Tatlım yönlendirmek gibi olmasın ama eğer sağlığın da el verirse normal doğum düşün.
Eskiler de hiç bir sıkıntı yok maşallah.
Hem tamamen hafiflediğini söylüyor normal doğum yapan kişiler.
Herkes aynı değildir ama ben çevremde ki insanlardan yola çıkarak sezaryanın bir çok kişide ilerleyen yıllarda ağrılara sebep olduğunu birebir gördüm.
Şu an eşimin yeğeni doğum yaptı 6 aylık bebeği, dikiş yerlerinin ağrıdığını ve çok rahatsız olduğunu söylüyor.
Bir kaç saatlik açıya katlanılır elbet, ama sonrası hiç çekilmez diye düşünüyorum.
aynen tatlım ya 7 şubat görünüyor ayrılışım iple çekiyorum uyumamak için direniyorum resmen ya bu arada nerelerden aldın biz de oraya gitmeyi düşünüyoruz
Diğer forumları okuyunca çok iyi anlıyorum hiçbir doğumun diğerine benzemediğini, işlerin genelde planlandığı gibi gitmediğini... Ben de tüm hazırlığımı normal doğuma göre yapıyorum, inşallah nasip olur. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Arakadaşlar bende kesinlikle normal doğum istiyorum fakat bende daha nerdeyse normal doğum diye hastaneye gidip normal doğum yapan görmedim hep bir sorun çıkıyor ve ne hikmetse işi sonu sezeryan oluyo.
sandalyede oturuyordum, 2 gün önce hissettim hatta saydım 4 saniyede bir sanki hopluyor göbeğim sarsılıyor. 10 dakika sonra geçti...arada bir oluyordur sanırım ama sürekli hissedemiyoruz sanırım...kızlar, bebeğinizi hıçkırık tutunca nasıl anlarsınız? az önce yaklaşık iki dakika boyunca 3er saniyelik aralıkla düzenli ve sürekli bi şekilde minik pıtlamalar hissettim. arada bir de kımıldandı Dolunay'ımama kımıldanırken bile o pıtlamalar düzenli şekilde devam etti. şimdi geçti. acep kızımı hıçkırık mı tuttu ki
Amin tatlım.
Rabbim inşallah kısmet eder.
Doktorlar işi paraya döküyor canım, sezeryan bir nevi ameliyata giriyor.
Doktorlar için prim getirisi v.b şeyler var.
O yüzden çoğu kişiyi dediğin gibi 9 ay boyunca normal normal diyerek bir şekilde avutup alıyorlar sezeryana.
Eşimin yeğeni 6 ay önce doğum yaptı normal normal dediler.
Aldılar sezeryana.
Şimdi ise dayısının kızı hamile 39 haftalık şu an.
Haftaya sezeryana alacaklar.
Ona da başından beri normal normal dediler ne olduysa şimdi sezeryan diyorlar.
evet tatlım başkentten aldım, ben de mart başı düşünüyordum ama riske atmak istemedim kendimi hem yol uzun hem ordaki doktorlarda biraz takip yapsın diye tam 32. de ayrılacam o da 8 şubata denk geliyor, 14-15 saat sürüyor bizimde kendi aracımız ile yolculuğumuz tabi ben uzun yolculuk yapamıyorum muhakkak duruyoruz, yemek molalarımız felanda oluyor ama o da olmasa 13 saat felan sürüyor.. sen yakınmışsın bana göre
kızlar bebek arabalarınıza karar verdiniz mi?ve beşiklerine
sandalyede oturuyordum, 2 gün önce hissettim hatta saydım 4 saniyede bir sanki hopluyor göbeğim sarsılıyor. 10 dakika sonra geçti...arada bir oluyordur sanırım ama sürekli hissedemiyoruz sanırım...
