sürmek de faydaliymis ben hepsini yapmayı düşünüyorum insallah guzel guzel emziririz tintislerimizi))
Canııımmm senin adına çok sevindim :) maaşallah bebişine .... Arkadaşınada hayırlı olsun atlatmış ne güzel sağlıkla büyütsün bebişini...eltinede çok çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin yavrularını onlara bağışlasın inş....
çok geçmiş olsun cnm ya inş en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar eltin ve çocukları... çok üzüldüm gerçekten
maşallah cnm yaramazınahaftaya sezaryen tarihi mi verecek doktorun?
george bebeğe de maşallah tosuncuk çok tatlı
Zaten kıpır kıpır tüm gün oda oluyordur kesin :)))) Bize küs zaten 2 aydır yüzünü göstermiyoren son pipiyi gösterdi :)
Günaydınlar olsun....
Bugün Annemler geliyor... Uçağa binmişler.. 45 dk ya inmiş olacaklar
Darısı ailesini bekleyenlere olsun...
Gunaydin kizlar ben dun oglusuma 6 bucukta kavustum suan iyiyiz emdi cok guzel uyuyor 53 cm ve 4400 dogdu allah hepinizin yardimcisi olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Canım gözün aydın Allah bize de nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla Maşallah size
Eki Görüntüle 1041339
Canım çok üzüldüm yeğenine Rabbim şifalar versin, çok moralim bozuldu cidden
Bebeğine de 41 kere maşallah Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Kızlar bu arada moralim bozuk çok. Yarın son kontrolüm var ve hala bir belirti yok. Bebeğim iyi olsun da ben 42.haftaya kadar beklerim diyorum ama doktor hiç beklemek istemiyo, son gittiğimde beklemek isteyen birine "bebeğe birşey olursa da sorumluluk bende, her ihtimali kabul ederek beklicem" yaz imzala öyle bekleyelim dediğini anlattı, resmen tehdit.Kim göze alabilir ki ya da kim "bebeğe ne olursa olsun ben beklicem"der kiSağlık açısından gerekli olsa sesim çıkmaz ama hiçbir sorun yokken sırf 40 haftayı tamamladı diye sezeryan olmak istemiyorum asla.Gel de bunu doktora anlat ama.Bu saatten sonra doktor da değiştirilmez ki. Yarın pazartesi gel alalım derse napcam bilmiyorum.çok stresliyim lütfen dua edin