suyunu iç bide dınlen bak nasıl atacak tekmelerı
ümrancım bende çalışabilir raprumu 1 subatda alacağım hem ızınlerı dsoğumdan sonra bebeğimle geçirmek ıstıyorum ayrıca bızım burda doğum yapan arkadaşlar var onlarda çalışmış rabbım güç kuvvet verdiği sürece çalışacağım yok baktım olmuyorsa zaten rapor alırım
canım benım baya yorulmuşsun sen yorulduğunu anlamasanda bebiş yorulmuştur artık dınlen bıraz
ben dün ilk defa gittim Murat Bey'e bi arkadaşım bu hafta doğum yapacak o tavsiye etti,
bi de gerek kalmaz inşallah da Korunun yenidoğan yoğun bakımı var o yüzden tercik ettim
eryamanda oturuyorum evime yakın
bakalım hayırlısı daha bir kere gittim ama içim rahat
Kızlar bende düşündüm, taşındım, çok düşündüm, belki yanlış karar almış olabilirim ama ben doğum şeklime karar verdim...
Sezaryan olacam, normal yapamam, hem cesaretim yok, hem ufacık acıyı fazlasıyla hissederim, hemde korkuyorum...
Gerçi sezaryanda da acı olacak orası kesin ama karar verdim sezaryan olacam ....
Hakkımızda hayırlısı olsun Allah'tan.
bende her 2 doğumdanda korkuyorum..
ama sezeryan bildiğimiz ameliyat ve sonunda ağrıyı çok hissediyomuşsun..
ne kadar normalden korkarsam korkayım normal doğum olmasını istiyorum..
valla durum kötü bende kendimi tek sanıyordum :)) dün duşa girdim artık gece o biraz iyi geldi sütü ve muzu denedim bende pek işe yaramadı şu anda çok fena açım ama resmen ürküyorum :))) 24 haftamdayım
Arkadaşlar merhab, ben çalıştığım için foruma girecek vaktim olamıyor, geçmişteki sayfalarda belki bu konuya değinenleroldu, ama ne olur kusura bakmayın vakitsizlikten tek tek onları okumak yerine size danışmak istiyorum. Ben 25 haftanın içindeyim, iki gündür karnımda şişkinlik hissediyorum, ağzıma mide içeriğim geliyor afedersiniz ve yutuyorum. Sanırım reflü bebek artık mideye baskı uyguluyor. Bu durumun kasılmadan farklı olduğunu söyleyebilirim, doktorum kasılmayı bu şekilde anlatmadı çünkü. Sizlerde de böyle bir duygu oluyor mu diye sormak istedim. Ben bu durum geçene kadar çok hafif beslenmeye çalışacağım, öbür türlü olacak gibi değil. Makarna, pilav, ekmek kestim yemeyeceğim. Hafiff şeyler, çorba, salata, sebze yemek istiyorum bu ara. Siz başetmek için ne yapıyorsunuz, yürüyordum ben bu zamana dek, soğuk algınlığı olduğu için onu da yapamadım bu ara.
Günaydın kızlar.Salı günü eminönüne gittik.A'dan Z'ye bebeğimin bütün alışverişini yaptık çok şükür.Kapı süsüne kadar yaptırdım.Fotoları çekicektim ama o kadar eşyayı açıp serip uğraşmayı gözüm yemedi.İnşallah odası geldiğinde yerleştirip çekerim.Dün de tatildim.Öğlene kadar uyudum.Bol bol oğlumla dinlendik.Şimdi işe gelmek zor geldi.1 ayım kaldı.Şu zaman geçse de artık izne ayrılıp bol bol evde yatsam.
Kurum doktoruna göründüm canım. minoset harici ilaç kullanamazsın dedi. senin söylediğin ilacın ismini verdim bütün ilaçlarda 3. aydan sonra kullanılabilir der ama önermiyorum dedi. ilaç yazamicam ılık su iç dedio yüzden yarın aile hekimine gideceğim oda bişey veremem derse napalım o zaman of yaa.
ben gaviscon şurubu içiyorum..akşam 2 yastıkla yatıyorum..ve hafta sonu daha az oluyor...hafta içi daha çok oluyor...evde izinli olduğum zaman genelde uzanıyorum,hafta içi iş yerinde sürekli oturduğum için midem dahada sıkışıyor...fazla oturmakta artırıyor sanırım...Arkadaşlar merhab, ben çalıştığım için foruma girecek vaktim olamıyor, geçmişteki sayfalarda belki bu konuya değinenleroldu, ama ne olur kusura bakmayın vakitsizlikten tek tek onları okumak yerine size danışmak istiyorum. Ben 25 haftanın içindeyim, iki gündür karnımda şişkinlik hissediyorum, ağzıma mide içeriğim geliyor afedersiniz ve yutuyorum. Sanırım reflü bebek artık mideye baskı uyguluyor. Bu durumun kasılmadan farklı olduğunu söyleyebilirim, doktorum kasılmayı bu şekilde anlatmadı çünkü. Sizlerde de böyle bir duygu oluyor mu diye sormak istedim. Ben bu durum geçene kadar çok hafif beslenmeye çalışacağım, öbür türlü olacak gibi değil. Makarna, pilav, ekmek kestim yemeyeceğim. Hafiff şeyler, çorba, salata, sebze yemek istiyorum bu ara. Siz başetmek için ne yapıyorsunuz, yürüyordum ben bu zamana dek, soğuk algınlığı olduğu için onu da yapamadım bu ara.
