2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Günaydın canım işin en eğlencelı kısmını yapmışsın bizde alışverış için yarı yıl tatılını beklıyoruz bende ozaman alıcam A dan Z ye inşallah En kısa zamanda fotografları beklıyoruz :) benım annemde havuzluhandan bayagı bişeyler almış çok seçenek vardı herşey harikaydı dıyor...

gözünaydın canım:)

seker yuklemesı yaptırmadım işten sureklı ızın alıp hastaneye gıtmekte olmuyor yaptırmasam olur mu aceba

canım yaptır bence, önemli olmasa istemezler değil mi? ayrıca doktor kontrollerin mecbur olacak ve işyerin zaten sana izin vermek zorunda, ayrıca ağustosta yayınlanan yönetmelikte de bu var ahanda:

Gebe çalışanın muayene izni
MADDE 11 – (1) Gebe çalışanlara gebelikleri süresince, periyodik kontrolleri için ücretli izin verilir.

hatta bu da var fakat çoğu işyeri uygulamıyor benimki de dahil ;

Çalışma saatleri
MADDE 9 – (1) Gebe veya emziren çalışan günde yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamaz.

ben 10 saat oturduğum yerden kakmadan çalışıyorum kilom aldı başını gidiyor

benim ilk aşımda 2 gün kolum ağrıdı sadece. Şişlik kızarıklık ateş vs olmadı. umarım bunda da olmaz. senin baya kötü olmuş

işte bişey farketmicek
bide seda hanım yoğunmuş nasıl olucak bilmiyorum offf
bence buraya gelmeden önce telefondan randevu al hatta istersen şimdide alabilirsin geleceğin tarih belli olur. ben önümüzdeki ayın randevusunu kendimi hazırlayabilmek için 1 ay önceden alıyorum. bence kafaya takıcak bişey yok hangi gün geleceksen buraya ordan gelmeden 1 hafta önce arayıp randevu alacaksın :) yada kafam rahat etsin diyorsan şimdiden birkaç ay sonrasına randevu al. herşey olacağına varır. bizde doğum için 29 nisan diyoruz ama heran herşey olabilir. belki erken doğum yapmam gerekecek belki o tarihten birkaç gün önce doğum başlayacak belki ben koruya uzak olacağım en yakın hastaneye gideceğim. heran herşey olabilir çok takılmamak lazım :) içini ferah tut. seda hanım yoğunda olsa randevu olduktan sonra sana bakmak zorunda :)

Korkmamak elde mi?
2 gündür aynı pozisyondamidir,?

canım benım korkma belkı bebeğin sırtı dönüktür sana yanı ayaklar eller sırtına dönüktür o zaman cok az hıssedersın yada o hareket etsede hıssetmezsın bugün yarın pozisyon değiştiriri bol bol su iç rahat hareket etsin meleğin

canım gözün aydın hadı bakalım gıdınce ıyıce netleşir

hmmmm anladım inşallah öyledir yaa çok tedirginim bebeğimide husursuz ediyorum..
bikaç gündür az içtim suyu ondn mı oldu acaba :S

bacım.. noldu bize dokülüyorum resmen dokülüyorum.. kolumu kaldırmaya halim yok ama dün bile gelip çalıştım ne zulüm dür anlamadım..
doktorda hiç bişey kullanma dedi.. bakalım nane limon .. limon yine limon.. sadece bunlar.. bakalım ne olacak..
31 Aralık akşamı ana kucağını internetten sipariş verdim bekliyorum inşallah güzeldir canım.
hayırlı olsun canım benim inşallah beğenirsin.. ne renk aldın.. ayy gelince fikrini paylaş olurmu
Günaydıın

Ya aklımdayken bişey sorcam kızlar size.

