2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
tatlım bende Ankarada'yım benm doğumuma muhtemelen kuzenim gelecek..
düğünümde süpriz yapıp elemanlarını göndermişti evden çıkmadan gelinlik giyerken falan çekmişlerdi..
hangi semttesin bilmiyorum ama stüdyodakilerde elemanlarını gönderiyolar çekimlere..

Sanırım kadın fotoğrafçı olması hem annenin hem de doğumhanenin mahremiyeti açısından daha iyi olur diye düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim tabi. Zaten internetten araştırınca doğum fotoğrafçısı olarak erkek ismine rastlamak pek mümkün olmuyor. Ama bu işte iyiler diyorsanız neden olmasın, düşünebilirim. Ben doğumu Balgat'ta bir hastanede yapmayı planlıyorum, evim de çok uzak sayılmaz hastaneye.

hıcbırsey kullanmadım bır kac kere badem yagı kullandım sadece suan ıcın bellı bısey yok tırnağım kadar hafıf bı pembelik var çatlak nasıl olur onuda bılmıyorum bugüne kadar hıc olmadı bendee

Sanırım kadın fotoğrafçı olması hem annenin hem de doğumhanenin mahremiyeti açısından daha iyi olur diye düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim tabi. Zaten internetten araştırınca doğum fotoğrafçısı olarak erkek ismine rastlamak pek mümkün olmuyor. Ama bu işte iyiler diyorsanız neden olmasın, düşünebilirim. Ben doğumu Balgat'ta bir hastanede yapmayı planlıyorum, evim de çok uzak sayılmaz hastaneye.

valla orası sizin bileceğiniz iş bn bişey diyemem..
kadında olsa bn doğumhanede fotoğrafçı olmasını istemem şahsen..

başkentten mi aldın randevuyu ne zaman geleceksin adanaya 32 hafta mı bende adanaya gelip doğum yapacam mart ortası gelirim diyordum ama gebelik ileri olunca tehlikeli mi olur daha mı erken gelsem diyorum ne kadar uzaklıktan geleceksin ben kişisel araçla 7 saatlik mesafedeyim

evet tatlım başkentten aldım, ben de mart başı düşünüyordum ama riske atmak istemedim kendimi hem yol uzun hem ordaki doktorlarda biraz takip yapsın diye tam 32. de ayrılacam o da 8 şubata denk geliyor, 14-15 saat sürüyor bizimde kendi aracımız ile yolculuğumuz tabi ben uzun yolculuk yapamıyorum muhakkak duruyoruz, yemek molalarımız felanda oluyor ama o da olmasa 13 saat felan sürüyor.. sen yakınmışsın bana göre

bende mavi veya kırmızı düşünüyrum varsa mor lilada olabilir.. odamız lila çünkü küçük beşik mor..
ilk kız olunca..
kardeşime gelen koyu maviydi rengi çok güzel inşallah beğenirsin

inşallah canım pembe mavi ve yeşil vardı sitede sadece zaten senin attığın linkten aldım

hmmmm anladım inşallah öyledir yaa çok tedirginim bebeğimide husursuz ediyorum..
bikaç gündür az içtim suyu ondn mı oldu acaba :S

benım doktorum bebeğin suyu hareketini aktifleştırır dıyor bol su ıcmek faydalı hemde bebek daha rahat hareket eder nede olsa suyun ıcınde buyuyorlar bırde artık mısafır kabul etme yorulma

kızlar benim şimdi kısmetse bu ayın sonunda artık iznim başlıyo kullanıp kullanmama konusunda tereddüt yaşıyorum çünkü şimdiden zorlanmaya başladım ozamana kadar daha da ağırlaşacağım gibi çünkü bundan 3 hafta önce meleğim 1 kilo idi eminim şuan 1.300 e yaklaştık ve artık ağır gelmeye başladı doğumdan sonra ilk 6 ayımızda beraber olmak istiyorum kızımla heyet raporu almak istiyorum fakat kaç günlük veriyolar tam olarak

ay canım benım benımde 1 hafta önce bir kıloydu ama allah nasıp ederse ben doğurana kada çalışacağım raporu doğumdan sonra alacağım senın içinde hayırlısı olsun :KK34:

Alıntı 06findik06 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

teş.ler arkadaşlar:) hoş buldum valla
hoşgeldin canım..
ankaradansın sanırım?
hangi hastaneye gidiyosun :)
yok tatlım istanbuldayım ben :)

benım doktorum bebeğin suyu hareketini aktifleştırır dıyor bol su ıcmek faydalı hemde bebek daha rahat hareket eder nede olsa suyun ıcınde buyuyorlar bırde artık mısafır kabul etme yorulma

ay canım benım benımde 1 hafta önce bir kıloydu ama allah nasıp ederse ben doğurana kada çalışacağım raporu doğumdan sonra alacağım senın içinde hayırlısı olsun :KK34:

valla 1.5 lt su içtim şimdiye kadar..akşama kadar dahada içerim..
zaten artık misafir ağırlayacak gücü bulamıyorum kendimde..

en başta bende öyle diyodum sultancım son 3 haftaya kadar çalışıcam diye ama her geçen gün git gide zorlaşmaya başladı aynen canım hayırlısı olsun hakkımız da

X