çok şükür canım sen nasılsın?
nerelerdesin bakıyım sen?
gönderdinmi misafirlerini fındığımm?
ben iyiyim çok şükür esmer sen nasılsın yoktun bugün
İyiyim kızlar çok şükür...
Misafirlerimi biraz önce uğurladım.
4 gündür evim kalabalıktı pek giremedim.
Koşturmaca geçti ama yoruldum diyemem, keyifliydi gayet =)
Sizlerde iyiyseniz, keyfime diyecek yok
ben ne odasına ne arabasına karar veremedim henüz..
tek hazır olan şey hamak ve park yatak :)
valla 1.5 lt su içtim şimdiye kadar..akşama kadar dahada içerim..
zaten artık misafir ağırlayacak gücü bulamıyorum kendimde..
hamak ve park yatak aldıysan odaya gerek kalmaz zaten bır sure bence .nerden aldın onlarıı bende hamak alsammı oturma odasında kullanmak ıcın lazım olur dıye dusunuyorum
hamak ve park yatak aldıysan odaya gerek kalmaz zaten bır sure bence .nerden aldın onlarıı bende hamak alsammı oturma odasında kullanmak ıcın lazım olur dıye dusunuyorum
yok tatlım evlendikten sonraki aile sıra nom evde 06 diye çağırılıyom arada :)
yaa uff ben yeniyim yaa başka konuları alıp alıntı yapıyorum farkettim idare ediverin:)
ohhh çok şükür..maşallah maşallah
ama sen yinede dinlen bence biraz..
Balım oturduğum zaman her yerim ağrıyor =)
4 gündür makina gibi çalışıyorum evde yemek, toz alma v.s acayip hafifledim =)
Bundan sonra pek oturmam ben
merhaba arkadaşlar kısmetse bir sürpriz olmazsa bende nisanda bebeğimi kucağıma alıcam :)
kızlar benim şimdi kısmetse bu ayın sonunda artık iznim başlıyo kullanıp kullanmama konusunda tereddüt yaşıyorum çünkü şimdiden zorlanmaya başladım ozamana kadar daha da ağırlaşacağım gibi çünkü bundan 3 hafta önce meleğim 1 kilo idi eminim şuan 1.300 e yaklaştık ve artık ağır gelmeye başladı doğumdan sonra ilk 6 ayımızda beraber olmak istiyorum kızımla heyet raporu almak istiyorum fakat kaç günlük veriyolar tam olarak
ayyy maşallah sana
bizede gelebilirsin canım yaa
ben kısmetse Ankarada doğum yapmayı düşünüyorum Sincan Koruda, Seda Hanıma ya da Meltem Hanıma gidicem onlaradan birine gittin mi hiç
Keşke yakın otursan da gelebilsem sinemcim =))
merhaba herkese :)
Bu iki gündür fena şekilde mide yanması ve kusma isteği başladı çok az yiyebiliyorum hamileliğimin ilk başlarında beridir hiç kusma vs gibi şikayetlerim olmamıştı bu iki gündür yemek yemeğe korkuyorum
valla 1.5 lt su içtim şimdiye kadar..akşama kadar dahada içerim..
zaten artık misafir ağırlayacak gücü bulamıyorum kendimde..
en başta bende öyle diyodum sultancım son 3 haftaya kadar çalışıcam diye ama her geçen gün git gide zorlaşmaya başladı aynen canım hayırlısı olsun hakkımız da
İyiyim kızlar çok şükür...
Misafirlerimi biraz önce uğurladım.
4 gündür evim kalabalıktı pek giremedim.
Koşturmaca geçti ama yoruldum diyemem, keyifliydi gayet =)
Sizlerde iyiyseniz, keyfime diyecek yok
merhaba herkese :)
Bu iki gündür fena şekilde mide yanması ve kusma isteği başladı çok az yiyebiliyorum hamileliğimin ilk başlarında beridir hiç kusma vs gibi şikayetlerim olmamıştı bu iki gündür yemek yemeğe korkuyorum