hayırlısı olsun inşallah belki fikrini değiştirirsin doğuma kadar...sezaryan zor normal doğuma göre kat kat kesip kat kat dikiyorlar...senin için cazip yanı acıyı o an hissetmemen sanırım...bakalım ne düşünüyoruz neler olacak...ne olursa olsun hayırlısı olsun inşallah...Kızlar bende düşündüm, taşındım, çok düşündüm, belki yanlış karar almış olabilirim ama ben doğum şeklime karar verdim...Sezaryan olacam, normal yapamam, hem cesaretim yok, hem ufacık acıyı fazlasıyla hissederim, hemde korkuyorum...
Gerçi sezaryanda da acı olacak orası kesin ama karar verdim sezaryan olacam ....
Kızlar bende düşündüm, taşındım, çok düşündüm, belki yanlış karar almış olabilirim ama ben doğum şeklime karar verdim...
Sezaryan olacam, normal yapamam, hem cesaretim yok, hem ufacık acıyı fazlasıyla hissederim, hemde korkuyorum...
ablamın bebeğinide mecburen sezaryanla aldılar,öyle dikmişlerki katla katlaya 2 sene oldu dikişin olduğu yerde hala sertlik var ve spor falan yapsa ağrıdığını söylüyor...sonuçta doğumun bütün pisliği karnında kalıyor ne kadar temizleselerde..amniyon sıvısı, kan v.s. çünkü kestikleri zaman fışkırıyor...normal doğumdan da şikayetleri olanlar var tabiki...hayırlısı olsun yaaa hakkımızdaTatlım yönlendirmek gibi olmasın ama eğer sağlığın da el verirse normal doğum düşün.
Eskiler de hiç bir sıkıntı yok maşallah.
Hem tamamen hafiflediğini söylüyor normal doğum yapan kişiler.
Herkes aynı değildir ama ben çevremde ki insanlardan yola çıkarak sezaryanın bir çok kişide ilerleyen yıllarda ağrılara sebep olduğunu birebir gördüm.
Şu an eşimin yeğeni doğum yaptı 6 aylık bebeği, dikiş yerlerinin ağrıdığını ve çok rahatsız olduğunu söylüyor.
Bir kaç saatlik açıya katlanılır elbet, ama sonrası hiç çekilmez diye düşünüyorum.
ablamın bebeğinide mecburen sezaryanla aldılar,öyle dikmişlerki katla katlaya 2 sene oldu dikişin olduğu yerde hala sertlik var ve spor falan yapsa ağrıdığını söylüyor...sonuçta doğumun bütün pisliği karnında kalıyor ne kadar temizleselerde..amniyon sıvısı, kan v.s. çünkü kestikleri zaman fışkırıyor...normal doğumdan da şikayetleri olanlar var tabiki...hayırlısı olsun yaaa hakkımızda
yupppiiiii süper kızlar memlekette doğum için hastaneden randevu vermediler demiştim yaa
Şimdi aradım başka bir doktordan aldım... tabi randevu için 32. haftada ayrılıp gitmem gerekecek hemen :)
Ama olsun aldım sonunda
merhaba arkadaşlar kısmetse bir sürpriz olmazsa bende nisanda bebeğimi kucağıma alıcam :)
Canlarım nasılsınız?
bu park yatak ve hamak kaynımındı..
kaynım vefat edince kv dem kullanırmısın dedi kullanırım dedim bi köşeye kaldırdık..
oda konusuna gelince zaten mobilyacıyız odası yapılsın hazır olsun istiyorum..
kıyafetlerini nereye koycam çocuğumun?boş bi dolap yok evimizde..
Gözün aydın canım:107:
Hoş geldin gülümMaşallah bebeğine
Hoş geldinİyiyiz çok şükür. Yoğun olsan da zamanının güzel geçmesine sevindim. Dediğin gibi hareket edince çok hafifliyor insan; aynen devam
Geçmiş olsun ablana canım..
İnşallah düzelir.
Bu tip ağrıları olan insanları çok iyi biliyorum.
Hiç sezeryan oldum sorunsuz bir hayatım var diyen duymadım.
Ama normal doğumla şikayeti olmayan çok kişi var.
Gönül ister ki normal doğum yapalım ama dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun.
Ben normal yapmak için uğraşacağım zaman neyi gösterir bilemem.