ya bilmiyorum çok ağrı çekiyorum şuan adanadayım eşim gerekirse hiç gelme dedi ama adanada doğum olsun dedi tam teşekküllü bir hastane olsun diyor kesinlikle yoğun bakımı olan bir hastane yani... naparım bilmiyorum artık
sezeyan doğum demişsin ben 1 hafta ağrı çektim azcık ve hiç bir sorun yaşamadım sezeryandan ama herşeyin normali makbul herkes normal doğuruyor öyle düşün korkma eskiler yabancılar herkes yani herşeyin normali makbul ama sezeryanda da sıkıntı yaşamadım
Sunny Baby SB-830 Montana Seyahat Sistem Bebek Arabası / Bordo buna bayıldım renginede annemin yanındayım yataktan ziyade bunu alıp yatak gibide kullanacam 40ı çıkana kadar inşallah sonrada park yatak düşünüyorum ama eşim istemiyor yatak bez ya katlanır bebek içinde kalırmışbu kadar insan kullanıyor kimin bebeği yatağın içinde kalmış sanki
bende de 3 gündür var o tatlım napıcaz bilmiyorum doktora sorucam sanırım az az yemek lazım ve yemeğin üstüne çok su içmemek lazımmerhaba herkese :)
Bu iki gündür fena şekilde mide yanması ve kusma isteği başladı çok az yiyebiliyorum hamileliğimin ilk başlarında beridir hiç kusma vs gibi şikayetlerim olmamıştı bu iki gündür yemek yemeğe korkuyorum
ya bilmiyorum çok ağrı çekiyorum şuan adanadayım eşim gerekirse hiç gelme dedi ama adanada doğum olsun dedi tam teşekküllü bir hastane olsun diyor kesinlikle yoğun bakımı olan bir hastane yani... naparım bilmiyorum artık
sezeyan doğum demişsin ben 1 hafta ağrı çektim azcık ve hiç bir sorun yaşamadım sezeryandan ama herşeyin normali makbul herkes normal doğuruyor öyle düşün korkma eskiler yabancılar herkes yani herşeyin normali makbul ama sezeryanda da sıkıntı yaşamadım
Sunny Baby SB-830 Montana Seyahat Sistem Bebek Arabası / Bordo buna bayıldım renginede annemin yanındayım yataktan ziyade bunu alıp yatak gibide kullanacam 40ı çıkana kadar inşallah sonrada park yatak düşünüyorum ama eşim istemiyor yatak bez ya katlanır bebek içinde kalırmışbu kadar insan kullanıyor kimin bebeği yatağın içinde kalmış sanki
Kızlar bende düşündüm, taşındım, çok düşündüm, belki yanlış karar almış olabilirim ama ben doğum şeklime karar verdim...
Sezaryan olacam, normal yapamam, hem cesaretim yok, hem ufacık acıyı fazlasıyla hissederim, hemde korkuyorum...
Gerçi sezaryanda da acı olacak orası kesin ama karar verdim sezaryan olacam ....
Hakkımızda hayırlısı olsun Allah'tan.
canım bu dedıgın bebek arabaları güzel ama cok agırr sonra basına bela olabılır 15 kılo ne demek ...bende 7 kıloyu gecmesın ıstıyorum
aynen benim de tercih sebebim o bakalım pazartesi kontrol var bu sefer aklıma takılanları sormak istiyorum doğal doğum istiyorum bir de odaları gezicem inşallah tanıyayım biraz dedim
bende de 3 gündür var o tatlım napıcaz bilmiyorum doktora sorucam sanırım az az yemek lazım ve yemeğin üstüne çok su içmemek lazım
Merhaba anniş adayları
Benim kız şuan karnımı delmeye çalışıyor sanırım büyüdükçe hareketleri daha can yakar oluyor son zamanları düşünemiyorum bile
Ayıptır söylemesi öğlen iş yerinde pırasa yedim gazmı yaptı nedir karnım bi gergin bi gergin çatlayacam sanki birde artık sanırım bebek hareket ettikçe ve büyüdükçe organlara daha fazla baskı yapıyor bazen karnımın içinin acıdığını hissediyorum.Sizde de varmı bu tip durumlar:)