Sizin de koltuk altınızın rengi koyulaştı mı? Benim bu hafta çok koyulaştı :26:
canım oluyor hamilelikte ve herkesin farklı bölgesinde benim kızımda gögüslerim simsiyah olmuştu doğumdan sonra geçiyo zaten
Günaydın kızlar. .
Hepiniz iyisinizdir inşallah. .
Benim biraz canım sıkkın. .
31 aralık tan beri bebeğimin hareketlerini çok nadir hissediyorum. .

hmmmm anladım inşallah öyledir yaa çok tedirginim bebeğimide husursuz ediyorum..
bikaç gündür az içtim suyu ondn mı oldu acaba :S

canım sakin ol.. belki senin huzursuzluğun yansıyrdur ona .. çok yorulduysan da olur.. çikolata ye soluna yat.. hiç hareket olmazsa kork yoksa arada az olması önemli değil.. RABBİME emanetsin

Nasipse benim oğluşum olacağı için mavi aldım canım yeşile de baktım ama sanki çok cırtlak geldi bende mavi aldım zaten en çok ta mavi satılmış geldiğinde yazarım canım en geç pazartesiye kadar gelir sanırım

evet haklısın burcu153 yok uzun zamandır.

merhaba kızlar öncelikle şekeri olan arkadaşlarıma üzüldüm allah acil şifalar versin sinemcim sende merak etme ters durduğu için öyledir yada çok yorgun olduğunda bebeişinde yorgun olur hareketsiz kalır. burcu153 te facebookta takılıyo canım durumu iyi şimdilik

ayy inşallah öyledir canım yaa..

güle güle giysin inş bebeğinben de geçen gün sıkıldım bütün eşyalarını serdim misafir odasına arada gidip seviyoruz cicilerini babasıyla:)

bendede ıkı gundur sankı hafıff bır noktada çatlak oluşmaya başladı gıbı göbeğimde
rr

bebek yağı kullanıyor musun? ben çoktandır kullanıyorum ve hiç çatlak yok ama bundan sonra bebek yağı da fayda eder mi bilmiyorum gerçi. bi de benim göbeğimin altında koyu çizgi var o normalmiş ama üstünde de var ve göbek çevresinde de çok kmik gözküyo:)

çarpıntı bende de oluyo lakin panik ataktan mı oluyo hamilelikten mi bilemedim :26:

gebelikte bebeğe daha çok kan akışı sağlamak için kalbimiz daha fazla çalışıyormuş nabız da yüksek çıkarmış. o yüzden de olabilir arada çarpıntılar. bende de oluyo özellikle merdiven çıktığımda ve yürüdüğümde.

merhaba arkadaşlar kısmetse bir sürpriz olmazsa bende nisanda bebeğimi kucağıma alıcam :)

inş cnmaramıza hoşgeldinnnn!

tamam canım selam söylersin özletti kendini aman sorun olmasın da buraya yazmasın farketmez iyi olsun yeter.

kızlar benim şimdi kısmetse bu ayın sonunda artık iznim başlıyo kullanıp kullanmama konusunda tereddüt yaşıyorum çünkü şimdiden zorlanmaya başladım ozamana kadar daha da ağırlaşacağım gibi çünkü bundan 3 hafta önce meleğim 1 kilo idi eminim şuan 1.300 e yaklaştık ve artık ağır gelmeye başladı doğumdan sonra ilk 6 ayımızda beraber olmak istiyorum kızımla heyet raporu almak istiyorum fakat kaç günlük veriyolar tam olarak

30-45-90 günlük doktora kalmış ama ben keyfi raporda 45i aşan görmedim batmanda, il sağlık müdürlüğünde bu işlere bakıyorumda, hatta bazı durumlarda burda kaymakam devreye giriyo hakeme sevkediyo

ben ce kullan cnm şimdi bile çalışmak zor geliyo bana da. heyet raporu 30 gün veriliyor. onu da pek kolay vermiyolar ama ayarlarsan alırsın...

bende mavi veya kırmızı düşünüyrum varsa mor lilada olabilir.. odamız lila çünkü küçük beşik mor..
ilk kız olunca..
kardeşime gelen koyu maviydi rengi çok güzel inşallah beğenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…