- 5 Ekim 2012
- 12
- 0
tatlım bende Ankarada'yım benm doğumuma muhtemelen kuzenim gelecek..
düğünümde süpriz yapıp elemanlarını göndermişti evden çıkmadan gelinlik giyerken falan çekmişlerdi..
hangi semttesin bilmiyorum ama stüdyodakilerde elemanlarını gönderiyolar çekimlere..
hayırlısıyla inşallahmerhaba arkadaşlar kısmetse bir sürpriz olmazsa bende nisanda bebeğimi kucağıma alıcam :)
Sanırım kadın fotoğrafçı olması hem annenin hem de doğumhanenin mahremiyeti açısından daha iyi olur diye düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim tabi. Zaten internetten araştırınca doğum fotoğrafçısı olarak erkek ismine rastlamak pek mümkün olmuyor. Ama bu işte iyiler diyorsanız neden olmasın, düşünebilirim. Ben doğumu Balgat'ta bir hastanede yapmayı planlıyorum, evim de çok uzak sayılmaz hastaneye.
Canlarım nasılsınız?
başkentten mi aldın randevuyu ne zaman geleceksin adanaya 32 hafta mı bende adanaya gelip doğum yapacam mart ortası gelirim diyordum ama gebelik ileri olunca tehlikeli mi olur daha mı erken gelsem diyorum ne kadar uzaklıktan geleceksin ben kişisel araçla 7 saatlik mesafedeyim
30-45-90 günlük doktora kalmış ama ben keyfi raporda 45i aşan görmedim batmanda, il sağlık müdürlüğünde bu işlere bakıyorumda, hatta bazı durumlarda burda kaymakam devreye giriyo hakeme sevkediyo
teş.ler arkadaşlar:) hoş buldum valla
bende mavi veya kırmızı düşünüyrum varsa mor lilada olabilir.. odamız lila çünkü küçük beşik mor..
ilk kız olunca..
kardeşime gelen koyu maviydi rengi çok güzel inşallah beğenirsin
hmmmm anladım inşallah öyledir yaa çok tedirginim bebeğimide husursuz ediyorum..
bikaç gündür az içtim suyu ondn mı oldu acaba :S
kızlar benim şimdi kısmetse bu ayın sonunda artık iznim başlıyo kullanıp kullanmama konusunda tereddüt yaşıyorum çünkü şimdiden zorlanmaya başladım ozamana kadar daha da ağırlaşacağım gibi çünkü bundan 3 hafta önce meleğim 1 kilo idi eminim şuan 1.300 e yaklaştık ve artık ağır gelmeye başladı doğumdan sonra ilk 6 ayımızda beraber olmak istiyorum kızımla heyet raporu almak istiyorum fakat kaç günlük veriyolar tam olarak
ben ce kullan cnm şimdi bile çalışmak zor geliyo bana da. heyet raporu 30 gün veriliyor. onu da pek kolay vermiyolar ama ayarlarsan alırsın...
Canlarım nasılsınız?
benım doktorum bebeğin suyu hareketini aktifleştırır dıyor bol su ıcmek faydalı hemde bebek daha rahat hareket eder nede olsa suyun ıcınde buyuyorlar bırde artık mısafır kabul etme yorulma
ay canım benım benımde 1 hafta önce bir kıloydu ama allah nasıp ederse ben doğurana kada çalışacağım raporu doğumdan sonra alacağım senın içinde hayırlısı olsun
Alıntı 06findik06 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
teş.ler arkadaşlar:) hoş buldum valla
hoşgeldin canım..
ankaradansın sanırım?
hangi hastaneye gidiyosun :)
yok tatlım istanbuldayım ben :)
benım doktorum bebeğin suyu hareketini aktifleştırır dıyor bol su ıcmek faydalı hemde bebek daha rahat hareket eder nede olsa suyun ıcınde buyuyorlar bırde artık mısafır kabul etme yorulma
ay canım benım benımde 1 hafta önce bir kıloydu ama allah nasıp ederse ben doğurana kada çalışacağım raporu doğumdan sonra alacağım senın içinde hayırlısı olsun
kızlar bebek arabalarınıza karar verdiniz mi?ve beşiklerine