2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Arakadaşlar bende kesinlikle normal doğum istiyorum fakat bende daha nerdeyse normal doğum diye hastaneye gidip normal doğum yapan görmedim hep bir sorun çıkıyor ve ne hikmetse işi sonu sezeryan oluyo.

canımcım, sezeryan için şunu da düşün. biliosun plasentanın yerleştiği sabit bi bölge yok rahimde. ikinci bebekte plasenta gelip sezeryan kesisinin olduğu yere yapışabiliyormuş. dolayısıyla dogum için büyük risk. ikinci bebeği düşünüyorsan tabi. herşeyi düşünüp taşınınca sezeryan aslında ileriye dönük risk demek. bence sen normal doğum konusunda bi doktorla görüş, seni rahatlatacak tek şey odur. bişeyler izleyip, okuyup, dinleyip kendini korkutma normal doğum korkulacak bişey değil, vücudunun kendi kendine yapabileceği bişey. iyice araştırıp öyle karar ver arkadaşım. tabii ki son karar senin, nacizane fikrimi söyledim

kızlar, bebeğinizi hıçkırık tutunca nasıl anlarsınız? az önce yaklaşık iki dakika boyunca 3er saniyelik aralıkla düzenli ve sürekli bi şekilde minik pıtlamalar hissettim. arada bir de kımıldandı Dolunay'ım ama kımıldanırken bile o pıtlamalar düzenli şekilde devam etti. şimdi geçti. acep kızımı hıçkırık mı tuttu ki

aynen tatlım ya 7 şubat görünüyor ayrılışım iple çekiyorum uyumamak için direniyorum resmen ya bu arada nerelerden aldın biz de oraya gitmeyi düşünüyoruz

Bende 7 şubatta ayrılcam canım. Havuzlu han diye bi yer var.Ordan aldım herşeyini.Elif bebe diye bi dükkan.A'dan Z'ye herşey var.Başka dükkana hiç girmedm ordan hallettim hepsini.Perde de yaptırdım bebeğin odası için.Onu da aynı handa üst katta perdeciden yaptırdım.Şimdi tek eksiğim nevresim tk. ve halı.Onları da bulduğum zaman ayarlıcam artık.

Amin tatlım.
Rabbim inşallah kısmet eder.

Arakadaşlar bende kesinlikle normal doğum istiyorum fakat bende daha nerdeyse normal doğum diye hastaneye gidip normal doğum yapan görmedim hep bir sorun çıkıyor ve ne hikmetse işi sonu sezeryan oluyo.

Doktorlar işi paraya döküyor canım, sezeryan bir nevi ameliyata giriyor.
Doktorlar için prim getirisi v.b şeyler var.
O yüzden çoğu kişiyi dediğin gibi 9 ay boyunca normal normal diyerek bir şekilde avutup alıyorlar sezeryana.
Eşimin yeğeni 6 ay önce doğum yaptı normal normal dediler.
Aldılar sezeryana.
Şimdi ise dayısının kızı hamile 39 haftalık şu an.
Haftaya sezeryana alacaklar.
Ona da başından beri normal normal dediler ne olduysa şimdi sezeryan diyorlar.

sandalyede oturuyordum, 2 gün önce hissettim hatta saydım 4 saniyede bir sanki hopluyor göbeğim sarsılıyor. 10 dakika sonra geçti...arada bir oluyordur sanırım ama sürekli hissedemiyoruz sanırım...

ya inanın nasıl olacak bilmiyorum seçim hakkım varmış gibi gelmiyor bana hep bir sebepleri var işin aslı
o yüzden hastane ve dr paylaşımları tüm konulardan önemli aslın da dr normal doğumu gerçekten destekliyor mu çok önemli ben hizmet hastanesi hakan beyde doğum yapmayı planlıyorum normal doğumu destekliyor diye duydum bakalım kısmet

ya bilmiyorum çok ağrı çekiyorum şuan adanadayım eşim gerekirse hiç gelme dedi ama adanada doğum olsun dedi tam teşekküllü bir hastane olsun diyor kesinlikle yoğun bakımı olan bir hastane yani... naparım bilmiyorum artık

sezeyan doğum demişsin ben 1 hafta ağrı çektim azcık ve hiç bir sorun yaşamadım sezeryandan ama herşeyin normali makbul herkes normal doğuruyor öyle düşün korkma eskiler yabancılar herkes yani herşeyin normali makbul ama sezeryanda da sıkıntı yaşamadım

kızlar bebek arabalarınıza karar verdiniz mi?ve beşiklerine

Sunny Baby SB-830 Montana Seyahat Sistem Bebek Arabası / Bordo buna bayıldım renginede annemin yanındayım yataktan ziyade bunu alıp yatak gibide kullanacam 40ı çıkana kadar inşallah sonrada park yatak düşünüyorum ama eşim istemiyor yatak bez ya katlanır bebek içinde kalırmış bu kadar insan kullanıyor kimin bebeği yatağın içinde kalmış sanki

sandalyede oturuyordum, 2 gün önce hissettim hatta saydım 4 saniyede bir sanki hopluyor göbeğim sarsılıyor. 10 dakika sonra geçti...arada bir oluyordur sanırım ama sürekli hissedemiyoruz sanırım...

Ayyyy, o zaman olabilir evet sürekli değil, ilk defa farkettim ben de. halbu ki gün içinde 2-3 defa hıçkırık tutuyomuş bebişleri

bebek arabası doğumdan sonra alıcam ama yatak için park yatak pazatesi alıcam inşallah

Mide yanması ben de 3 gündür var ayrıca reflü de başladı sanırım az yemek gerekiyor çok su içmek de yemek üstüne iyi gelmiyor pazartesi onu da sorucam

bende de 3 gündür var o tatlım napıcaz bilmiyorum doktora sorucam sanırım az az yemek lazım ve yemeğin üstüne çok su içmemek lazım

canım bu dedıgın bebek arabaları güzel ama cok agırr sonra basına bela olabılır 15 kılo ne demek ...bende 7 kıloyu gecmesın ıstıyorum

bende çok düşünüyorum bu konuyu hatta eşim artık kızıyo hangisi senin için iyiyse o olur şimdiden kendini şartlandırma korkutma diyor. bende senin gibi ceasretsizim normal doğum konusunda. bazı arkadaşlarım sezeryan yap hiç sancı çekme. ameliyattan sonra ağrı kesici veriyolar damardan hissetmiyosun ağrıları diyolar. hemşire olanların hemen hemen hepsi sezeryanla doğum yapıyor. diğer yandan normal doğum yapmış olanlar tabiki normal doğum zor kolay değil ama doğuncaya kadar bütün acıların sonra hemen ayağa kalkıp iyilrşiyorsun diyolar. ama bazıları hemen doğuverdi çocuk ayağa kalktım doğdu diyo. kiminin de normal doğumda kesikleri dikişleri oluyo çok zorlanıyorlar.
valla benim anladığım herkes için farklı durumlar oluşuyor. normal doğum çok zor yada sezeryan çok zor yada her ikisi de kolay diye bişey yok. kişiden kişiye değişen bişey.
kendi açımdan da bende plasentanın doğum kanalına yakın olması belki sezeryana doktor gerek duyar diye düşünüyorum ama artık bizim için kolay olan neyse o olsun inş...
ama normal doğum olabilecek durumdaysam da epiduralli yapmak isterim büyük ihtimal.

Merhaba anniş adayları

Benim kız şuan karnımı delmeye çalışıyor sanırım büyüdükçe hareketleri daha can yakar oluyor son zamanları düşünemiyorum bile
Ayıptır söylemesi öğlen iş yerinde pırasa yedim gazmı yaptı nedir karnım bi gergin bi gergin çatlayacam sanki birde artık sanırım bebek hareket ettikçe ve büyüdükçe organlara daha fazla baskı yapıyor bazen karnımın içinin acıdığını hissediyorum.Sizde de varmı bu tip durumlar:)

aynen benim de tercih sebebim o bakalım pazartesi kontrol var bu sefer aklıma takılanları sormak istiyorum doğal doğum istiyorum bir de odaları gezicem inşallah tanıyayım biraz dedim

ben de bu cts sabah erkenden şeker yüklemesine gideceğim
ilk 30 aralık pts gittim yeni daha o yüzden odaları gezicem şuraya bakıcam buraya bakıcam diyemedim ama balgat koruya gittim gayet güzeldi burası daha sonra yapıldı güzeldir die düşünüyorum
gene sen gezersen bi anlatıver :)) bekliyorum

evet cnm yemek yedikten sonra patlayacak gibi oluyosun:) benim oğlan da haftasonu içimde kudurdu iyice ertesi gün belimin iki yanı nasıl acıyodu:) olabiliyormuş böyle durumlar. ben de korkmuştum noluyo niye acıyo diye.

hala bebek hediyeliklerine karar vermediyseniz instagramdan tomrisinatolyesi ne bir göz atın derim :)

huu kızlar nasılsınız bakalım mınısler nasıl keyflerınız yerındedır ınsallh bu aralar pek gırremıyorum sole bı goz atıyorum bazen benım bebeım 2 gun cok az kımıldıyo zor hısedıyorum bazende delı gbı canlı acba sıze oluyo mu kızler 2 gun kımldamınca cook merk edıyorum benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…